Ναι! Ξέρουν δλδ! Το ζήτημα ειναι πως κι εγω εκνευρίζομαι κι υπαρχει κίνδυνος να εκνευριστώ πέρα από το κανονικό.
Printable View
Γιαννη , κι εγω αποκλειω την χειροδικια , σενα 12χρονο . Το καλυτερο ειναι αυτο που προτεινει η ρεμ , αγνοησε τον πληρως , γιατι αν βλεπει ο πιτσιρικας οτι ' τσιμπας ' , τοσο θα στα χωνει . Μην του δινεις καμμια σημασια , σαν να ειναι αορατος . Ακομη κι οταν σου ζητησει τον λογο ( γιατι δεν του μιλας ) , παλι θαλεγα , αγνοησε τον , μεχρι να του σπασεις εσυ τα νευρα . Αυτο θακανα εγω , τουλαχιστον .
Εχω συναντησει παιδικη κακια , σε ' φιλο ' των ανηψιων μου , αλλα λογω δικης μου σωματικης διαπλασης και στασης ( ειπα και κανα -δυο λογακια ) , καπου φοβηθηκε ο μικρος ( 13 ετων ) , κολωσε , και σταματησε να ενοχλει τανηψια μου .
Έχω γνωρίσει διαφορους εκνευριστικούς προς το άτομο μου τύπους, σε σημειο τωρα να σκεφτομαι ότι στο τελος μπορεί να βλαψω άσχημα καποιον και να εχω άσχημα μπλεξίματα. Κι εχω μετανιωσει στο μεταξύ που δεν έχω βλαψει κανέναν. Κι όταν λεμε βλαψει εννοώ.....
Ok.....λογικό είναι ορισμένες συμπεριφορές να σε βγάζουν εκτός εαυτού, να αγανακτείς, να θυμώνεις, να ξενερώνεις τρελά κλπ κλπ. Όμως έχεις σκεφτεί ποτέ πως σε πάρα πολλές περιπτώσεις πιθανός αυτός κ μόνο να ήταν ο (κύριος) σκοπός τους.....? Δηλ. να σε τσαντίσουν, να σε κάνουν να νοιώθεις ότι πνίγεται το δίκιο σου κλπ κλπ.....? Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς ή να χαλαστείς καν..... Αν κάποιος άνθρωπος ξοδεύει χρόνο κ ενέργεια μόνον κ μόνο για να σε κάνει να πειραχτείς ή να χαλάσεις την ηρεμία σου, να σου κάνει τη ζωή δύσκολή ή να να τα πάρεις στο κρανίο, αυτός μάλλον έχει πολύ μεγάλο θέμα με τον εαυτό του, κ μόνο λύπηση κ οίκτο οφείλει να σου προκαλέσει κ όχι θυμό. Ίσα- ίσα, όσο περισσότερο το παίρνεις στα σοβαρά το πράγμα κ όσο περισσότερο δείχνεις πως κάτι σε χαλάει ,τόσο ο άλλος το τραβάει γιατί νοιώθει ικανοποίηση πως πέτυχε το σκοπό του. Καλώς - κακώς, σε ορισμένα άτομα πρέπει να δείχνεις (κ να ισχύει κιόλας) το "πέρασε κ δεν ακούμπησε". Βέβαια δεν ξέρω για τί σόι περίπτωση πρόκλησης εκνευρισμού μιλάς.....
παρακαλειται το αγαπητο μελος που εστειλε 2 πμ πριν λιγο, να περιοριστει στην δημοσια επικοινωνια μας.
ευχαριστω.
παρακαλειται ο αρχικομπρεσερατζης που σκαβει στο πεζοδρομιο κ με εχει κουφανει μεσημεριατικα να κανει λιγο ησυχια!!!!!!!!!!!!
ευχαριστω!!!!
ΥΓ...
καλα αυτο το βιντεο το εβαλα πιο πολυ για να γελασουμε ηταν απολυτΑ ασχετο με αυτο που ελεγα...
