τυχαινουν τετοια φαινομενα. λοιπον το θεμα μουσικη ειναι δευτερο σε αριθμο μηνυματων! για να δουμε.
Printable View
"θα παω να χαιρετησω ολοκληρη τη θαλασσα... την νυχτα"
Τσερι
παιδια διαβαστε το θοργκαλ. λεει πολυ ωραια πως μερικοι ανθρωποι εχουν τοσο ανεπτυγμενη την ικανοτητα να μιλανε απο αποσταση (με τηλεπαθεια!) μεταξυ τους, συνηθως λευκοι στο χρωμα, βοριοι. χαρακτηριστικη μια σκηνη με εναν ετοιμοθανατο γερο που μιλαει στο δισεγγονο του τηλεπαθητικα και εκεινο ενθουσιασμενο αναπτυσει τις ικανοτητες του. δειτε το κι ετσι. θα μας σεβαστουν θελουν δεν θελουν. αραχοβα μην μασας.
ο Μαθιου λοιπον με καθε νεα ταινια που εφτιαχνε εκτιζε ενα νεο σπιτι η ενα νεο εστιατοριο. πολυ χρημα απο το "σχεδον τιποτα".,
βασικα θελω να κανω μια ερωτηση και ισως παρεξηγηθω. πιστευετε στον διαβολο και με τι τον ταυτιζετε. με καποια ενεργεια πνευμα η κατι υλικο; το κακο δηλαδη. καλα θα μου πειτε ο ανθρωπος ειναι αλλα ισως και να μην ειναι. σκεφτειτε το και πειτε μου. περιμενω αγωνιωδως απαντησεις, την καλη σας θεληση.
παιδια ειδα ενα τυπο πριν 2 μετρα σαν ντουλαπα στη κυριολεξια μιλαμε ντυμενο σαν γυναικα μεσηλικη. ωχ λεω πολυ αγριος φαινεται. δεν το πιστευω ακομα.
"γιατι τραδουδανε ολοι μονοι αφου φτιαξαμε την πολη μαζι;"
"χειμωνα, ανοιξη, καλοκαιρι και φθινοπορο, ζωα σερνονται προς την αγκαλια του θανατου, αγκαλιες κλωτσανε μια μπαλα, σε ενα παρκο, μια Κυριακη, εξω στη βροχη"¨
απο ενα τραγουδακι
παιδακια μολις τωρα πριν λιγο εφαγα βληττα με λιγο κρεας. ωραιος συνδιασμος. εσεις τι τρωτε;
παιδακια μη μασατε, παντα θα υπαρχει μια μπαλα για να παιζετε.,
Δεν πιστευω σε τιποτα...ουτε σε διαολο..ουτε σε τιποτα....
γνωμη μου ειναι ...οτι ολα ειναι γεννηματα του ανθρωπινου μυαλου....προσωπα που δινουμε στους φοβους μας,σε οσα δεν καταλαβαινουμε και σε οσα νομιζουμε οτι καταλαβαινουμε....
η ζωη,η φυση ειναι εξαιρετικα απλη....εμεις τα κανουμε ολα πολυπλοκα....
σκεφτομαι πως γινεται να βγαλεις νομιμη αδεια οπλοφοριας ενω εχεις Ι5 και εισαι μουρλακιας με κωλοχαρτο. ξερει κανεις να μου πει ? θα μου χρειαστει συντομα για προστασια οταν οι αλλοδαποι θα κανουν επιθεσεις στο σπιτι.
μακαρι να χαμε τετοιες εδω να μπαινουν μεστα σπιτια μας δωρεαν, αλλα μονο πακιστανοι-νιγηριανοι ειναι, και δε ξερω κι εγω τι αλλη φυλη κυκλοφορα πλεον.
λες να μην εχω δει ποτε μου ? ενω μενω Αθηνα κι εδω παραδιπλα ειναι η ΓΑΔΑ, προσαγωγες κι ολα αυτα καθημερινα ? δλδ και τα ματια να θελω να κλεισω, παλι στις μετακινησεις αναγκαστικα συνυπαρχουμε. και δεν αργει να γινει το κακο, στη Φιλοθεη την ωρα που κοιμοταν η γυναικα μπηκαν τη κλεψαν και τη σκοτωσαν. κι ερχονται και χειροτερα, πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι. KENO one man army, παντα ετοιμοπολεμος.
και εγω εμενα στα πατησια και ολα γυρο ηταν πακιστανικα, και το παραθυρο μου ηταν παντα ανοιχτο και εβγαινα τις νυχτες να κλεβω νετ οταν δεν ειχα καλο σημα στο σπιτι, το μονο που με ενοχλουσε ηταν το "σελιαμ αλεικουμ" που ακουγα ολη μερα και οι υπερχειλισμενοι καδοι σκουπιδιων
σκέφτομαι φεγγάρια αεράκια δροσερα παγκακια κ μπυριτσες παγος ..απολαυστικο
"αν πεις σε μερικους ανθρωπους οτι θα αυξηθει η μυικη τους δυναμη αν αφησουν μουστακια εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να αφησουν μουστακια..."
σκεφτομαι...ποσο βαρετη η τελετη εναρξης των αγγλων.....αραγε ποιος θα αναψει την φλογα.......ο χαρυ ποτερ?
εμενα μου αρεσε η τελετη τους. μια χαρα τελετη. και η δικη μας καλη ηταν. με τους αστροναυτες της ΝΑΣΑ! πολυ καλο.
ούτε εμένα με άρεσε η τελετή έναρξης
μόνο τώρα είναι ενδιαφέρον που μπαίνουν οι χώρες και ακούς κανα 2 λόγια για την κάθε μια
αγγλοι...πφφφφ...ποτε δεν τους συμπαθησα...θα μου πεις ξερεις και πολλους....οχι μαλλον δεν ξερω κανεναν....και ανεκαθεν μου αρεσαν οι σειρες του BBC που εβαζε παλια η Ερτ....πολυ καλογυρισμενες.....
Εμένα μου άρεσε. Ειδικά εκεί με τον Bond.
Και οι Άγγλοι μου αρέσουν επίσης. Και η προφορά η αγγλική, τρελαίνομαι!!!
τωρα δειχνει τη σενεγαλη. ποσοι απο εδω βλεπετε ερτ;
Σκεφτομαι,να παω 10 μερες στο χωριο της μανας μου, (βουνο) προς καρπενησι μερια,ελατα ιστοριες, αερακι το βραδυ κλπ κλπ. αλλα δεν εχει κ τπτ απο κοσμο,ερημια, κατι παπουδες μονο,αντε κ κατι πιτσιρικια που ερχοντε με τους δικους τ γ διακοπες.
.... παλι θα κοιμαμαι 15ωρα με τα χαπια που παιρνω.
εγω παλι εκοψα τα δικα μου και νιωθω πως σκεφτομαι καλυτερα. τα νευρα βεβαια και η ορεξη για καβγα παραμενουν.
Ποσο πολυ αναγκη εχω την ηρεμια , την ξεκουραση .......... η εξαντληση αρχισε να με καταβαλλει ..........
Εγώ πάλι είμαι σε μια φάση που κοιμάμαι όλη μέρα για να μη σκέφτομαι. Νιώθω σαν να προσπαθώ να σκοτώσω χρόνο για να εκτίσω τη θητεία, λες και υπάρχει περίπτωση να είμαι ποτέ ελεύθερος, έχοντας όσες επιλογές θέλω.
σπαμάρισμα ξεσπαμάρισμα ο κόσμος χάνετε και εδώ ....
όσοι θέλετε να βοηθείσετε να σωθεί ο κόσμος μας
κάποια σαιτ σχετικά με το τέλος της θαλάσσιας ζωής
https://sites.google.com/site/voiceoftheorcas/
http://www.whaleresearch.com/
http://www.humanesociety.org/
http://www.wdcs.org/
αν αναφέρεσαι σε μένα, (που αρμενίζω... :))
δεν ήθελα να σε προσβάλω, απλά θεωρώ ότι δεν μπορείς να βάζεις άσχετα site μέσα στη μέση μια σοβαρής συζήτησης. Σε αυτό το σημείο ταιριάζουν προφανώς.
Αν πάλι δεν αναφέρεσαι σε μένα... είμαι πολύ ψωνάρα τελικά και νομίζω ότι όλοι μιλάνε για μένα... ή έχω τάσεις καταδίωξης...
:)
Σκέφτομαι ότι βλέπω όλη μέρα ολυμπιακούς αγώνες και αγαπώ!
Θέλω να βλέπω 24 ώρες ολυμπιακούς αγώνες!!!
ναι σε σενα αναφερομουν! ωστε εισαι κοριτσι. για πες. ηλικια, κατασταση σχεσης και με τι ασχολεισαι! εμφανιση δε ρωταω γιατι πριν γνωρισα μια χοντρουλα με πολυ καλο χαρακτηρα και μου εκανε εντυπωση. ποτε δε ξερεις.
μου αρεσε πολυ ενα βιβλιο που διαβασα, λιγο παλαιοτερα και το θυμηθηκα μολις τωρα. το 1984 του οργουελ. με τη σωματικη και ψυχολογικη βια λοιπον μαθανε σε εναν αφανη νεο πως 2+2=5 )υπαρχει και σχετικο τραγουδι με αυτον τον τιτλο). ο ιδιος στην αρχη διαφωνουσε ομως με την βια τον επεισαν οι μυστικοι κυβερνητικοι πως 2+2=5. δεν το θυμαμαι και τοσο καλα το βιβλιο αλλα μου κρατουσε το ενδιαφερον μεχρι τελους. σας κατασκοπευουμε σπιτια σας. σας παρακολουθουμε στους δρομους, εμεις η κυβερνηση... δηθεν.
περιμενω απαντηση κοριτσακι
σκεφτομαι την, φυσικα ομορφη, χωρα μας. ειμαστε πρωταθλητες στη μαγκια. μια ολοκληρη γλωσσα απο καλλιτεχνικη στη νεα της εκδοχη ειναι περισσοτερο μαγκικη απο ποτε. και απο μαγκες αλλο τιποτα. τοσο μεγαλοι μαγκες ολοι, με το τσιγαρακι, τα χαπακια που σε ανεβαζουν, που σου δινουν μυς, τις κοπελες μας τις μαγκιτισσες, ολοι και απο κατι μαγκικο..... το πρωτο μπανιο που εκανα φετος ειχα ενα πολυ ωραιο θεαμα σε καποια στιγμη με μια κοπελα να φωναζει σε ενα τρομαγμενο αδυναμο συνολικο αγορακι "θα σε γαμ...τουτ". ειμαστε τοσο μαγκες που βγαζουμε καινουργια γλωσσα απο τις μαγκικες λεξεις, τοσο μαγκες που εχουμε ολοι βιλες ενω κανενας δεν εχει (τη λογικη η κοινη) δυνατοτητα να λαδωσει τοσους μξεσαζωντες, και ειμαστε πολυ μαγκες γιατι εχουμε σπουδαια ιστορια ενω τωρα λενε ολοι οτι δεν εχουμε μελλον. τις προαλλες ειχα παει να πιω καφε μονος μου και ειχα πιασει κουβεντα με την σερβιτορα και μου ελεγε "δεν εχει μελλον η ελλαδα". την επομενη μερα το γραψαν οι εφημεριδες.