Nick,έκανες edit και στα δικά σου σχόλια?
Printable View
Nick,έκανες edit και στα δικά σου σχόλια?
Πωωωωωω ρε πούστη μου θα ανοίξω σχολή pick up only the beauties... Μα την Παναγία όμως... κρίση, ξεκρίση και θα έχω πάντα πελάτες και θα κάνω καλό στην κοινωνία....
Θέλε.... δεν έχεις καμία τύχη με το μυαλό που έχεις να την αποκτήσεις... Εκτός αν είναι καμιά καμμένη στον εγκέφαλο...
Σόρρυ μεγάλε αλλά λέω μόνο αλήθειες... Αν καταφέρεις μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να μπλέξεις με θεογκόμενα και όταν λέω θεογκόμενα εννοώ όπου κυκλοφορεί να γυρνάνε όλοι να την κοιτάξουν, εγώ θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα...
Το ότι η ωραία θελει κάποιον με αυτοπεποίθηση χωρίς ψυχολογικά σκαλωματα και παιδιαστικες συμπεριφορές το έχεις σκεφτεί; Αυτή γιατί να σε ανεχτεί; Όπως εσύ δεν ανέχεσαι κάποια μέτρια έτσι και αυτή δεν ανέχεται κάποιον με το σκεπτικό σου. Αυτή γιατι να υποφερει με τα σκαλωματα σου όπως λες εσυ ότι θα υπεφερες με μία μέτρια;
Η λύση είναι να πας σε ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή, έχεις πρόβλημα σοβαρό, απαγορεύεται να κάνουμε διαγνώσεις αλλιώς θα σου έλεγα τι έχεις... Πήγαινε να σε βοηθήσει να βρεις τον δρόμο σου να αποκτήσεις μια όμορφή... Έχεις πρόβλημα τρομερό, σε λίγο καιρό θα κάνεις αλλόκοτα πράγματα πάνω στο σώμα σου... και είναι κρίμα....
Why να σε ρωτησω κάτι..; Όταν στριμωχνεσαι σε ένα θέμα ή αισθάνεσαι θυμό ή όταν το θέμα αρχίζει "σβήνει" θα ανοίγεις καινουριο για να τραβήξεις πάλι τη προσοχή του φορουμ; Άνοιξε οσα θέματα θες δεν μπορώ να σου πω κάτι. Απλά σου επισημαινω τι κανεις και δεν είναι εποικοδομητικο. Αντί να καταλήξεις κάπου με συζητηση σε ενα θεμα μολις παψει να σ'αρεσει κατι λες "όχι θα τα σβήσω όλα μεμιάς ανοίγοντας νέο θέμα μπας και αρχίσουν να λένε αυτά που θέλω εγώ". Το θεωρείς ώριμο;
Νick,σου ζήτησα 2 πραγματάκια!
Mindcrime,πες το,δεν έχω πρόβλημα.
Ειλικρινά δεν ξέρω ποια είναι η λύση αφού δεν θελεις να ψαχτεις μέσα σου. Το βλέπεις παντως ότι και για την ωραία θα ήταν αδικο να μπλέξει με κάποιον με τέτοια ψυχολογία ε; Για αυτό δεν βρίσκεις καποια. Τώρα το πώς θα βγεις από αυτό το λούκι...τι να σου πω. Ο mindcrime έχει δίκιο, και εγώ έχω εικόνα του τι περίπου παίζει με εσένα σαν διάγνωση αλλά απαγορεύεται να σου πω και στο κατω κάτω δεν είμαι ειδικός. Δεν ειναι σωστο να πας χωρις να το θελεις, δεν θα εχει και αποτελεσμα λογω της προκαταληψης και της απροθυμιας σου να παραδεχτεις τη κατασταση και να συνεργαστεις. Καλα καλα ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι εχεις προβλημα, πως θα ζητησεις βοηθεια για το προβλημα που δεν αναγνωριζεις πως εχεις; Ειλικρινα δεν ξερω...Αν μπορείς να σκεφτείς άλλον τρόπο να βοηθηθείς ΜΕΣΑ σου καντο. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.
Mindcrime δεν συνιστω να το πεις, δεν το λενε έτσι αβερτα και ευθεως ούτε οι ειδικοί.
για να παρεις τις απαντησεις που θελεις ωστε να συνεχισεις το παιχνιδακι σου, εννοεις. να το λες ολο....
γουαι να στο πω ευθεως, δεν εχω κατι να κρυψω.
καταλαβαινω οτι εχεις το ζορι σου, αλλα αυτο που κανεις στο φορουμ πλεον, ειναι σπαμαρισμα οταν ανοιγεις νεα θεματα ενω παντα συζητας για τις ομορφες, το πως θα ομορφυνεις κλπ κλπκλπ.
ολα αυτα ανηκουν σε ενα και μοναδικο θεμα. εχω κανει αναφορα σε αυτο τοεθεμα σου με αιτημα να συμπτυχθουν ολα σε ενα θεμα και να μιλας εκει οσο θελεις και με οποιους θελουν.
το να σκορπας νεα θεματα για να να λες τις ιδιες 5 φρασεις που ξερουμε περι ομορφων και γυμναστηριων , ειναι ασεβεια προς ολους τους υπολοιπους στο φορουμ.
καντο και μονος σου και περιορισου σε ενα απ ολα τα (ιδια ακριβως ) θεματα σου και σταματα να παρενοχλεις την ροη των θεματων στο φορουμ.
φιλικα...
Εχω καταλάβει. Το θέμα είναι να γίνει ότι χρειάζεται για να το καταλάβει ο ιδιος κάποια φάση και να βοηθήσει τον εαυτό του. Και ξέρω πως δεν αισθάνεσαι ωραία τώρα με αυτές τις συζητήσεις why και είσαι σε δύσκολη θέση για αυτό σου απευθυνομαι και ευθέως, ψάξου μέσα σου.
Remedy,έχεις καταλάβει απόλυτα πως νιώθω?
Ότι πονάω μέσα μου και δυστυχώ?Και ότι οι απαντήσεις μερικών,που τις υποστήριζαν με τόση θέρμη από όταν πρωτομπήκα,με έκαναν χειρότερα?
Και ότι αν δεν πίστευα μια φορά πως μπορώ με ωραία,τώρα δεν το πιστεύω 10?
Υπάρχουν όμως και μέλη που πιστεύουν το αντίθετο(εσύ θα κρίνεις αν ανήκεις σε αυτά).
Ότι λέω δεν το λέω για να τσακωθούμε,απλά το λέω για να καταλάβεις πως μου είναι δύσκολο ότι περνάω και ότι με την λύση μερικών δεν θα γινόμουν καλά,αλλά θα με σιχαινόμουν.Είναι σαν έχεις μια πληγή και να σου την ξύνουν ή να ρίχνουν κάτι πάνω σου,και να τσούζει περισσότερο.
Why να σε ρωτησω κάτι άλλο; Πιστεύεις ότι αξίζει σε οποιαδήποτε ομορφη κοπελα είναι ο "επιδέσμος" για τη πληγή σου; Δεν την θέλεις ετσι για λάθος λόγους; Δεν είναι άδικο για εκείνη; Ο λογος της υπαρξης της στη ζωη σου δηλαδη θα ειναι να νιωθεις εσυ καλυτεεα; Ίσως πρέπει να γιατρέψεις πρώτα τη πληγή σου μόνος σου;