τον αδελφο του παρακαλω σε εμενα
Printable View
και εκεινον που σκουπιζει, αυριο, πρωι-πρωι.
τελος για την ινδη, καμια σχεση. η ξενια μου ειναι θεογκομενα. και αφησε και τον δικο της για να βρεθουμε
εδω ειμαι αλλα δεν γραφω.Quote:
Originally posted by NADINE
Μάλιστα!Αν ποτέ εξαφανιστεί η basia,δε χρειαζόμαστε τη Νικολούλη...Quote:
Originally posted by basia
παλι αρχισες τις σοκοκολασεις? α εσυ δεν βαζεις μυαλο, ειμαστε και αρρωστες γυναικες,
βαρβ που εισαι?..........
σοκολατοπειρασμος τρεξε..........
Μια σοκολασμένη φωτογραφία-κατά προτίμηση άντρα,αλλά στην ανάγκη και γυναίκας πιάνει-
και να τηνε!Τουλάχιστον παραδέχεσαι την αρρώστια σου.Αυτό δίνει κάποιες ελπίδες θεραπείας...
Το μπαρμπούνι σου μάλλον αποφεύγει το φόρουμ μας,γιατί προφανώς είχε τόσο τραυματική εμπειρία εκεί κάτω,
που προσπαθεί να συνέλθει και να καλύψει εντελώς τα ίχνη της,ώστε να προστατέψει τη σωματική της ακεραιότητα...
Εσύ πώς τα πηγαίνεις;Ρίξε κανέναν τίτλο,μια που πέρασες από τα μέρη μας...
την δοση μου την περνω καθε μερα.
κατα τα αλλα ειμαι πόλυ καλα, φευγω για διακοπες την Τριτη και ειμαι μεσα στην τρελη χαρα,
να δω την κορη μου να πλατσουριζει και τιποτα αλλο
εσυ ποτε φευγεις?
θα προλαβουμε καφεδακι οταν γυρισω?
εγω γυρναω στις 13/7
φιλια
και εγω αυτο σκεφτομαι οταν γυρισω οτι θα εχω τα τρελα πλυντηρια, εχω και 10 μερες να κανω δουλειες και πρεπει να στρωθω οπωσδηποτε το σκ να κανω κατι μην μου ερθουνε ολα μολις γυρισω,Quote:
Originally posted by BARB3
λοιπον, επειδη το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι, αποφασισα να μπω απο το σπιτι γιατι δεν αντεχα αλλο μακρυα σας. ουτε καν να μπω σαν barb113345678 δεν χρειαστηκα. απο οτι καταλαβατε, ειχα καλο μπαμπουλα στο γραφειο....Μολις εκανα το 40λεπτο περπατημα μου στον διαδρομο και καθησα να ξεκουραστω. απο δευτερα μεχρι και σημερα 40 λεπτα καθε μερα και την διαιτα μου. σημερα ξαναγυρισα στο 87,3 και αυριο, επισημη ημερα της ομαδας (τι λεω τωρα-ενα-δυο ατομα με καταλαβαινουν πια), σαν προσκολλημενη στην ομαδα και αρνουμενη οτι τα τοτε μελη μας παρατησαν, θα ζυγιστω επισημως.
αλλα νεα μου τωρα. γυριζοντας απο τις φοβερες μου διακοπες εβαλα 7 πλυντηρια και τα σιδερωσα ηδη ολα, επισκεφτηκα ολα τα σουπερμαρκετ σε δυο ημερες και σημερα το απογευμα σε μια δοση καταλαβα οτι το σπιτι ηταν ασκουπιστο 18 ημερες....και αξεσκονιστο φυσικα κλπ. μολις το καταλαβα αυτο, με παιρνουν τηλ οι κουμπαροι απο λαρισσα και ω, τι χαρα σαββατο πρωι θα μου ερθουν για σαββατοκυριακο-5 ατομα.....ουδεν σχολιο. σαν μανιακη εψαξα το κινητο να βρω την ρωσιδα....το τακτοποιησα και αυτο-αλλιως τωρα δεν θα εγραφα-θα ετρεχα να τα προλαβω.
τα της δουλειας μου τωρα. οπως σας ειπα, επειδη παραπονιομουν οτι δεν προλαβαινα, τα κατεπειγοντα και τα επειγοντα που σας ελεγα ....μου εφεραν εναν βοηθο στο γραφειο για λιγο καιρο. οπως καταλαβαινετε, τωρα προλαβαινω και τα επειγοντα, και ολα -επομενο δεν ειναι? αφου δεν μπορω να σας "καλημερησω"?
οσο για τις διακοπες τις ξεχασα κιολας. μονο η ξενια θα μου μεινει αξεχαστη. αλησμονητα βραδυα...
ασε η δικη μου ρωσιδα πηγε διακοπες. αυτη διακοπες ενα μηνα και εγω μια βδομαδα,
ρε μηπως να αφησω το γραφειο για το σφουγγαροπανο?
βαρβ ο καινουργιος βοηθος μηπως ειναι των κυβικων μας?, οχι τιποτα αλλο αλλα να τον μυησεις στα αδυτα του φορουμ μας........
οχι τιποτα αλλο αλλα για να σε εχουμε και τα πρωινα
εγραψα και πιο πανω κανονιστε για καφεδακι μετα τις 14/7 μεχρι να φυγει η ναντιν για τα βουνα.......
Quote:
Originally posted by hopa
ας έρθει και κρυωμένος . . θα τον φροντίσω μέχρι να γειάνει .. ;)
http://www.politicorn.com/Nurse.jpg
Σου χαλάω εγώ ποτέ χατήρι;Quote:
Originally posted by BARB3
Ένας αδερφός και μάλιστα δίδυμος για την BARB μου έφτασεεεεεεεε
Κι όχι απλά σε φωτό,αλλά το καλό το πράγμα,το ζωντανό!
--->http://www.youtube.com/watch?v=Me0lvmf8OIg&feature=related
Καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας!Όταν επιστρέψετε εγώ όμως θα έχω φύγει...Quote:
Originally posted by basia
εσυ ποτε φευγεις?
θα προλαβουμε καφεδακι οταν γυρισω?
εγω γυρναω στις 13/7
Οπότε είτε το επισπεύδουμε τώρα είτε ραντεβού το Σεπτέμβρη μαζί με τους χειμερινούς κινηματογράφους...
Φιλάκια!
....καλα εχετε ξεσαλωσει ολες σας!!!!!!!!
ειπα και εγω να κοιμηθω να στρωσω επιδερμιδα για τις δυο νυχτερινες εφημεριες που ερχονται και εσας σας τρεχουν τα σαλια με τους σοκολατογκομενους!!!!
σταματηστε γιατι εχω αρχισει να τρελλαινομαι για σοκολατα...μπορει και για γκομενο....
επιτελους ηρθε και η barb ...να μαθουμε και τα νεα της αλλα και να υποστηριξει την φημη μου ....καποια βλεπετε διαδιδει φημες οτι μοιαζω με μια κακομουτσουνη ινδη....ντροπη!
αφηστε με τωρα να πιω τον καφε μου και θα τα πουμε παλι αργοτερα..
πρεπει να μαγειρεψω κιολας ..
φιλακια!!!!!!!!!!
Τι καλό θα μαγειρέψεις,Ξένια μου;Quote:
Originally posted by XENIA!
....καποια βλεπετε διαδιδει φημες οτι μοιαζω με μια κακομουτσουνη ινδη....ντροπη!
αφηστε με τωρα να πιω τον καφε μου και θα τα πουμε παλι αργοτερα..
πρεπει να μαγειρεψω κιολας ..
http://opinionsandexpressions.files....ndian_food.jpg
Και για να δεις πόσο σε φροντίζω(σε αντίθεση μ'εσένα)κοίτα τι σου βρήκα για να μην τρως κάθε μέρα τα ίδια!
--->www.indianfoodforever.com
Παρακαλώ!
Όλα στον....!Quote:
Originally posted by XENIA!
σταματηστε γιατι εχω αρχισει να τρελλαινομαι για σοκολατα...μπορει και για γκομενο....
http://www.royalhandmaidensociety.or...anya_sabe3.jpg
Σαμπίνα μου,
--->Στ. Κουγιουμτζής - Όταν ανθίζουν πασχαλιές (Γ. Νταλάρας)
"Είπες πως θα 'ρθεις να με βρεις
μα γέρασε η καρδιά μου
κι ούτε πουλί φτερούγισε
μέσα στην ερημιά μου
Χελιδονάκι του Μαγιού
πόσο πολύ σου μοιάζω
όταν ανθίζουν πασχαλιές
κι όταν αναστενάζω."
http://1.bp.blogspot.com/_wndJROhsry...live%2B022.jpg
Και ξέρεις καλά,πως του παιδιού είναι να μην του τάξεις!
http://www.paint.dk/graffiti/nyt2/sabe.jpg
http://aimg.dsi.go.com/content/ds/es...ncess_main.jpg
Πριγκιπένια μου,
--->ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ : ΣΕ ΨΑΧΝΩ ...
