Ιωαννα αν επιτρεπεται τι υψος εχεις ? ισως το'χεις πει......
παντως εισαι μια χαρα , αλλος ανθρωπος !!!!υγεια, υγεια, υγεια
Printable View
Ιωαννα αν επιτρεπεται τι υψος εχεις ? ισως το'χεις πει......
παντως εισαι μια χαρα , αλλος ανθρωπος !!!!υγεια, υγεια, υγεια
Μπράβο παιδιά....να παίρνουμε κουράγιο οι καινούριοι από σας....!!!! Συγχαρητήρια για τη δύναμή σας και το κουράγιο σας.........:D:D:D:D:D
Καλησπέρα φίλοι και καλώς σας βρήκα.
Μόλις βρήκα κατά τύχη την κοινότητά σας κι εύχομαι να καταφέρω να σας ζαλίσω και να σας ταρακουνήσω λίγο.
καλώς όρισες Γιώργο!
Καλώς σε,Γιώργο!Εγώ πάντως είμαι έτοιμη!Πότε ξεκινάμε;Quote:
Originally posted by giorgosdelta
Καλησπέρα φίλοι και καλώς σας βρήκα.
Μόλις βρήκα κατά τύχη την κοινότητά σας κι εύχομαι να καταφέρω να σας ζαλίσω και να σας ταρακουνήσω λίγο.
Ξεκίνησα ήδη Nadine. Αλλά σ' αυτό το τρενάκι δεν ανεβάινω. Μια φορά μπήκα στο Allou fan park σ' αυτό που βρέχεσαι και μου βγήκαν τ' άντερα!
Ξενερωσιές!Τίποτα δεν είχε το Allou fan park,όταν τουλάχιστον είχα πάει εγώ!
Και τι θα πει ξεκίνησες;Εμάς;Μοναχοφάης,� �ιωργάκη;ʼλλα υποσχόσουν...ʼντρες...
Λοιπόν, σκεφτόμενος σοβαρά αυτά που είπες,
δε μπορώ παρά να συμφωνήσω.
ʼντρας κι εγώ, διαφορετικός θα ήμουν;
Η αλήθεια να λέγεται, τα αρσενικά είναι αρσενικά. Τα λιοντάρια τι κάνουν; Αράζουν μέχρι να πιάσει κανά θήραμα η λέαινα και μετά ορμάνε για το ΦΑΙ! Όχι για τη λέαινα αλλά για το φαΐ.
Ξεκινάμε, ξεκινάμε, ότι θέλετε! Αλλά στο τρενάκι δεν ανεβαίνουμε.
Εγώ πάντως κηφήνες δεν ταΐζω!Και μου αποκλείεις και με το καλημέρα σας και το τρενάκι!Δεν κάνουμε καλή αρχή...Τέλος πάντων...
Επειδή εδώ είμαστε εκτός θέματος,ξεκίνα το ταξιδιωτικό σου τόπικ,να δούμε τι προορισμούς και συγκινήσεις υπόσχεσαι και το συζητάμε...
Να με συγχωρείτε για το εκτός θέματος, αλλά θέλω λίγο χρόνο να καταλάβω τη δομή του φόρουμ.
Ωραίο θέμα πάντως.
Ποστάρω την τελευταία φωτό σε αυτό το τόπικ, σε λίγες μέρες κλείνω χρόνο από τη σληβ, νιώθω ξανά να έχει εναρμονιστεί το μέσα με το έξω μου σε μεγάλο βαθμό και το μοιράζομαι μαζί σας! Σας ευχαριστώ που συνταξιδέψαμε!
ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μακ δεν υπαρχουν λογια!
στο εχω πει εισαι κουκλα!
Γλυκια μου Μακ.... αχ αχ αχ !!!! Θυμάμαι πριν περιπου ένα χρονο που γνωριστηκαμε διαδικτυακα και τότε ξεκινούσε το ταξίδι σου ...... ωραίες συγκινητικές αναμνήσεις, αγωνίες , φόβοι, χαρές , πανηγύρια.. , πανέμορφο το ταξίδι, αποκάλυψη το αποτέλεσμα!!
Θυμάμαι τον Νοέμβριο που έκλεισαν οι μπότες στις γάμπες σου και άρχισες να φοράς φουστανάκια, θυμάμαι όταν μπήκες στην δεκάδα των 70 τι πανηγύρι στήσαμε, θυμάμαι χαρές σε δοκιμαστήρια για τα ωραία ρούχα που ψωνίζαμε, θυμάμαι πρόσφατα τα ωραία μπλουζάκια που μόνη σου διάλεξες και δεν είχαν καμία σχέση με το προηγούμενο στιλ σου, ( σημάδι ότι ξέρεις ότι έχεις αλλάξει) . Βλέπω το άσπρο αυτό μπλουζάκι που σου διάλεξα να φορέσεις και εσύ το αγκάλιασες. Και αλλα πολλα πολλα.....
Να είσαι καλά χαρά μου και να το γιορτάζεις κάθε μέρα το επίτευγμά σου, σου αξίζει και δεν σου χαρίστηκε μην το ξεχνάς αυτό.
Είσαι πανέμορφη , σε ιδανικότατο βάρος και πάνω από όλα υγιείς. Να σε χαίρεσαι καρδια μου, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ !!!!!!
Τα λόγια είναι περιττά, το πόσο ήρεμη είσαι φαίνεται απο τη στάση του σώματος σου!
Μπράβο κοπελάρα μου κ όπως έγραψε η Katie τίποτα δεν σου χαρίστηκε!
Γιωτάκι είναι απίστευτη η διαφορα!!! Μπράβο κοριτσάρα μου μπραβο μπραβο!!!
μπραβο Γιωτα:love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love:
Μπραβο για την προσπαθεια σου!Αλλος ανθρωπος πραγματικα!:thumbup:
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις, ένας αγώνας μία νίκη, Μακόλα τα λεφτά!!!!
Μπράβο κοριτσάρα, άλλος άνθρωπος και με άλλον αέρα..... είσαι κούκλα !!!!!!!!!!!!
Αααααχ Μακ μου.... :bigsmile:
Η αλλαγή σου είναι αποστομωτική! Εύχομαι να είσαι πάντα τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη όπως είσαι τώρα, να έχεις πάντα την υγεία σου και να αγκαλιάσεις τις νέες σου συνήθειες για μία ζωή! Ειλικρινά δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω βλέποντας τις φωτογραφίες ότι είσαι ο ίδιος άνθρωπος! Έχεις αλλάξει τόσο πολύ, αλλά η αλλαγή δεν είναι μόνο εξωτερική, είναι και εσωτερική!
Δεν έχω λόγια... :starhit:
ΜΑΚ απλά κουκλάρα! αξίζει ρε γμτ!!!! μια ζωή την εχουμε! Μπράβο κ πάλι μπράβο!!!!!!
ΜΑΚ συνχαρητηρια για το αποτελεσμα ευχομαι τα καλυτερα.
Γιώτα φοβερή αλλαγή μπράβο σου , τελεια η (τελευταία:wink1:) φωτογραφία δείχνεις γεμάτη αυτοπεποιθηση και χαρούμενη. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Μακάρι όλες οταν θα κλείνουμε χρόνο να εχουμε τετοια αποτελέσματα
Μακουλινι μου να σου πω για αλλη μια φορα συγχαρητηρια που οχι μονο επιασες το στοχο αλλα που καταφερες κ εκανες στροφη στη ζωη σου με αποτελεσμα να εισαι πιο δυνατη κ αυτο να φαινεται !Το νεο σου λουκ τα λεει ολα!να εισαι παντα χαμογελαστη κ γρηγορα στη ζωη σου να ερθει εκεινο το αλλο σου μισο που θα ολοκληρωσει την ευτυχια στη ζωη σου!
