όση δύναμη και να χρειάζεται , θα την βρεις.
την έχεις μέσα σου...
δεν το ξέρεις? :)
Printable View
όση δύναμη και να χρειάζεται , θα την βρεις.
την έχεις μέσα σου...
δεν το ξέρεις? :)
Ναι το ξερω οτι καπου υπαρχει μεσα μου.
Αλλα υπαρχουν στιγμες που λυγιζω
Και κει αναιρω τα παντα ,και αισθανομαι μικρο φυλλαρακι ,που απλως το χτυπαει ο \"ανεμος\"
oταν απλως περιμενεις μετρας τις μερες ,για τα αποτελεσματα μιας γμν βιοψιας
Kαι δεν ξερεις ,τι στο διαολο εχεις κανει ,μεχρι σημερα
Ποση δυναμη χρειαζεται ??
ποσο μπορεις ν αντεξεις ?οταν η αλλοι δεν γνωριζουν?
και αν γνωριζουν δεν υπαρχουν παρα μονο για τον εαυτο τους
και κει αισθανεσαι τοσο μονος ,απλως περιμενοντας τα αποτελεσματα.
χε χε .αλλο ηθελα να πω ,αλλου το πηγα ,σορρυ
Μαλλον πρεπει να παω στο θεμα μου,να μιλησω για την μαμα,και οχι για το τι περναω εγω ,περιμενωντας
σκεφτομαι..οτι πρεπει να τα καταφερω!!
πρεπει να κανω την υπερβαση!
εγω μαλλον τωρα αρχιζω να την κανω.
Xρειαζεται κατι μαλλον για να σε αφυπνισει
Αφου εγω,μπορουν και αλλοι
Το ερώτημα είναι, και τί δεν σκέφτομαι ; :P
Και εμείς μαζί σουQuote:
Originally posted by dora-agxos
σκεφτομαι..οτι πρεπει να τα καταφερω!!
πρεπει να κανω την υπερβαση!
Σφίγγεται η καρδιά σου βλέποντας τόσους νέους ανθρώπους στο δρόμο, να παίρνουν την επόμενη δόση του επικείμενου θανάτου τους.
σκεφτομαι,να μπορουσα να φυγω ενα ταξιδι.
σκέφτομαι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω ή να μπορούσα να σβήσω με διορθωτικό κάποιες σελίδες της ζωής μου
Ο χρονος δεν γυριζει πισω δυστυχως,αυτο ειναι κατι που πρεπει να το καταλαβειςQuote:
Originally posted by elenh
σκέφτομαι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω ή να μπορούσα να σβήσω με διορθωτικό κάποιες σελίδες της ζωής μου
Θα φτιαξεις καλυτερες σελιδες στη ζωη σου,παιρνοντας παραδειγματα απο τις παλιες :)
πολύ γλυκό...παράδειγμα μπορώ να πάρω..δύναμη από που να πάρω όμως?δύναμη για ζωή..έτσι που αποδυναμώθηκα τελείως..στέρεψα...Quote:
Originally posted by soft
Ο χρονος δεν γυριζει πισω δυστυχως,αυτο ειναι κατι που πρεπει να το καταλαβειςQuote:
Originally posted by elenh
Θα φτιαξεις καλυτερες σελιδες στη ζωη σου,παιρνοντας παραδειγματα απο τις παλιες :)
Πως ..μια ομορφη βολτα σημερα ,μου αλλαξε αρκετα την διαθεση
Χαίρομαι σοφτ που έφτιαξε η διαθεσούλα.:)Καλή η συνταγή της βολτίτσας,σε βοηθάει να \"βγαίνεις\"από τις συνεχείς σκέψεις και ανησυχίες ένα διάλειμμα,μία έστω και μικρή φυγή από τη μονομανία αυτή την καταναγκαστική είναι μία πράξη προς την ισορροπία,σε κάνει να ξαναδίνεις στα πράγματα τη σωστή τους διάσταση.
Εγώ σκέφτομαι την σταδιακή εκφασιστικοποίηση των χωρών της Ευρώπης.Και οργίζομαι.Θυμώνω.Και μετά προσπαθώ να αναλύσω.Και μετά σκέφτομαι την απειλή που χτίζεται γύρω από τους αδύναμους με διατάγματα και σοφιστείες πολιτικών.Όταν ο πολιτικός στέλνει μηνύματα μίσους,σε τι πράξεις στρέφει τον πολίτη άραγε?Όταν ο πολίτης στρέφεται κατά του πολίτη γιατί ο πολιτικός του εντείνει τους φόβους του για το μέλλον και την ανασφάλεια για το παρόν,ο φοβικός υποβόλιμος πολίτης θα πάρει το λοστό και το σουγιά.:(
Σκέφτομαι.... τί ωραία που θα ήταν αν προσπαθούσαμε να \"παραδεχτούμε\" τα λάθη μας και αν προσπαθούσαμε να τα διορθώσουμε......... :(