Στίχοι: Δώρα Σιτζάνη
Μουσική: Μάνος Λοΐζος
Σε ψάχνω
στα λαμπρά σφαγεία των δρόμων
στις νευρωτικές διαδρομές
σε σταθμούς και στοές
σε ψάχνω
στα μικρά τα στοπ στ' απαγορεύεται
στα τρύπια μου χέρια
στη θάλασσα που δε θα 'ρθει ξανά
βαρέθηκε ν' αλλάζει χρώματα
για να την αγαπάμε.
Σε ψάχνω
στις παλιές φωτογραφίες τις χλωμές
όπου δεν μπορώ να σε βρω
σε ρυθμούς και κραυγές
σε ψάχνω
στον καθρέφτη π' άφησες το πρόσωπό σου
κι αυτός ράγισε
μες στ' ανθρωπομάρκετ το τρελό
σκουπίδι και Θεός μέσα στον πυρετό σε ψάχνω
Τι κάνουν τα κοριτσάκια του ουράνιου τόξου??.. Βλέπω έχουμε και νέα μέλη, αφού τα παλιά είναι πλέον κακά κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!! Ζητώ συγνώμη από τα παλιά μέλη που γράφω πλέον πολύ αραιά, αλλά έχω πολύ δουλειά αυτό τον καιρό και δεν είμαι και σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Τώρα τι ακριβώς φταίει δεν ξέρω, το ψάχνω!!!!! Τα χάπια τα παίρνω με αποτέλεσμα να χάσω ένα ολόκληρο κιλό, πως τα καταφέρνω, δηλαδή όχι ακριβώς ένα?. Έχω χάσει αυτό το 1 κιλό 6-7 φορές και το έχω ξαναπάρει?.. δηλαδή θα είχα χάσει τουλάχιστον 7 κιλά?. Τι να πω!
Ναταλάκι, τα ξεκίνησες πάλι τα χάπια από ότι διάβασα?. Αντε να δούμε τι θα κάνουμε? Αισθάνομαι ότι είσαι καλά αυτό τον καιρό ή κάνω λάθος ??? Πήγες Ρωσία τελικά, γιατί δεν πρόλαβα να τα διαβάσω και όλα.
επειδη νιώθω κάπως πεσμένες τις τσούπρες της ομάδας..
λέω να σας τονώσω λιγουλάκι..
εχουμε κ νοικοκύρηδες, κ ενστολους και πατρικές φιγούρες, κ αλήτες.. λευκούς, μελαμψούς... κάτι για τη κάθε μια!\
http://www.youtube.com/watch?v=6ul00...eature=related
--->ΔΑΚΗΣ : ΑΛΑΛΟΥΜ
Για ποιά χτυπάει άραγε αυτή η υψηλού επιπέδου μουσική καμπάνα;
Αλαλουμένια...Πού χάθηκες κι εσύ,τέκνον Βρούτε;
Ρίχνω για δόλωμα ακόμα έναν αγαπημένο πίνακα του σπιτιού μου,
μήπως με νιώσεις λίγο κοντά σου,που μ'έχεις τόσο παραμελημένη...
Σε προειδοποιώ πάντως πως η σχέση μας περνάει κρίση!
JOSEF ISRAELS 1824 ? 1911
Children of the sea
http://www.codart.nl/ul/cms/events/1822/large/1.jpg
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Μα για ποιές μας πέρασες;Quote:
Originally posted by esceden
επειδη νιώθω κάπως πεσμένες τις τσούπρες της ομάδας..
λέω να σας τονώσω λιγουλάκι..
εχουμε κ νοικοκύρηδες, κ ενστολους και πατρικές φιγούρες, κ αλήτες.. λευκούς, μελαμψούς... κάτι για τη κάθε μια!\
http://www.youtube.com/watch?v=6ul00...eature=related
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς φαντάστηκες πως μας αφορούν τέτοια θεάματα!
εβαλα τα μεγάλα μέσα.. τι να κάνω η δολια?
Quote:
Originally posted by alalumaki
Ζητώ συγνώμη από τα παλιά μέλη που γράφω πλέον πολύ αραιά, αλλά έχω πολύ δουλειά αυτό τον καιρό και δεν είμαι και σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Τώρα τι ακριβώς φταίει δεν ξέρω, το ψάχνω!!!!!
Ναταλάκι, τα ξεκίνησες πάλι τα χάπια από ότι διάβασα?. Αντε να δούμε τι θα κάνουμε? Αισθάνομαι ότι είσαι καλά αυτό τον καιρό ή κάνω λάθος ??? Πήγες Ρωσία τελικά, γιατί δεν πρόλαβα να τα διαβάσω και όλα.
Μπα..μπα..μπα...
Το ραντάρ έπιασε την απειλή κι έκανε μια σύντομη γκεστ σταρ εμφάνιση η ακριβοθώρητη....
Πώς να είσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μακριά μας;Μ'αρέσει και που απορείς!
Η συγνώμη σου θα γίνει δεκτή μόνο αν είναι έμπρακτη κι όχι λόγια αέρα...
Στα δικά μου τώρα...
Τα ξεκίνησα εδώ και τρεις μέρες κι είμαι όλο νεύρα,εξάψεις και τρελή όρεξη να φάω τα πάντα!
Ο ανάποδος ο άνθρωπος...Ρωσία πάω σε κανά δυό εβδομάδες...Ακόμα δε με ξεφορτώθηκαν οι τύψεις σου...
Όσο για το αν είμαι καλά...η σωστή απάντηση είναι "πώς να είμαι μακριά σου;"
Η αληθινή είναι πως μπήκαν στη ζωή μου τελευταία δύο έρωτες(μην πάει το μυαλό σου στο σεξουαλικό)
κι είναι καλύτερα η καθημερινότητα και η διάθεση μου(με εξαίρεση βέβαια τις πρόσφατες ρεντουκτιλοπαρενέργειες)
Αυτά τα νέα από το μέτωπο...κατά τα άλλα,σκάμε και πήζουμε...Να προσέχεις...Φιλάκια πολλά και Ναταλένια!
Και συνεχίζω τις αναζητήσεις μου σε αγαπημένα πρόσωπα, που πέρασαν και χάθηκαν...
Χανελέλι μου...
Βγάλε τις pouent σου λιγάκι και πέρνα μια βόλτα κι απ'τα μέρη μας...Μας λείπεις...
Κι αν σου αρέσει να το ακούς και να σε ζητάμε,θα τα ρίξουμε τα μούτρα μας και θα το κάνουμε ΚΑΙ αυτό...
Σήμερα έμαθα πως αυτήν την παράσταση θα δούμε από τα kirov --->La Sylphide
Εσύ σίγουρα θα την έχεις υπόψιν σου...Εγώ πάντως,που δεν είμαι του χώρου,μόνο τις κλασσικές έχω ακουστά...
Περιμένω τηλέφωνο σου,γιατί εγώ δε σε βρήκα και δεν ξέρω και σε τι φάση είσαι να επιμείνω...
Να σε προσέχεις και να μη μας στερείς για τόσο μεγάλα διαστήματα την παρουσία σου!Φιλάκια!
Τέλος,η πραγματικά ανησυχητική αναζήτηση...
Κινητά δε σηκώνουμε...μηνύματα δεν απαντάμε...πολύ καιρό τώρα...
Πού 'ναι ... πού 'ναι ... που'ν'το Μαρικάκι;
Στο μαγεριό πάντως ΔΕΝ τηγανίζει ψαράκια !!!
--->ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ : ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ
Πού είσαι,βρε καρδιά αγκινάρα;Μου κάνεις ναζάκια επειδή σου έκανα τη δύσκολη,που μας κεράτωνες;
Είναι μέρος του παιχνιδιού σου αυτό για να δεχτούμε αδιαπραγμάτευτα τους όρους σου;
Πφφφ...Να ρίξω ΚΑΙ αυτό το κάστρο μου για χάρη σου και να αφήσω σ'εσένα τα ηνία της σχέσης αυτής;
Θα το σκεφτώ σοβαρά...αλλά κάνε κι εσύ μία εμφάνιση στα πλαίσια καλής θέλησης,να σε χαρώ!ʼντε!
Gia sou Nadinaki.
