δειχνει περισσοτερο λες?
Printable View
δειχνει περισσοτερο λες?
εεεεεεεεεεεεεεεεε ναι πολυ περισσοτερο... ζυγισμα μονο πρωι μετα τη τουαλετα...
Καλημέρα Ελένη και σε εσένα και καλό χειμώνα βρε κορίτσια! Αντε να δούμε λιγο κρυο επιτέλους. Το κρύο σφιγgει κιόλας :). Μακάρι αυριο το πρωι να επιβεβαιωθει αυτό που λες Πηνελόπη :)
*Ελένη ξέχασα να σου πω,
GOOD JOB! ;)
Καλά δεν έχω λόγια!!!!
Παρ όλο που εχω πάρει πρωινό,
ζυγίστηκα απο περιέργεια και ειμαι όντως -500γρ από τα ξημερώματα!!!!!
Πηνελόπη εισαι Θεά! :)
75 όλα λοιπόν!!!!!!!!
E μα προφανως εισαι πιο κατω...
Καλημερα, καλο μηνα σε ολους.Το ξεφουσκωμα μου γινεται με αργους ρυθμους αυτη την εβδομαδα.Δεν εχω ιδεα γιατι.-100 σημερα.
καλημέρα εγώ πάλι τα σκατ@(*83 εχθές ένεκεν γιορτής..
Απο Πέμπτη κανονικότατα γαμό το κερατο μου μου την έχει δώσει που δεν σμαζεύομαι..
άντε λέμε δεν πάει άλλο 3 εβδομάδες μέχρι τα Χρειστούγεννα έλα και θα πάω στου δικού μου την οικογένεια και θέλω να είμαι σούπερ!
83=*#
χωρις πατημενο το σιφτ
:starhit: σε ευχαριστω Π Ο Λ Υ !!!!!!!!!!!
κοριτσαρα τρελανε μας!!!!!!
εισαι αστερι!!
σημερα +200 γρ.
69.7
αυριο μαλλον θα ειμαι
69.9
την παρασκευη
70
και μετα το Σαββατο 69,5
ετσι γινεται καθε φορα :starhit:
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!
Ρε παιδια που θα βρω να φαω ενα μελομακαρονο?
λοιπον εδω κ 3 μηνεσ μενω αγγλια,οταν ηρθα ημουν 99 κιλα...επιασα δουλεια κ επεσα στα 97 εκει εκατσα καιρο κ εδω κ3 βδομαδεσ σχεδον που κανω διατα εφτασα στα 94 κιλακια πολυ χαρουμενη...!!! στοχοσ 1τοσ ειναι αν καταφερω αυτον τον μηνα να αλλαξω νουμερο...οχι παντελονιου..χαχα αλλα να πεσω απο το παλιο-9 και να ειμαι εστω κ 89,999 ακρη να με βρει ο καινουργιοσ χρονοσ με το 8ρακι μπροστα....!!!ζηταω πολλαααααα???????θα τα καταφερω...θεε μου δοσ μου δυναμη !!!¨)))
Πηγαινε σε ενα φουρνο παρε κατι αλλο ξερω γω ενα μπουκαλι γαλα και αν εχουν χυμα ζητα να δοκιμασεις.Quote:
Originally posted by penelope1985
Για την απώλεια λέω! πολυ καλα πας!!! μπραβο!Quote:
Originally posted by eleni1201
Καλημέρα Powergirl! Τι good job??:puzzled::wink1: (δεν παίρνει στροφές πρωί πρωί...)
Quote:
Originally posted by Constance
Πηγαινε σε ενα φουρνο παρε κατι αλλο ξερω γω ενα μπουκαλι γαλα και αν εχουν χυμα ζητα να δοκιμασεις.Quote:
Originally posted by penelope1985
Ρε στο φουρνο συνεχεια λεω "πω πω βγαλατε μελομακαρονα" και δεν μ εχουν πει ουτε μια φορα να δοκιμασω...