70 πάλι. Έκανα μια μικροεπέμβαση και όλη μέρα στο σπίτι...τσίμπισα, τσίμπισα και τσίμπισα και 2 κιλάκια. Στόχος να δω το 6 μπροστά και πάλι.
Printable View
70 πάλι. Έκανα μια μικροεπέμβαση και όλη μέρα στο σπίτι...τσίμπισα, τσίμπισα και τσίμπισα και 2 κιλάκια. Στόχος να δω το 6 μπροστά και πάλι.
-500 grm.. σήμερα,,,,
Ανάσταση, 1.500 χθές, -500 σήμερα, με είχε σκάσει 3 εβδομάδες τώρα και ξαφνικά τα χάνω όλα μαζί!
Το σιγουρεύω αύριο και αλλάζω τικεράκι, 69 κιλά! ακόμη 4 για το βάρος /στόχο μου και βλέπουμε.,..
Μπράβο σε όλες κορίτσια,
αντε μπραβο...εγω παλι ζυγιζομαι 3-4 φορες την ημερα λες και θα αλλαξει κατι, συνηθως ζυγιζομαι οταν με πιανει ληγουρα και σε πληροφορω οτι μου κοβεται η ορεξη....Quote:
Originally posted by karamela
-700 σήμερα αντε να φυγω απο την δεκαδα αυτη
μπραβο betty
88,1
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ 84 15/3 ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ 102 ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ :P
πλακα κανεις... πως τα καταφερες?
-1kg!!!!!!!!!!!!!
arxisa kai oneireuomai to 8 koritsia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kαλημέρα!
Δεν πιάσαμε τα deadlines κορίτσιαααα...
Σταθερά 106 και άλλες 100 σελίδες που έπρεπε να έχω τελειώσει χθες (εγώ έχω διπλό καημό).
Πάω να φορτσάρω τώρα να έχουν φύγει οι σελίδες μέχρι το μεσημέρι, κι όσο για τα κιλά... επιμένω στη δίαιτά μου!
Πεταλουδίτσα, εύγε!! Πώς έφυγαν 26 κιλά;
Χθες ξυπνησα 81,6!!! Η διαθεση χτυπησε κοκκινο!!
Σημερα ομως νιωθω πολυ φουσκωμενη και πρισμενη (προβλημα τουαλετας...), δεν θα ζυγιστω για να μην στεναχωρηθω. Αυριο παλι...
Kαλημερα κοριτσια !
+100 γρ 60.6
Καλη βδομαδα
ακριβως στα ιδια με χθες 76 στρογγυλα
καλημεραααααααα!να μας παει καλα η βδομαδα:)
Καλημέρα κορίτσια! :D
Μόνο +200γρ μετά το σαββατοκύριακο! Από 110,3 σε 110,5.
Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έδειξε παραπάνω παρά το ότι τα φαγητά ήταν υπέρ-λιπαρά (το ξέρω γιατί τα μαγείρεψα εγώ, όπως μου το ζήτησαν τα αγόρια...)
Τέλος και του πρώτου μήνα! -8,2 κιλά συνολικά! Τέλεια!
Συνεχίζω δυναμικά για τον επόμενο!
Καλή εβδόμαδα και καλές απώλειες σε όλες μας!
Mπράβο Dew! Νομίζω είναι πολύ σημαντικό ακόμα κι όταν μένουμε στάσιμες ή παίρνουμε και λίγα γραμμάρια να συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας σαν να μη συμβαίνει τίποτα- γιατί εγώ ας πούμε εδώ και 2 μήνες που ψιλοπροσπαθώ, εκεί την πατάω: επειδή χάνω εξαιρετικά αργά όταν δω πισωγύρισμα λέω, οκ, τώρα ούτως ή άλλως δεν περπάτησε, ας χτυπήσω μια γάλακτος (σοκολατίτσα!). Αν και εσυ, με μείον 8 σε ένα μήνα σκίζεις! ʼντε, και τον επόμενο να πας το ίδιο καλά!
