Quote:
Originally posted by Empneustns
οταν τα περισσοτερα ατομα το βλεπουν με τον Α τροπο τοτε γινεται οφθαλμοφανες.
ποια ειναι τα περισσοτερα ατομα κυριε εξυονακιδη?
απο ποτε εγινες στατιστικολογος του φορουμ και δεν το καταλαβα?
και τοτε οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα.
ποιες ειναι οι εξαιρεσεις και ποιος ο κανονας?
αναρωτιεμαι νατουρ αν προτεινες εσυ να βοηθησεις μια κατασταση,αν ο κρινο ξεκινουσε σε εσενα τετοιου ειδους επιθεση.
μαθε λοιπον οτι ο κρινος ειναι αμεροληπτος σε οτιδηποτε σχολιαστει - απο οποιον σχολιαστει.
Ο κρινος δεν εμπλεκεται σε καμια φατρια, και δεν στηνει οτιδηποτε με κανενα.
καποτε πρεπει να καταλαβουν μερικοι πως δεν φτανει να κανουν μονο προτασεις για καλυτερο φορουμ αλλα να τις τηρουν κιολας.απο τα πολλα λογια εφτασε το φορουμ εδω που ειναι.
κανεις λαθος,
οι ωρες που συζητουσαμε και προσπαθουσαμε να βγαλουμε ακρη εχουν τελειωσει.
Οτι ηταν να πουμε το ειπαμε, ακρη δεν βρηκαμε και ο καθενας ας κανει οτι νομιζει - οπως το νομιζει.
Καθιστε λοιπον εσεις με τις προτασεις σας και εγω με τις δικες μου.
αν ειναι δυνατον!!,να γραφετε σελιδες για βελτιωση του φορουμ και οταν πρεπει να το αποδειξετε με πραξεις να γινονται τετοιες προσωπικες επιθεσεις που εγω στο κατω κατω δεν βλεπω κατι μεμπτο στο να βοηθησει καποιος εναν συλλογο η ενα φορουμ.
δυστυχως ουτε εσυ μπορεις να κατανοησεις τα αυτονοητα.
Δεν ελπιζα ομως κατι τετοιο.
νατουρ εσυ βλεπεις κατι κακο;αν θελεις σχολιασε και την σταση του κρινου και οχι μονο την σταση του νεου μελους γιατι ετσι μας συμφερει.
μπραβο θεοφανια,μακαρι να υπαρξουν και αλλα ατομα που ειναι διατεθειμενα να δωσουν κομματι απο τον προσωπικο τους χρονο για βοηθεια των συνανθρωπων μας.
νομιζεις οτι απλα προκειται για ενα δωσιμο του προσωπικου μας χρονου?
Νομιζεις οτι εγω δεν εχω προσφερθει για να βοηθησω απο τον προσωπικο μου χρονο?
Τοσο πολυ λοιπον κανετε τα στραβα ματια αρκει να βοηθατε την φατρια σας?