Κορίτσια, χαιρομαι πολύ που το μήνυμά μου σας "είπε" όντως κάτι!
Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και πολλή αγάπη στη ζωή σας!
Φιλιά! Θα τα ξαναπούμε...
Printable View
Κορίτσια, χαιρομαι πολύ που το μήνυμά μου σας "είπε" όντως κάτι!
Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και πολλή αγάπη στη ζωή σας!
Φιλιά! Θα τα ξαναπούμε...
geia sas...eimai nea sto site k simera prwth mera pairnw lipotox...aporia...to diaitologio mesa sto kouti leei mono 1 frouto h laxanika h prwteines...egw pairnw mono xapia...me exei berdepsei ligo...
και εσύ μας μπέρδεψες nansyafs...τι εννοείς ακριβώς?αν ισχύει το διαιτολόγιο αν παίρνεις μόνο τα χάπια και όχι φακελάκια?φυσικά και ισχύει...
καλή αρχή!
se euxaristw gia thn apantisi...apla ithela na dieukrinisw an isxiei to diaitologio tou enthetou h mporeis na kaneis kati allo giati leei gia snak pswmia kai tetoia alla genika to diaitologio dinei mono frouta laxanika kai prwteines. to kirio thema pou me apasxolise omws htan kata poso tha kanei kalo metepeita mia toso sterhtiki diaita oxi ston organismo (kai ligh apotoxinwsi den blaptei) alla sto oti sinithws meta mpainoun dipla ta kila...fisika exei kai sintirisi meta alla akomi kai an teleiwsei diladi ta pairneis kai otan trws fisiologika?anyway akolouthisa to diaitologio auto....pairnw mono ta xapia...eimai sthn 3h mera simera....den mporw na pw oti den peinasa an kai pio poli auto mou to prokalese to nero giati den epina toso poli...alla an den epairna ta xapia sigoura tha eixa lipothimisei kana 2 fores...opote...boithane poli...xepristike kai i koilia epitelous...anebike ligo kai i psixologia...
εγώ δεν ακολουθούσα ακριβώς το διαιτολόγιο, ούτε στην ποσότητα καθώς τη θεωρώ πολύ λίγη, και επίσης έφαγα και δημητριακά πολλές φορές και καλαμπόκι...γενικά δεν μου άρεσε γιατί αποκλειει αρκετά που δεν μπορώ να τα βγάλω από τη διατροφή μου εύκολα...
h alitheia einai oti otan blepeis ena tetoio diaitologio les...na pidixw apo to parathiro?eixa balei mexri kai ton arrabwniastiko mou na to diabasei mipws kai kati den katalaba kala...telika katalaba kala....poli steritiki...alla an den epairna ta xapia sigoura tha limoktonousa....afou kratithika xthes kai den efaga me thn parea pou eixame spiti auta ta super rolinia mpougatsinia kai kaseropitakia....pali kala...egw etrwga frouta kai autoi xlapakiazane....ma den einai krima na prepei mia zwi na prosexeis to baros sou?kala ta leei telika i vandi pws oi ginaikes pote den tha euxaristithoune fagito...mono gia tous antres einai i apolausi....akomi kai an fame mas kataklizoune oi tipseis....i moni apolausi einai otan anebaineis sthn zigaria kai blepeis na katebainoun kila!!!
Γεια σας και απο εμενα.Ειμαι η Χρυσα κ για πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο κομπλεξ με το βαροσ μου και κυριως,με το σωμα μου.Ειμαι 17 χρονων και δεν ειχα ποτε προβλημα ορμωνικο κτλ ομως παντοτε αντιμετωπιζα προβλημα με τα κιλα μου.Τον τελευταιο καιρο ομως ειμαι σε αθλια κατασταση,οχι τοσο σε θεμα βαρους οσο ψυχολογιας.Περυσι ειχα φτασει 80(!) κιλα.χωρις κοπο η στερησεις επεσα στο πολυ ωραιο 67...Ομως μετα απο υπερβολικο αγχος διαβασμα και προσωπικα προβληματα ''σκαρφαλωσα'' για ακομη μια φορα στα ψηλα επιπεδα.εφτασα 75 κιλα και σιχαθηκα τον εαυτο μου.παθαινα κρισεις αγχουσ και πανικου απ τ πουθενα και ενω ηθελα πολυ να συμβουλευτω ψυχολογο δεν ειχα ΚΑΝ τον ελευθερο χρονο..(!)(!)