καλημερα
-400
Καλημερα, μάλλον πως δεν μου κανει καλο να ζυγιζομαι καθε μερα, παει η ψυχολογια ασανσερ!!!!! σημερα με εδειξε +700γρ αλλα με 3λιτρα νερο χθες ελπιζω να φταιει αυτο, τι να πω?
Να σας ρωτησω και κατι? σχετικά με το αλάτι τι παίζει....τρωγω που τρωγω διαιτουχα...χωρις αλάτι δεν παλεύεται, υπάρχει περιπτωση να μην χάνω λίπος και να φτάει το αλάτι? γιατι αν πρόκειται απλά για κατακράτηση υγρών το πολύ πολύ να κάνω καμιά αποτοξίνωση μια φορά την εβδομάδα με φρούτα μόνο και να ξεμπερδεύω!!! ή κανω λάθος???
ΦΙΛΑΚΙΑ
vivikaki το αλατι οντως προκαλει κατακρατηση, αλλα εγω ειμαι της αποψης οχι στις υπερβολες, γιατι θα μας γινουν απωθημενα. προσωπικα ποτε δε μου αρεσε το πολυ αλατι στο φαγητο, παντα χρησιμοποιω απο κανονικο μεχρι λιγο και δεν προκειται να το κοψω, γιατι εκτος των αλλων ειμαι και υποτασικη. τις τελευταιες μερες, (επειδη κι εγω κανω συχνα κατακρατηση) πινω πρασινο τσαι με το οποιο εχω δει αισθητη διαφορα...
τωρα οσο για το +700 εεε με 3 λιτρα νερο τι περιμενες? υγρα ειναι :)
μακάρι!! θα το ξεκινήσω το πράσινο τσαι μήπως και ξεπρηστω!!! αν και το σιχαίνομαι φαντάζομαι παγωμένο θα το πίνω χωρίς να το καταλαβάινω!!!έχω πάρει της λινεα σε φακελάκια αλλά ακόμη δεν το εχω ανοίξει!!!Quote:
Originally posted by loukoumaki
vivikaki το αλατι οντως προκαλει κατακρατηση, αλλα εγω ειμαι της αποψης οχι στις υπερβολες, γιατι θα μας γινουν απωθημενα. προσωπικα ποτε δε μου αρεσε το πολυ αλατι στο φαγητο, παντα χρησιμοποιω απο κανονικο μεχρι λιγο και δεν προκειται να το κοψω, γιατι εκτος των αλλων ειμαι και υποτασικη. τις τελευταιες μερες, (επειδη κι εγω κανω συχνα κατακρατηση) πινω πρασινο τσαι με το οποιο εχω δει αισθητη διαφορα...
τωρα οσο για το +700 εεε με 3 λιτρα νερο τι περιμενες? υγρα ειναι :)
Καλημερα κοριτσια.Μπραβο για τις απωλειες.-100 εγω σημερα μια χαρα.:)
καλημερααααα
-200 σημερα 71,500 αχ περιμενω και περιοδο και μια πανω μια κατω....καλη συνεχεια κοριτσια μου...
καλησπερα σας,
σημερα δεν ζυγιστηκα γιατι χτες εφαγα το "τελευταιο" μεγαλο δειπνο(πιτσα + παγωτο). πολυ κριμα τα ειχα παει πολυ καλα ολη την ημερα αλλα δυστυχως το βραδυ κυλησα. Ο στοχος ξεκιναει ξανα απο σημερα και θα τα καταφερω γιατι χτες μετα το "ξεκοιλιασμα" συνειδητοποιησα οτι ο λογος που πηρα τα τελευταια 10 κιλα ειναι οτι πραγματικα σταματησα τα "βουλιμικα"!!! Και ενω το σκεφτηκα χτες μετα απο πολυ καιρο... δεν ετρεξα στο μπανιο.
Δεν νιωθω καλα με μενα και την εξωτερικη μου εμφανιση αλλα χτες τουθλαχιστον δεν με "εκδικηθηκα" γι΄αυτο!