Psaxno na se vro,ma pou na se petixo!!!!Kalo taksidi ke ranyevou ton Avgousto an tha ise piso,Alos kales diakopes.
http://diadiktio.pblogs.gr/files/f/219954-00003.gif
Σήμερα είναι η μέρα κάποιων επιστροφών!
Εμένα ψάχνεις και δε με βρίσκεις,Μαργαριτένια μου;
Εγώ εδω ξημεροβραδιάζομαι,όπως θα παρατήρησες...
Εσένα έχουμε χάσει καθώς και τις εξελίξεις με το θέμα σου...
Και φυσικά από το Πάσχα σε περιμένουμε ν'ανέβεις...Δεν ξεχνώ!
Εγώ σε λίγες μέρες θα φύγω από Θεσ/νίκη και θα γυρίσω τον Σεπτέμβρη.
Οπότε,αν ανέβεις τον Αύγουστο,θα θεωρήσω πως με αποφεύγεις!
Και αν δεν κατάλαβες το πόσο παραπονιάρα είμαι...θα το διαπιστώσεις!
Πότε με το καλό έχουμε ημερομηνία για Ρίο;Τι παίζει γενικότερα;
Ελπίζω να ξαναμπείς σύντομα και να μοιραστείς τα νέα σου μαζί μας.
Καλό καλοκαίρι!Καλές διακοπούλες!Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά!
γεια σας Nadine ωραιο το δουλικο για τις δουλειες δεν ηξερα ποιο να πρωτοδιαλεξω :-) απαντησα εκεινο το βραδυ αλλα χαθηκαν 2 post Μου δεν ξερω γιατι.. anyway παραλιγο σημερα να κυλισω .. εφαγα το μεσημερι ενα κολιο γυρω στα 500 γρ με ντοματοσαλατα ( τον εκανα αχνιστο και στο τελος προσθεσα ωμο ελαιολαδο λεμονι και ριγανη) μετα απο ενα δυωρο με επιασε μια λιγουρα για γλυκο και ισως και μια ελαφρυα πεινα 18 μερες ειχα να νοιωσω ετσι , πηρα λοιπον ενα μπισκοτο ολικης αλεσεως με μαυρη σοκολατα παπαδοπουλου και ημουν ετοιμη να τσακησω το πακετο πως κρατηθηκα ενας Θεος ξερει τελικα ξεγελασα την λιγουρα μου με μια χοντρη φετα καρπουζι αληθεια στην διαιτα επιτρεπεται το καρπουζι και ποσο συχνα?
nadine ετοιμαζεσαι για διακοπες? που με το καλο?
πως πηγε το ζυγισμα στους υπολοιπους?
καλη δυναμη σε ολους
Καλημέρα,Μαράκι (όσο γνωριζόμαστε φεύγει η Ρόδος,φεύγει και το πήδημα...)
Τι ταξικός χαρακτηρισμός ήταν αυτός για τα παλικάρια των φιλενάδων μας;Ελπίζω να μη σου θυμώσουν...
Μπράβο σου,που την έβγαλες καθαρή χθες με το μπισκοτάκι και το καρπουζάκι...Καλή λύση τα καλοκαιρινά φρούτα!
Δεν ξέρω τι δίαιτα ακολουθείς και τι περιθώρια σε αλλαγές σου αφήνει,αλλά μην τρελαθούμε κιόλας για μιά φέτα καρπούζι!
Εγώ,σε μία εβδομάδα το πολύ την κάνω για το σπίτι μας στη θάλασσα,όπου θα περάσω το υπόλοιπο καλοκαίρι,μ'ένα Ρωσικό διάλειμμα.
Τώρα το ζύγισμα εδώ μέσα μάλλον είναι πασέ κατάσταση...Ακόμα και κάποιες,που δήλωναν πως σέβονται την παράδοση της Παρασκευής,
δεν τις βλέπω ν'αναφέρουν τίποτα...Κοινώς μας πέτυχες σε περίοδο διάλυσης...Να δεις τι έχει να γίνει και τις επόμενες εβδομάδες...
Καλό Σεπτέμβρη,μην πω Οκτώβρη τώρα...Καλή δύναμη και στη δική σου προσπάθεια!Σύντομα αλλάζεις και δεκάδα!Ποιός στη χάρη σου!
Καλημέρα,Ρεντουκτιλοκόριτ� �α!
