-
Πινκακι δεν πειραζει ... και επι ευκαιρια θα σου πω οτι και γω οταν εδινα ετρεμε το ποδι μου πανω στο πεταλι και μου λεει ο εξεταστης εκτος απο οδηγηση θα παιξουμε και ντραμς? χαχαχαχαχα.... τελικα το πηρα αλλα δεν ειχα αμαξι οποτε δεν πολυοδηγω και ακομα φοβαμαι κλασσικη γυναικα...
Περα απο αυτο ομως να μην αγχωνεσαι για τιποτα στην ζωη σου, αν δεν γινει με την πρωτη θα γινει με την δευτερη δεν τρεχει κατι ... το αγχος ειναι πληγη πανω μας και στο λεω γιατι και γω αγχοδης ειμαι .... καρκινακια γαρ... αχ ... βαχ... την ευαισθησια μας μεσα...
-
ασε αυτη η ευαισθησία άλλο ...ευαίσθητο θεμα χαχα :P Εντάξει μωρε στεναχωρέθηκα γιατί από άγχος τα έχασα.. και ειχα και καλούς εξεταστές γαμώτο.. Πάντα είχα πολύυυυ άγχος, αλλά πρώτη φορά με επηρρέασε τόσο. Ελπίζω την επόμενη φορά να μη μου βγει έτσι.
-
καλησπερα!!!!
πινκακι καλε μη στενοχωριεσαι... εμεις να ειμαστε καλα! την επομενη φορα θα σκεπτεσαι οτι κανεις απλα ενα μαθημα , θα αγνοησεις τους εξετασταες(την παρουσια τους οχι τα λογια τους) και θα το παρεις... αυτο πες ηταν απλα το δοκιμαστικο για να δεις τι παιζει... την επομενη θα ξερεις τι σε περιμενει οποτε δεν θα εχεις τοσο αγχος. και βουρ εξασκηση στην οπισθογωνια! περισσοτερο με οπισθεν να πηγαινεις παρα μπροστα!!!
καλε ποσα ευαισθητα καρκινακια μαζευτηκαμε εδω περα!!! το ροζ φορουμ εχουμε γινει... απο μην μια η σεροτονινη απο την αλλη η ευαισθησιες... χαχαχα
να γραψω τωρα την χθεσινη μερα γιατι τα προχθεσινα δεν θα θυμαμαι...
9:00
ποριτζ με γκοτζι μπερις
12:00
μηλο
12 αμυγδαλα
15:00
2 κουπες αρακα με πατατα καροτο
1 φετα ψωμι
60γρ φετα
18:30
κρεμουλα ζελατινης
βρωμοκεικ
1 αχλαδι
22:00
ομελετα με 1 αυγο και 2 ασπραδια
μανιταρια πιπεριες κρεμυδι
2 κρισπις ολικης
μπλακ ναι εχασα τοσα κιλα σε τοσο χρονο και βασικα μετα εχασα αλλα 4 τα οποια επαιρνα εχανα επαιρνα εχανα με dukan. αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που χανω 30+ κιλα... η τριτη ειναι... ειναι οστοσο η πρωτη φορα που τα διατηρω τοσο καιρο και ειμαι τρομερα υπερηφανη (εως ψωνισμενη) γι αυτο... και τωρα με τις τριαδες οι πιθανοτητες να ειναι για παντα μεγαλωνουν καθε μερα!!!
-
Κοριτσια μου καλημερα,
Βαρβατο υπερφαγικο χτες βραδυ... :(
Και ειχα παει καλα τοσες μερες... δεν θελω να θυμαμαι ουτε τι εφαγα ουτε ποσο... πολλα και ασχημα σαν τροφες... την αιτια την ξερω ψυχολογικη... η χυλοπιτα μου εκατσε βαρια και για να κατεβει πηρε μαζι της 1 πακετο μπισκοτα, 1 σοκολατα, 1 παγωτο, 1 σουβλακι, 1 πακετο πατατακια, και σχεδον μισο σακουλακι αμυγδαλα... και ολα αυτα απο το απογευμα ως το βραδυ.... Δεν πειναγα... λες και δεν ενιωθα κιολας ... ενιωθα αυτο το τεραστιο φουσκωμα... και ενω προσπαθω να πεισω οτι δεν θα αρεσουμε σε ολους καπου εκει δεν ξερω αν ηταν η στεναχωρια η απογοητευση η κουραση παντως γυρισα στο μονο σιγουρο που βρισκω το φαγητο... Στα πατωματα η ναου και διατροφικα και ψυχολογικα... :(
-
Δίκιο έχεις φλόρα μου. Το θέμα είναι ότι σε όλα τα μαθήματα πάντα την έκανα πολύ καλά και άνετα. Και στην εξέταση με έπιασε το τρέμουλο και να 'ταν και άλλα τα σημάδια :lol:
Νάου μου μη στεναχωριέσαι και η χυλόπιτα μέρος της ζωής είναι. Όπως είπες δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Και δες το και έτσι. Καλύτερα που δε σε ταλαιπώρησε με λόγια του στυλ δε ξέρω κλπ δίνοντας σου ψεύτικες ελπίδες. Τώρα είσαι έτοιμη να προχωρήσεις στο επόμενο μαναράκι. ;) Είμαι ήδη σίγουρη πως έβαλες και τη διατροφή σου σε τάξη σήμερα. Τόσα έχεις καταφέρει σ αυτό θα κολλήσεις. Χαμόγελο και έξοδο σήμερα για καινούριες γνωριμίες.
-
Πινκακι το θεμα ειναι οτι με ταλαιπωρησε και γενικα το ταλαιπωρησαμε καιρο μεχρι να ακουσω την θεικη ατακα ... μα εγω ... φιλικα... και ολες αυτες τις ιστοριες/δικαιολογιες... Εκνευριζομαι τοσο οταν οι ανθρωποι σε χρεισιμοποιουν ως αυξηση της αυτοπεποιθησης τους... τεσπα ... ναι η διατροφη μου σημερα ηταν νορμαλ... τωρα το παμε για αλλα... εμενα θα μου παρει λιγο καιρο γιατι δυστυχως λογο χαρακτηρα εχω την ταση να εγκλοβιζομαι.... απλα σημερα προσπαθω να το εκλογικευσω και να δω συμπεριφορες δικες μου κυριως του αλλου χεστικα που με οδηγησαν σε τοσο κακο ξεσπασμα... τα πρωτα που ηθελα ηταν γλυκα... γιατι αραγε? Σεροτονινη σοκολατα... το σωμα μου ζητουσε να του φτιαξω τη διαθεση μετα με τοση ζαχαρη φυσικο και επομενο να θελω να φαω το συμπαν... τεσπα ... μερα ηταν περασε... κι αντε απο την αρχη ;)
-
Δύσκολες αυτές οι καταστάσεις και όλοι τις έχουμε περάσει. Δε πειράζει τον ξέρουμε το δρόμο. Άσε αυτό που είπες ότι εγκλωβίζεσαι δε το συζητώ και εγώ το παθαίνω συνέχεια. Έδωσες λοιπόν στο σώμα σου αυτό που σου ζήτησε οπότε σωστά έπραξες. ;) Και εγώ σήμερα ενέδωσα σε ένα μικρούτσικο κομματάκι τσουρέκι. Σπιτικό όμως :P
-
Απλά ήθελα να γράψω... Ελη μας λείπειςςςς!! :love:
-
Καλησπέρα κορίτσια!! Ήρθα να πω τα νέ απο τη διαιτολόγο... καλέ μαράζωσε το τοπικ μας :(
Λοιπόν από άποψη ζυγαριάς άσχημα τα μαντάτα μόνο -400 γρ.
Από άποψη λιπομέτρησης πολύ καλύτερα. Αυτές τις 4 βδομάδες -2.700 λίπος
σε 3 μηνες συνολικά η ζυγαριά με έδειξε -4.200 κιλα ενώ η λιπομέτρηση -5,700
άτιμο πράγμα η ζυγαριά ρε κορίτσια αλλά πως να μη σε επηρρεάσει
-
pinkaki μου δεν ειναι καθολου ασχημα τα μαντατα σου!! 2,700 κιλα λιποσ ειναι ΑΨΟΓΑ!!!!
Φανταζομαι θα εχεις χασει κ πολλους ποντους κ αυτο ειναι που μετραει!!! Μπραβο Πινκακι!!!
Τι σου ειπε τωρα πως προχωρατε?συνεχιζεθς με μειωμενους υδατανθρακες?
Καλησπερα ειπα , δεν ειπα....
Τι κανετε κοριτσακια?
Εγω χαθηκα το ΣΚ οπως κ καθε ΣΚ γιατι τρεχω ολη μερα με τις δουλειες του σπιτιου , βολτες κλπ κ δεν ανοιγω καν λαπτοπ.Κανω αποτοκινωση, ερκετα δουλευω ολη την εβδομαδα.
Απο αποψη διατροφης τα παω πολυ καλα-θελω να πιστευω- δεν εχω ξεφυγει κ απο χτες ξεκινησα κ νηστεια.
Θα παω κ εγω αυτη την εβδομαδα για μετρηση κ θα δειξει ...
Οσο για το διπλωμα μην σκας μωρε , δεν ειναισ το χερι του θα το παρεις κ θα γινεις κ πρωτο σοφερακι!
Ναου μου δεν εγινε τιποτα που ξεφυγες μια μερα , βαζουμε τελεια κ προχωραμε παρακατω.Οχι μονο στο φαγητο αλλα κ στο αισθηματικο, δεν καταλαβα ποιος ειναι αυτος ο κυριος που θα κανει εσενα να στεναχωριεσαι?μεγαλη η χαρη του αλλα σε οποιον αρεσουμε !!!
Florage μου πολυ καλη η διατροφη σου κ χιλια μπραβο που συντηρεισαι τοσο καιρο! Ευχομαι οχι μονο να το συνεχισεις αλλ αν χασεις κ τα λιγα κιλακια που θες.
-
καλησπερα κοριτσια!!!
οντως ψιλοχαθηκαμε, αλλα ειναι αναμενομενο αυτες τις μερες... ετοιμασιες για τις γιορτες, μαζεματα, γενικες στο σπιτι, κρυψιμο χειμερινων και εξοδος καλοκαιρινων ... αλλαγη τοπιου γενικως...
ας ειμαστε καλα να περναμε καλα και θα ξαναμαζευτουμε...
pink_90 καλε γιατι μουτρωνεις; τελεια νεα; 5.700 λιπους καταλλαμβανει παααρα πολυ ογκο, θα πρεπει να το βλεπεις κι εσυ οτι εχεις μαζεψει παρα πολυ... το οτι η απωλια στην ζυγαρια ειναι μικροτερη, κι αυτο θετικα το βλεπω γιατι αυτο σημαινει οτι παραλληλα χτιζεις μυες με την γυμναστικουλα σου και αυτο ειναι το ζητουμενο! θα μπορεις να καις περισσοτερες θερμιδες... εγω σου ευχομαι να εχεις τα ιδια αποτελεσματα και στους επομενους μηνες... μου φαινονται ιδανικα...
Νοw αντε καλε που θα κατσουμε να σκασουμε για τον καθενα που δεν ξερει τι θελει... γιατι φανταζομαι για να κανεις κινηση θα ειχες δει θετικα σημαδια δεν μπορει να σου ηρθε ετσι... τωρα αν αυτος ξυνησε τελευταια στιγμη προβλαμα του! μην τουν δινεις παραπανω αξια με το να επιτιθεσαι στον εαυτο σου... πεισμωσε, παρε να πανω σου, αγαπα πρωτα εσυ τον εαυτο σου εμπρακτα και λαμψε γρηγορα και ειμαι σιγουρη οτι θα βρεθουν καλυτεροι για να εχεις να επιλεξεις... αλλωστε αυτο που νιωθουμε εμεις για μας, αυτο εκπεμπουμε και αυτο θα δουν κι οι γυρω μας... αντε! θελω να σε διαβασω γρηγορα μεσα στην αισιοδοξια την μαχητικοτητα και δυναμισμο... οσο γλυψαμε τις πληγες τις γλυψαμε! φτανει!
