Οπα κατσε τωρα είδα το άλλο ποστ σου!! Τι εννοεις δεν χαλάνε; Δεν αλλοιώνεται;;; Θα προτιμουσα να το κάνω στον καρπό είναι η αλήθεια!
Printable View
Οπα κατσε τωρα είδα το άλλο ποστ σου!! Τι εννοεις δεν χαλάνε; Δεν αλλοιώνεται;;; Θα προτιμουσα να το κάνω στον καρπό είναι η αλήθεια!
πλακα σου κανω βρε :P
να το κανεις οπου θες, δε χαλανε τα τατου, ρωτησα κι γω πριν τα κανω για απωλεια 35 κιλων.
Δε χαλανε οπου και να τα κανεις παιδι μου ελεος, ποιος στο ειπε? Ειδικα στον καρπο σιγα μη χαλασει! Τωρα ειδακιγω το μηνυμα σου, παλι μονες μας γραφουμε σε ολο το φορουμ :P
Κανένας βασικά, εγώ το σκέφτηκα γιατί ξέρεις το δέρμα μαζεύει και μπορεί να αλλοιωθεί :P Βλακείες λέω λες ε;; Θα ρωτήσω και τον τύπο που θα μου το κάνει! Αν δεν υπάρχει φόβος σίγουρα καρπό τότε :D Ευχαριστωωωωωω! ^_^ Και δεν πειράζει που μιλάμε μόνες μας, μια χαρά περνάμε :P axaxaxa
Σκέφτομαι πως με περιμενουν νέες περιπέτειες μιας και μάλλον θα χρειαστεί να κάνω διάνοιξη στο πόδι :( Μα τι αμαρτιες πληρώνω πια;;;; Δεν πρόλαβα να συνέλθω απο το χειρουργείο καλά καλά να σου το πρήξιμο στο πόδι....ΕΛΕΟΣ! Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι πράγματι μια θυλακίτιδα κι όχι τίποτα χειρότερο γιατι πρώτη φορά βλέπω τρίχα που γυρίζει να κάνει πρήξιμο μεγαλυτερο απο δίευρο.....:( Εχει τύχει σε καναν άλλον;;;
κανει τετοιο πραγμα αμα γυρισει η τριχα? :crazy:
Αυτο αναρωτιέμαι κι εγώ και φοβάμαιιιιιι! Ενταξει εχω θεμα θυλακίτιδας γενικά αλλά ΤΕΤΟΙΟ πράγμα πρώτη φορά βλέπω :( Η μαλακία είναι πως βλέπω μια μαυρη μυτουλα που λογικά είναι η τρίχα......ειλικρινά δεν ήξερα κι εγώ πως μπορεί να πάρει τέτοιες διαστάσεις :( Και η μαλακία είναι πως πριν την Παρασκευή δεν μπορώ να πάω νοσοκομείο.....
τωρα εγω δεν το επιασα αυτο, ειμαι και λιγο ψυχικα φορτισμενη. Τι να σου κανουν στο νοσοκομειο? ενα αυτο. Δευτερον τι εννοεις εχεις θεμα γενικα με αυτο? Τριτον τι παθαινεις αμα το αφησεις? Τεταρτον μη φοβασαι τιποτα, με τα κιλα θα φυγουν κι αυτα, θα αδυνατισουν και δε θα φαινονται :P
Λογικά θα μου κάνουν διάνοιξη γιατί έχει μαζέψει πολύ πράμα κι αντι να μειώνεται, μεγαλώνει :(
Οταν λέω έχω θέμα εννοώ πως γενικά βγάζω ευκολα θυλακιτιδα. Δηλαδή οι τριχες μου γυρνάνε πολύ ευκολα μέσα και μολύνονται με το παραμικρό, αλλά ποτέ ξανά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.....
Αν το αφησεις αυτο μαζεύει μαζευει μαζεύει και πονάει πολύ πολύ πολύ και μπορει η μόλυνση να προχωρήσει και να εξαπλωθεί!
Λες να περιμένω να φύγουν τα κιλά και να μην πάω νοσοκομείο; :P
ωχ δεν ξερω, ακουγεται πολυ επιπονο ολο αυτο που περνας και για χαρη μιας τριχας!!! Πρεπει να το δεις. εγω γενικα δεν εχω τριχοφυια, και να ειχα δε θα την εβλεπα αφου δεν την ανεχομαι, ξυριζομαι παρα πολυ συχνα, με ενοχλει ακομα και το χνουδι!
Μια φορα μυο γυρισε μια τριχα (νομιζω οτι αυτο ηταν) και μετα αφησε ενα μαυρο γρομπαλακι. Μια φιλη μου ειπε δεν ειναι απο την τριχα αλλα ελια. Εγω ειμαι σιγουρη εμφανιστηκε με το...αναποδογυρισμα της τριχας που ηταν επιπονο!
Μωρε κι εγώ δεν έχω γενικά, αλλά εχω πολύ πολύ ΠΟΛΥ ευαίσθητο δέρμα.....μεχρι κι αλλεργια στο ξυραφι εχω :P Μόνο κερί μπορώ να κάνω κι αυτο αναλογα, κάποια κεριά με πειράζουν......
Πάντως αυτο το μαυρο γρομπαλάκι συνηθως ειναι τρίχα που έχει γυρίσει!
Αλλα εμένα τωρα έχει κοκκινισει πρηστεί και πονάειιιιιιιι.
Τι να μην σκάω, σήμερα μου εβγαλε και γρομπαλάκι με πύον :( Σνιιιιιιφ!
Κι όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι πως δεν θα μπορώ να πάρω κι αντιβίωση λόγο στομάχου!
αυπνη, αδιαθετη, αρρωστη επι μερες, 2 υπερφαγικα, διαθεση χαλια, τσακωμοι κτλ. Αλλαζουμε? :crazy:
Άυπνη κι εγω λόγο εργασιών, αδιαθετη και εγώ (αν και τελειώνε σήμερα), δεν μπορώ να αγγίξω φαγητο απο χθες (με έπιασε για δευτερη φορα αναγούλα), διάθεση σκατά επίσης (ορμονικο νομιζω ειναι βέβαια), και ένα σακατεμένο πόδι. Α επίσης πολλές πολλές εργασίες.....σιγουρα θες να αλλάξουμε; :P
Σιγουρα, εσενα σημερα ειναι αυριο δεν ειναι, εμενα τα προβληματα απο τη μια δε μπορουν να αναφερθουν εδω, απο την αλλη δε θα φυγουν ;) (οικονομικα, σχεση, πενθος κτλ)