Scarllet_D μπραβο χαιρομαι για σενα!! εγω σημερα προσπαθω να επανορθωσω τα χτεσινα, χτες δεν εκλεισα ματι στην κυριολεξια, ειχα πολυ καιρο να το κανω αυτο για την ακριβεια κανα μηνα ειχα να φαω υπερφαγηκα... ελπιζω μην τ ξανακανω....
Printable View
Scarllet_D μπραβο χαιρομαι για σενα!! εγω σημερα προσπαθω να επανορθωσω τα χτεσινα, χτες δεν εκλεισα ματι στην κυριολεξια, ειχα πολυ καιρο να το κανω αυτο για την ακριβεια κανα μηνα ειχα να φαω υπερφαγηκα... ελπιζω μην τ ξανακανω....
Μην το αφήνεις να σε επηρεάζει τόσο :) Δεν έκανες κάτι τρομερό και ανεπανόρθωτο! Κρατιέσαι πολύ καλά!!!
Σκεφτομαι πως σιγα σιγα που εχω ξεκινησει και τρώω θελω να αρχισω να τα γράφω, αλλά δεν ξερω που ΧΔ Το sleeve και διατροφη είναι εντελώς νεκρό σαν τόπικ, και το τι έφαγα σήμερα νομίζω θα μου πετάνε ντομάτες αν γράφω τι τρώω όλη μέρα γιατι μιλάμε για εντελώς διαφορετικές καταστάσεις....χμ....τι μου προτείνετε συμφορουμίτες;; Θελω να ακουω και γνωμες άλλων κυριως για την ποιότητα αυτών που τρώω γιατί ένας τρίτος πάντα έχει καλύτερη οπτική....
αμα σε βοηθαει να γραφεις τι τρως και εγω γραφω δεν σταματησα καθολου ακομη και αν ετρωγα σα γουρινιτσα!! μη θυμηθω τα χθεσινα... :(:(:(:(:(
Βρε σταμάτα να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου :) Πραγματικα εισαι πολύ συνειδητοποιημένη και ελέγχεις πλέον την κατάσταση! Εγώ σου δίνω 10000000 μπράβο!! μακάρι να μπορουσα να κάνω σαν και σένα χωρίς χειρουργείο! Ειλικρινα σε θαυμάζω γι αυτο που έχεις καταφέρει οπότε σους! Σκιζεις λέμε!!!!
Και ναι με βοηθάει, απλά δεν ξέρω που να τα γράφω :-P (δεν θελω να καθομαι να μετράω θερμίδες πάλι, απλά να τα γράφω για να ελέγχω την ποιότητα)
τη δευτερη φορα δεν ειχα πελτε κι εβαλα φρεσκοκομμενες ντοματες χοντροκομμενες, ελιωσαν κι εγινε απιθανο και χωρις συντηρητικα!
θενκς!!Κ εγω συνήθως βάζω ντομάτες τριμμένες κ 2 κουταλιές πελτέ στα φαγητά!
Θα το φτιάξω, δεν θέλω να τρώω πολύ κρέας οπότε αυτή η συνταγή είναι ότι πρέπει!
Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Βρε σταμάτα να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου :) Πραγματικα εισαι πολύ συνειδητοποιημένη και ελέγχεις πλέον την κατάσταση! Εγώ σου δίνω 10000000 μπράβο!! μακάρι να μπορουσα να κάνω σαν και σένα χωρίς χειρουργείο! Ειλικρινα σε θαυμάζω γι αυτο που έχεις καταφέρει οπότε σους! Σκιζεις λέμε!!!!
Και ναι με βοηθάει, απλά δεν ξέρω που να τα γράφω :-P (δεν θελω να καθομαι να μετράω θερμίδες πάλι, απλά να τα γράφω για να ελέγχω την ποιότητα)
το κανεσ τελικα το χειρουργειο? ολα ενταξει? τωρα πλεον εισια ενταξει στα κιλα διατηρηση κανεις? δεν εχω ιδεα απο αυτο....
εγω σου λεω να γραφεις, φραψε στο τι εφαγα σημερα ουτε εγω μετραω θερμιδες ποσοτητα πιο πολυ και ποιοτητα και να τρωω 5 φορες μεσα στη μερα... :wink2:
ευχαριστω για τα καλα σου λογια, εχω καταφερει αρκετα εκτος απο το να επαναφερω την περιοδο μου και να αναγκαζομια να πειραματιζομαι για να μου ερθει, τωρα παιρνω προγεστερονη κολπικα ειμαι φοβερα πρησμενη και αμα μου ερθει.... :::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Καλέ ναι το έκανα 21/12 :D Και οχι δεν ειμαι στην διατήρηση κιόλας :P Κάτσε να τα χάσω πρώτα και θα έρθει μετά η διατήρηση χαχαχαχα Στον αγώνα είμαι προς το παρόν!
Και ναι τελικά τα γράφω, βοηθάει!
Αυτο για την περιοδο ρε συ πολύ σε έχει ταλαιπωρήσει....και μου κάνει εντύπωση που δεν βρίσκουν τίποτα οι γιατροί :/
αγχος λενε αλλα ποσο αγχος πια!!! ελπιζω να μου ερθει τουλαχιστον με τη κολπικη προγεστερονη μην ειμαι και τουμπανο τσαμπα!!!
γιατι εκανες χειρουργειο ησουν πολλα κιλα? τι σου προσφερε? γενικα ειμαι κατα και πιστευω οτι μπορουσες να τα καταφερεις και μονη σου!! εισαι μικρη..... τουλαχιστον να προσεχεις!
Δεν βλέπεις το τικεράκι; :D Παραήμουν (κι ακόμα είμαι δηλαδή) πολλά κιλά και είχα συνοδα προβλήματα. Επρεπε να χάσω βάρος ΑΜΕΣΑ αλλιώς θα έπρεπε να χειρουργησω το γονατο μου που είναι αρκετά επικινδυνο και μπορει να μου άφηνε και κανένα μόνιμο κουσούρι....Κι εγώ ήμουνα κάπως κατά, πιο πολυ με την εννοια του οτι πολλοί πιστεύουν πως το χειρουργειο είναι ένα μαγικο χαπάκι και το κάνουν πολύ επιφανειακά. Απο την άλλη αν ο άλλος είναι σιγουρος κι έχει δοκιμάσει κάθε πιθανη μέθοδο για να τα χάσει αλλά δεν....ε τότε το χειρουργείο σου δίνει μια τελευταία ευκαιρία. Αλλα ειναι στο χέρι σου να το χειριστείς σωστά....
Όσο για το τι μου προσέφερε..... Πρώτο δεν πεινάω. Απολαμβάνω το φαγητο σε απειροελαχιστες ποσόστητες (ναι θα αυξηθουν στο μέλλον) και πραγματικα το χαίρομαι! Χωρίς τύψεις, χωρίς πείνες, χωρίς κακή διάθεση χωρίς τίποτα! Γενικά πιστεύω πως έχω έναν σύμμαχο για την απεξάρτηση απο το φαγητο! Σιγουρα πρέπει ακόμα να παλέψω πολύ, αλλά εχω μια τεραστια βοήθεια. Δεν πεινάω, κι ακόμα κι αν λιγουρευτω κάτι δεν μπορώ να φάω παραπάνω απο όσο πρέπει! Επίσης εγω ήμουν τυχερη γενικα και ανάρωσα πολύ πολύ γρήγορα δεν είχα κανένα σχεδόν πρόβλημα (μονο τα παυδιπονα στο νοσοκομείο μεπειράζανε). Θεωρω πως έκανα μια πολύ καλή επιλογή και για πρώτη φορά απο τότε που πάχυνα νιώθω πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα πάω καλά με το φαγητό! Πως δεν ειναι πια εχθρός μου!!! Ελίζω να σε κάλυψα :) Οτιδηποτε άλλο θέλεις ρώτα με!
Λες ε; Απλά το λέω γιατί μια ερώτηση που είχα κάνει σε εκείνο το τόπικ δεν μου είχε απαντήσει κανείς χειρουργημένος :P
Εμένα ο γιατρός μου είπε να τρώω τα πάντα και να βλέπω τι μου κάθεται βαρύ και τι όχι. Μέχρι τώρα το μονο που με πείραξε ήταν το κοτόπουλο που είχα δοκιμάσει να φάω προχθές :P Για την ακριβεία για τις ποσότητες υποτιθεται πρέπει να τρώω 4 κουταλιές μεσημέρι κι άλλες τόσες βράδυ, και μόνο χθες το καταφερα και πάλι μονο το μεσημέρι :P Το βράδυ άστα να πάνε :P Και όχι δεν ήταν αλεσμένο ήταν όμως λιωμένο. Τα λιώνω μονη μου στο πιάτο. Ο γιατρός είπε πως δεν πειράζει, αλλα πως μπορεί γι αυτο να μην τρώω τις ποσότητες που πρέπει. πως αν το άλεθα δηλαδή θα μπορούσα να φάω όσο πρέπει. Αλλα εμένα η εικονα και μονο του αλεσμένου μου φέρνει αναγούλα οπότε.... Απλά τα λιώνω με το πιροουνι και τα μασάω για ΠΟΛΥ ώρα. Τα αλέθω στο στόμα μου δηλαδή :-P
Το είδος της επέμβασης θα το βάλω, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται να βάλω και το που. Εχω παρατηρησει πως όσοι το κάναν στο Ρίο το βάζουν, ίσως επειδη υπάρχει κι ανάλογο τόπικ; Πάντως αν δεν το διευκρινήσει κάποιος mod θα προτιμησω να μην το βάλω.
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ^_^
αυπνιες, ειναι κανεις μεσα?
Εγώωωω! Σου απάντησα στο άλλο τόπικ για τις φακές :P Πεντανόστιμες αλλά βαριές μου έκατσαν οι άτιμες! Βραδυνο ούτε που άγγιξα να φανταστείς :(
κ εδώ αυπνίες..