Δύο τέτοιες καρέκλες έχω να συναρμολογήσω σήμερα...Βοήθεια κανείς;
Καλημερα Nadine. Ηθελα να σε ρωτησω για το "μαγικο χαπι" μπερδευει.. τη διαθεση μας? γιατι αισθανομαι αυτες τις μερες που το παιρνω υποτονικη... δεν εχω διαθεση για τιποτα, ουτε για βολτες!!! που εγω ειμαι γυριστρουλα φουλ!
Καλημέρα,Mairy_Lou! Σ'εμένα,ναι!
Έχει τέσσερις μέρες,που το παίρνω κι από κει που ήμουν απλά μελαγχολική έχω γίνει καταθλιπτική κι αρνητική!
Δε με χωράει ο τόπος,δεν ξέρω τι θέλω,έχω κλειστεί σπίτι,απομoνώνομαι από τους δικούς μου...Μάυρα χάλια...
Και καλά που είχα και την Πέννυ(καλά για μένα,γίατί εκείνη άλλαξε πόλη να γλυτώσει,οπότε όχι και τόσο καλά για κείνη)
και ξεσπούσα τη χαζομάρα μου...Εκείνη μου επισήμανε πως από το χάπι μάλλον έγινα έτσι.Κι η αλήθεια είναι πως
και την πρώτη φορά,που το πήρα,κάτι μήνες πριν,πάλι έτσι περίεργα ένιωθα τις πρώτες μέρες(ανάμεσα στα άλλα).
Δεδομένου πως δρα στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα δεν είναι και τόσο αδικαιόγητη η αλλαγή στη διάθεση μας.
Ελπίζω να μη διαρκέσει πολύ καιρό...όχι τόσο για μας...όσο για τη φουκαριάρα την...Πέννυ μας! ;)
Νadine κι εγω ελπιζω να μην θυμωσεις οι φιλεναδες μας αν και τα παλικαρια τους δεν τα ειδα και πολυ.. φανατικα... τελος παντων , καλε ζυγιστειτε και μ αφησατε να παλευω μονη μου , ολοι την κανετε για διακοπες και οταν εσεις θα εχετε ορεχεις τον οκτωβρη εμενα θα με τρωει το διαβασμα για το πανεπιστημιο... αχ.. αντε χαλαλι σας. Δεν ακολουθω καποια συγκεκριμενη διαιτα να σου πω τι τρωω. Πρωινο ενα ποτηρι γαλα 1,5% μια φετα μαυρο ψωμι ενα σπιρτοκουτο φετα η ενα κομματι κιτρινο τυρι light me μια φετα χαλοπουλα και ενα αυγο. Δεκατιανο ενα φρουτο. Μεσημεριανο οτι μαφειρεψω αποφευγω τηγανιτα πολλα λαδια βουτυρα κρεμμες γαλακτος κτλ σε γενικες γραμμες 2 φορες την εβδομαδα κοτοπουλο μια ψαρι μια οσπρια 2 κατι πρασινο κατσαρολας και στις 10 μερες μια φορα μακαρονια. απογευματακι αν δεν ξεχασω να φαω ισωσ τσιμπισω ενα φρουτο . Βραδυ συνηθως ενα γιαουρτι 2% αλλες φορες παλι ξεχναω να το φαω . αυτα Διαφορα στη διαθεση δεν παρατηρησα ισως λιγα περισσοτερα νευρα αλλα ισα ισα εχω παρει τα πανω μου
Έχουμε νέα από το Μαρικάκι!Το ίδιο είναι καλά στην υγεία του,απλά έτρεχε με κάτι οικογενειακά ζητήματα...
Θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα περάσει μια βόλτα κι από τα μέρη μας.Έχετε όλοι τα φιλιά της!
Κι όσοι μαζί τους μας κεράτωνε κι από τα άλλα τόπικς...Είμαι ανώτερος άνθρωπος...και σας τα μεταφέρω...
Εμείς με τη ζυγαριά μου πάλι δε μιλιόμαστε...μετά από μία άσχημη εβδομάδα,αντί να με στηρίξει,με χτυπά αλύπητα κι εκείνη...
ʼντε πια!Από τη μιά λέω να τη χωρίσω να πάρω άλλη,με μεγλύτερη κατανόηση,αλλά από την άλλη,όπου μας δέχονται όπως είμαστε
συνήθως επεναπαυόμαστε και δεν προσπαθούμε για το καλύτερο μας...Τέλος πάντων...Μακάρι σύντομα να ήρεμήσω και να συντονιστώ...
