Quote:
Originally posted by NADINE
Καλημέρα,όμορφες!
Μπαίνω για τελευταίο ασπασμό και να σας πω και τα τελευταία μου νέα.
Φτάνω Αθήνα Σάββατο βράδυ και μπαίνω για μπανάκι να φρεσκαριστώ.
Και ούτε ξέρω πώς και τι,βρίσκομαι βγαίνοντας με τη λεκάνη παρασυρμένη πίσω μου
και τον νεροχύτη με το επιπλάκι του ανάμεσα στα πόδια μου,στο πάτωμα φαρδιά πλατιά!
Εντωμεταξύ έχω καλύψει κάθε ελεύθερο εκατοστό του πατώματος με τις πλούσιες χάρες μου
(καθότι το μπάνιο μικρό κι εγώ μεγάλη)και δεν έχω ούτε χώρο να γυρίσω ούτε δύναμη να με σηκώσω,
σε κάθε κίνηση δε πάλι να γλυστρώ...Τέλος πάντων,αφού κλάψαμε,γελάσαμε καταγής,καταφέραμε
ν'αναγερθούμε!Απολογισμός:� �αύρος κώλος και στραμπουληγμένος αστράγαλος και μάλιστα τώρα
που θα είμαι για πέντε μέρες ανάσκελα και θα χρειάζομαι το σώμα μου σε καλή κατάσταση να με βοηθήσει.
Τι να κάνουμε όμως;Όπου όλα κι αυτό!Προς το παρόν πονάμε,άλλά αύριο θα φροντίσουμε να βρούμε
έναν καλό αντιπερισπασμό ομοιοπαθητικής να ξεχάσουμε αυτούς τους πόνους...Κατά τα άλλα,
απολαύσαμε μια υπέροχη κι ηλιόλουστη Κυριακάτικη βόλτα στην Αθήνα,φάγαμε υπέροχο τελευταίο
γεύμα...τα άλλα δε σας τα λέω γιατί μου είστε ακόμα μικρά και άβγαλτα!Είμαι πολύ πολύ καλά,
όπου να'ναι θα συναντήσω και τη Μαριλουλού μου,τι άλλο να θέλει κανείς από τη ζωή του;
Α,ναι!Να πάει κι η αυριανή επέμβαση καλά,αλλά με τόση αγάπη κι ευχές από όλους σας,
νομίζω είναι εγγυημένο το καλο αποτέλεσμα!Σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ!Αννεζινοφέρω,ξέρω...
Να μου σας προσέχετε και τα λέμε και πάλι όταν θα έχω πετάξει με το καλό λίγο στομάχι από μέσα μου!
Βρε Nadine!!!!!!! πως τα κατάφερες βρε κοπέλα μου!!!!