Πήγα σήμερα και ζυγίστηκα πρωί πρωί νηστική στο ίδιο φαρμακείο που είχα ζυγιστεί και τη Παρασκευή επίσης νηστική και πρωί.Τη Παρασκευή με είχε δείξει 140,8 σήμερα με έδειξε 137.5. Ελπίζω να πηγαίνει καλά η ζυγαριά τους :yawn:
Printable View
Πήγα σήμερα και ζυγίστηκα πρωί πρωί νηστική στο ίδιο φαρμακείο που είχα ζυγιστεί και τη Παρασκευή επίσης νηστική και πρωί.Τη Παρασκευή με είχε δείξει 140,8 σήμερα με έδειξε 137.5. Ελπίζω να πηγαίνει καλά η ζυγαριά τους :yawn:
μπράβο fata morgana !!! τελεια !!!! μάνι μάνι πάνε 7μιση κιλακια ! στον αγύριστο λοιπόν ! :bigsmile:
Εννοείται τα στείλαμε στον αγύριστο :yes: Καλημέρα!Quote:
Originally posted by stellou1989
μπράβο fata morgana !!! τελεια !!!! μάνι μάνι πάνε 7μιση κιλακια ! στον αγύριστο λοιπόν ! :bigsmile:
οταν χανεις γενικως.... στενοχωριεσαι!!!!
οταν χανεις κιλα ομως, γελας, χαιρεσαι και εισαι ευτυχισμένος!!!!!
δεν αξίζουμε λιγη ευτυχια????????????????
ουαουυυυυ!!
τέλεια fata_morgana!!πιο τέλεια δεν γίνεται!!!
Κάτι τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι πως αξίζει τον κόπο όλη η προσπάθεια και δεν φαίνεται τόσο 'προσπάθεια' πια!!
keep going!!
ε λοιπόν δεν το περίμενα! περιμένω περίοδο και η ζυγαριά με έδειξε 1,9 κάτω ! χαχαχα αυτα είναι ! δηλαδή 107,3 ! ο μεταβολισμός μου έχει πάρει φωτιά δεν εξηγείται αλλιώς ... :bouncy:
Μπράααααβο Stelou !!!!! Άντε και σύντομα σε βλέπω διψήφια !! Εκει να δεις πόσες φατσουλες θα χοροπηδάνε !!!! :tumble::tumble:
ααα καλά, εκεί kερνάω σαμπάνιες χαχαχαχα
Μπραβο stellou moy χαρηκα ειλικρινα ...............ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ� �ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy:
:spin:
:spin:
άψογα!!!
Stellou εισαι φοβερηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!
φχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια :) :) :) Το καλύτερο είναι ότι , εντάξει εχω που και που κι εγω έλλειψη και από γλυκα και φαγητά συγκεκριμένα και έτσι, αλλά γενικότερα δεν πολυκαταλαβαίνω οτι κάνω δίαιτα ! Δεν με χει κουράσει βασικά γιατί δίαιτα κάνω στο φουλ αλλά προσπαθώ πλέον να μου γίνει τρόπος ζωής . Νιώθω οκ όμως , οτι έχω αντοχές να την συνεχίσω για καιρό ! goody goody goodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Ευχαριστώ πολύ baklavadaki.Πήρα φόρα χε χεQuote:
Originally posted by baklavadaki
ουαουυυυυ!!
Κάτι τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι πως αξίζει τον κόπο όλη η προσπάθεια και δεν φαίνεται τόσο 'προσπάθεια' πια!!
keep going!!
Μπράβο stellou!Μπράβο!Με έχεις εμπνεύσει και ψάχνω βιντεάκια από το youtube για γυμναστική στα κιλά μου.
:thumbup:
Quote:
Originally posted by fata_morgana
Ευχαριστώ πολύ baklavadaki.Πήρα φόρα χε χεQuote:
Originally posted by baklavadaki
ουαουυυυυ!!
keep going!!
Μπράβο stellou!Μπράβο!Με έχεις εμπνεύσει και ψάχνω βιντεάκια από το youtube για γυμναστική στα κιλά μου.
:thumbup:
αυτά είναι fata morgana! χαίρομαι πραγματικά που "βοηθάω" έστω και έτσι ! :smilegrin: Το να επηρρεαζόμαστε ο ένας από τον άλλο και να παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε είναι ότι καλύτερο !
καλησπερααααααααα ! σήμερα που ξεμπερδεψα με καθυστερήσεις περιόδους κλπ ζυγιστικα και είμαι 2,2 κάτω ! wiiiiiiiiiiiiiiiiiii :smilegrin::roll::bouncy: 105,1 ! από διατροφή είμαι κυρία μέσα στις γιορτές μέχρι στιγμής όπως θα έχετε δει
και στο 'τι έφαγα σήμερα' :smilegrin: