Σε καταλαβαίνω κι εγω στην σχολή νιώθω εντελώς σκατά, λες και δεν έχω κανένα κοινό με κανέναν :S Κι αυτές οι ομαδικές πια....θάνατος!! Κι εμείς δυστυχως δεν εχουμε καν εξεταστική για να ησυχάσουμε....
Printable View
Σε καταλαβαίνω κι εγω στην σχολή νιώθω εντελώς σκατά, λες και δεν έχω κανένα κοινό με κανέναν :S Κι αυτές οι ομαδικές πια....θάνατος!! Κι εμείς δυστυχως δεν εχουμε καν εξεταστική για να ησυχάσουμε....
πωπωπω καταλαβαινω.... εγω επεσε σε ομαδικη που πρεπει να μαι μαζι ερκετες ωρες και δεν με μιλαω με κανεναν, δεν με χωνευουν κιολας, ισως ειμαι λιγο απομακρη καθως δεν εχουμε υα ιδια ενδιαφεροντα, οι ωρες περνανε εφιαλτικα.....
Σε καταλαβαίνω....κανε υπομονη όσο μπορεις και μην ξεχνάς είμαστε κι εμείς εδώ για στήριξη :D
Στο θέμα μας τώρα, σκέφτομαι πόσο πολύ δεν θέλω να κάνω εργασία στατιστικής :(
Γιατι αυτό; ΕΝνοώ έχει κάποια σχέση η θερμοκρασία με τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού;;; Νομιζα πως ίσα ίσα κάνει καλό γιατί σκοτώνει μικρόβια κλπ...
το αντιθετο σκοτωνει τα παντα η θερμοτητα. Αυτο που λες ισχυει στο σιδερωμα, μας αρεσει να σκοτωνει μικροβια. Στο φαι μας τα θελουμε ολα ζωντανα και αφομοιωσιμα.Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Γιατι αυτό; ΕΝνοώ έχει κάποια σχέση η θερμοκρασία με τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού;;; Νομιζα πως ίσα ίσα κάνει καλό γιατί σκοτώνει μικρόβια κλπ...
O_o'
Με σοκάρεις λίγο ΧΔ Θα πάω να το ψάξω λίγο το θέμα :P
Η Φλωρα Παπαδοπουλου ειναι εδω και πολλα χρονια ωμοφαγος,ειναι σεφ και εχει γραψει βιβλιο με συνταγες.αυτο ειναι το blog της με τα παντα για την ωμοφαγια,αξιζει να το ψαξει οποιος ενδιαφερεται http://omofagia.gr/
απο εκει πηρα αυτο που ειναι γραμμενο στα εισαγωγικα forty! οι ωμοφαγικες συνταγες ειναι απαιχτες, ο φιλος θα μου μαγειρευε. Πωπω εχω σκασει που δεν ηρθε :(
Ε μπορει να έρθει κάποια άλλη στιγμή σύντομα :)
Σκέφτομαι πως με τρώει ο πισινός μου να ζυγιστώ (όλοι μου λένε πως έχω αδυνατίσει :D ), αλλά πρέπει να κρατηθώ γιατί έχω βάλει στόχο το αραιό ζύγισμα....φάση μια φορά τον μήνα κι ακόμα δεν έχω κλείσει μήνα :/ Αλλά τρώγομαι και με βλέπω να ανεβαίνω..... (στην ζυγαριά εννοώ :P )
καλε σιγά ανέβα!το θέμα είναι να μην ανεβαίνουμε συνέχεια!Τώρα για μία φορα τη βδομάδα η στις 2 βδομάδες είναι οκ!
τα ρουχα ειναι ο καλυτερος κριτης, εκτος κι αν εχουν λαστιχο οποτε οχι :D
ζυγιστηκα μετα το εμσημεριανο γευμα και ειμαι ιδιο με το πρωινο ζυγισμα νηστικη. Νομιζω οτι αυριο θα εχω επανελθει στο 9 μου και θα προχωρησω πιο ομορφα!
Στα ρούχα βλέπω διαφορά :D Κυρίως στο πως "στρώνουν". Ξερεις κάτι απαισια κοψίματα έχουν μειωθεί κλπ. Παντελονι δεν έχω βάλει ακόμα λογο κυστης, την βγάζω με κολάν και μπλουζοφορέματα!
Αντε να το δουμε και για τρίτη φορά το 9 μόνιμα πλέον :D
ε αμα τριτωσει ετσι ελπιζω αχαχαχαχ