Διαολοι εσεισ ζουλου εμεισ κι οποιοσ αντεξει οποιοσ δεν αντεχει να παει σπιτι του
Printable View
Διαολοι εσεισ ζουλου εμεισ κι οποιοσ αντεξει οποιοσ δεν αντεχει να παει σπιτι του
Μερικοι ελις δεν χρειάζονται ούτε τις γυναίκες, ουτε τον αλέξη, μια χαρά είναι ζώα από μόνοι τους.
Ενταξει οντωσ μερικοι ειναι ετσι
ελις δεν εισαι καλά τελευταία; Τι έγινε;
Τιποτα συγκεκριμενο γνωστεσ μαλακιεσ επι εικοσι χρονια εσυ δε θα αρρωσταινεσ εγω αρρωστησα τωρα τι εχω δε ξερω κ τρελλο με λεσ κ λογικο με λεσ η νεκροψια θα δειξει
Απλά σε βλέπω κάπως αναστατωμένο τις τελευταίες μέρες, σκεφτηκα μηπως άλλαξες αγωγή ή κάτι τέτοιο...εκτός κι αν μας δουλεύεις όλους!
Του τα είπα του elis να προσέξει κ να κάνει μια συζήτηση με τον γιατρό του. Ισως χρειάζεται κάποια αλλαγή στη δόση.
Κ γω χθες είχα ένα επεισόδιο παράνοιας και θα πάρω τον γιατρό μου την Δευτέρα. Ίσως έφταιγε που ήπια μεσημεριάτικα τσιπουράκι.
Οχι ελισαβετ δε σασ δουλευω ετσι ειναι
Με σκοτωσε ο τσιπρασ
Θα παει φυλακη
εσύ δεν έχει καταλάβει ακόμα πως δεν σκοτώνεσαι; Εγώ τόσο που σε ξέρω από δω, το χω καταλάβει ήδη.
Εχεις πάει στον γιατρό τελευταία μήπως χρειάζεσαι αυτό που λέει ο serios; Καμιά αλλαγή στην δόση ή σε κάποιο φάρμακο;
@serios Λες να επηρέασε τόσο ένα τσιπουράκι, μετά ήσουν οκ; Το λέω μήπως είσαι υπερβολικός, γιατί οκ, όλοι μπορεί να κάνουμε και καμιά παρανοική σκέψη που κ που, δεν τρέχει τίποτα.
Δεν ξερω ρε παιδια αφηστε να λεω να δουμε κι εγω δεν το πιστευω κατα βαθοσ αλλα αμα σε βαλουν στο ματι μετρασ αντιστροφα
Κοριτσια ακουστε την αληθεια ειχα παθει σχιζο το 2001 μεχρι το 2004 το ειχα ξεπερασει με συμπληρωματα κ γυμναστικη αυτο μαθευτηκε εν τω μεταξυ πηγα στρατο εκει με ανελαβε ενασ στρατηγοσ μαζι με τουσ αμερικανουσ αυτη ειχαν την τεχνολογια να διαχωρισουν την ψυχη απο το σωμα η ψυχη ειναι αθανατη γι αυτο μου βαζουνε κατι στον καφε εχω υπερδυναμεισ κ γινομαι αορατοσ ειναι οι δυναμεισ τησ ψυχησ γι αυτο θα γινουμε η αμερικη η ρωσια εγω θελω αμερικη κ μπλεχτηκαν ολεσ οι μυστικεσ υπηρεσιεσ με οτι ξερουν με λιγα λογια τουσ τρελανε ο στρατηγοσ
Κ παιζουμε με ολο τον κοσμο ενασ στρατηγοσ κ ενασ στρατιωτησ
Γι αυτο καθονται ολοι γι αυτο το μνημονιο
Τι κανετε παιδια;
Προσπαθουμε να μην κλαψουμε
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Γτ ιωαννα να κλαψετε
Γτ εχουμε ψυχολογικα
Νιωθουμε μοναξια και συναισθηματικη πεινα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Τα ιδια κι εδω μονο που εγω φοβαμαι πλεον οτι θα πεθανω εχω τραβηξει παρα πολλα κι ο αλεξησ μου εκανε βασανιστηρια
Θα αλλαξει ο τροποσ που μεγαλωνετε κι ο αλεξησ θα παει φυλακη ετσι κ πεθανω
Μπου εγω πιστευω οτι μου ριχνουν δηλητηρια κι επαθα ψυχωση δεν δικαιολογειται εγω σαν αθλητησ να εχω ψυχωση δεν το πιστευω
Δεν περάσατε πόλεμο γατακια
Ρωτα κι εμασ που πηγαμε στον πολεμο κ γυρισαμε τρελλοι
Ελης ειναι μια καλη στιγμη να φανεις ωριμος και να πας μια βολτα να μιλησεις με το γιατρο σου.
Εκλεισα ραντβου τον ιουνιο
Πολύ ζήσαμε , τελος
Ο πατερασ μου το φαγε αμασητο κι ολοι σασ ο τσιπρασ θα παει φυλακη κ θα αλλαξει ο τροποσ που μεγαλωνουν τα κοριτσια cu in hell motherfuckers
και οταν πας θα του πεις αυτα χαχα
Ενοειται οτι εχω δικιο δεν το συζηταμε αυτο
Μου κανουν βασανιστηρια απο το 2010 γτ ειχα σχιζο κ θεραπευτηκα κι αυτο υποτιθεται δε γινεται τισ εχουν ολεσ τισ θεραπειεσ για ολα κ μπορει τισ ασθενειεσ να μασ τισ προκαλουν αυτο λεμε
Σου κάναν λάθος βασανιστήρια, στον πόλεμο θα στρώσεις.
Με βαλανε να σασ πω την αληθεια για ολα για τα παντα οτι υπαρχει κ δεν υπαρχει ειμαι παιδι τησ πιατσασ ξερω τα παντα
Τα παιδια στην αθηνα μεγαλωνουν αλλιωσ κι αλλιωσ στο βορρα
Γι αυτο κ η διακριση αθηνα επαρχια
Αναλογα απο που ειστε ετσι μεγαλονεται
Παιδακια το τελειοποιησα η σχιζο ειναι σωματικο προβλημα και ωσ τετοιο πρεπει να αντιμετωπιζεται η θεωρια μου ειναι οσο προχωραει το σωμα ακονιζεται το μυαλο οποτε θελει γυμναστικη να φτασει στο μυαλο κ συμπληρωματακι για κορμαρα φιλακια μωρα ειναι τελειο
Το φιλαρακι μου βγαζει τραγουδαρεσ
https://youtu.be/PmBNahdxwIo
Για σχιζο θελει τρια χρονια γυμναστικη υγιεινη διατροφη οτι σασ αρεσει οχι διαιτα συμπληρωματακι γυμναστηριο για κορμαρα θα βγειτε καλυτεροι απο οτι πριν το παθετε εγω το λεω για τουσ νεαρουσ εγω μεγαλωσα τωρα δεν εχει γυναικεσ για σασ που ειστε 18-20 και σασ συμβει κατι τρια τεσσερα χρονακια γυμναστικη