NATAΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
όλη η αγάπη οι θετικές σκέψεις και η ενέργεια ενός ολόκληρου φόρουμ είναι δίπλα σου ........
Printable View
NATAΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
όλη η αγάπη οι θετικές σκέψεις και η ενέργεια ενός ολόκληρου φόρουμ είναι δίπλα σου ........
Μέχρι εδώ είχαμε πρώτο ενικό πρόσωπο.Quote:
Originally posted by NADINE
Και ούτε ξέρω πώς και τι,βρίσκομαι βγαίνοντας με τη λεκάνη παρασυρμένη πίσω μου
και τον νεροχύτη με το επιπλάκι του ανάμεσα στα πόδια μου,στο πάτωμα φαρδιά πλατιά!
Από εδώ και κάτω, θα παρατηρήσετε οτι αρχίζει ο πλυθηντικός, γιατί σε αυτήν ακριβώς την φάση η Ναταλία μας, με είδε ... έφταιγε το φλας του φωτογραφικού φακού, χεχεχε.
Ορίστε και τα πειστήριαQuote:
Τέλος πάντων,αφού κλάψαμε,γελάσαμε καταγής,καταφέραμε
ν'αναγερθούμε!Απολογισμός:� �αύρος κώλος και στραμπουληγμένος αστράγαλος
http://thumbs.photo.net/photo/9114752-sm.jpg
Ναταλία, ο Θεός μαζί σου. Αυτό φτάνει, ότι άλλο και να πω θα είναι λίγο.
Σε σκεφτόμαστε.
Καλημερα και σε ολες τις υπολοιπες....κοριτσια εμενα οι μερες μου περασανε....χειρουργηθηκα και εχθες γυρισα σπιτι..Η ναταλια με επισκεφθηκε την δευτερη μερα του χειρουργειου και σιγουρα δεν ημουν και η καλυτερη παρεα....Λοιπον τα νεα μου τωρα....χειρουργηθηκαπεμπτη απογευμα...παρασκευη πρωι σηκωθηκα....σε γενικες γραμμες ημουν καλα αλλα μολις μου εκαναν ενεσεις παυσιπονες εχανα τον κοσμο....ενω ειχα κεφια επεφτα σε μεγαλη μαστουρα....δεν μπορεσα να κοιμηθω πανω απο 7 σε συνολο οσο ημουν στο νοσοκομειο και μολις με εβγαλαν απο το χειρουργειο μεσα σε μια ωρα αδιαθετησα...κωλοφαρδια ε????? Μηπως εχει καμμια να προτεινει καμια βολικη σταση υπνου...?????δεν μπορω να μεινω στο κρεαβατοι πανω απο 1,5 ωρες....Κατα τα αλλα δεν εχω πεινασει...δεν εχω πονεσει σε μερη της επεμβασης...μκιια χαρα τα παω με τα υγρα μου....και γενικα με ολα...και περιμενω την επομενη τεταρτη να βγαλω το περιβοητο σωληνακι....που μεχρι και που ηρθα σπιτι δεν ηξερα τι ηταν αυτο.....
κοριτσια αν καποια εχει νεα της νατα΄λιας ας ενημερωσει...
Καλό μου Ναταλάκι, καλή δύναμη σου εύχομαι, απλά και χαλαρά να πετύχεις αυτό που ονειρεύεσαι.
Όλα θα πάνε καλά, γιατι έχεις τις ευχές όλων μας μαζί σου...
Σε κρατάμε συνεχώς στη σκέψη μας Ναταλάκι μου..
Πολλά φιλιά και γρήγορα πάλι κοντά μας...
Αλεξάνδρα σιδερένια! καλή ανάρρωση , και πολλά φιλιά !
Νάτο το πρώτο κορίτσι μας..εμφανίστηκε....ψιλοταλα ιπωρημένο, ίσως αλλά, όπως πάντα δυναμικό. Καλώς ήρθες και καλή και γ ρ ή γ ο ρ η ανάρωση!!!!!
Εεεεεεε πειρατή...εσύ που ήσουν το άλλο πρόσωπο στον πληθυντικό του ατυχήματος της Ναταλί....μάθατε κάτι για το χειρουργείο;;;;; Ενημερώστε το κοινό της!
Ναταλιτσα μου ο Θεος μαζι σου!
Σου στελνω την αγαπη μου! <3
Αλεξαντρα καλως επεστρεψες!
καλη και γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι!
Αλεξάντρα καλή ανάρρωση....τα δύσκολα πέρασαν τώρα έρχονται οι χαρές από εδώ και μπρος. Αντε και το Ναταλάκι μας, να μάθουμε κανένα νέο...
καλησπερα κουκλες
μπηκα μονο να σας πω οτι η ναταλια βγηκε απο το χειρουργειο και πηγαν ολα καλα. ηταν στο χειρουργειο απο τις 2 ως σχεδον τωρα. δυσκολευτηκε ο γιατρος να της βγαλει τον δακτυλιο αλλά ολα πηγαν καλα και φυσικα της εκανε και το sleeve.
δεν την ενοχλουμε ακομη αλλά ξερουμε τουλαχιστον οτι ολα πηγαν καλα
φιλακια πολλα
ευχαριστουμε πολυ για τα καλα νεα!!!!!ολα καλα λοιπον!!!!
Να΄σαι καλά που ενημέρωσες...τις ευχές μας
Ευχαριστούμε Μπάρμπι μου, νάσαι καλά που μας σκέφτηκες.
Ναταλάκι μου, καλή δύναμη κούκλα μου, και σιδερένια
πολλά φιλιά