Αν με θεωρεις ηλιθια οπως και αλλα παιδια εδω μεσα καλυτερα να κοιταξεις το καθρεπτη σου και μαζεψε λιγο την αισχρη σου γλωσσα...Θ ξερασουμε.Ο υπευθυνος που ειναι ρε παιδια??????Τι κανετε εδω μεσα για κουλαρετε .....
Printable View
Αν με θεωρεις ηλιθια οπως και αλλα παιδια εδω μεσα καλυτερα να κοιταξεις το καθρεπτη σου και μαζεψε λιγο την αισχρη σου γλωσσα...Θ ξερασουμε.Ο υπευθυνος που ειναι ρε παιδια??????Τι κανετε εδω μεσα για κουλαρετε .....
Χαζή;... πότε σε είπα χαζή;... ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε όσοι ΘΕΛΕΤΕ να δείτε. Κοίτα εσύ από ποιούς κινδυνεύεις κορίτσι και άσε να λέω τις \'βλακείες\' μου εγώ...Quote:
Originally posted by afrula
ωπα ωπα.Ποτε με κοροιδεψε ο krino και δε πηρα χαμπαρι?Χαπια παιρνω οπως ολοι σας δε σημαινει ειμαι χαζη και δεν εχω κριση.Μεγαλη βλακεια αυτο που ειπες!!:D:D
Έντιτ:... όχι, δε παίρνουμε όλοι φάρμακα Αφρούλα... κάποιοι αρκούμαστε στις δυνάμεις μας και τα καταφέρνουμε... νά \'σαι καλά...
Quote:
Originally posted by Remedy
υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα ξερεις, να σου εσβηνε τα νικ γιατι εισαι ενα ατομο που εχει φαει μπαν απο το φορουμ...Quote:
Originally posted by janet
αγαπητή μου έτσι νόμιζα και εγώ ότι ξεχνούσα τον κωδικόQuote:
Originally posted by arktos
α, αυτό δεν μας το είχες πει.Quote:
Originally posted by janet
Η αλήθεια είναι ότι μια μικρή ενόχληση την ένοιωσα από την επίθεση που δέκτηκα αλλά προσπάθησα να την αντιμετωπίσω με χιούμορ. Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να έχεται δίκιο κάνω χαβαλέ δεν μιλάω σοβαρά αυτό ίσως να δίνει κάποια δικαιώματα ακόμη και τα 15 νικ μου δίνουν δικαιώματα. Την αρχική επίθεση την δέκτηκα όμως από την διεύθυνση πού κατα εμένα χωρίς λόγο έσβηνε τα νίκ μου και αναγκαζόμουνα να κάνω καινούρια γιατί δεν καταλάβαινα το λόγο.
ο admin φταίει μωρέ που σου έσβηνε τα νικ.
εσύ δεν μας έλεγες πως δεν θυμόσουν τον κωδικό κάθε φορά ?
για δες το κι ετσι....
και δεν μας λες \"αγαπητη μας\"
νομιζες οτι ξεχνας τον κωδικο....
νομιζες κι οτι ξεχνας την ηλικια σου?????
η εχεις μια παθηση που σε κανει να νομιζεις ποτε οτι εισαι 16 και ποτε 35?
ξεχνας οτι αλλαζεις νικ και μας δουλευεις? γιατι μπαινοντας δεν ενημερωνες οτι εισαι η ιδια , παρα μονο οταν σε ειχε παρει χαμπαρι ολο το φορουμ και σε εκραζε με το καλημερα?
σαν πολλα να ξεχνας..
βρε τι μου θυμιζει αυτη η αμνησια....
α ναι!!!!
μια που ειχε ξεχασει οτι δεν ειναι εγγυος και δουλευε επι ωρες δεκαδες καλοπροαιρετα ατομα που προσπαθουσαν να την βοηθησουν για να διασκεδασει την πληξη της...
φαρμακι ρεμεντι 16 δεν ειμαι αλλα ουτε και 35.30 ειμουν και ειμαι ακομη απο τοτε π εφαγα το μπαν.πονηρουλα ποσο εξω επεσες.χιχιχι
Quote:
Originally posted by Alobar
Χαζή;... πότε σε είπα χαζή;... ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε όσοι ΘΕΛΕΤΕ να δείτε. Κοίτα εσύ από ποιούς κινδυνεύεις κορίτσι και άσε να λέω τις \'βλακείες\' μου εγώ...Quote:
ωπα ωπα.Ποτε με κοροιδεψε ο krino και δε πηρα χαμπαρι?Χαπια παιρνω οπως ολοι σας δε σημαινει ειμαι χαζη και δεν εχω κριση.Μεγαλη βλακεια αυτο που ειπες!!:D:D
Έντιτ:... όχι, δε παίρνουμε όλοι φάρμακα Αφρούλα... κάποιοι αρκούμαστε στις δυνάμεις μας και τα καταφέρνουμε... νά \'σαι καλά...
αυτο αρκει για να καταλαβεις οτι λες οτι σου ερθει...
πραγματικα οτι σου ερθει ομως.
Δεν χρειαζεται να ασχοληθω αλλο μαζι σου....
Το κριμα ειναι οτι για να στησεις τον καμβα σου μπλεκεις ασχετα ατομα οπως την αφρουλα.
Εισαι για λυπηση.
Alobar συγγνωμη κιολας αλλα μηπως φαντασιωνεσαι εχθρους?ο μονος εχθρος ειναι ο ευατος μου δυστυχως :(,
οι αλλοι οποιους και αν λες δε μου καιγεται καρφι!!!:D
alobar=nikos?
τροπος του λεγειν τωρα ολοι σας, οι περισσοτεροι γιατι χρειαζεται δυστυχως...:(
βρε αφρουλα,
δεν σου φτανουν τα ζορια που εχεις?
Πρεπει να ψυριζεις και των αλλων τα προβληματα?
Ασε την αλομπαρ και την καθε αλομπαρ,
να βρασει στο ζουμι της....
αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί... θα σου πει ο άλλος δηλαδή εγώ δεν έχω δυνάμεις που δεν τα καταφέρνω? ή είναι τόσο κακό να παιρνω φάρμακα?Quote:
Originally posted by Alobar
just a thought...
αυτο θα εκανα τωρα εχω τα ζορια μου δεν ασχολουμαι με τρελλους....και κουλαρετε:D
το τρελλος παει στο αλομπαρ πως λεγεται δε ξερω, με 3 λαμδα.:D γιατι κοιταω πισω μου συνεχως για εχθρους :D Πλακα κανω φιλακια και ηρεμηστε.ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!!:)
αφρουλα ξεψιριζεις οπως οι μαιμουδες τα μαιμουδακια?δεν το ξερα.λολ
αυτην την /τον αλομπαρ που μου φερνει πολυ στον νικο αντιμιν απο που τον φερναε εδω απο κανενα μουσειο?
... αχολήσου όσο θες ρε πανηλίθιε... αυτό το φόρουμ απέτυχε χάρη στη συνεισφορά τη δική σου και κάποιων άλλων. Γιατί είστε αποτυχημένου σαν \'άνθρωποι\' έτσι κι αλλιώς. Δε μου κάνει καθόλου έκπληξη ότι θα εξακολουθήσεις να σούρνεσαι εδώ μέσα και να εκμεταλλεύεσαι ανθρώπους. Κάποιος έγραψε πριν ότι υπάρχει αντικειμενικός διαχωρισμός των εχόντων ψυχολογικά με τους έχοντες κωλοσυμπεριφορά. Όχι, δεν υπάρχει αντικειμενικότητα. Αν υπήρχε, θά \'πρεπε να χεις φύγει κλωτσηδόν προ πολλού. Μπορείς λοιπόν να χαίρεσαι της μεροληψίας που απολαμβάνεις. Κι εγώ νά \'χω τη γνώμη μου για το τί εστί αντικειμενικότητα. Ρίξε και κανά μπινελίκι ακόμη να με φοβίσεις μαλάκα... άει τσακίδια τώρα...
δε το πιασα.....αλλα μαρεσαν τα μαιμουδακια!!!:cool: