Μπράβο...να της πεις πολλά φιλιά και ευχές για καλή και γρήγορη ανάρρωση...την περιμένουμε!!!!!
ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΙΣ, Ε;
Printable View
Μπράβο...να της πεις πολλά φιλιά και ευχές για καλή και γρήγορη ανάρρωση...την περιμένουμε!!!!!
ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΙΣ, Ε;
Με χαρά περιμένω τηλεφώνημα σου,αλλά ηρέμησε γιατί τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα από εκεί που τα αφήσαμε.Quote:
Originally posted by alalumaki
Αλλά αυτό περί εγκυμοσύνη, σηκώνει τηλέφωνο επειγόντως... γιατί έχω αφήσει και ένα θέμα στη μέση, δεν ξέρω τη συνέχεια.......... I will call you baby !!!!!!!!!!
Το περί εγκυμοσύνης είναι αιωρείται στον ορίζοντα όπως πάντα...Δεν υπογράψαμε με κανέναν αντισυμβαλόμενο ακόμα.
Θέλω να μου είσαι καλά και να μην επενδύεις όλες τις ελπίδες σου σε ακόμα ένα σκεύασμα,αλλά σ'εσένα!
Είσαι πολύ δυνατή,απλά δεν εστιάζεις την ενέργεια σου ακόμα στον εαυτό σου όσο του αξίζει.Να προσέχεις,σε παρακαλώ!
Κρίμα που όλα γίνονται τόσο βιαστικά και δεν έχω χρόνο στην Αθήνα να βρεθούμε πριν το χειρουργείο με όλες σας!
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλα τα ομορφοκόριτσα μου!Καλό βράδυ και όνειρα παραμυθένια!
Ασφαλώς και θα της τα πω!Κι εσύ για τον Απόλλωνα με πέρασες;Quote:
Originally posted by tidekpe
ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΙΣ, Ε;
χαχαχαχαχα....
όχι, δε σε πέρασα για τον Απόλλωνα...αλλά να...πολλές από τις λέξεις που λέμε όλοι μας λέγονται από συνήθεια....
-χαιρετίσματα
-ευχαριστώ θα τα μεταφέρω...
και σπανίως μεταφέρονται...απλά, αυτες οι ευχές πρέπει να μεταφερθούν...γι'αυτό...Ερμή μου, εσύ!!!!!!!!
Mείνει ήσυχη,φιλενάδα!Τα δικά μας λόγια δεν είναι ούτε του αέρα ούτε της πλώρης...Quote:
Originally posted by tidekpe
Ερμή μου, εσύ!!!!!!!!
Χαίρομαι που με αναγνώρισες με τη μία!Έχω άλλωστε θανατηφόρο κορμί!
Μεταξύ μας,την Τρίτη τάχα λέω πως πάω να μικρύνω στομάχι.
Η αλήθεια είναι πως κάτι άλλο πάω να μεγαλώσω!Σσσσσσσς!
θύμα κι εσύ του αποκεφαλισμόύ των Ερμειδών......αχ, βρε Αλκιβιάδη πόσο κόσμο ταλαιπώρησες με εκείνη την πρόωρη εξτρεμιστική σου διαμαρτυρία....
Ναταλάκι δώσε ευχές για γρήγορη ανάρρωση και από την τρελοπατρινιά..
Μια γλυκιά και σύντομη καληνύχτα σε όλα τα κοριτσάκια!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ
λοιπον, σημερα για μενα ειναι μια πολυ ομορφη μερα και ελπιζω και για εσας.
εμαθα οτι ολα πηγαν καλα και με την αλεξανδρα μας και ειμαι ακομη περισσοτερο χαρουμενη.
να ευχηθω και σε ολες οσες γιορταζουν ή εχουν δικους τους που γιορταζουν,χρονια πολλα.
γεωργια, τα καλυτερα σου ευχομαι και του χρονου να εχεις λιωσει εντελως!!! (αυτο το λιωσει το εκλεψα απο καποια που εγραψε καπου παραπανω)
λοιπον εγω ειμαι χαρουμενη γιατι επιτελους εσπασα το φραγμα της ζυγαριας και σημερα ειμαι 83,1. καλα, δεν ειναι και τοσο σημαντικο, αλλά για εμενα ειναι. δειχνει οτι προσπαθω και κατι καταφερνω αργα αλλά σταθερα. επομενος στοχος μου ν αδω το 7 μπροστα. 3 κιλακια εμειναν, που θα παει θα τα ξεφορτωθω!!!
κοριτσια καφεδακι θα πιουμε αυριο να δουμε και το αλεκουζακι? και επειδη αν δεν σηκωσω τηλεφωνα δεν κανονιζει κανενας τιποτε, θα προσπαθησω να κανονισω εγω αργοτερα. εγω ειμαι ελευθερη απο τις 11-12 και μετα οποτε κατι μπορει να γινει ε?
αλαλουμακι δεν το εψαξα τελικα. εχω βολευτει με τα ξενικαλ τα οποια αν δεν τρως πολλα λιπαρα δεν εχουν τις γνωστες ανεπιθυμητες παρενεργειες, κανω και ενα συνδιασμο διατροφης μια ημερα υδατανθρακες μαι ημερα πρωτεινη (κυλικη ληψη υδατανθρακων) και τρωω μονο απογευματα (αυτο ειναι διατροφη IF) και μετραω και θερμιδες (συνηθως γυρω στις 1500). αυτα μονο καθημερινες. σαββατοκυριακα σαβουριαζω ελαφρως ομως και τελικα αποτελεσματα βλεπω αργα αργα.
ο βοηθος ναταλια ειναι αλλος, επισης γνωστος του αφεντικου, ειμαστε μαζι στον χωρο και ειναι δεσμευμενος με θεσσαλονικια νοσοκομα. δεν λεει και πολλα (ουτε ερμης ουτε απολλωνας δηλαδη) αλλά ειναι καλο παιδακι.
αλλες ερωτησεις παρακαλω? οταν θα ξαναμπω θα κοιταξω να τις απαντησω!!!!!
να εχετε μια ωραια μερα ολες και ολοι (σποτακο). φιλακια
καλα να παθω. ηθελα να αλλαξω τικερακι ε?
KAΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
BρΕ ΄Μπάρμπι..περιβόλι είσαι...πώς φαίνεται ότι είσαι χαρούμενη...εσύ δεν κάνεις μια δίαιτα αλλά τρείς!!!!!!!!!!!!!!Και με αποτελέσματα, παρακαλώ..τέλεια!!Όποτε μάθετε νέα από το κορίτσι του λίφτινγκ, ενημερώστε κι εμάς...χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και καλό ΣΚ
Καλημέρα κουκλίτσες
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην ΓΕΩΡΓΙΑ Μας και όσα κοριτσάκια από εμάς έχουν δικούς τους ανθρώπους που γιορτάζουν να τους χαίρονται...
ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΗ στην Αλεξάνδρα μας χαίρομαι που όλα πήγαν καλά...
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ μου μπράβο κοριτσάκι μου, είδες πως όταν κάτι το θες πολύ όλο το σύμπαν συνομωτεί να το αποκτήσεις....
Ναταλία μου γλυκειά πλησιάζουν οι μέρες πια που θα τελειώσεις μια για πάντα από την μάχη της ζυγαριάς..
μην ακούω σαχλίτσες ότι θα κρεμάσεις και θα κάνεις και θα ράνεις θα γίνεις μία ΘΕΑ τελεία και παύλα θα προσπαθήσω να σε βρω και στο τηλ. λίγο πριν μπεις χειρουργείο αν δεν τα καταφέρω η αγαπη μου και όλη μου η θετική ενέργεια καθώς και όλων εδώ μέσα θα είναι δίπλα σου...
ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!
όσο για μένα είμαι πολύ πολύ καλά η γυμναστική στα curves τελικά ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει για τον εαυτό μου τώρα τελευταία, συνεχίζω ακάθεκτη, κάνω διατροφή τώρα βέβαια τρώω περισσότερο ψητά και σαλάτες και πίνω πράσινο τσάι και λεκιθίνη όταν κατέβω κάτω από τα 80 θα βάλω τικεράκι ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον γιατί είμαι και ανεπιτύδευτη μαθήσεως...
βασουλίνι πως πας κοριτσάκι μου όλα καλά???
την αγάπη μου σε όλες να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ...φιλάκια...
Kοριτσάκια μου αγαπημένα, σας καλημερίζω! Τι μου κάνετε? τι είναι αυτά που διαβάζω? ήρθε η πολυπόθητη ευλογημένη ημέρα
Ναταλάκι μου, που θα γίνουν όλα πραγματικότητα, αυτά που πόθησες, αγάπησες, ήλπισες! καρδούλα μου γλυκιά, τέλεια! αυτό
είναι το καλύτερο πράγμα που άκουσα, τον τελευταίο (πάρα πολύ στ'αλήθεια) καιρό!
Και για σένα Αλεξάνδρα μου , επιτέλους ήρθε η πολυπόθητη ημέρα, και όλα έχουν πάρει πια το δρόμο τους. Να είσαι καλά, γερή και δυνατή,
και να αρχίσεις πια να απολαμβάνεις τα υπέροχα που απλώνονται μπροστά σου. Πολλά φιλιά αγαπημένη μου.!
Γεωργία μου Χρόνια σου Πολλά, άν και η μεγάλη ευχή για σένα έχει αρχίσει να πραγματοποιείται από πολύ νωρίτερα!
Μπαρμπούνι μου, μπράβο σου κράτα γερά και θα τα καταφέρεις κουκλί μου, χαρούμενο πλασματάκι που μας κάνεις και χαμογελάμε όλες.
Κι εγώ την κυκλική κάνω κι έχασα το ένα από τα δύο υπόλοιπα κιλά μου.
Αννεζινούλα μου, με τη τρυφερή αύρα σου, μας γλυκαίνεις την ημέρα όποτε σε διαβάζουμε, σου εύχομαι πάντα να ακούμε τα καλύτερα απο σένα...
Κι εσύ Μαράκι μου, με τον περιεκτικό λόγο σου, σου εύχομαι το ταχύτερο να ανασάνεις γιατί κομματάκι πιεσμένη σε κόβω...
Τα δικά μου τώρα, ε δεν θέλω να σας χαλάσω τη διάθεση, στάσιμα είναι όλα, ταξιδάκι Σουηδικό παίζει, θα δούμε, αλλά ναι σήμερα
είμαι χαρούμενη, για την Αλεξάνδρα μας που είναι ήδη στον καινούργιο δρόμο της, και τη νεραιδούλα μου, το Ναταλάκι μας, που όπου νάναι
μπαίνει κι αυτή , και δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η εποχή για κάτι τέτοιο. Ας ξεχάσω λοιπόν για σημερα τα πικρά και λυπημένα
και ας σκεφτώ μόνο εσάς κοριτσάκια μου.
Ναταλί μου, θα προσπαθήσω να τα πούμε κάποια στιγμή το Σ/Κ, αλλά αν δε τα καταφέρουμε πάλι, να ξέρεις οτι η σκέψη , η αγάπη μου και
όλη μου η θετική ενέργεια θα είναι κοντά σου...
πολλά φιλιά σε όλες, και σε αυτές που δεν ανέφερα, να έχετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, και να χαίρεστε όσους γιορτάζουν....
Το πιστεύετε ότι γεμίζω θετική ενέργεια όταν μπαίνω εδώ μέσα? η Μπάρμπι με τον τρόπο που τα λέει και τη χαρά του 83, μπράβο κοριτσάκι ξέρουμε όλες τι σημαίνει να αλλάζεις νούμερο, η Αννεζινούλα με τη θετική της αύρα και τη θετική της ματιά για όλα, μας ανεβάζετε το ηθικό.
Το γλυκό μου Ναταλάκι που με δύο λεξούλες που θα μου πει ανασκουμπώνομαι αμέσως και πατάω καλύτερα στη γη, τα καλά νέα της Αλεξάνδρας, και οι ευχές όλων εδώ μέσα για καλή ανάρρωση... όλα αυτά νομίζω ότι αφήνουν σε όλες μία γλυκιά γεύση.
Αντε και το Ναταλάκι μας? να τελειώνει με αυτή την ιστορία ??? και μετά ούτε που θα μας μιλάει !!!!!!!! αχ, δεν μας αφήνεις να έρθουμε να σε δούμε ούτε κρυφά ?..ποιος περιμένει το καλοκαίρι ?
Γειά σας κοριτσάρες μου!!!
Γεωργία χρόνια πολλά!!! πολύχρονη και ότι επιθυμείς!!!!!!!!
Μπαρμπουνάκι μου μπράβο!!!!!!!!!!!!! Αντε και είσαι πολύ κοντά στο 7...!!!!!!!
Αννεζινάκι μου, τόσο καλά είναι αυτά τα curves?????? μήπως να αρχίσω να το σκέφτομαι και εγώ?? για πές λεπτομέρειες..
Βασουλίνι μου πως τα πάς?? ελπίζω να έχεις ηρεμήσει λίγο. κάνε υπομονή.. αξίζει και το ξέρεις..
Θα συμφωνήσω μαζί σου αλαλουμάκι μου!! και εγώ γεμίζω θετική ενέργεια μπαίνοντας εδώ..
και
σας ευχαριστώ ολες πάρα πολύ!!!!!!!!!!
φιλάκια ζουμερά!!!! ομορφοτσουπάρες μου!!! χαχα!! αμ πώς!!
Γεωργία χρόνια πολλά, καλό ΣΚ σε όλες, Αλεξάνδρα καλή ανάρρωση και γρήγορα να μας πεις νέα !!!!!!!!