βοηθεια ...
θα τα καταφερουμε!!!!
Angelica μου καλησπέρα!!! Τιποτα δεν έγινε που έφαγες πίτσα και παγωτό, και τι έγινε? Γιατί να έχεις τύψεις μπράβο σου που τα έφαγες και τα ευχαριστήθηκες...Σημερα ξεκινάει μια κανούρια ημέρα. Δεν κολλάμε στα χτεσινά. Δεν τα σκεφτόμαστε καν γιατί μας ρίχνουν τη διάθεση με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Ότι έγινε, εγινε. Οι θερμίδες δεν καίγονται με τύψεις, αλλά με δίαιτα!!! Ξέχνα τα όλα και ξεκίνα δυναμικά εντάξει κουκλίτσα μου? Εγώ ξεκίνησα δίαιτα την προηγούμενη Δευτέρα, το μεσημέρι τη χάλασα, Αρχισα ξανα την Τριτη, το απόγευμα την ξαναχάλασα. Την Τετάρτη το πρωί ζυγίστηκα πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν 94,4. Επαθα σοκ. Επρεπε κάτι να κάνω αμέσως. Μπηκα λοιπο στο φορουμ το είπα στα κορίτσια εδώ και με βοήθησαν να αρχίσω δυναμικά, κανε λοιπόν το ίδιο εντάξεί?
Συγχαρητηρια για τις απωλειες και όσες πήραν 100 και 200 γραμμάρια σιγά τα αυγά. Ενα χσμ είναι που λέει και η μάνα μου! Θα φύγουν όλα μαζί!
Σημερινό ζύγισμα 90 στρογγυλά!!! - 500 γρ. Αντε να πέσω από το βρωμό 9!!
Καλή βδομάδα να έχουμε κορίτσια με καθημερινά μειον! Φιλάκια!
-300 σήμερα :)
Με πολλα γλυκα :PQuote:
Originally posted by penelope1985
πλακα κανεις... πως τα καταφερες?
Εντάξει λογικά θα τα κοψω οπου ναναι γιατι βαρεθηκα και θα με παρει η κατηφορα
ρε συ ναι. ξανα μπες δυναμικα στον αγωνα...
Μέσα μου υπάρχει μία αδύνατη, που κλαίει να την απελευθερώσω, αλλά, που πολύ συχνά ησυχάζει, αν της δώσω ένα κομμάτι τούρτα....
Φτάνει πια, ήρθε η ώρα να ελευθερωθεί!!! by nifitsa
επειδή μου άρεσε πολύ!
nifitsa αντε και εγω 90 ολοστρογγυλα σημερα στα ιδια ειμαστε :)
Καλησπερα και απο μενα αποφασισα να ξαναρχισω διαιτα γιατι ειχε φτασει τα 102,2 η βουβαλα!! Ξεκινησα στις 14/04 και ειμαι 93,8 δηλαδη 8,4 κατω σε ενα μηνα περιπου και λεω να συνεχισω.Οπως λεει και το τικερακι καπου τοσα ημουν και ξανακυλησα αλλα τωρα θα ξανακατεβω γιατι βαρεθηκα πια!!!
Καλη συνεχεια σε ολες και υπομονη
Kαλως ηρθες και παλι Joval!
Η τρέλα της ζυγαριάς σε όλο της το μεγαλείο!
Προχθές στα 86 κιλά.
Χθες ξέφυγα λιγάκι, όχι κάτι φοβερό, και αποφασίζω να ζυγιστώ το βράδυ. Δεν θα το πιστέψετε! 91,2 κιλά!!! Δεν έκλεισα μάτι και λίγα λέω. Όλο είχα στο μυαλό μου ότι όχι, δε γίνονται αυτά τα πράγματα, δε μπορεί κάποιος σε ώρες ουσιαστικά να βάζει πέντε κιλά.
Σήμερα 88,4 κιλά. Τι στο καλό συμβαίνει? Τι άθλια παιχνίδια μου κάνει η %^&*%*ζυγαριά?
Αύριο αν είμαι 85 κιλά θα φταίω εγώ? Αν είμαι 102? Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω ζυγαριά, γιατί αυτά είναι παλαβά πράγματα και δυστυχώς με επηρρεάζουν.
Τα γράφω αυτά για να μη μου στενοχωριέστε όταν η ζυγαριά σας παίζει άσχημα παιχνίδια.
απλα εχεις μεγαλη διακυμανση βαρους...
Γιατί γίνεται αυτό? Δεν έκανα και κάτι εξωφρενικό να το δικαιολογεί. Ούτε περίοδο περιμένω το τσέκαρα. Στα μέσα του κύκλου είμαι.
Ava
μάλλον κλάταρε η ζυγαρια. 5 κιλά μου φαίνεται πολύ έστω και αν έχεις πιει πολύ νερό, έστω και αν περιμένεις περίοδο, έστω και αν έχεις φάει 10 δίπιτα δλδ!
Μα και να προσπαθήσεις, πέντε κιλά δε μπαίνουν σε μία μέρα. Καιρός να αλλάξω την καταραμένη. Θα της δώσω μία κλωτσιά ξεγυρισμένη, για να εκτονωθώ για τα φαρμάκια που με πότισε κατά καιρούς.
Σε αυτή τη συγκεκριμένη πρωτοζυγίστηκα στα 68 κιλά και μου έδειξε μέχρι και 99. Τη θέλει την κλωτσιά της, δεν τη θέλει?
Και μη τολμήσετε ούτε να το σκεφτείτε πως την κλωτσιά τη θέλω εγώ!! Το καλό που σας θέλω! χαχαχαχα!!
Αλλαξε ζυγαρια και θα ειναι ολα οκ πιστευω.
Α, και είναι και κακιά. Η πιο κακιά που έχω γνωρίσει ως τώρα. Σε άλλες, επίσης ηλεκτρονικές ζυγαριές δείχνω μέχρι και τέσσερα κιλά ελαφρύτερη.
petallouditsaa μπραβο, βλέπω ήδη έχεις κανει πολύ δρόμο...!!! Συγχαρητηρια, αντε να με παρασυρεις και μενα στο κατεβασμα...
1ON ΑΛΛΑΞΕ ΖΥΓΑΡΙΑQuote:
Originally posted by Ava
Η τρέλα της ζυγαριάς σε όλο της το μεγαλείο!
Προχθές στα 86 κιλά.
Χθες ξέφυγα λιγάκι, όχι κάτι φοβερό, και αποφασίζω να ζυγιστώ το βράδυ. Δεν θα το πιστέψετε! 91,2 κιλά!!! Δεν έκλεισα μάτι και λίγα λέω. Όλο είχα στο μυαλό μου ότι όχι, δε γίνονται αυτά τα πράγματα, δε μπορεί κάποιος σε ώρες ουσιαστικά να βάζει πέντε κιλά.
Σήμερα 88,4 κιλά. Τι στο καλό συμβαίνει? Τι άθλια παιχνίδια μου κάνει η %^&*%*ζυγαριά?
Αύριο αν είμαι 85 κιλά θα φταίω εγώ? Αν είμαι 102? Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω ζυγαριά, γιατί αυτά είναι παλαβά πράγματα και δυστυχώς με επηρρεάζουν.
Τα γράφω αυτά για να μη μου στενοχωριέστε όταν η ζυγαριά σας παίζει άσχημα παιχνίδια.
2ΟΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΧΥΠΝΑΜΕ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ
3ΟΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!!!
Quote:
Originally posted by salvage
Eνδιαφερουσα αποψη στο Καθημερινο ζυγισμα
Ναι, εκφράζει και τη διαφωνία μου με το συγκεκριμένο τόπικ :PQuote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by salvage
Eνδιαφερουσα αποψη στο Καθημερινο ζυγισμα