Μετα απο 2 εβδομαδεσ που ειμαι πλεον αποφασισμενη να ξεφυγω απο τη μιζερια μου,εχω χασει 3 κιλα.στοχοσ μου ειναι τα 65 κιλα,καθως ενω ειμαι σχετικα κοντη(1,62) εχω βαρυ σκελετο και αρκετα ωραια δομημενο σωμα.Το προβλημα μου ειναι πως το κοντινο μου περιβαλλον αντι να με βοηθα με καθησυχαζει για αυτες μου τισ ατελειες και ειλικρινα,βαρεθηκα.
Γι'αυτο το λογο πηρα το θαρρος να μπω στο forum σας.
Απ'ο,τι βλεπω πολλες κοπελες ειχαν θεαματικα αποτελεσματα και θα ηθελα λοιπον την αποψη σας!Οχι μονο απο εκεινες που χανουν ευκολα,αλλα κ απο εκεινες που ταλαιπωρουνται γιατι πλεον πιστευω πως ο λογος που δε χανουμε ειναι γιατι το φελουμε τοοσο πολυ που απο επιθυμια γινεται εμμονη και επειτα εφιαλτης.
Συγγνωμη για την υπερβολικα μεγαλη μου αφηγηση...Δ θελω να σασ κουρασω.
Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση??καποιο χαπι που με αυτο θα χασω γρηγορα κιλα??
ευχαριστω παρα πολυ....:)
xxx
καλως ήρθες και καλη αρχή στην προσπαθειά σου!Quote:
Originally posted by chrissa008
Γεια σας και απο εμενα.Ειμαι η Χρυσα κ για πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο κομπλεξ με το βαροσ μου και κυριως,με το σωμα μου.Ειμαι 17 χρονων και δεν ειχα ποτε προβλημα ορμωνικο κτλ ομως παντοτε αντιμετωπιζα προβλημα με τα κιλα μου.Τον τελευταιο καιρο ομως ειμαι σε αθλια κατασταση,οχι τοσο σε θεμα βαρους οσο ψυχολογιας.Περυσι ειχα φτασει 80(!) κιλα.χωρις κοπο η στερησεις επεσα στο πολυ ωραιο 67...Ομως μετα απο υπερβολικο αγχος διαβασμα και προσωπικα προβληματα ''σκαρφαλωσα'' για ακομη μια φορα στα ψηλα επιπεδα.εφτασα 75 κιλα και σιχαθηκα τον εαυτο μου.παθαινα κρισεις αγχουσ και πανικου απ τ πουθενα και ενω ηθελα πολυ να συμβουλευτω ψυχολογο δεν ειχα ΚΑΝ τον ελευθερο χρονο..(!)(!)
Μετα απο 2 εβδομαδεσ που ειμαι πλεον αποφασισμενη να ξεφυγω απο τη μιζερια μου,εχω χασει 3 κιλα.στοχοσ μου ειναι τα 65 κιλα,καθως ενω ειμαι σχετικα κοντη(1,62) εχω βαρυ σκελετο και αρκετα ωραια δομημενο σωμα.Το προβλημα μου ειναι πως το κοντινο μου περιβαλλον αντι να με βοηθα με καθησυχαζει για αυτες μου τισ ατελειες και ειλικρινα,βαρεθηκα.
Γι'αυτο το λογο πηρα το θαρρος να μπω στο forum σας.
Απ'ο,τι βλεπω πολλες κοπελες ειχαν θεαματικα αποτελεσματα και θα ηθελα λοιπον την αποψη σας!Οχι μονο απο εκεινες που χανουν ευκολα,αλλα κ απο εκεινες που ταλαιπωρουνται γιατι πλεον πιστευω πως ο λογος που δε χανουμε ειναι γιατι το φελουμε τοοσο πολυ που απο επιθυμια γινεται εμμονη και επειτα εφιαλτης.
Συγγνωμη για την υπερβολικα μεγαλη μου αφηγηση...Δ θελω να σασ κουρασω.
Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση??καποιο χαπι που με αυτο θα χασω γρηγορα κιλα??
ευχαριστω παρα πολυ....:)
xxx
εννοειται πως δεν υπάρχουν χάπια να παρεις για να χάσεις γρήγορα κιλά και πχ τα λιποτοξ απλα μας φουσκώνουν λίγο να μην νοιωθεις εντονη πεινα αλλα δε θα στα συμβούλευα πρωτον γιατι εισαι μικρή και εχεις πολύ καλο μεταβολισμό και δευτερον γιατι αν δεν αποφασισεις οτι θα κανεις σωστη διατροφη οτι κ να παρεις δε θα σε βοηθήσει.
οποτε το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να βρεις μια σωστη διατροφούλα που να μη στερείσαι τίποτα και να σου ταιριάζει!εισαι μικρούλα και τα κιλάκια σου θα χαθούν σωστά και όμορφα οποτε μην ανησυχεις για τπτ.εξαλλου εμεις ειμαστε εδω για να βοηθαμε και να στηριζουμε ο ενας τον αλλο.σε φιλώ!
ευχαριστω πολυ:) ειδικα τον τελευταιο καιρο εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι θελω να χασω αρκετα κιλα μεχρι τον οκτωβρη επειδη μετα θα εχω παρα πολυ διαβασμα.../
Εχω ακουσει οτι τα χαπια αυτα ''χτυπανε'' στο συκωτι...αληθευει??:/
chrissa exei dikio se auto pou leei h granita...mou thimises emena me thn perigrafh sou otan hmoun ki egw se auth thn hlikia...exeis ena megalo pleonektima tou metabolismou...thelei apla ligo sprwximo gia na energopoihthei...egw sthn hlikia sou apo 83 kila pou hmouna me ipsos 1.75 eftasa mesa se enamisi xrono ta 58...xwris diaita kai tetoia...pisteuw pws an baleis sto programma sou thn askisi tha swtheis...me ta xronia meta ligo san foithtria ligo apo ta proswpika ebala kapoia kila...kai molis xekinisa gimnastirio (ipopsin to sixainomouna) siga siga mpike sthn zwi mou kai meta epaniltha se fisiologika kila...oxi ta 58 giati hmoun gia na me klaine oi regges tote...apo thn mia me fwnazan pio mikri xontri kai tetoia...kai meta mou legane pws egines etsi bale kanena kilo...bale thn askisi sthn zwi sou...exeis poli kalo metabolismo se auth thn ilikia tha exeis theamatika apotelesmata...xerw oti to diavasma einai thema...alla mia wra kathimerina aksizei na klebeis gi auto...i kai 3 fores thn ebdomada...tha se boithisei poli sthn psixologia akomi kai sto diabasma...egw akomi den exw teleiwsei to tei mou kai pragmatika einai to monadiko pou sou dinei euexia kai euxaristisi...ekmetaleusou to oti eisai mikri akomi kai mhn katafeugeis se xapakia kai diaites...kai tis diaites dokimasa se diatrofologo k to mono pou katafernan htan na mou rixnoun thn psixologia...kai gliko tha fas kai garidakia...kai saxlamares...ola omws me metro...ligo ligo tha ta katafereis...ipomoni thelei...egw apo tote pou ekleisa ta 25 prepei na prospathw dipla giati pleon o metabolismos arxizei kai mas xaireta...
chrissa καλησπέρα, καλώς ήρθες και καλή αρχή!
όσα σου είπαν τα κορίτσια πιο πάνω αληθεύουν..δεν υπάρχει χάπι για να αδυνατίσεις...στο μυαλό μας είναι όλα..πχ τα lipotox εγώ τα πήρα δύο μήνες και έχασα ότι θα έχανα και με σκέτη δίαιτα...δεν αξίζει να πειράξεις το μεταβολισμό σου έστω και στο ελάχιστο...
πρόσεχε τι τρως και πότε το τρως και εδώ είμαστε και εμείς!
σας ευχαριστω ολες παρα πολυ:) Η αληθεια ειναι πως το εχω παρει αποφαση πλεον και πιστευω πως με προσπαθεια και πανω απο ολα καλη ψυχολογια,κατι θα καταφερω...:)
Quote:
Originally posted by chrissa008
σας ευχαριστω ολες παρα πολυ:) Η αληθεια ειναι πως το εχω παρει αποφαση πλεον και πιστευω πως με προσπαθεια και πανω απο ολα καλη ψυχολογια,κατι θα καταφερω...:)
η ψυχολογία είναι το κλειδί chrissa! πάρε τη φορα σου και όρμα!
kalimera sas!!!egw 8a xeksisw apo aurio ta lipotox ....prwti fora einai pou pairnw ''xapia'' gia dyantisma...exw megali aporia na dw ta apotelesmata p 8a exei....
λοιπον μου ειχαν μεινει τα χαπια, κ πηρα τις σκονες μηπως κ τα αξιοποιουσα ολα μαζι,
ο διαιτολογος ειπε δεν κανουν τιποτε,
απλα οι σκονη ειναι τιγκα στις βιταμινες ωστε να αντεξεις την εξανλτητικη διαιτα που προτεινει.
αφου δεν παιρνεις τα θρεπτικα που πρεπει μεσω διατροφης στα δινει σε σκονη.
εν ολιγοις τσαμπα παλι τα λεφτα μου, τωρα θα πανε κ οι σκονες χαμενες κ τα χαπια.
βεβαια λεει οτι μπορεις καθε λιγες μερες να αντικαθιστας ενα γευμα με λιποτοξ σκονη
σκεφτομαι ισως καποτε (οταν χασω κι αλλα απτα κιλα που θελω κ ενδεχομενως κολλησω) να το δοκιμασω.
αφου δε ληγουν παλι καλα!
τωρα δεν το τολμω μη με ριξει ξανα στα βουλιμικα.
τοσο κοπο κανω να τρωω σωστα,
αμα στερηθω παει θα ξανακυλησω!
τοχει κανει καποια το ανα λιγες μερες υποκατασταση γευματος με φακελακι?
να σου πω την αληθεια οταν ειχα πρωτοξεκινησει το εκανα γιατι σκεφτομουν οτι ετσι θα χασω.αλλα επειδη μετα διαπιστωσα οτι ειναι στο μυαλο μου και ΕΥΤΥΧΩΣ καταφέρνω να το ελεγχω το μυαλο πλεον σκεφτομαι οτι αφου το φακελάκι εχει κ αυτο γυρω στις 160 θερμιδες νομιζω με νερο,γιατι να φαω πχ ενα καλαμακι με τις ιδιες θερμιδες αφου μπορω.κ εχω καπου 8-9 σακουλάκια κ καθονται.
τα αρχισα, με γαλα ειναι.
ειδα σημερα 89 κ φρικαρα.
κυριως επειδη συνεβησαν καποια τραγικα γεγονοτα χθες κ προχθες κ ειμαι σιγουρη οτι δεν θα αρκεστω σε ενα καλαμακι αλλα σε 3 πιτες γυρο που εφαγα χθες το βραδυ κ μετα παστελι κ πατατακια...κ 6 μπαλες παγωτο.
οποτε μη το ψαχνεις εμενα με ελεγχει ακομα το μυαλο μου καποιες στιγμες κ οχι εγω αυτο.
προς το παρον ειμαι τερας εγκρατειας, ισως με συγκλονισε το 89 κ το εραψα, τι να πω.
πιστευω οτι το πρωτο πράγμα που πρεπει να νικήσεις ειναι να μην το ρίχνεις στο φαγητό με το που γίνει κάτι αρνητικό.προσπάθησε να εστιάσεις σε αυτο πρώτα απ ολα.Quote:
Originally posted by badgirl11
τα αρχισα, με γαλα ειναι.
ειδα σημερα 89 κ φρικαρα.
κυριως επειδη συνεβησαν καποια τραγικα γεγονοτα χθες κ προχθες κ ειμαι σιγουρη οτι δεν θα αρκεστω σε ενα καλαμακι αλλα σε 3 πιτες γυρο που εφαγα χθες το βραδυ κ μετα παστελι κ πατατακια...κ 6 μπαλες παγωτο.
οποτε μη το ψαχνεις εμενα με ελεγχει ακομα το μυαλο μου καποιες στιγμες κ οχι εγω αυτο.
προς το παρον ειμαι τερας εγκρατειας, ισως με συγκλονισε το 89 κ το εραψα, τι να πω.
εγω βασικα νομίζω οτι αυτο που κάνουν κυρίως ειναι να μην παχύνεις αν φας λιγο παραπάνω απ το κανονικό και να μην πολυπεινάς.σε νούμερα δεν ειχα εντυπωσιαστεί αλλα με κάνανε να μην πεινάω καθολου.
παντως το γεγονός οτι έχουμε μείνει 5-6 άτομα κ μιλαμε μεταξύ μας σε όλα τα τόπικ ειναι πολύ αστείο! :spin:
ναι ασε αλλιως θα χα τρελλαθει απ τη βαρεμάρα!
καλα μην το συζητάς καθόλου αυτό ..................
απάλευτη θα ήταν η μοναξιά!!
παιδια διαβαζω τα Post σας και πραγματικα νιωθω ανακουφιση ωρες ωρες.....εχς απελπιστει θελω να χασω καποια κιλά και μου φαινεται βουνο....ειμαι υψος 1.73 και 87 κιλα.το παχος μου δεν φαινεται πολυ ασχημα αλλα εγω δεν νιωθω καλα...ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος ιδεα για τα xs powerhealth....ειμαι τοσο απελπισμένη που θελω να τα παρω ανεξαρτητως ποσου μηπως και με ενεργοποιήσουν ακομα και αν ειναι ιδεα μου και μετα να προσπαθήσω από μόνη μου ξανα πιο δυναμικα....τι λετε???
vickype καλως μας ήρθες!
μην απελπιζεσαι αν το εχεις παρει αποφαση σιγα σιγα θα τα χάσεις τα κιλάκια που θέλεις!οσο για τα xs δε ξέρω αν κανει να το πω αυτο παντως εχω ακουσει τα χειρότερα.οτι δεν κάνουν τπτ κ τα χουν παρει κ 2 κοπέλες που ξέρω κ δε τις βοηθησαν καθόλου.
μαλλον ολα αυτα ειναι εκμεταλλευση και χρηματα τι να πω....χαιρομαι πολυ που υπάρχουν άτομα που συζητουν για αυτο χωρις να παρεξηγουν και τους αλλουσ....σαν πρωτο στόχο μου έχω βάλει τα 85 κιλά μεχρι τα 70 που θέλω να φτάσω....ημουν πριν κανα μηνα 92 αλλά η ζυγαριά σταμάτησε να κατεβαίνει τωρα τελευταια και κολλησε στα 87....παντως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΑΣ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ....
αν κανεις σωστή διατροφούλα θα δεις οτι όλα καλά θα πανε!σου ευχομαι να τα καταφέρεις κ οταν κολλάς συνέχισε,θα ξεκολλήσει σίγουρα!
ΓΡΑΝΙΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ?ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ......:bouncy:
granita...sorry...!!
κανω δικιά μου διατροφή πανω σ αυτα που μου αρεσουν απλα μετράω και τις θερμίδες μου.ξεκίνησα 15/3 αλλα κάνω πολλές ελευθερες μέρες (σχεδον 25 έχω κάνει γιατι Πάσχα,διακοπες κλπ τρώω κανονικά και παίρνω 1-2 το πολύ κιλά πίσω).αυτα...οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε!
geia c olouc-ec.lpn eg paidia eimai 18 xronwn k 84 kila k upcoc 1.70 panw katw.prp na paw epigodwc ct 70 k meta 65 g na pw oti eimai ct fuciologiko m varoc epitelouc.avrio to phra apofach k 8a agoracw ta lipotox.ap oti diavaca omwc de cac voh8hcan k pl etc?k gw gia kouragio 8elw na ta parw periccotero.borei k na klaiw ta lefta m vevea alla k mono ct mualo 8a me voh8hcei.de borw allo na ta kouvalaw auta ta kila.18 xronwn paw g foithtria perimenw tc vaceic k de borw m auta ta koble3 m.exw kouractei upervolika pl.ta kila auta me decmevoun para pl.ce oti k an kanw.an m arecei kapoioc k 8elw na t milhcw px ckeftomai kl emena 8a koita3ei?h oi pareec m pane g bania k gw drepomai na vgw me magiw.einai toco acxhmo =/ cugnwmh an cac kouraca apla eixa tn anagh na ta pw kapou na 3elafrwcw.k mono otan milaw edw meca niw8w kalutera. <3
ευα ολες εδω νοιωθουμε ΑΚΡΙΒΩΣ οπως εσυ!ακριβως ομως.κ φυσικα δεν μας κουραζεις καθολου.σου ευχομαι καλη αρχη και να θυμασαι οτι ολα ειναι στο μυαλο,σιγα σιγα με μικρους στοχους θα κατεβεις χωρις να το καταλαβεις.κ εγω οταν εχασα 2 κιλά χαρηκα τοσο που μου εδωσε δυναμη και τωρα ουτε που θυμαμαι ποσο γρηγορα περασε ο καιρος!καλη επιτυχία!
Eυα καλως ηρθες! Καλη αρχη! Σε παρακαλω στο εξης να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες... Τα λιποτοξ θα σου δωσουν ωθηση στη αρχη της διαιτας δεν θα σε κανουν ομως να χασεις λιπος καθαρο απλα θα ξεφουσκωσεις λιγο και θα αναπτερωθει το ηθικο σου...Quote:
Originally posted by eua
geia c olouc-ec.lpn eg paidia eimai 18 xronwn k 84 kila k upcoc 1.70 panw katw.prp na paw epigodwc ct 70 k meta 65 g na pw oti eimai ct fuciologiko m varoc epitelouc.avrio to phra apofach k 8a agoracw ta lipotox.ap oti diavaca omwc de cac voh8hcan k pl etc?k gw gia kouragio 8elw na ta parw periccotero.borei k na klaiw ta lefta m vevea alla k mono ct mualo 8a me voh8hcei.de borw allo na ta kouvalaw auta ta kila.18 xronwn paw g foithtria perimenw tc vaceic k de borw m auta ta koble3 m.exw kouractei upervolika pl.ta kila auta me decmevoun para pl.ce oti k an kanw.an m arecei kapoioc k 8elw na t milhcw px ckeftomai kl emena 8a koita3ei?h oi pareec m pane g bania k gw drepomai na vgw me magiw.einai toco acxhmo =/ cugnwmh an cac kouraca apla eixa tn anagh na ta pw kapou na 3elafrwcw.k mono otan milaw edw meca niw8w kalutera. <3
eua σε καταλαβαινω απολυτα. εχω βρεθει για πολλα χρονια στην ιδια ακριβως θεση και τωρα ειμαι σε παρομοια.
καλη αρχη και καλη επιτυχια στη διαιτα σου.
μια συμβουλη, αντι να βλεπεις σαν στοχο το χασιμο κιλων, δες σα στοχο την αλλαγη αντιμετωπισης του εαυτου σου. :yes:
καλη συνεχεια
συγγνωμη για τα αγγλικα πριν.κ σας ευχαριστω ολους σας παρα πολυ.μονο εσεις μπορειτε να καταλαβετε.π αντιμετωπιζετε τ ιδιο προβλημα.γιατι προβλημα ειναι κ πολυ μεγαλο μαλιστα.=/ οσο για τη συμβουλες σας 8α τις ακολουθησω κ ναι θα αρχισω να βλεπω διαφορετικα τον εαυτο μου απο δω και περα =)
κορίτσια καλημέρα μετά από πολύ καιρο. Εγώ εχασα τελικά 13 -14 κιλάκια και ειμαι παρα πολύ καλά. Με βοήθησαν πολύ τα λιποτοξ αλλά συνεχισα μονη μου και κρατιεμαι ακομα καλα, παρόλες τις παρασπονδίες του καλοκαιριου. Ο σροχος για αλλα 5 κιλακια αλλά νομίζω οτι εβαλα μεγάλο στοχο. Αλλα 2 κιλάκια και είμαι τελεια (!!!!χα!!!) Παντως το χαιρομαι παρα πολύ και ιδίως όταν φοραω ρουχα που ουτε να τα δω δεν τολμουσα. Υπομονή και καλη συνεχεια σε όλες!
πήρα και εγώ τα λιποτοξ.αυτά που γράφει στις οδηγίες ,τι να τρως κ τι οχι, άμα τα εφαρμόσει κάποιος ούτως η άλλως θα χάσει,άμα μπορούσα να τα εφαρμόσω τόσο εύκολα δεν θα πλήρωνα καν 30 ευρώ να πάρω τα λιποτόξ.τώρα μια δυο μέρες που παίρνω ένα -δυο χάπια τη μέρα, ή που θα έχω φουσκομάρες ή ,το πρωί συνήθως ,ένα ποτήρι νερό κ ένα χαπάκι = καφές με τσιγάρο.
Quote:
Originally posted by fofoka
Αλλα 2 κιλάκια και είμαι τελεια (!!!!χα!!!) Παντως το χαιρομαι παρα πολύ και ιδίως όταν φοραω ρουχα που ουτε να τα δω δεν τολμουσα. Υπομονή και καλη συνεχεια σε όλες!
Και θα τον πετύχεις τον στόχο fofoka. Αχ πόσο ωραία είναι αυτήν η αίσθηση με τα ρούχα.....θέλω και εγώ......:sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::sn iff::sniff::sniff::sniff:
σημερα πηγα στο φαρμακειο να παρω τα lipotox. Μου ριχνει μια ματια ο φαρμακοποιος και ρωταει "εισαι σιγουρη οτι τα θες"?
ειχε δικιο ρε παιδια... του λεω την αλήθεια "ετσι, ως placebo, ουτως η αλλως κανω διατροφη". Μαζι κατσαμε και ειδαμε ποσο κρατανε αυτα τα 70 χαπακια, κοστιζουν 30? και δεν κρατανε ουτε μηνα. Μου ειπε οτι ειναι σχετικα καλο προιον σε σχεση με τα υπολοιπα της αγορας, απλα... δεν κανει τιποτα ιδιαιτερο!
προς τιμην του, του ανθρωπου. Μετα απο πολλη συζητηση μου εδωσε πολυβιταμίνες και αυτες επειδη εγώ επεμεινα οτι τις θέλω.
οποτε, τελικα μαλλον δεν θα ειμαι στην παρεα σας, σε αυτο το θρεντ
καλύτερα για σένα.εγώ είμαι έτοιμη να τα αφήσω. χτες είχα αποφασίσει να φάω στις τέσσερις το μεσημεριανό μου που στο γραφείο δεν έχει ποτέ δουλειά. κ έτσι στις τρεις πήρα δύο χαπάκια κ ήπια κ ένα ποτήρι νερό.επειδή καθηστέρησα κ ένα τέταρτο τελικά να φάω λόγω δουλειάς με έπιασε μια έντονη υπερένταση που δεν ξέρω αν ήταν λόγο πείνας η λόγω τον λιποτοξ. ένιωθα μια υπερένταση στα χέρια μου κ στις κινήσεις μου,έγινα νευρική κ τελικά πλακώθηκα στο φαγητό.βέβαια δεν έφαγα πολύ,αλλά έφαγα πολύ γρήγορα κ νευρικά.δεν ξέρω αν φταίει που προσπαθώ τελευταία να τρώω κάθε τρεις ώρες(που ως τώρα έτρωγα κ κάτι κάθε ώρα) κ ξεσυνήθισα. αλλά τρόμαξα λίγο χτες.ούτε όταν έχω βουλιμικά επεισόδια δεν με πιάνει τέτοιο νεύρο.
kalispera!!!egw imoun 87 kai i zigaria simera edeikse 85. ta pairnw edw kai deka meres alla ena exw na sas pw...kanw poli prosektiki diatrofi...oxi me 8ermides kai tetoia..apla apofeygw tis poly lipares trofes....telika apo otan to pira apofasi arxisa na vlepw ton eayto mou na allazei...eixa apelpistei kapoia stigmi kai egrapsa sto thread ayto....eixa pei 8a ksekinisw me kati voithitiko..twra kaneis den mou eggyatai ti 8a ginei otan teleiwsoyn...pantws den epainw ta symplhrwmata alla me thn boi8ia toys to pira apofasi...pisteyw na sinexisw etsi...meta apo deka meres an exw xasei kai 1 kilo 8a eimai eyxaristimeni....8a exw stamatisei kai ta xs kai 8a dw pws 8a poreytw moni mou.....opote eis to epanidein...kali tixi se opoion opoia ksekinisei mia prospa8eia...
:bouncy: