Τι να σου πω, ευλογη η απορια αλλα δεν ξέρω την απάντηση.
Printable View
Τι να σου πω, ευλογη η απορια αλλα δεν ξέρω την απάντηση.
καλημέρα...τί να σου πω Πηνελοπάκι...δεν ξέρω την απάντηση...
Μήπως επειδή απολαμβάνεις την τούρτα ο οργανισμός χάνει,λόγω ψυχολογίας(την είπα την μπιπ μου πρωί πρωί)..χχαχαχα ειλικρινά δεν ξέρω....
μπορει να στις γραψει και παθολογος και γυναικολογος καθως κ οποιασδηποτε ειδικοτητας γιατρος απευθυνθεις κ τα συμπτωματα που εχεις μπορει να οφειλονται σε θυροειδη.Quote:
Originally posted by granita
αν παω σε ενδοκρινολογο δλδ θα μου τις γραψει?πρεπει να πω καμια δικαιολογια?θα παω στο ικα (κλασσικα ταλαιπωρια)χιχι
γιατρος μου εχει πει οτι οταν εχει κανεις αγχος γινεται κατακρατηση αρα φαινεται παραπανω κιλα.Quote:
Originally posted by herts
καλημέρα...τί να σου πω Πηνελοπάκι...δεν ξέρω την απάντηση...
Μήπως επειδή απολαμβάνεις την τούρτα ο οργανισμός χάνει,λόγω ψυχολογίας(την είπα την μπιπ μου πρωί πρωί)..χχαχαχα ειλικρινά δεν ξέρω....
μαλλον οταν τρως τουρτα ειναι σε καποιο event k περνας καλα αρα ξεαγχωνεσαι.
(εγω παντως οταν βγαινω εξω κ πινω κτλ παντα βλεπω μειωση στη ζυγαρια.
μηπως να γινω ΑΑ :shocked2::smilegrin::smug: )
καλημέρα εγώ σήμερα ξεκινάω κανονικότατα γιατί τα έχω πάρει άσχημα με το άτομο μου..
53 σήμερα και σε 3εβδομάδες βλέπω το 50 στην ζυγαριά μου και ηρεμώ αι στο καλό!!
μαλακίζομαι!
Καλημερα σας! Δυστυχως δε μπορω να μπαινω καθημερινα λογω δουλειας... Σημερα ομως που εχω ρεπο. Ζυγιστηκα και ημουν 90 στρογγυλα. Τη δευτερα συμπληρωνω 1 μηνα διατροφης. Ελπιζω να συνεχισω ετσι! Καλη συνεχεια σε ολες!
nifitsa μπραβο ξεκινησες δυναμικα. Εγω σημερα +400.Και χθες εφαγα 2000 θερμιδες.Πραγματικα δεν ξερω τι σκατα γινεται.Ισως που περιμενω περιοδο?Iσως που βλεπω την τουαλετα με το κυαλι?Αυτο που ξερω ειναι οτι η επομενη ελευθερη μερα θα αργήσει παρα πολυ!
καλημέρα.χαλια σημερα.απο το πουθενα ειμαι +300.βεβαια αδιαθέτησα, αλλα εκανα γυμναστική, εφαγα οκ.ισως φταιει οτι εφαγα αργα 1 μαυρο ψωμάκι με σαλαμακι.ελπιζω παντως αυριο καλυτερα
constance ευχαριστω. Μην απελπίζεσαι, απλα συνέχισε και εμενα τοσες μερες ηταν μια 90 μια 91 απο χτες σταθεροποιηθηκε στα 90. Κι αμα περιμενεις και περιοδο ας τα να πάνε... Υπομονη έκανες τόσο δρομο, μην απογοητεύεσαι τώρα!!!
nifitsa μπραβο για την απώλεια!
nifitsa μπραβο σου!:thumbup:
Πρωινο ζυγισμα +100 γρ. σημερα
69.8 kg
Απ'οτι βλεπω δεν μας πολυθελει η ζυγαρια σημερα..
έλα παιδιά δεν απογοητευόμαστε ..
γερά λες και δεν έγινε τίποτα!!
Ολες + ειμαστε σημερα?!?! Ελεος!
Εμενα ο πατερας μ εφτιαξε τουρτα παλι, αλλα δεν θα φαω...
πεστου να αφησει τις τουρτες και να φτιάξει κανα μελομακαρονο πηνελόπη μου!