και για να μην ξεχνιόμαστε
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΦΙΛΑΚΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ SORRY
ANNEZINA
Printable View
και για να μην ξεχνιόμαστε
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΦΙΛΑΚΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ SORRY
ANNEZINA
αλεξανδρα μου για τριημερο θα ερθουμε 2 ζευγαρια. ενα καφεδακι αν εισαι εκει θα το πιουμε, οκ?
τελικα το ξενοδοχειο καλο ή κακο, δεν εχει σημασια, πλεον δεν εχει δωματια. το ηρα καπου κεντρικα λεει τιποτε? τουλαχισατον να μη πετυχω κατσαριδες και ποντικια....
αννεζινα μου δεν υπαρχουν πλεον και πολλα δωματια στην αλεξανδρουπολη για το τριημερο. οπου βρω. ταχα οικονομικη κριση....και μιλαμε για ακριτικο μερος. φανταζομαι τι θα γινεται σε νησια, πηλιο κλπ.....
φιλακια, καλο σαββατοκυριακο.
α, και παρασκευη σημερα, ημερα που τα μελη της ομαδας ζυγιζονται (τωρα ειπα το ανεκδοτο του μηνα ε?) 83.0 εγω παντως
Γεια σας κοριτσια...Τι κανετε ελπιζω ολες καλα....
Ανεζινα μου ναι γινονται εκδρομουλες....οποτε αν θες για οποτε θες το ψαχνω και σου λεω..
Μπαρμπι μου δεν νομιζω πως ειναι και η καλυτερη επιλογη το να κλειστειτε στην πολη τετοιες μερες...Αν θελεις μπορω να κανω μια ερευνα αγορας και να σε παρω να σε πω..εχω ενα δυο γνωστους με ξενοδοχεια και μερικους ακομη που δουλευουν σε αλλα μηπως και βρουμε κανενα δωματιο λιγο πιο προς την εξοχη ....Αμα θελεις μου λες και το ψαχνω....
Φιλακια πολλα σε ολες ενα υπεροχο σκ και μια υπεροχη πρωτομαγια...ολοι θα ειναι στας εξοχας και θα ψηνουν και εγω στο σπιτι με τα ζουμια μου...αλλα δεν πειραζει χαλαλι...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΛΙ....κι εγώ σπίτι θα είμαι και μάλιστα στην Αθήνα....εσύ που έχεις και τα ζουμάκια σου.....εγώ τα μόνα ζουμιά που με πιάνουν είναι τα κλάματα για τα κιλά μου...και όχι μόνο!
Αλλάζουμε ζουμιά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλό μήνα...αποχαιρετήστε την άνοιξη και βουρ για το γυμνοκαλόκαιρο...τι ωραία που κρυβόμαστε κάτω από τα χοντρόρουχά μας, κρύβαμε παχουλογαμπούλες στις μπότες, εξαφανίζαμε χαλαρομπρατσάκια στα μακρομάνικα και....τί φαινόταν;;;;ένα μικρό μέρος των αφρατοποδιών μας τυλιγμένο στα κολάν και τα, πραγματικά χωρίς καμιά διάθεση ωραιοποίησης αυτή τη φορά, τα ονειρικά μας πρόσωπα.
Εντάξει...΄Λίλη, Αλεξάνδρα, Ναταλί και κάποιες άλλες αποστατούσες από τη λέσχη των ωραίων Αναγεννησιακών γυναικών..για εσάς που ξεμπουρμπουλιαστήκατε και αποψιλωθήκατε από ίχνος λίπους, αυτά δεν ισχύουν...ισχύουν όμως για εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κρατώ ψηλά τη σημαία της εν προσπαθεία διαιτούσης και, έτσι, έχω το δικαίωμα να κάνω τον απολογισμό όπως και να προετοιμάζω το κοινό για το τι μέλει γενέσθαι...
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, λοιπόν.....(λέμε τώρα...)
Αγαπητη μου Tidekpe μην φανταστεις οτι καναμε επεμβαση και μας φυγανε τα κιλα....απλα και μεις σε διαιτα ειμαστε αλλα με τροπο αλλο....εκεινον που δεν σου επιτρεπει να κανεις ατασθαλια....εχω να βαλω μπουκια στο στομα μου 11 μερες...ενταξει οχι οτι πειναω αλλα αυτα τα παλιοζουμια τα βαρεθηκα...να πιεις νερο..να πιεις χυμο..να πιεις γαλα..τσαι αντε και λιγο ζουμακι απο καμμια κοτουλα αλανιαρα..τι αλλο να πιεις?????? Καλε μολις ειδα το τικερακι σου εισαι 71.5 και λες πως εισαι χοντρη????θα σε μαλωσω εχουμε και 30 κιλα διαφορα.....αιντε να μην ακουω παραπονα θεα θα εισαι...
