....οτι σημερα θα ηθελα να τα πιω στο πιο παρακμιακο μπαρ των Αθηνων :)
Printable View
....οτι σημερα θα ηθελα να τα πιω στο πιο παρακμιακο μπαρ των Αθηνων :)
Α ρε μάνα που είσαι να μου κάνεις μια κατσαρόλα αρνάκι φρικασέ... έστω μαγειρίτσα στη χειρότερη....
Αυτό που μου αρέσει στην Αθήνα είναι ότι σε σχέση με μας στην επαρχία έχετε πολύ περισσότερες επιλογές σε όλα.
+1 και εγώ θα ήθελα να μένω εκεί.Και αν δεν αλλάξει κάτι στην ζωή μου την επόμενη 3ετια εδώ που βρίσκομαι και θα έχω τελειώσει με κάτι υποχρεώσεις που έχω εδώ που βρίσκομαι,θα κινήσω γη και ουρανό για να πάω να μείνω εκεί.
Tην Αθήνα θα τη σεβαστείτε σαν πόλη και θα την εκτιμήσετε μόλις τη χάσετε... Ρωτήστε και εμένα...
Kαι η Θεσσαλονίκη ωραία πόλη αλλά δεν είναι Αθήνα..Αμάξι έχω αλλά όποτε κατεβαίνω Αθήνα στο 95% των μερών που θέλω να πάω πηγαίνω με τις συγκοινωνίες.Ειδικά το μετρό μου αρέσει πάρα πολύ.Και επεκτείνεται συνεχώς.Τα λεωφορεία οκ είναι κάπως..
Αααα το ιδανικο για εμενα θα ηταν το χειμωνα σε καποια πολη και το καλοκαιρι σε νησι, αλλα ενταξει μην τα θελουμε ολα δικα μας :P
Απλά όλοι (ή σχεδόν όλοι) έχουν αποδεκτεί αυτό που είναι (όσο καλά, μέτρια ή χάλια θα τους κατετασσε ένας αντικειμενικός παρατηρητής με αυτο το είναι), γι αυτο τους νοιωθεις ικανοποιημένους με τη ζωη τους, γι αυτο βλεπεις η καθε επομενη μέρα να είναι μια μηχανική επανάληψη της προγούμενης. Έχουν συμβιβαστει δλδ με τον εαυτο τους όπως τους τον διαμόρφωσαν άλλοι και έπειτα με το που πήραν τα ηνία οι ίδιοι.
Η θρησκεια ειναι για να τους δινει γαλήνη και ελπίδες και τα events και καποιες αλλαγες για να δίνουν χρώμα σε κάτι που όπως ειπα επαναλαμβανεται μηχανικά.
Σημαντικο ρολο παίζουν και οι δικαιολογιες γι αυτο που μπορεσαν ή δεν μπορεσαμε να γινουμε, έτσι για να νιωθουμε γαληνη και μια πλαστη ευτυχία. Το αν και πόσο πλαστη ειναι αυτη η ευτυχια καθορίζει και το μεγεθος των συμβιβασμών στη ζωη μας.
Οσοι ειναι ασυμβιβαστοι, ψαχνουν (έστω απεγνωσμενα) διεξόδους για να μην τους γινει η ζωη ανυπόφορη, κι ετσι να ζουν με την αναμονη του τελους.