πριν στα 136 κιλα δυστυχως δεν ειχα φωτο στα 157 και αυτο ειναι στιγμιοτυπο απο βιντεο
σημερα
Lila μεγάλη διαφορά!το καλό είναι ότι το πάχος ήταν ομοιόμορφα κατενεμημένο στο σώμα σου και τώρα σίγουρα δείχνεις πολύ λιγότερο από τα 95 κιλά!!!Καλέ τι γκρινιάζεις για τα μέμε σου!!!μια χαρά στέκονται με το σουτιέν!!!Και ούτε κοιλιά φαίνεται να κρεμάει ούτε τίποτα!!!!Το χρώμα στο μαλλί παρα-είναι καροτί για τα γούστα μου :lol::lol: καλή συνέχεια να έχεις!
Κοριτσάκι μου γλυκο μπραβο μπραβο και ξαναμανα μπραβο!!! απιθανη η διαφορα!!!!
Λιλάκι μου εύγε κοριτσάρα μου!
Η διαφορά τεράστια, κρίμα που δεν έχεις και παλιότερη φωτογραφία να καμαρώσουμε ολόκληρη την πορεία σου. Έχεις καλή κατανομή πάντως και πράγματι τα κιλά σου δεν σου φαίνονται, ακόμη και στα 136. Εύχομαι και εις κατώτερα γλυκιά μου!
Στην επόμενη φώτο θέλω και χαμόγελα ε;;;; :kiss:
Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!! :thumbup:
Λίλα συγχαρητήρια!!! Έχει δίκιο η Ιωάννα ότι με τίποτα δε σου φαίνεται ότι είσαι σε αυτά κιλά, δεν θα σε έκανα πάνω από 80 κιλά το πολύ! Μπράβο κοπέλα μου, τα έχεις καταφέρει περίφημα, προσέχεις τη διατροφή σου γι'αυτό και έχεις τέλεια αποτελέσματα και πιστεύω ότι είσαι παράδειγμα για όλους τους σλιβάτους. Και πάλι μπράβο σου.
ρε κοριτσια με συγκινειτε με τα λογια και τις ευχες σας!!!!!!!!
lila μπραβοοοοο!!! η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη κ πραγματικα δειχνεις πολυ λιγοτερα κιλα! εισαι κ μια κουκλιτσα! μονο λιγο αγριουλα :) στην επομενη φωτο ευχομαι να εισαι με χαμογελο! :)
Εύγε Λίλα παιδί μου εύγε! Σούπερ απώλεια, και βλέμμα αποφασισμένο να μη χαριστεί στην παχυσαρκία ποτέ ξανά! Πάμε για άλλα κοριτσαρα!
Σημ: εμένα το μαλλί μου άρεσει!
Μακ μου αλλα 15 κιλακια και θα ειμαι ακριβως οπως με θελω.το μαλλι-καροτο θα σκουρινει λιγακι γιατι ξεθωριαζει ευκολα και βαψε βαψε καθε 20 μερες θα μεινω καραφλη.οτι δεν επεσε μετα την εγχειρηση θα πεσει με τη βαφη.
Αλινα αντε τωρα σειρα σου να βαλεις φωτο.
Lilako έχω πάθει πλάκα, φοβερή διαφορά!!!!!!
Καλέ εσύ είσαι κουκλί κ εμένα μου αρέσει το μαλλί επίσης παέι το κόκκινο κραγιόν αρκεί να βρείς την κατάλληλη απόχρωση!
Κουκλίτσα μου συνέχισε!
Ελενακι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ.αντε και στα δικα σου συντομα ευχομαι.
Γενικώς δεν τό'χω με τις φωτογραφίες αλλά αφού με έβγαλε σήμερα φωτό η Μακ είπα να βάλω ξανά το πριν και το μετά με σημερινή φωτογραφία που έχω φτάσει το στόχο μου τα 65 κιλά, αν και τα 60 κιλά δεν θα με χαλούσαν. Η πριν φωτογραφία είναι πριν 19 χρόνια γιατί δεν έχω άλλες φωτό από όταν ήμουνα παχιά αλλά ήμουνα και τότε 111 κιλά όπως ήμουνα και πριν 11 μήνες που έκανα το σλιβ.
Τζινα εισαι αστερι!!!!!!