Επανέρχομαι δυναμικά μπας και μπω σε καμιά σειρά κ αρχίζω να χάνω πάλι.
87.4 σήμερα 26.12.2012
Επειδή κάνω μια ετήσια αναδρομή,ακριβώς ένα χρόνο πριν ζύγιζα 109 κιλά. Με παρηγορώ :saint:
Printable View
Επανέρχομαι δυναμικά μπας και μπω σε καμιά σειρά κ αρχίζω να χάνω πάλι.
87.4 σήμερα 26.12.2012
Επειδή κάνω μια ετήσια αναδρομή,ακριβώς ένα χρόνο πριν ζύγιζα 109 κιλά. Με παρηγορώ :saint:
και να δεις goldfish που σε λιγότερο από χρόνο θα ζυγιζεις 67! χρόνια πολλΆ και καλή επιτυχία σε όλους με τους στόχους μας :)
Καλησπέρα ! Σημερα με το πρωινό ζύγισμα ήμουν από 105.1 την προηγούμενη εβδομάδα , 104.4 :bigsmile: καθόλου κακά για γιορτές :)
άψογα!
έπιασες ήδη το στόχο του Γενάρη! ;)
ναι βασικά σωστο ... κάτσε να διορθώσω την υπογραφη ...
καλημερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους ειμαι παλια στο φορουμ αλλα ξεκιναω παλι απο την αρχη για ακομη μια φορα!!!! λοιπον:
2/1/2013->108.5
πρωτο ζυγισμα και ξεκιναω......
ξεκινάω κι γω!!! Πάμε γερά!
Πρωτο ζυγισμα ηταν 2/1/2013 108.8!!! (μαζι ειμαστε linealp!)
2/1/2013-> 108.5
9/1/2013-> 106.1
9/1/2013 105.6 :thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by sweetOctober
2/1/2013 108.8
2.1.2013 107.9
9.1.2013 105.1
ααααχχχχχ παιδιά καλά το 'λεγα εγώ οτι η άλλη ζυγαριά "έχανε" και έδειχνε ότι να 'ναι :( ... η παλιά με έδειχνε 104,κάτι αλλά είχε μεγάλη απόκλιση άμα ανέβαινα 2 η 3 φορά , τύπου 2-3 κιλά πάνω ή κάτω . Χάλια . Οπότε είπα να την αλλάξω . Παρήγγειλα μια μέσω ιντερνετ και μου την έστειλαν σήμερα , αναλογική , αυτήν http://www.pharmacy4u.gr/medisana-an...e-p-13701.html . Αυτή λοιπόν με μεσημεριανό βέβαια ζύγισμα με δείχνει 109 :( Οπότε μιας και θα ζυγίζομαι μόνο σε αυτήν πλέον ανανέωσα και το τικεράκι και τους στόχους κλπ . Τουλάχιστον να ξέρω τι μου γίνεται ! Ξενέρωσα πολύ είναι η αλήθεια αν και δεν νομίζω να πήρα κιλά μέσα στα χριστούγεννα γιατί πρόσεχα τις μέρες που δεν ήταν γιορτες και έκανα και όσο μπορούσα (λόγω γόνατου) γυμναστική. Στα ρούχα μου πάντως και στον καθρέπτη νιώθω μια χαρά και παίζει να χω χάσει και κανενα κιλό απ την προηγούμενη βδομαδα αλλά δεν μπορώ να το ξέρω ... οπότε ... από Δευτέρα γυμναστήριο και τα κεφάλια ακόμη πιο μέσα ... :(
Καλοριζικη η ζυγαρια STELLOU μου .....Γιαμμενα κακως αλλαξες με την αρχικη που ξεκινησες επρεπε να τελειωσεις αλλα τωρα το εκανες , δεν πειραζει .............. δεν πιστευω οτι εβαλες τοσα κιλα απλα παιζουν οι ζυγαριες ............... Ισως αυτη στο ξεκινημα να σε ειχε δειξει παραπανω οποτε μια ή αλλη να εισαι ......... Μην στεναχωριεσαι παντως θα το σπασεις το 100 ειμαι σιγουρη για σενα :!!!!!!:smirk:
Σίγουρα δεν έβαλα τόσα κιλά , αφού νιώθω πολύ καλά στα ρούχα μου ... δεν πειράζει , θα ξαναζυγιστώ και αύριο πρωί μόλις ξυπνήσω. Υπομονή , από Δευτέρα έχει και γυμναστήριο οπότε οργανωνόμαστε ακόμη πιο πολύ .. :)
και γω καπως ετσι την πατησα με την δικια μου,,,
καλο ειναι να ζυγιζεσαι σενψηφιακη,,
να φανταστεις η παλια μου η αναλογικη δειχνειοτι ειμαι 67 κιλα ενω η φηφιακη 71,5,,,,,,,,
τελικα ζυγιζομαι στην ψηφιακη κ ονειρευομαι ναπαω συντομα σε αυτα που λεει η αναλογικη,,
εμένα πάλι το αντίστροφο συνέβη , από ψηφιακή σε αναλογική , η ψηφιακή έδειχνε οτι να ναι . Την αναλογική την πιστεύω πιο πολύ γιατί τα ίδια δείχνει και η αναλογική της διαιτολόγου μου