... και μη ξεχνάς Αριστείδη μου ότι σήμερα είναι γιορτή... \'Σοφίας, Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας\'... σα σήμερα ήρθα κι εγώ πριν 6 μήνες στο πρόγραμμα της ομάδας σου και \'πρώην\' ομάδας μου... :D ... και δε θέλω να μου ζορίζεσαι σε αυτή την προσπάθεια \'συμφιλίωσης\' με τη μονιμότερη και πλέον \'ατσαλάκωτη\' ανά τους αιώνες ιδιότητα της ανθρώπινης φύσης. Αυτήν του εφήμερου. Κάποιοι είχαμε την τύχη - γιατί είναι όντως ευλογία - να γεννηθούμε με αυτή τη συνειδητοποίηση και να την αναπτύξουμε μέσα από \'ευκαιρίες - ατυχίες\' που μας δόθηκαν. Και στις δυο περιπτώσεις, πάλι μεγάλο είναι το κόστος φίλε μου. Η νηφαλιότητα κρίνεται από την πράξη μας στην καθημερινότητα, άρα η νηφαλιότητα ξεκινά απ\' την καθαρή σκέψη. Όλα καλά λοιπόν. Και μακάρι τα μέλη της ομάδας σου, να είχαν τις δικές σου συμπεριφορές. Γιατί \'βρώμικη\' ψυχή και μυαλό με \'καθαρότητα\' από αλκοόλ, μόνο νηφαλιότητα δεν είναι. Το πιώμα είναι το τελευταίο Αρούκο... :P.
Ολγάκι καλά είσαι; Ά, δε στά \'πα! Ο ανηψιός μου πήρε προαγωγή! Από Ορέστης Μακρής, μας τη βγαίνει Σπύρος Λούης τώρα...
:P