Καλημέρες κορίτσια! Επιτέλους ξεκούνησε η ζυγαριά μου!!!! -1 ακόμα... Αχ! Ένα ένα τα μετράμε!!!Από 94 πήγαμε 89... Και προχωράμε ελπίζω!
Printable View
Καλημέρες κορίτσια! Επιτέλους ξεκούνησε η ζυγαριά μου!!!! -1 ακόμα... Αχ! Ένα ένα τα μετράμε!!!Από 94 πήγαμε 89... Και προχωράμε ελπίζω!
Eli μου! Καλημέρα, ή μάλλον, καλησπέρα! Είμαστε φτιαγμένες το ίδιο. Κι εγώ εκνευρίζομαι αφόρητα σε βρωμιά και ακαταστασία, δε μπορώ να λειτουργήσω. Έτσι εξηγείται που όλοι οι άντρες της ζωής μου προέκυψαν νοικοκύρηδες. Τι μου σκούπιζαν, τι καθάριζαν, τι μαγείρευαν, έκαναν τα πάντα για να γλιτώσουν απ' την οργή μου! Κάθε φορά που έβλεπα πχ. βρεγμένη πετσέτα πεταμένη στο πάτωμα του μπάνιου ή τρίχες από το ξύρισμα στο νιπτήρα, γυάλιζε το μάτι μου και έκανα φασαρία! ʼντε από κει, μωρή υστέρω, σκεφτόταν και έκαναν όσα έπρεπε να κάνουν.. :lol:
Παιδιά, θα γελάσετε.. Το κέικ το ξεφορμάρισα (άντε, χαρά μου, αργοκίνητο καράβι)! μυρίζει τέλεια, έφαγα ένα ψίχουλο και είναι νόστιμο, αλλά... Είναι πολύ βαρύ! Ασήκωτο στο χέρι μου. Μήπως φταίει το αλεύρι; Αντί για φαρίνα, έβαλα αλεύρι σκληρό, για πίτες. Λέτε να καθήσει ογκόλιθος στο στομάχι μου; Δεν ξέρω γιατί έγινε έτσι, αλλά τουλάχιστον θα τρώω μία φετούλα και θα σκάω! Νέα συνταγή λοιπόν! Κέικ διαίτης ʼβας! Τι Βέφες τώρα και πράσινα άλογα... :lol:
Καλημέρα Γλαύκη και μη με ξεχάσεις αύριο στο σιδέρωμα! ʼβα να αφήσεις το κέικ να κρυώσει καλά και μετά να το ξεφορμάρεις. Εγώ στη φόρμα εκτός από βούτυρο βάζω και αλεύρι κι έτσι ξεκολλάει μετά το ψήσιμο εύκολα. Επίσης το σκεπάζω την ώρα του ψησίματος με αλουμινόχαρτο το οποίο βγάζω στα 45 λεπτά ψησίματος και το αφήνω άλλα 10 λεπτά. Ελπίζω να βγήκε νόστιμο αλλιώς βλέπω να το τρώει όλο με το ζόρι το παρεάκι!
Καλημέρα Eli, απ'ότι φαίνεται εκτός από τη χορευταρού Γιώτα, θα χορέψουμε κι εμείς τη βδομάδα που μας έρχεται!
Καλημέρα Αστερόσκονη και συγχαρητήρια για το χαμένο κιλάκι σου. ʼβα ότι αλεύρι και να χρησιμοποιείς να το κοσκινίζεις πρώτα γιατί βοηθάει στο να είναι πιο αφράτο στο ψήσιμο. Εγώ για κέικ χρησιμοποιώ το αλεύρι για κέικ που φουσκώνει μόνο του Γιώτης στην κίτρινη συσκευασία και γίνεται νόστιμο.
Καλημέρα Alma libre και καλή φασίνα!
Καλημέρα Τζίνα! Ευχαριστώ για τις οδηγίες! Ανακάλυψα ότι στη φόρμα σιλικόνης ξεκολλάει από μόνο του. Επίσης ανακάλυψα ότι έκανα όχι ένα κέικ, αλλά μια χοντρομ@λακία! Παρόλα αυτά είναι πανέμορφο! Μακάρι να ήξερα να βγάζω φωτογραφίες εδώ, να σας το δείξω! Το πολύ πολύ θα πω τη γνωστή παροιμία "φάτε μάτια ψάρια"... Μόλις φάω το μεσημεριανό μου, θα το δοκιμάσω. Ως τότε θα έχει κρυώσει και θα κόβεται, αν και σιγά μη θρυμματιστεί το μπετόν αρμέ!
Λαλάγκι ακούω.... Ποιο κέικ και ποιες δουλειές. Κλείσε, παιδί μου, ραντεβού με τον άνθρωπο, να δεις Θεού πρόσωπο και άσε τα νάζια! :lol:
Μπράβο Αστερόσκονη! :thumbup: Μπήκε το οκτάρι μπροστά! Οπότε δε χρειάζεται να σου πούμε καλημέρα, αφού για σένα είναι ήδη καλή!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
:lol::lol::lol::lol::lol:Θέλω να πάω στη μητέρα μου να πάρω τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, να πάω στο pet shop να πάρω τροφή για τα σκυλιά, να πάω να πάρω το γλυκαντικό του καφέ μου, να μαγειρέψω, μόνο την λαλαγγοόρεξή του δεν έχω!
ʼβα στο μπετόν αρμέ έβαλες 4-5 αυγά και μπέικιν πάουντερ;
Ναι ναι Τζίνα μου θα του δώσουμε να καταλάβει για να γυρίσει πίσω η οικοδέσποινα μας τρέχοντας να σώσει ότι προλάβει!!! :lol::lol::lol::lol:
ʼβα μου έπρεπε να χρησιμοποιήσεις Φαρίνα για το κέικ καλή μου, τα άλλα αλεύρια δεν φουσκώνουν και η ζύμη γίνεται βαριά. Έβαλες κάποιο διογκωτικό;
Εγώ την έχω! Γι' αυτό κανόνισε την πορεία σου. Κι εγώ έκανα κάποτε τη δύσκολη και τώρα λαλάγι ακούω και λαλάγκι δε βλέπω! Κανόνισε!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
μόνο την λαλαγγοόρεξή του δεν έχω!
Στο μπετόν αρμέ έβαλα 5 αυγά. ʼλλο μπετόν αρμέ ονειρευόμουν και άλλο μου προέκυψε... Ορίστε μας!
Πάω να χλαπακιάσω, γιατί συγχύστηκα! :D
Σε λίγο επανέρχομαι να σας πω για το τσιμέντο "ΤΙΤΑΝ"!
http://www.youtube.com/watch?v=aF8LNm9Kt4g
Στο μεταξύ, πάρτε μάτι τον ημίγυμνο χτίστη! :D
Αλμάκι μου καλές δουλειές και συγυρίσματα! Αστερόσκονη μου πωπω τι ευτυχία να δεις το οχταράκι στη ζυγαριά!!! Αχ να δούμε πότε θα ζήσω και εγώ αυτή την ευλογημένη μέρα!!! Τράβα εσύ μπροστά και εγώ ακολουθώ από πίσω :D
Μάλλον το κέικ με την πυκνότητα που έχει θα έπρεπε να το βάλεις σε φόρμα λαλαγγιού ʼβα μου! :lol::lol: τουλάχιστον έτσι θα έβρισκε και χρήση!!!! :lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Πάω να χλαπακιάσω, γιατί συγχύστηκα! :D
Σε λίγο επανέρχομαι να σας πω για το τσιμέντο "ΤΙΤΑΝ"!
http://www.youtube.com/watch?v=aF8LNm9Kt4g
Στο μεταξύ, πάρτε μάτι τον ημίγυμνο χτίστη! :D
To βιντεάκι τρελό γέλιο! Κάνουν οικονομία στην πρέσα, κοστίζει η άτιμη! ʼβα άμα του πετάξεις το κέικ αρμέ του αγοριού λες να το πιάσει; :lol:
Πάω για ψώνια και γυρνάω κεφάτη από του Βερόπουλου :lol:
Δεν ξέρω τι να μαγειρέψω σήμερα, προσανατολίζομαι προς ζυμαρικά...
Καλά ψώνια Eli μου. Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές σήμερα μόνο αν πάρεις ναρκωτικά γυρίζεις κεφάτη από το σούπερ μάρκετ!:lol:
Πω, πω, τόσο αίσχος δεν το περίμενα! :shocked2: Μέσα είναι βαρύ, συμπαγές και έκανα και ένα πείραμα:Καθώς το έτρωγα ανόρεκτα (ποιος, εγώ) άφησα ένα κομματάκι να πέσει στο πιάτο. Δεν θα το πιστέψετε, έκανε γκελ!! :bouncing: :bouncing: :bouncing:
Δεν πειράζει ʼβα μου για πρώτη φορά καλά είναι. Την επόμενη φορά θα πάρεις αλεύρι για κέικ και θα γίνει μια χαρά. Ρακέτες δεν έχεις; Αν όντως κάνει γκελ μπορείς να παίξεις και μόνη σου σκουώς!:lol:
Σκέφτομαι να στο στείλω, να παίζεις με τα ζώα σου! θα το πετάς στον αέρα και αυτά θα το κυνηγάνε! Πρώτη φορά θα δουν, τα χρυσά μου, φαγώσιμο παιχνιδάκι!
Πάω να την πέσω τώρα, έφαγα μισό κομμάτι και μου κατσε στο στομάχι.. Γιατί άραγε; :puzzled: Τα λέμε μετά, με τον (σκέτο, χωρίς κέικ) καφέ. Αφού πρώτα δηλώσω συμμετοχή σε διαγωνισμό μαγειρικής! Φιλάκια!!
κορυφαίο! :lol: :lol:Quote:
Καλά ψώνια Eli μου. Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές σήμερα μόνο αν πάρεις ναρκωτικά γυρίζεις κεφάτη από το σούπερ μάρκετ!:lol:
Αβα, τη ζαχαροπλαστική δεν την κατέχω, ό,τι γλυκό κι αν έχω φτιάξει , την πρώτη φορά πετυχαίνει σούπερ, και οι επαναλήψεις είναι μάπα! Εσένα ίσως να δουλεύει το αντίστροφο, η πρώτη να είναι μάπα και οι επαναλήψεις αποθέωση, να ξαναδοκιμάσεις το επόμενο σ/κ!
Ελάκιον, θα το δεις το 8αράκι όπως το είδε και το αστεροκόριτσό μας, it's a matter of time!
Tzina, δίνουμε και χυλόπιτες εε? Τρέλεια!
Εγώ παιδιά μου αγαπημένα, άφησα το daydreaming για αργότερα και πήγα τη μάνα μου μια βόλτα με το αυτοκίνητο , να δει λίγο κι άλλες εικόνες εκτός από το σπιτι μου γιατί είχε ψιλοφρικάρει η γυναίκα τόσο καιρό μέσα. Τώρα θα φάμε και μετά θα κοιμηθώ ...ζζζζζζζζζ....
Φιλιά!
Γιατί βρε ʼβα, τι σου φταίνε τα ζωάκια μου; Κρίμα δεν είναι αφού τα έσωσα από βέβαιο θάνατο μαζεύοντάς τα από το δρόμο να φύγουν τώρα άδοξα από το κέικ σου;:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Tzina, δίνουμε και χυλόπιτες εε? Τρέλεια!
Τώρα θα φάμε και μετά θα κοιμηθώ ...ζζζζζζζζζ....
Μόλις γύρισα από το σούπερ μάρκετ αλαφρωμένη κατά 50 ?!!! Έφυγα από το σπίτι και χασμουριόμουν και μετά το οικονομικό ξεβράκωμα ξύπνησα για τα καλά! :lol:
Έφτιαξα ένα σάντουιτς για τον άντρα μου με φρέσκο χωριάτικο ψωμί, ντομάτα, τυρί, παριζάκι και βούτυρο όπως αυτά που τρώγαμε μικρά και μου τρέξανε τα σάλια! Κρατάω χαρακτήρα όμως γιατί εγώ το πρωινό μου το έφαγα αν και πιο λιτό... Εγώ σπάνια ασχολούμαι με την ζαχαροπλαστική γιατί συνήθως ότι κάνω είναι πολύ ωραίο, μάλλον το έχω το άθλημα, και το αποφεύγω γιατί θα καταστραφώ! Όχι το 8 δεν θα δω μετά στην ζυγαριά αλλά το 108! Ομολογώ πάντως ότι η ʼβα με τσίτωσε με το έστω και αποτυχημένο κέικ της και θέλω να κάνω και εγώ τώρα ένα να δω πως θα είναι, έχω να κάνω χρόνια! Αβάκι μου δεν πειράζει, το άλλο ΣΚ θα δοκιμάσεις ξανά και θα το πετύχεις! Προς το παρόν πάρε ένα ιντερνετικό κέικ...
ΜακΓιωτάκι μου ωραία ιδέα είχες με την μανούλα σου να την πας βόλτα, την επόμενη φορά δεν πάτε και για ένα καφέ έτσι για να εμπεδώσετε την αλλαγή παραστάσεων; Καλά νανάκια ωραία κοιμωμένη μου!
Τζινάκι μου τώρα που απαρνήθηκες το λαλάγγι τι θα κάνεις όλο το απόγευμα; :lol:
Χόρτασε η γριά τα σύκα μου φαίνεται! :lol::lol: Γεμίσαμε τις μπαταρίες και πάμε για άλλα τώρα!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Eli μου προς το παρόν θα πάω στη μητέρα μου που μαγειρεύει και σουτζουκάκια! Κι επειδή όλες ξέρουμε με ποιό μυαλό σκέφτονται οι άντρες, έτσι κι αυτός δεν πτοείται και θα πάρει τηλ. αργότερα ή αύριο! Θα έλεγα να το ξανασκεφτείς για το κέικ γιατί τρώγεται και εύκολα το άτιμο!
Λέω να το κάνω και να το στείλω πακέτο στη δουλειά του άντρα μου ;. Έτσι θα φάω και εγώ ένα κομματάκι έτσι για να γλυκαθώ και θα μου φύγει και το άχτι για την ζαχαροπλαστική χωρίς να χρειαστεί μετά κάνω εκστρατεία εξολόθρευσης του! :lol:
Καλή όρεξη καλή μου! Μμμμμμ σουτζουκάκια ε; Μια χαράααααα!!
Πριν λίγο καιρό έφτιαξα τη μισή δόση κέικ. Έγινε νόστιμο και μπορούσα άνετα να φάω ένα κανονικό κομμάτι τη φορά. Επειδή είχα συνέχεια το μυαλό μου στο κέικ το έκοψα τελικά μικρά κομματάκια και το έψησα πάλι στο φούρνο κάνοντάς το ξερό σαν παξιμαδάκια. Έτσι έτρωγα δύο μικρά κομματάκια την ημέρα με τον καφέ και φυσικά δεν ξαναφτιάχνω τουλάχιστον μέχρι να χάσω τα κιλά που θέλω.
ʼβα μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ να το κάνεις παξιμαδάκια, ίσως έτσι τρώγεται καλύτερα και δεν σου κάθεται στο στομάχι!
κορίτσια μου, με ματιάξατε και δεν κοιμήθηκα ακόμη, αντιθέτως το έριξα στη δουλειά, ετοίμασα τα μισά διαγωνίσματα για την βδομάδα που θα έρθει και έκανα το εξής: στις ασκήσεις που έφτιαξα έβαζα μέσα τα ονόματά σας! Δηλαδή, μέσα στα διαγωνίσματα υπάρχει μια Ellie για τον Simple Past, μια Gina για τα παραθετικά των επιθέτων, μια Katie, κτλ. :eureka::eureka:
Γεια σας και πάλι!
Καταρχήν, Μακ Γιωτ, να σου πω πως ζηλεύω τη σχέση σου με τον ύπνο. Δείχνει ότι δεν έχεις σκοτούρες, άγχη, ότι είσαι χαλαρή. That's the spirit!, για να μιλήσω στη γλώσσα σου! Δυστυχώς έχω αρκετά ψυχαναγκαστικά, με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι όπως και όσο θα ήθελα...
Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στην αποτυχία μου, η οποία ήταν μεγαλειωδώς παταγώδης! :crazy: Ευχαριστώ και για το ιντερνετικό κέικ (το τσάκισα νοερά) και για την ιδέα με τα παξιμαδάκια και για όλα! Αύριο το μενού έχει παξιμαδάκια. Ε, τι στο καλό πια, δε μπορεί να αποτύχω και εκεί.. Το είπα στη μαμά μου και χάρηκα πολύ με την αντίδρασή της. Ρωτάνε τη μαμά, είπε γελώντας. Πλάκα μου κάνει! Παλιότερα, αν τολμούσα να της πω ότι φτιάχνω γλυκό, θα ούρλιαζε, για γλυκά είσαι τώρα εσύ, τι θέλεις δηλαδή, να γίνεις χειρότερη, μπλα, μπλα, ίου ίου, η σειρήνα... Τώρα απλά μου είπε ότι έφταιγε το αλεύρι, γιατί χωρίς μπαίκιν κέικ δε γίνεται και με συμβούλευσε να ψήσω τα παξιμαδάκια μόνο για δέκα λεπτά, ίσα ίσα να ροδίσουν, για να μη σπάσω κανένα δόντι! Γενικώς διασκέδασα σήμερα την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου γέλασε πάρα πολύ με το γκελ! Τέτοια παθήματα δεν τα γνωρίζει, μιας και η γυναικούλα του είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Έτσι, για να δει πόσο τυχερός στάθηκε στη ζωή του.. Ας βρισκόταν στη ζωή του καμία καλομαγείρισσα σαν και του λόγου μου και θα καλοπερνούσε!
Quote:
Ναταλία καλό ταξίδι κι αφού θα μας αφήσεις να φυλάμε εμείς μία εβδομάδα τον οίκο σου μπορείς να ανησυχείς ελεύθερα χιχιχι.
Aκόμα δεν έφυγα καλά καλά και τα μικρά ποντικάκια όχι μόνο χορεύετε,αλλά ως και χορογραφία έχετε βγάλει!Quote:
Originally posted by Eli
Ναι ναι Τζίνα μου θα του δώσουμε να καταλάβει για να γυρίσει πίσω η οικοδέσποινα μας τρέχοντας να σώσει ότι προλάβει!!! :lol::lol::lol::lol:
Μαγική μου αστερόσκονη,το έκανες το θαύμα σου!Μπήκες με το καλό στη δεκάδα του οκτώ!
Συγχαρητήρια και εις κατώτερα!Αγάλι,αγάλη,μη μασάς!ʼντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες...
Όσες το βλέπουμε με τηλεσκόπιο,κυάλια,γυαλιά οράσεως ή γυμνό μάτι...Τίποτα δε μας σταματά!
Και που είσαι ακόμα χιχιχιχι :punk:
Το animation Ναταλία μου τέλειο! Διαλέγω το γκρι ποντικάκι με το καουμπόικο καπέλο! ιιιιιι χαααααααα! :lol::lol:
Πάλι καλά που δεν ονόμασες και κανέναν χαρακτήρα Lalagi! :lol::lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
κορίτσια μου, με ματιάξατε και δεν κοιμήθηκα ακόμη, αντιθέτως το έριξα στη δουλειά, ετοίμασα τα μισά διαγωνίσματα για την βδομάδα που θα έρθει και έκανα το εξής: στις ασκήσεις που έφτιαξα έβαζα μέσα τα ονόματά σας! Δηλαδή, μέσα στα διαγωνίσματα υπάρχει μια Ellie για τον Simple Past, μια Gina για τα παραθετικά των επιθέτων, μια Katie, κτλ. :eureka::eureka:
Αβουλίνι μου,που τα έκανες όλα σωστά ελτός από το βασικό συστατικό,μη μου πτοείσαι!
Ψημένα σα φρυγανοκεκάκια θα είναι πεντανόστιμα συν του ότι διασκέδασες τους δικούς σου
κι έκανες τη Τζίνα με τόσες συμβουλές που σου έδωσε να αποκαλύψει άλλο ένα μυστικό επιτυχίας της
πώς κρατά γερά δεμένους τους λαλαγγοπρώην(εκτός του λαλαγγομασάζ φυσικά!).Αλί και τρισαλί σ'εμάς,
που καμία από τις τέχνες της δεν κατέχουμε και θέλουμε και να μας λατρεύουν,τρομάρα μας,οι Καραμήτροι!
Την είδες τη Χουζουρτζίνα σιγουράδα;Στανταράκι τον έχει πως θα της ξανατηλεφωνήσει!ʼσε που θα είναι και ξεκούραστος
και θα τραβήξει ο άνθρωπος περισσότερο κουπί.Ενώ κατευθείαν από τη δουλειά,κατάκοπος και βρώμικος τι να φτουρήσει;
--->ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Και που είσαι ακόμα χιχιχιχι :punk:
Να είμαι εγώ το ποντικάκι δίπλα στην Έλλη; Τώρα έμειναν τα ποντικάκια εξ αριστερών, για διαλέχτε, για διαλέχτε!
Εμείς, Ναταλία μου, μάλλον έχουμε άλλες χάρες... Τώρα γιατί τα λαλάγκια μας αποφεύγουν είναι μια άλλη ιστορία.. Μάλλον δεν θα ανακάλυψαν ακόμη τα κρυμμένα μας χαρτιά! Όσο για σένα, δεσποσύνη, ξέρεις πώς να ρίχνεις έναν άντρα. Φτιάξε του κροκ μεσιέ, που τα πετυχαίνεις με χαρακτηριστική άνεση και είναι δικός σου! Για να μην αναφερθώ σε άλλα σου προσόντα και σε κάνω και κοκκινίσεις.. Το ήξερες ότι υπάρχει και κροκ μαντάμ; Τώρα το έμαθα, αν και δεν ξέρω τι έχει μέσα. Κάνε κι από αυτό και τον έχεις στο πιάτο, ακολουθώντας πάντα το ρητό "ο έρωτας περνάει από το στομάχι". Έλα, να μαγειρεύουμε!
:lol::lol::lol::lol:
εμείς θα τον έχουμε το νου μας εσείς μαντάμ να προσέχετε που αφήνετε τον οίκο σας ξέφραγο αμπέλι και αλωνίζουμε εδώ ανενόχλητες χιχιχιχιιχιχι
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Αβουλίνι μου,που τα έκανες όλα σωστά ελτός από το βασικό συστατικό,μη μου πτοείσαι!
Ψημένα σα φρυγανοκεκάκια θα είναι πεντανόστιμα συν του ότι διασκέδασες τους δικούς σου
κι έκανες τη Τζίνα με τόσες συμβουλές που σου έδωσε να αποκαλύψει άλλο ένα μυστικό επιτυχίας της
πώς κρατά γερά δεμένους τους λαλαγγοπρώην(εκτός του λαλαγγομασάζ φυσικά!).Αλί και τρισαλί σ'εμάς,
που καμία από τις τέχνες της δεν κατέχουμε και θέλουμε και να μας λατρεύουν,τρομάρα μας,οι Καραμήτροι!
Την είδες τη Χουζουρτζίνα σιγουράδα;Στανταράκι τον έχει πως θα της ξανατηλεφωνήσει!ʼσε που θα είναι και ξεκούραστος
και θα τραβήξει ο άνθρωπος περισσότερο κουπί.Ενώ κατευθείαν από τη δουλειά,κατάκοπος και βρώμικος τι να φτουρήσει;
Οι δικές μου χάρες είναι προφανώς τόσο κρυμμένες,ʼβα μου,που ούτε εγω δεν μπορώ να τις δω!
Εντωμεταξύ η κροκ μαντάμ σου με έκανε να διαπιστώσω πως ούτε κροκ μεσιέ ξέρω να κάνω...Ιδού:
--->Κροκ μεσιέ & Κροκ μαντάμ