Originally posted by forty
Quote:
Originally posted by sweetOctober
Σκεφτομαι οτι αυτη την Κυριακη ισως αλλαξει η ζωη μου. Ερχεται μια φιλη μου απο Αθηνα με τον φιλο της απο Βουλγαρια. Αυτος αρχισε στα 120 κιλα ωμοφαγια και τωρα ειναι 70. Ξερω ειναι μεγαλη αλλαγη και το σκεφτομαι καιρο τωρα, ομως αυτοματα αποκλειει καθετι επεξεργασμενο, δεν γινεται αποτομα αλλα σταδιακα, και γλιτωνω μια ζωη απο τη θερμιδομετρηση.
ακομα κι αν δεν αλλαξω συνηθειες σιγουρα θα με μαθει πολλα. Εχω αγωνια! Ηρθε η ωρα μου να φροντισω τον εαυτο μου πιο ουσιαστικα. Να μυηθω σε νεες τροφες, πιο αγνες πιο ωφελιμες. Ελπιζω οτι θα με βοηθησει πολυ αυτη η επαφη.
Η ωμοφαγια ειναι πολυ καλη αλλα επειδη το ειχα δοκιμασει για λιγες μερες ειδα οτι σε εμενα δεν δουλεψε καλα με τον τροπο που το εκανα,απο τη δευτερη μερα το στομαχι δεν μπορουσε να χωνεψει καλα τα λαχανικα και τα φρουτα και ειχα φουσκωματα.πιστευω οτι πιο σωστο ειναι αυτο που κανουν οι ωμοφαγοι με τον αφυγραντη,που μαγειρευουν μ'αυτον και τρωνε και δημητριακα,αλλιως πρεπει να τρως πολλους ξηρους καρπους που παλι κανεις κακο στον οργανισμο(δεν θυμαμαι για πιο λογο κανουν ανισορροπια) η αν εχεις ευαισθησια να πινεις πολλες απο τις τροφες για να παιρνεις τα θρεπτικα συστατικα χωρις να βαραινεις το στομαχι.Μακαρι να παρεις πληροφοριες να μας γραφεις,ειναι πολυ ενδιαφερον:thumbup: