-
καλημερα καβουρινες μου! αφου μονο εμεις μειναμε να κραταμε το φρουριο....
πινκακι μια χαρα σου τα ειπε η ναου... μην κατηγορεις τον εαυτο σου , η ελλειψη πρωτεινης ευθυνεται για τις συνεχεις πεινες μας. κι εγω το εγραψα εχθες οτι οι ποσοτητες μου ειναι τσιμπημενες αλλα το ηξερα απο πριν και πιστευω οτι η ελλειψη λιπους λειτουργει διορθωτικο... υπομονη 3 μερουλες ακομα και θα επανελθουμε στους προηγουμενους ρυθμους μας και στο προγραμμα μας. κι οποια κατακρατηση ή φουσκωμα εχει μεινει απο τους παραπανω υδατανθρακες θα υποχωρησει κι αυτο...
τα δικα μου χθεσινα
11:00
120γρ κομποστα αναμικτη
30 γρ χαλβα χωρις ζαχαρη
λιγο αργοτερα ενα ζελε ανανα
14:00
1 γεματο πιατο χορτοσουπα με βρωμη
1/2 κονσερβα καλαμαρακι
18:00
2 μηλα
ποριτζ με γαλα σογιας νερο πιτουρο βρωμης λιναροσπορο γκοτζι μπερις σταφυδες
21:00
ηθε η νονα με τα δωρα και δεν μπορεσα να κανω το δειπνο μου παρα ηπια 1 ρακι με 1/2 χουφτα καρυδια
23:00
ομοια με το μεσημερι
-
καλημερα κοριτσακια τι κάνετε?
πινκακι μου καλο τι ειναι αυτα που διαβαζω? ειναι δυνατον να απογοητευεσαι ετσι χωρις λογο? εγω ειλικρινα σου μιλαω δεν βρισκω οτι ξεφυγες πραγματικα! μην εχεις τυψεις κ συνεχισε κανονικα το προγραμμα σου βρε κοριτσι. Συμφωνω απολυτα με ολα οσα σου εγραψε η Ναου κ η Φλορα. Ειχες σχεδον ενα μηνα τωρα που τρως ελαχιστο υδατανθρακα κ αυτο συγκεκριμενι γι αυτο σου φαινονται αρκετα-ομως δεν ειναι.Συνεχισε κανονικα το προγραμμα σου σημερα κ υπομονη 2-3 μερουλες θα βρουμε το ρυθμο μας κ παλι.
Εγω κοριτσια δεν μπορω να πω πως αισθανομαι πεινα αλλα μια εντονη ενοχληση στο στομαχι μου την εχω .Ελεγα την Δευτερα ηταν απο τα φασολια αλλα συνεχιζεται ολη την εβδομαδα.ουφφφ θα περασει τι να πω ..
Πηγα κ στο διατροφολογο χτες μετρια κ εγω.Σαν το Πινκακι 400 γρμ σε δυο βδομαδες. Κ τα ειχα κανει σωστα βρε κοριτσια δεν ειχα ξεφυγει ...Ισως ειναι κ φουσκωμα λογω διατροφης μεγαλης εβδομαδας τι να πω .... Παντος εχασα 6 ποντους κατι ειναι κ αυτο.
Τωρα θα ξαναπαω μετα το Πασχα. Για τις μερες αυτες των Γιορτων ξεκινοντας απο Σαββατο βραδυ κ Κυριακη μεσημερι κ Δευτερα μεσημερι μου εδωσε ελευθερη διατροφη μου ειπε να φαω απο ολα με μετρο χωρις πολλα ψωμια κ πιτες.Πρωινα μου εχει κουλουρακια κ τσουρεκι κ το απογευμα το ιδιο αν θελω η ενα γλυκο κ για βραδινο μετα μου ειπε πολυ ελαφρυ.Τωρα τι θα κανω απο ολα αυτα θα δειξει.....
Εσενα πινκακι τι σου ειπε?
Ναου μου τελικα πρπ παντα να εχουμε στην τσαντα μας ενα σνακ για τετοιες περιπτωσεις μα σωζει.Παντος συγχαρητηρια που μετα συνεχισες τα γευματα σου σωστα κ δεν χαλασες ολη την μερα. Ολο το προγραμμα σου με εξαιρεση τα μπισκοτα ειναι τελειο , μπραβο σου!
Φλορακι μου παρα πολυ καλα!!! Πολυ σουπα επεσε ε?
εμεις σημερα τρωμε μακαρονια με σαλτσα -πιπεριες κ μανιταρια .
Να γραψω κ τα χτεσινα μου
Πρωινο κρεμα βρωμης με γαλα σογιας μισο μισο με νερο κ 1/2 μπανανα κ 1/2 κγ μελι κ κανελα
Δεκατιανο 1 μπαρα συκο
Μεσημερι φρουτοσαλατα με αχλαδι,μηλο,φραουλες κ 1κσ ξηρους καρπους( εφαγα ελαφρυ μεσημεριανο γιατι ειχα καπακι μετα απο την δουλει αδιατροφολογο κ λιπομετρηση )
Απογευμα 1 μπαρα συκο
Βραδυ
αναμεικτα θαλασσινα με σαλτσα ντοματας κ 2/3 κουπας κριθαρακι κ σαλατα αγγουρι .
-
Καλησπέρα κορίτσια μου! Ξέρω πόσο δίκιο έχετε αλλωστε κα εγω αυτά θα λεγα σε κάποιον άλλο (έρχομαι στα λόγια σου Νάου μου). Η αλήθεια είναι πως φοβήθηκα τον υδατάνθρακα. Μιλάμε για παράνοια κοιτιόμουν στον καθρέφτη μήπως πάχυνα σήμερα. Το θέμα είναι πως δε με παίρνει για διάλειμμα δυστυχώς (αν και μου είπε και η διαιτολόγος ίσως αυξήσουμε λίγο το φαγητό για να σοκαριστεί ο μεταβολισμός και να ξαναπάρει μπρος). Έχω βάλει 10 κιλά σε ένα μήνα στην περίοδο γιορτών Χριστουγέννων οπότε κάτι τέτοιο δε θα μπορούσα να το κάνω. Σήμερα ευτυχώς πάει καλά το θέμα διατροφή. Πήγα και γυμναστήριο. Μακάρι να είναι μόνο ένα κιλό το έξτρα που θα πάρω (άσχετα που θα κάνω ένα μήνα να το χάσω όπως φαίνεται) γιατί από το λίγο φαγητό και υδατάνθρακα πέρασα στο άλλο ακρο και δε ξέρω πως θα εξελιχθεί.
Όλοι οι γύρω μου μού λένε πόσο πολύ έχω αδυνατήσει, ακόμα και άτομα που δε με ξέρουν κ πολύ. Τυχαίνει ακόμα και να μη με γνωρίζουν. Όλοι μου λένε ότι έμεινα μισή. Μόνο εγώ δε το βλέπω. Κοιτάω στον καθρέφτη και είμαι χοντρούλα αφού έμεινα "μισή" πως ήμουνα πριν; Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι...
Μπλακ μου τέλεια απώλεια σε πόντους. Όσο για τις γιορτινές μέρες η αλήθεια είναι πως εμένα δε μου τις άφησε ελεύθερες μου είπε τι να προσέξω. Π.χ το Μ. Σάββατο μου είπε να κάνω 2 μικρά βραδινά. Όταν γυρίσω από την Ανάσταση δηλ. να φάω ένα μπολ σούπα συνήθως γιουβαρλάκια τρώω γιατί την μαγειρίτσα δε θέλω ούτε να την βλέπω. Την Κυριακή μου έδωσε τις καθιερωμένες επιλογές πρωινού και για το μεσημέρι μου είπε να κάνω τριάδα να χωρίσω το πιάτο μου στα τρία και σε ένα μικρό μέρος να βάλω κάτι έξτρα που θέλω, π.χ τζατζίκι ή πατατοσαλάτα, έτσι κ αλλιώς το κατσίκι επίσης δε θέλω ούτε να το βλέπω. Εκτός αν θέλω να φάω γλυκό να το κάνω μετά από καμιά ώρα που θα φάω. Γενικά μου είπε όμως να μη νιώσω σαν το καημένο ή ότι καταπιέζομαι ενώ οι άλλοι τρώνε. Πάντως θα ναι μια πρόκληση για μένα το τραπέζι. Συνήθως σε κάτι τέτοια πάντα χάνω τη μπάλα.
-
Πινκακι μου προσεχε... ο καθρεφτης ειναι μεγαλη απατη για καποιον που βρισκεται σε μειωση βαρους στο λεω και γω που υποτιθεται εχω φτασει τον στοχο και ακομα παχια με βλεπω... σιγα σιγα συνηθιζεται η νεα εικονα... :)
-
Κοριτσάκια μου πέρασα να σας ευχυθώ χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!
Ευχαριστώ για τις ευχές σας για την γιορτή μου και εύχομαι τα καλύτερα για ολες σας <3
περνάμε όμορφα και προσπαθούμε να ξεχαστουμε λιγο από τα προβλήματα που μας περιμένουν όταν επιστρέψουμε. Καλα να περάσετε ότι και να κάνετε και να χαρείτε τους αγαπημενους σας. Φιλια πολλά!
-
Χρονια πολλα και καλα σε ολες κοριτσια !!! Υγεια, ευτυχια και καλη τυχη .... Μολις γυρισα απο το φαγοποτι!!! Υπνακος και καφεδακι το απογευμα ... Να περασετε ομορφα... Φιλιααααααααα
-
Χριστός ανέστη κοριτσάρες!! Υγεία, αγάπη και αισιοδοξία σε όλους :)
-
χρονια πολλα στην παρεα!!! χριστος ανεστη!
ελπιζω να περρασαμε ολες υπεροχα, να το ευχαριστηθηκαμε και να επιστρεψουμε τωρα χορτασμενες κυριως απο συναισθηματα αγαπης...
-
Πως τα πήγατε διατροφικά κοριτσόπουλα;;
Εγω χτες ανέλπιστα καλά... Καμιά σχέση με τη Μ.Βδομάδα που πεινούσα συνέχεια.. Σήμερα βέβαια το φαγα το παγωτάκι μου αλλά επιλέγω να το δω θετικά καθώς τις προηγούμενες χρονιές τα διατροφικά γλέντια ήταν πολυήμερα. Είμαι σίγουρη ότι έχω βάλει ένα κιλό στάνταρ. Ελπίζω να μην είναι παραπάνω. Θα φανεί την Πέμπτη στην επίσκεψη στην διαιτολόγο. Την έβαλα επίτηδες νωρίτερα από το δεκαπενθήμερο έτσι ώστε αν έχει γίνει "ζημιά" να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Χθες Κυριακή του Πάσχα:
09:00
3 κ.σ βρώμη
1 ποτ.γάλα 1,5%
1 μπανάνα μικρή
12:00
1 κουλούρι Θεσ/νικης ολικής με καρύδι και σταφίδα (φανταστικό!)
13:30
3 σουτζουκάκια ψητά
αγγουροντομάτα
1,5 κ.σ τζατζίκι
17:00
1 μήλο
1 χούφτα αμύγδαλα
22:00
1 τοστ με κασερι΄(ήταν παραπάνω απο φέτα σίγουρα γιατί ήταν κομμάτια) και 1 φ.παριζα
1 αχλαδάκι
1/2 ποτήρι κρασί (έξω)
Βράδυ Μ.Σαββάτου
21:30
1 "φωλιά" με 1 φ.μιλνερ και 1 φ.πάριζα
1 ποτ.γάλα
2 digestive
00:30
1 πιάτο σούπα με 2 γιουβαρλάκια
λίγο τσουρέκι
1 mars
Το Μ. Σάββατο δε μπόρεσα να συγρατηθώ αντίθετα με τη Κυριακή που είχα μπροστά μου τόσα γλυκά και δεν ενέδωσα οπότε ελπίζω να το σωσα κάπως.. Θα φανεί!
-
Καλησπερες καλησπερες,
Διατροφικα νομιζω καλυτερα δεν γινεται πηγα... ευτυχως μυριζε το κατσικι αχαχαχαχαχα οποτε σωθηκα!!!!
Μ. Σαββατο. Μεχρι το βραδακι την εβγαλα με σαλατα +φρουτα
12 και κατι
Λιγο βραστο κατσικι (μυριζεεεε... οποτε δεν το φαγα)
1 αυγο
Σαλατα μαρουλι ντοματα
1 τσουρεκακι και 1 κουταλιτσα σοκολατοπιτα
Κυριακη
Πρωι 1 τσουρεκακι 1 φλ γαλα
Ενδιμεσα 1 παξιμαδακι 1 φετα τυρι φινα
Μεσημερι
1 αυγο
Σαλατες διαφορες (πηρα απο ολες οσες ειχε ... ειχε αρκετες 1 εκ των οποιωνε ειχε σος μαγιονεζα)
1 κομματι τυροπιτα
1 κομματι κοντοσουβλι(μικρο ηταν)
Απογευμα
1 μπανανα
Βραδυ
Σαλατα μαρουλι +1 αυγο+1 παξιμαδακι
Εξοδος: 1 ποτηρι λευκο κρασι και περιπου 1/2 χουφτα ξηροκαρπια+1 σφηνακι τεκιλα
-
καλημεερααα!
μπραβο κοριτσια για την εγκρατεια! συγχαρητηρια!!!
εδω το μαυρο προβατο που πολυ κακως δεν περαστηκε στην σουβλα... απο την Μ.παρασκευη το βραδυ που ξεκινησε με ουζακια και απειρα ξηροκαρπια με εχει παρει η μπαλα και δεν μπορω να σηκωσω κεφαλι... με τιποτα ομως!!!!! μεχρι εχθες με δικαιολογουσα καπως (προσπαθουσα τουλαχιστον) αλλα για την χθεσινη μερα καμια δικαιολογια... μονο ντροπη και αισχος και αηδια... σαν οι 2 μηνες ισοροπημενης διατροφης και ψυχολογιας να εγιναν για το τιποτα...
και το χειροτερο απ ολα, τωρα σκεφτομαι για 2-3 μερες να το ριξω σε πρωτεινη μονο κι ας γνωριζω οτι ειναι αλλο ενα τραγικο λαθος που πολυπιθανον να μην με βγαλει απο τον φαυλο κυκλο... η αισθηση οτι εχω ξεπερασει την κοκκινη γραμη στα κιλα μου με πιεζει να κανω κατι δραστικο για να ξεπριστω και να νιωσω λιγο καλυτερα μεσα στα ρουχα μου. χθες που προσπαθησα να ξεκινησω τις 3αδουλες δεν τα καταφερα και φοβαμαι μην γινει το ιδιο και σημερα. ενω στην 'τιμωρια" μιας δυο μερων χωρις υδατανθρακες νομιζω μου ειναι πιο ευκολο να πειθαρχισω...
αχ τι να κανω; να ξεκινησω να μου ριχνω χαστουκια μπας και συνελθω;
-
Γεια σου florage μου. Ευχαριστήθηκες;; Αυτό έχει σημασία!! Βρε συ ποιος λογικός άνθρωπος δε ξέφυγε;; Το είδα και εγώ από τον εαυτό μου... Τόσο καιρό ήμουν στρατιωτάκι... Αυτές τις μέρες όμως δεν άντεξα! Και εγώ νιώθω άσχημα που το έκανα και προσπαθώ να το μετριάσω. Σκέφτομαι ότι άλλες χρονιές τα πράγματα ήταν πολύυυ χειρότερα!! Την Πέμπτη θα ξέρω κατα πόσο επιβαρύνθηκα με σιγουριά. Εγώ προτείνω να ξεκινήσεις τις τριαδούλες κανονικά απλά αν θες κάνε λίγο πιο ελαφρύ τον υδατάνθρακα ή βγάλτον τελείως από το βραδινό σου γεύμα αν θες. Ξέρεις όμως με μαθηματική ακρίβεια ότι τώρα που αυτές τις μέρες έφαγες λίγο παραπάνω αν το περιορίσεις απότομα πάλι θα οδηγηθείς σε χειρότερες καταστάσεις. Μικρά βηματάκια. Στα λέω για να τα εμπεδώσω και εγώ.
Χτες είχα μια συζήτηση με τον εαυτό μου :P Λέω τί κάνεις;; Είναι δυνατόν;; Τα πας πολύ καλά όλοι σου λένε πόσο ομόρφυνες, πόσο άλλαξες, ακόμα πως έμεινες μισή (η γιαγιά μου φοβήθηκε μέχρι και ότι θα αρρωστήσω έτσι όπως πάω :P ) και πας πάλι όλα να τα καταστρέψεις;; Ξέρεις ότι αν βάλεις ένα κιλό θα κάνεις σίγουρα ένα μήνα να το χάσεις.. για παραπάνω δε μας παίρνει... Και μετά από αυτόν τον εσωτερικό μονόλογο αποφάσισα πως τέλος ό,τι έφαγα έφαγα!! Πάμε ξανά δυνατά και με αισιοδοξία!!
-
Μεγαλη κουβεντα μην πεις δεν λεγαμε κοριστοπουλα... ε καλα κρατηθηκα τοσες μερες σημερις πρωι πρωι ομως δεν γινοταν καφες και 6 κουλουρακια και 1 φετα τσουρεκι ....
Φλωρα οχι μην κανεις με πρωτεινικη... δεν θα δουλεψει το προσπαθησα και γω σε αλλη φαση ... εντεινει τα υπερφαγικα... εγω σημερα μετα το πρωινο "εγκλημα" απλα θα περιορισω λιγο ποσοτητες... κανε πολυ μικρα τακτα γευματα, μικρα και πιο συντομα απο τριαδες π.χ μισο μηλο +5 αμυγδαλα σε 1.5 ωρα το αλλο μισο και αλλα 5 αμυγδαλα... νιωθεις οτι τρως ολη την ωρα που τρως δηλαδη οπως αυτες τις μερες ... και σταδιακα αυριο πηγαινε το στο 2ωρο... και μετα στα 3ωρα παλι πισω... Μην σκας για το πρηξιμο υγρα ειναι απο τα αλατια στο φαγητο και το λιπος... για να γινουν λιπος πρεπει να περασει βδομαδα οποτε το σωζουμε κοριτσια (τα λεω να τα πιστευψω και γω μετα το πρωινο... μα η αθεοφοβη τοσες μερες κρατηθηκα... σημερα με επιασε μανια βουταγα τα κουλουρακια και δεν μπορουσα να πω στοπ...)
-
ax κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας, κι εμενα η λογικη κατι τετοιο μου λεει να κανω αλλα μια χαζη αισθηση αυτοτιμωριας δεν με αφηνει... θα αποφυγω μαλλον εστω μονο για σημερα τον υδατανθρακα, εκτος απο ενα κομματακι βρωμοκεικ που πηρα μαζι στο περιπτερο και θα στρωθω το βραδυ να φτιαξω αλλο ενα ταψι ωστε απο αυριο να επιστρεψω στις τριαδουλες μας...
βρηκα και πηρα και ζυμαρικα ζεας θα τα φτιαξω αυριο να τα ευχαριστηθω καθως σημερα δεν ειμαι σε θεση να ευχαριστηθω τιποτα... νιωθω τοσο πρισμενη και αηδιασμενη και μουδιασμενη που δεν νομιζω να αντιμετωπισω αλλο θερμο επεισοδιο...
πινκακι οσο ετρωγα σε τραπεζι με αλλους σαββατο βραδυ και κυριακη μεσημερι το ευχαριστηθηκα μια χαρα. κι αν κι ενιωθα πρισμενη δεν με κατηγορουσα. αυτο που εκανε την ζημια ηταν το κλασικο κρυφο στο σπιτι μονη μου με την ηλιθια σκεψη 'ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" νομιζα οτι το ειχα αφησει πισω ολο αυτο και απογοητευτηκα.
Ναου μου μπροστα στα δικα μου τα δικα σου πρωινα ηταν πταισματακι. ξεχασε τα οσο ειναι νωρις σαν να μην τα εφαγες γιατι ξερουμε πολυ καλα οτι το να τα σκεφτεσαι ειναι ο μεγαλος κινδυνος. αλλωστε τα εφαγες πρωι και υπαρχει ολος ο χρονος να τα καψεις. λιγο πιο προσεκτικα την υπολοιπη μερα και ολα καλα! αχ αυτη η ζαχαρη και το λευκο αλευρι... δεν πρεπει να τα υποτιμαμε ουτε στιγμη... λες τι ψυχη εχει μια μπουκια και μετα λες και σου κυριευουν το μυαλο ενα πραγμα και σκεπτονται αυτα για σενα...
τελικα ή αυτοματιαστηκαμε ή μας ματιασανε! κι εμενα 3-4 ατομα τουλαχιστον βρεθηκαν να μου πουνε πως εχω αδυνατησει και το ενιωθα σαν κοροιδια με ολα αυτα που κατεβαζα και με το οτι ειμαι τουλαχιστον 5 κιλα πανω απ το κατωτερο μου... ακομα και στον καθρεφτη μπροστα ενιωσα ξαφνιασμα το πρωι αφου η εικονα ηταν τρομερα επιεικης μπροστα σε αυτο που ενιωθα και νιωθω...
-
Αυτό που λέω εγώ χαρακτηριστικά όταν φάω έστω και λίγο από γλυκό (λευκό αλεύρι, ζάχαρη κλπ) ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΠ ΔΕΝ ΕXEI STOP! :P χαχα. Πραγματικά αυτό που περιγράφεις Φλόρα μου (αλήθεια είναι Φλόρα ή Φλώρα;;) είναι λες και σε κατακλύζουν όντως νιώθεις τέτοια απόλαυση εκείνη τη ΣΤΙΓΜΗ (γιατί περί στιγμής πρόκειται) που ξεχνάς την απόλαυση που νιώθεις όταν βάζεις ένα τέλειο φόρεμα, βγαίνεις για ποτάκι και νιώθεις την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Εμένα αυτό είναι που με θυμώνει και δε καταλαβαίνω. Πως γίνεται να "προδίδω" ένα μόνιμο αίσθημα χαράς για ένα προσωρινό.
Μην υποτιμάτε τον ρόλο του "ματιού" δε γίνονται όλα τα σχόλια με καλή πρόθεση. Άτομα άλλαξαν συμπεριφορά απέναντι μου όταν είδαν ότι άρχισα να "μετράω" περισσότερο και δεν ήμουν πια η ακίνδυνη χοντρούλα.
Όσο για το συναίσθημα της κρυφής απόλαυσης και το ας φάω σήμερα αφού από αύριο θα ξαναμπώ σε πρόγραμμα δε θα φύγουν εύκολα και δεν ξέρω και αν γίνεται να φύγουν ποτέ. Ακόμα είναι πιο λογικό να ξεφύγουμε τέτοιες μέρες γιατί τους βλέπουμε όλους να τρώνε και τα "αμαρτωλά" κάνουνε παρέλαση μπροστά μας. Ε άνθρωποι είμαστε, αναμενόμενο είναι. Εγώ αναρωτιέμαι. Ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ πρόβλημα βάρους τι θα έκανε, θα τα ένιωθε αυτά; όχι. Θα έλεγε Πάσχα είναι θα φάω κάτι παραπάνω και μετά θα επιστρέψω στις κανονικές μου συνήθειες. Εμείς γιατί να αυτομαστιγωνόμαστε; Είναι τόσο απλά όλα αλλά το βεβαρυμένο μας παρελθόν μάς κάνει να τα μεγεθύνουμε.. Αυτό είναι που πρέπει να ξεπεραστεί τελικά...