παντως οι οτοασπιδες θα μου χρειαστουν ειμαι αλλεργικος στα δημοσια εργα....
mariposa7
Macgyver
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ασχέτως του περί ήρεμου και ήπιων τόνων ανθρώπου που με περιγράφεται έχω εκνευριστεί αρκετές φορές με διάφορους τέτοιους επιτήδειους (ίσως λογω της πειγραφής μου αυτής συν κάποια δυσκολία συσχέτισης μαζι τους και προφανως και ο χαρακτήρας τους), και έχω μετανιώσει εκ των υστερων που δεν εμπλάκηκα σε καυγά μαζί τους και όποιον έπαιρνε ο χάρος. Ειδικά με έναν τυπο πριν εναμιση χρονο, από καπου που εφυγα. Μετανιωσα που δεν πλακώθηκα στο ξύλο μαζι τους. Τα δεδομενα για να φυγω ήταν τετοια που μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία έφυγα, το έχω απωθημένο όμως το ότι πριν να φυγω δεν συνεβη κατι μεταξυ6 μου και δαυτου για να πιαστούσε κι όπου με βγάλει!!
Το να μην ασχοληθώ, να τον παραγνωρισω, να τον υποβαθμίσω κλπ συναφή να ειναι λύση. Μπορεί και όχι! Σε τεοιες περιπτωσεις τετοια σταση μπορει να εκληφθει και ως αδυναμία. Μάλλον η αντίδραση θα έχει αποτέλεσμα, δενν ξερω τι αποτελεσμα, η ανοχή όμως δύσκολο μου φαινεται να αποδώσει. Η κακία και το κόλλημα δεν εχουν όρια. Κι όπως εχω πει κι αλλες φορες εδω τετοιοι τυποι ενεργουν κατ αυτους τους τροπους όπου ο αλλος τους δωσει εντυπωση πως ειναι ασφαλής, αλλιως προκειται για χέσηδες, γεγονος το οποιο πολλοί αγνοούν!!!
Εννοείται κ δεν έχουν όρια.... Αλλά η διαφορά έγκειται τόσο στο λόγο, για τον οποίο εκδηλώνεται μια συμπεριφορά, όσο κ στη δικιά σου αντίδραση. Δηλ:
- Αν κάποιος κάνει κάτι επί τούτου, για σου σπάσει τα νεύρα ή για να σου γ@μ.... την ψυχολογία, τότε απλά λυπήσου το δύστυχο ανθρωπάκι, που προσπαθεί να επιβεβαιωθεί στη ζωή του σπέρνοντας αρνητικά συναισθήματα στους άλλους (οι νορμάλ προσωπικότητες νοιώθουν καλά όταν προσφέρουν χαρά κ ικανοποίηση στους γύρω τους), πρέπει κάποιος/α να έχει πολλάαααα "θεματάκια" - "κομπλεξάκια" - ανασφάελειες- μ@λ@κίες κ πολύ διεστραμμένο χαρακτήρα για να καταφύγει σε τέτοιες διεξόδους (αν ένας άνθρωπος είναι δυστυχισμένος μόνο δηλητήριο μπορεί να μεταδώσει). Οπότε λυπήσου κ αγνόησε τα εν λόγω "ανθρωπάκια", αρκετά βασανίζονται από μόνα τους τον εαυτό τους να αποδείξουν κάτι. Αν όμως η άσχημη συμπεριφορά δε λαμβάνει χώρα "επί τούτου", αλλά προέρχεται από καθαρή ασυνειδησία, γαϊδουριά, αναισθησία ή εγωκεντρισμό, όντως όπως λες, η ανοχή αποθρασύνει τα άτομα αυτά, γιατί μπερδεύουν την υποχωρητικότητα με την αδυναμία. Οπότε εκεί βάλε όσο πιο αυστηρά όρια κ όσο πιο νωρίς μπορείς (οι καλοί λογαριασμοί γίνονται από νωρίς).
- Άλλο ανοχή = "με τσαντίζεις αλλά βγάζω το σκασμό για να μην έχουμε δράματα" κ άλλο περιφρόνηση= "δεν υπάρχεις για εμένα/ μίλησε κανείς...?", εκεί που τους αξίζει. Αν κάποιος κάνει κάτι με σκοπό να σε χαλάσει κ εσύ του δείξεις ότι είναι απλά αόρατος, εκεί το παιχνίδι το έχεις πάρει εσύ.
σκεφτομαι καυτες παραλιες και μεθυσμενα βραδια σε ενα νησι.. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=NUsoVlDFqZg
ραδιο καψουρα στα fm https://www.youtube.com/watch?v=h4wBIxMUSTM
ραδιοιντερνετικη αστεροανεβοκατεβατη χυλοπιτα στα fm
https://www.youtube.com/watch?v=bgY_yp-w4fM
παμε τωρα στα ωραια https://www.youtube.com/watch?v=dYV6KZpnEak