Originally Posted by
favvel
έχω μια απορία..εσείς που γράφετε συνέχεια σ'αυτό το φόρουμ πώς στο καλό μπορείτε και το κάνετε?
δεν εννοώ από θέμα χρόνου γιατί χρόνο έχω κι εγώ..αλλά δεν μπορώ να γράφω τόσα πολλά..
έχω κάτι?ή μάλλον τι δεν έχω που έχετε εσείς?
3 μέρες τώρα (το 3ήμερο),είμαι μόνη στο σπίτι και μόνο που δεν έχω χτυπήσει το κεφάλι μου στον τοίχο..
Παίζω ένα παιχνίδι στο fb όλη μέρα για να μου περάσει η ώρα,βλέπω λίγο τηλεόραση,κάθομαι στον καναπέ χωρίς να κάνω τίποτα..
η απόλυτη ησυχία..και η απόλυτη τρέλα μαζί..
είμαστε φτιαγμένοι για να επικοινωνούμε και να περνάει ευχάριστα η ώρα με την κουβέντα?
(όποιος μπορεί κιόλας να κουβεντιάσει γιατί αισθάνομαι το'χω χάσει και αυτό το παιχνίδι..)
ή είμαστε φτιαγμένοι για να διαβάζουμε μόνοι μας εμείς και ο εαυτός μας?
Ανησυχώ μήπως έχει χαλάσει το μυαλό μου και δεν το'χω πάρει χαμπάρι..
Γιατί φαίνομαι ότι είμαι φυσιολογική αλλά αν κοιτάξει καλύτερα κανείς θα δει ότι είμαι βαθιά πληκτική..
Γι'αυτό δεν γράφω πολλά εδώ..Δεν έχω τι να πω..Είμαι άδεια..Πού μπορεί να οφείλεται αυτό?
Μήπως είναι του χαρακτήρα μου ή έγινα έτσι με τον καιρό και με όλα αυτά που πέρασα?
Αισθάνομαι ότι είμαι ακοινώνητη..Εντάξει ποτέ δεν είχα πολλές παρέες αλλά όσο περνάν τα χρόνια χειροτερεύω από άποψη επικοινωνίας..
Η επικοινωνία είναι κι αυτή μια ικανότητα την οποία πρέπει να καλλιεργούμε..
Σίγουρα αν πάρεις ένα υγιή άνθρωπο και τον απομονώσεις για πολύ καιρό,στο τέλος ή θα τρελαθεί ή δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει..
Και τέλος πάντων αισθάνομαι ότι πρέπει να καλλιεργήσω αυτήν την ικανότητα γιατί βλέπω ότι πχ δεν μπορώ να διηγηθώ το την υπόθεση από μια ταινία που είδα πρόσφατα,βλέπω ότι γίνονται πράγματα και λέγονται πράγματα μπροστά στα μάτια μου κι εγώ δεν παίρνω χαμπάρι..Επίσης μπορεί να χαζεύω ένα αντικείμενο και μετά να μην θυμάμαι τι χάζευα γιατί το μυαλό μου δεν ήταν εκεί την ώρα που το χάζευα..
Και γενικά είμαι προβληματική..Απλά δεν το σκέφτομαι όλην την ώρα..
Θα ήθελα να είμαι πιο αυθόρμητη,όχι τόσο συγκρατημένη,πιο δημιουργική,με περισσότερη φαντασία,και να μπορώ να γεμίζω τη ζωή μου με όμορφες και ενδιαφέρουσες στιγμές,πράγμα που αισθάνομαι ανίκανη να κάνω..
Το λεξιλόγιό μου είναι πολύ φτωχό και οι ιδέες μου τετριμμένες..δεν μπορώ..με βαρέθηκα αλήθεια..
Θα'θελα να'μουνα μια άλλη..
Αλλά τι να κάνω θα με υποστώ..