Έγινε, δε σε ξαναλεω έτσι αφού σε πειράζει, συγγνωμη κιολας που σε ελεγα ετσι.. :) Καλά έκανες και μου το επισήμανες και σε ευχαριστώ :) Δεν το ελεγα ωστοσο σαν κατηγορια για σενα, ετσι λιγο περιπαικτικα το εννοουσα, επειδη στεκεις εκει ησυχη, ακινητη κλπ. Χμμ μπορω να σε λεω γαρδενια στο εξής? Ειναι και το αγαπημενο μου λουλουδι, μοσχοβολαει τοσο πολυ το ατιμο με το αρωμα του.. Οπως κι εσυ, ο χαρακτηρας σου, το αρωμα του, «μοσχοβολαει» μεχρι εδω, (ταξιδευει το αρωμα απο το νησι σου μεχρι την πρωτευουσα μεσω της τεχνολογιας ) , μια χαρα κοριτσι είσαι.. Αυτο το «κλειστη, ευαισθητη, ντροπαλη, ησυχη» να ξερεις σε καθιστα ακομα πιο ελκυστικη (στα δικα μου τα ματια ισχυει αυτο, για μενα μονο μιλαω) Εμενα οι πολυ φασαριοζηδες και μονοκομματοι «all in» χαρακτηρες με απωθουν κάπως, μου προκαλουν πονοκεφαλο.. Ανθρωποι με χαρακτηρα οπως εισαι εσυ (ειτε αντρες ειτε γυναικες..) με ξεκουραζουν, με «αναπαυουν»..
Μικρη μου γαρδενια, επετρεψε μου να σου αφιερωσω αυτο το αγαπημενο κομματι απο τους Buena Vista Social Club :)
https://youtu.be/fugRvM6s5fc?si=Y7ruLP-EFSyNlbQ6
(Δεν εχω βρει ακομα το χρονο/ευκαιρια να ερθω στο θρεντ σου και να γραψω πραγματα που θελω, αλλα θα ερθω καποια στιγμη.. )