Ελπίζω εσείς να είστε καλά στη διάθεση και την προσπάθεια σας!Καλή δύναμη!Φιλάκια πολλά!
Καλά να περάσεις στις διακοπούλες σου,basia μου,όλη μέρα δίπλα σ'εκείνους που αγαπάς!
Σε περιμένουμε πίσω σε μία εβδομάδα,ανανεωμένη και χαμογελαστή!Φιλάκια!
Καλησπερα. Αυτο θα πει nadine μου οτι δε τη πλησιαζεις? Εγω παντως εχω κοψει καθε ειδους σχεση με τη ζυγαρια μου, ουτε απο διπλα της περναω τωρα!
Εννοώ πως έχω περάσει πάλι το ανώτατο όριο της και δε με δείχνει.
NADINE
μην στο σκέφτεσαι και μην κολλάς καθόλου.
Το θέμα είναι να αντέξουμε μακροπρόθεσμα.
Βραχυπρόθεσμα θα έχουμε αναποδιές και πισωγυρίσματα (όσο δυσάρεστα και αν είναι πρέπει να δεχτούμε ότι θα μας συμβαίνουν)
Λοιπόν σήμερα ξεκινά μια καλή ημέρα που ΄θα τηρήσουμε το πρόγραμμα. Χαμογέλα!!!!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
Γεια σας και από μένα κόρες!
Μετά από μια σύντομη απόδραση στην Χιλιαδού (Βόρεια Εύβοια) με σκηνές και πολλές λιχουδιές και παραστρατήματα, γυρίσαμε χτες...
Δεν πήρα κιλό, είμαι στάσιμη αλλά.... δεν με πιάνει πια η αυθυποβολή!
Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν πεινούσα και δεν έπαιρνα το χάπι? Ε καμία σχέση πια..
Πεινάω σαν λύκος, δεν πιάνει ο υπνωτισμός ....
Σκέφτομαι να το ξαναρχίσω, να χάσω ότι μπορώ σ' αυτόν τον ένα μήνα που μου μένει για τις διακοπές και για να νιώθω καλά εκεί αλλά και να μην χρειαστεί να ψάχνω για καινούργια ρούχα.... μεγαλύτερα!
Είμαι απογοητευμένη..
Σ'ευχαριστώ,παλιοπαιδάκι μου,για τα ενθαρρυντικά σου λόγια!Quote:
Originally posted by paliopaido
NADINE ... Χαμογέλα!!!!!!
Ευτυχώς κοιμήθηκα Ναταλία και ξύπνησα Σκάρλετ,οπότε καλά πάμε...
Βέβαια,ένα έξτρα χαμόγελο το έριξα μόλις διάβασα το μηνυματάκι σου!
Ας ελπίσουμε πως ξεμπερδέψαμε με τις ψυχοπλακωτικές παρενέργειες του χαπιού...
Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μέρα! Όλα μας χαμογελούν αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά! Φιλάκιααα
Λινταλένια μου,καλημέρα!Σου θυμίζω τι έπαθες εν μέρει και λόγω του χαπιού λίγο καιρό πριν...Quote:
Originally posted by lidal on 13/5/09 at 10:37
ΤΕΡΜΑ ΤΑ REDUCTIL!!!
Δυστυχώς...Ενώ είχα καταπληκτικό αποτέλεσμα (μείωση στην όρεξη θεαματική) όλο το πρόβλημα άρχισε την προηγούμενη Δευτέρα με μια δυσκοιλιότητα. Όμως έχω σοβαρό πρόβλημα με το έντερό μου (έχω κάνει δύο χειρουργεία) και φαίνεται ότι μου ξετίναξε στον αέρα όλο το σύστημα. Δευτέρα απόγευμα με έπιασε κολικός εντέρου και ειλεός, μπήκα στο νοσοκομείο και βγήκα την Πέμπτη (παρατρίχα γλύτωσα το χειρουργείο!). Μιλώντας με χειρούργους και γιατρούς στο νοσοκομείο μου είπαν ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό την κρίση την προκάλεσε το χάπι (μέσω της δυσκοιλιότητας) και ότι τους βρίσκει αντίθετους με την λογική του τι γίνεται μετά? ΟΚ χάνεις κιλά (αν σε πιάσουν) αλλά δεν μπορείς να τα παίρνεις επ' αόριστον! Κι όταν τα σταματήσεις τότε τι? Θα νιώθεις δυνατή να κάνεις προσπάθεια μόνη χωρίς την βοήθεια του χαπιού? Τέλος λοιπόν το Reductil για μένα θέλοντας και μη.... Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι τώρα δεν μπορώ να κάνω και δίαιτα γιατί απαγορεύονται: σαλάτες, φρούτα, χυμοί, όσπρια, γιαούρτια, δημητριακά, ότι συνιστά συνήθως μια δίαιτα. Θα πρέπει να βρω κάποιον διαιτολόγο με εξειδίκευση...
