εφαγα 4 φετες ψωμι απο τα νευρα μου κι ενα cottage. προσπαθω να ηρεμησω να μη παω στα γλυκα.......
Printable View
εφαγα 4 φετες ψωμι απο τα νευρα μου κι ενα cottage. προσπαθω να ηρεμησω να μη παω στα γλυκα.......
ευχαριστω Τασο!
Καλέ τι έγινε?όλα καλά?Στείλε u2u στους moderators!
Μόνο εγώ βλέπω την σουιτ να μιλάει μόνη της;;;
Κούκλα όλα καλά; Στειλε U2U στην Nadine, αν και δεν νομιζω να μπορείς να τα σβήσεις όλα μαζικά, ένα ένα μόνο νομίζω.....
Κ εγώ το ίδιο βλέπω..!
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους,όπως ο καθένας ενδόμυχα τη λαχταρά!
Επικοινωνήσαμε το πρωί μέσω u2u με την sweetOctober. Προσπαθώ να μπαίνω καθημερινά
για να σβήνω ενδεχόμενα σπαμ,αλλά συνήθως δε διαβάζω όσα γράφονται.Όποτε κάποιος κάτι χρειάζεται
που μπορώ να βοηθήσω,καλό είναι να μου στέλνει κατευθείαν u2u για να το δω αμέσως μόλις ξανασυνδεθώ.
χθες κατευθειαν σας εστειλα, ευχαριστω για το ενδιαφερον κυρια ναντιν!
Δηλ. αυτο δεν υπαρχει, μου κολλησε το κακαο στο μπρικι. Μα ειναι δυνατον? Εσεις φτιαχνετε κακαο κι αν ναι πως? Λεει στις οδηγιες το κανεις σε νερο και βαζεις γαλα, εγω βραζω το γαλα. Δεν ξερω αν κανει γιατι πινω γαλα σογιας. Εσεις τι λετε?
Κι εγω το πάθαινα ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Τελικά αυτο που κάνω είναι να ζεσταίνω το γάλα, και να βαζω το κακάο στην κούπα! Μετα χυνω απο πάνω το καυτό γάλα κι ανακατεύω καλά!
δε πρεπει ομως να παρει μια βραση το κακαο? Αυτο το λενε οι οδηγιες. Με προβληματισες τωρα! Λατρευω κακαο, ουτε 100 θερμιδες μαζι με το σογιογαλα, τελεια γευση πολλα οφελη. Θελω να το κανω οσο πιο πετυχημενο γινεται!
παντως νιωθω λιγο καλυτερα γιατι ενιωθα πολυ χαζη να κανω τοσο τελεια φαγητα και να μου πιανει το κακαο χαχαχαχαχαχαχ :dork:
αχαχαχαχ όχι μην νιώθεις χαζή! Πραγματικα το είχα το πρόβλημα χρόνια μέχρι που μου το είπε μια συνάδελφος και ησύχασα :P Δεν χρειάζεται να πάρει βράση! Απλά το γάλα να είναι πολύ πολύ ζεστό και γίνεται τέλειο!
Εγώ σκέφτομαι το τατού που θα κάνω ^_^ Θα το κάνω στο σβέρκο (το κέρδισα σε διαγωνισμο και δεν θελω να το κανω αλλου γιατι θα χάσω πολλά κιλά και θα χαλάσει το σχήμα) και θα είναι αυτό :D http://www.tattoo-models.net/wp-cont...mall-heart.jpg
εκανα τατου, δε χαλανε με το βαρος βρε!
γιατι να κανεις ενα τατου που δε σε εκφραζει επειδη το κερδισες? μη κανεις βιαστικες κινησεις. Σε ευχαριστω για το τιπ με το κακαο, θα σου πω αυριο που θα ξαναπιω τι εγινε. Μηπως ξερεις αν πειραζει που ζεσταινω το φυτικο γαλα? :P
Φυσικα και με έκφράζει (δεν φανταζεστε πόσο πολύ κιόλας!), και ο λόγος που συμμετείχα στον διαγωνισμο είναι πως το ήθελα :) Το σχόλιο πήγαινε για το σημείο! Θα προτιμουσα να το κάνω αλλού αλλά δεν πειράζει κι εκεί μια χαρά είναι ^_^
Δυστυχως δεν ξερω για το φυτικό γάλα :/ Το έψαξες καθόλου στο google???