black ευχομαι κι εσυ να μας ερθεις με ευχαριστα απ τον διατροφολογο! εγω ξεκινησα απο σημερα νηστεια και λιγο εχω αποπροσανατολιστει... και μονο στην ιδεα ολο και πειναω και λιγουρευομαι... ομως θα το παλεψω... το πρωι πηγα να κανω το ποριτζ μου με νερακι και λιγο υποκαταστατο γαλακτος σε σκονη και μετα κοιταξα την συσταση της σκονης , μονο 2% πρωτεινη... εκοψα κι εγω 30 γρ χαλβα φρουκτοζης και το εβαλα μεσα να λιωσει... καλο ηταν σε γευση αλλα με κρατησε μονο για 2 ωρες... το βλεπω τα 3ωρα να γινονται 2ωρα και ολο να τρωω, θα προσπαθησω να δωσω εμφαση στα φρουτα τουλαχιστον μηπως σωσω κατι... αρχισα να ξαναγραφω και στο τεφτερακι μου γιατι αλλιως θα την χασω την μπαλα...
τα χθεσινα μου...
11:00
ποριτα με 2κσ πιτουρο βρωμης 2 κσ γκοτζι μπερις 1κσ λιναροσπορο και 1 κουπα γαλα
14:30
1 μεγαλη τσιπουρα
αναμικτη σαλατα με 1κσ λαδι
1 φετα ψωμι ολικης
18:00
κρεμουλα με ζελατινη
βρωμοκεικ
1 μηλο
21:00
1/2 τσιπουρα
μαρουλοσαλατα
2 κρισπις ολικης
23:30
1 κουπα γαλα με κακαο
1 κουλουρακι ολικης χωρις ζαχαρη...
-
Καλησπερα κοριτσοπουλα!!!!
Να με κ γω... δινω παρον αναμεσα σε τρεξιμο, ε οκ δεν ειμαι και την καλυτερη μου φαση... διατροφικα οκ ειμαι παντως...
-5700 λιπους Πινκακι αυτα ειναι τελεια νεα.... !!!!!! :) :) :)
Φλωρακι δοκιμασε το εξης στο ποριτζ γινεται μουρλια!!! Βρασε την με λιγο νερακι (αν θες παρε απο το σουπερ γαλα σογιας ή γαλα αμυγδαλου ειναι οκ γευστικα και απο λιπος οκ εχουν παραπανω απο το λαιτ αλλα βαλε μισο-μισο .... ) Βαλε λιγο στεβια ή γλυκαντικο και λιωσε 1/2 μπανανα (αν δεν βαλεις γαλα σογιας αμυγδαλου, βαλε μεσα 10 αμυγδαλα ) εχουν πρωτεινη και κρατανε...
Τωρα μεσημερι πρωτεινη χμ σουπιες καλαμαρι γαριδες μια χαρα ειναι αλλα ειναι πανακριβα τουλαχιστον εδω... ευτυχως εχω βρει μυδια σε κονσερβα και ειναι οκ τιμη οποτε μιλα μου για μυδια με βλεπω... χαχαχαχα... αλλιως φακες, οσπρια, σε σαλατα και πρωτεινη απο αμυγδαλο ...
Τα χθεσινα:
Βρωμοκρεμα 1/2 φλ γαλα αμυγδαλου +1/2 μπανανα+10 αμυγδαλα
Ενδιαμεσα 1 μηλο με κανελα+5 αμυγδαλα
Μεσημερι, Σαλατα με φακες +1/2 κονσερβα μυδια σε νερο+ 1 πολυσπορο κριτσινι
Ενδιαμεσα: 1/2 μπανανα +1/2 μηλο
Βραδυ: Φρουτοσαλατα (απο 1/2 μηλο, αχλαδι, μπανανα+ 4 φραουλες )+1 κουταλια ταχινι με κακαο+2 καρυδια+5 αμυγδαλα
-
nowwhat σε νιωθω αρκετα καλυτερα και χαιρομαι πολυ!!! ενταξει δεν ειναι ευκολο και να πετας ακομα αλλα σιγα σιγα θα γινει κι αυτο...
βρηκα ηδη γαλα σογιας και μαλιστα (αν και δεν μετραω) ειδα οτι εχει χαμηλοτερες θερμιδες απο το πρασινο γαλα κι ας εχει 1.8% λιπαρα... εφτιαξα αλλη μια δοση ποριτζ και πηρα μαζι στο περιπτερο να το μοιρασω σε δυο σνακ και ηταν μια χαρα! αυριο θα βαλω και νερακι γιατι σημερα δεν το σκεφτηκα... εγω παντως το ποριτζ μου το κανω στα μικροκυμματα για πιο ευκολα και πιο γρηγορα χωρις να ειμαι απο πανω. ελπιζω κι αυριο με το νερακι να δεσει... γαλα αμυγδαλου δεν εχω πετυχει πουθενα αλλα βρηκα γαλα καρυδας light (7.5% λιπαρα ή καπου εκει) το οποιο δεν εχω δοκιμασει ακομη...
εχω παρει ενα χταποδι καταψυγμενο κι απο κει και περα κονσερβες καλαμαρι κονσερβα μυδια (δοκιμασε να τα βρασεις με ρυζακι εμενα μ αρεσουν πολυ, λιγο κρεμυδι λιωμενο μπαχαρικα και λεμονακι ή ντοματοχυμο, μουρλια ειναι...) κι απο κει και περα οσπρια κι αγιος ο Θεος με βλεπω με κοιλια τουμπανο μεχρι την ανασταση...
-
Κορίτσια ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!!
Μπλακ μου αναγκαστικα λογω νηστειας δε μπορω να συνεχίσω με μειωμενους υδατάνθρακες. Μου είπε ότι στόχος αυτές τις μέρες είναι να διατηρηθώ στα κιλά μου ή αν βάλω να μη ξεπεράσω το μισό με ένα κιλό. Η αλήθεια είναι πως έχω μαζέψει αρκετά! Καλή επιτυχία και στη δική σου μέτρηση!!
Φλοράκι ευχαριστώ! Πολύ ωραία η διατροφούλα σου έτσι να συνεχίσεις!! Το ίδιο και εσύ νάου μου!!
Κορίτσια η νηστεία είναι και μια πρόκληση. Τουλάχιστον για μένα που δε τρωω και τα νηστισιμα (ελιες,ταραμά κλπ) συνέπεσε και που ξεκινησα τη δουλεια. Αντε να δουμε τι θα βγει!!
-
καλημερα!!!!
η πρωτη μερα καθαρης νηστειας ξεκινησε καλα , χωρις πεινες και λιγουρες απο μια ρα και μετα οπως φοβομουν... βοηθησε βεβαια οτι αυτην την "ωρα" κατευθασαν τα εμμηνα μου...
10:30
ποριτζ με 2κσ πιτ βρωμης 1κσ λιναροσπορο 1κσ φυτικο γαλα σκονη (το εβαλα αρχικα σαν πρωτεινη αλλα στην συνεχεια διαπιστωσα οτι δεν ηταν) και προσθεσα και 30γρ χαλβα φρουκτοζης και 1 μπανανα...
πλουσιοτατο πρωινο αλλα σε 2 ωρες το στομαχι γουργουριζε...
13:00
2 κουπες φακες (αλαδωτες)
5 ελιες γεμιστες
1 φετα ζωης ολικης
16:00
1 μεγαλο αχλαδι
3κσ απο ποριτζ με γαλα σογιας
19:00
1 μηλο και ειχα σκοπο να φαω και ποριτζ παλι αλλα ενιωσα απιστευτο φουσκωμα πριξιμο και εμεινα εκει...
22:00
1,5 κουπα φακες
3 ελιες γεμιστες
1 κρισπι ολικης
24:00
1 ακτινιδιο
1 καρυδι
αλλες χρονιες στην διαρκεια της νηστειας της μεγαλης εβδομαδας περνουσα απιστευτες πεινες και ημουν διαρκως μπουκωμενη. 3 κιλακια τα ειχα σιγουρα απο μαντολατα παστελια και ξηροκαρπια
φετος μετα απο 2 μηνες στα 3ωρα (ναι εχουμε επετειο 2 μηνων!) νομιζω οτι θα γινει η διαφορα... ειμαι απιστευτα αισιοδοξη οτι θα περασει αναιμακτα και χωρις πεινες η φετινη μεγαλη εβδομαδα... μην ματιαστω μονο... φτου!