Επίσης λες πως σου ανεβάζει την πίεση κι έχουμε κι ελληνικό καλοκαίρι!Δεν είμαστε για να ρισκάρουμε,καρδιά μου!
Δεν ξέρω γιατί έχεις πειστεί πως μόνο αυτό είναι η λύση σου...Κι άντε και τα πήρες κι έχασες...Μετά τι;Και μόνη σου το λες...
Αφού κατάφερες να αυθυποβληθείς στο ότο το παίρνεις έχεις τη δύναμη της σκέψης να μπεις σε μια σωστή σειρά με τη διατροφή σου.
Όχι πως είναι εύκολο-αν ήταν δε θα είμασταν όλοι εμείς εδώ πέρα τώρα-αλλά ίσως είναι κάτι στο οποίο πρέπει να συντονίσεις τις προσπάθειες σου.
Έχει ηρεμήσει το έντερο σου;Μπορείς πλέον να καταναλώνεις όσα σου είχαν απαγορευτεί;Μήπως να έβρισκες εκείνον τον διατροφολόγο,που λέγαμε;
Εσύ ξέρεις...απλά νιώθω πως έχεις εγκλωβιστεί στο δίλημμα "παίρνω το reductil - κόβω το reductil" κι ίσως καλό θα ήταν να ξεκολλήσεις.
Εμείς σε θέλουμε στην παρέα μας,αλλά γερή!Έλα...ξανασκέψου το να το σταματήσεις μιά για πάντα και να το πάρεις το ζήτημα αλλιώς...
Εμείς και τότε θα σε παίζουμε και θα σε αφήνουμε να γράφεις στο τόπικ μας!Μη στεναχωριέσαι!'Ελα,χαμογέλ� � κι εσύ!Είναι εξάλλου μεταδοτικό!
Ναντινάκι μου γλυκό αλήθεια σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου να ψάξεις παλιό ποστ για να δεις τι έπαθα! Είσαι απίστευτη και γι' αυτό τόσο αναντικατάστατη εδώ μέσα...
Όμως όχι δεν μπορώ να χαμογελάσω, αλήθεια σου λέω...
Ξέρω ότι έχω κολλήσει στο χάπι κι αυτό γιατί είναι η μόνη λύση που πραγματικά με βοήθησε στο να αλλάξω τρόπο σκέψης... Σκέψου ότι στην ουσία έχω πάρει όλα κι όλα 22 χάπια! Ούτε ένα παραπάνω!! Κι όμως με τα ενδιάμεσα διαλείμματα και με ατασθαλίες έχω χάσει συνολικά σχεδόν 5 κιλά! Θα μου πεις αυτό μπορεί να το κατάφερνα και μόνη μου! Μπορεί δεν ξέρω....
Σε γενικές γραμμές το χάπι το έχω απορρίψει. Αλλά πάλι με τριβελίζει η ιδέα του να το πάρω ένα μήνα, έτσι ώστε με την βοήθειά του να χάσω αυτά τα 6 κιλά που μου έχουν φορτωθεί από πέρσυ το καλοκαίρι!
Κι ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα όλα έδειχναν ότι θα τα καταφέρω και μόνη μου, λίγο ξέφυγα το ΣΚ στην εκδρομή και όλα χάθηκαν...
Το ξέρω ότι είμαι κολλημένη, ότι και να πεις θα έχεις δίκιο, αν ήμουν νορμάλ στο μυαλό θα ήμουν και νορμάλ στα κιλά μου...........
Όσο για το έντερό μου (για να σου απαντήσω και στα πιο πεζά αλλά ουσιαστικά!) έχει αποκατασταθεί αλλά αυτό είναι μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη πάντα να εκραγεί (με την δυσκοιλιότητα πχ).
Κατά τα άλλα πια τρώω τα πάντα εκτός από όσπρια, χόρτα, σαλάτες ωμές και ξηρούς καρπούς.