Aλεξάνδρα μου....το ξέρω ότι ακόμη παλεύετε και έχετε δρόμο μπροστά σας και, σε καμιά περίπτωση, δεν το θεωρώ έυκολο δρόμο ή λύση...αστειευόμουν,καθώς φαντάζομαι ότι είναι ήδη αρκετά δύσκολο αυτό που ζείτε....εδώ καισαρική κάνουμε και χρειαζόμαστε μέρες και μέρες να συνέλθουμε....απλώς, θέλησα λιγάκι να σας διασκεδάσω με την πιθανότητα που υπάρχει πλέον ισχυρή μπροστά σας...
Ως προς τα δικά μου....είναι μεγάλη ιστορία...τέλος πάντων, όπως και να΄ναι καλή συνέχεια και καλό μήνα....φιλιά!
Αχχχχχχχχχ αυτη η πιθανοτητα να δουμε ποτε θα γινει πραγματικοτητα ...............αχ αυτη η υπομονη δεν ειναι μεσα στα προτερηματα μου....
K A Λ Ο Μ Η Ν Α !!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιάσατε το μαγιόξυλο????????? Εννοώ βέβαια το κανονικό και όχι αυτό που μας εστειλε το ΔΝΤ!!!
Αισίως κατεβηκα στα 82,5 και στις 04/05 κλείνω 2 μήνες από την επέμβαση. Εχω απώλεια 13,5 κιλά σε 2 μήνες.
Νομίζω ότι ούτε πολύ είναι ούτε λιγο. Παντως εμφανισιακά η διαφορά ειναι αισθητή. Το βλέπω και στα ρούχα μου.
Πιστεύω ότι ασχετα από τα κιλά που χάνουμε, λόγω της περιορισμένης ποσότητας τροφής χάνουμε λίπος και αυτό ειναι που κάνει τη διαφορά και στο σώμα και στην εμφάνιση.
Εγω τώρα αν και 83,5 αισθάνομαι 10 κιλά πιο κάτω και αυτό νομίζω οφείλεται στην απώλεια λίπους.
Κατά τα άλλα εντός της εβδομάδας λέω να κάνω το πρώτο μου μπανάκι (Θεού και καιρού θέλοντος).
Κοριτσια μου φρεσκοχειρουργημένες και μη να εισαστε καλά.
Φιλάκια πολλά
Γεωργια στα ζουμια πως τα πηγαινες με ποσοτητες...ρε παιδια εγω πινω γυρω στο λιτρο τη μερα και ακομη δεν εχω νιωσει καποιο φουσκωμα ειναι φυσιολογικο????
Quote:
Originally posted by alexandra79
Γεωργια στα ζουμια πως τα πηγαινες με ποσοτητες...ρε παιδια εγω πινω γυρω στο λιτρο τη μερα και ακομη δεν εχω νιωσει καποιο φουσκωμα ειναι φυσιολογικο????
Γιατί να νιώσεις φούσκωμα? Και εγώ πάλευα να συμπληρώσω το λίτρο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Καναδυο φορές μόνο που ξεχάστηκα και ήπια απότομα - ξέρεις μονορούφι που λέμε - πονεσα αρκετά μπορώ να πω.
Εμένα τωρα με απασχολεί το γεγονός ότι μπορώ να φάω όλα τα φαγητά, απλά σε περιορισμένη ποσότητα.
Για παράδειγμα μπορώ να φάω 3 πιρουνιές μακαρόνια και μπορώ επίσης να πιω ελληνικό καφέ. Το λέω γιατί αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι καποιοι δεν μπορούσαν.
Εγω διαπιστώνω ότι τρώω όλα τα φαγητά, αλλά λίγο.
Καλό μήνα!!!!!!!
Καλή ανάρρωση Αλεξάνδρα μου!!
και Ναταλάκι σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας!!! Ταχεία ανάρρωση κουκλίτσα!!!!
ευχαριστω πολυ ευγενια μου..
Εεεεεεεεεεε που ειστε ολοι σημερα...???? Καλημερα και καλη εβδονμαδα σε ολους φιλακια...