Έχω μουσαφιρέους, θα τα πούμε αργότερα χιχιχιχι.
Printable View
Έχω μουσαφιρέους, θα τα πούμε αργότερα χιχιχιχι.
Το λαλλάγγι? το λαλλάγγι?..............
Λαλαγγοκατάσταση μυρίζομαι και εγώ Έλενα μου!
Μόλις τελείωσα την ταινία που έβλεπα τους Απογόνους με τον Κλούνει, εντάξει δεν τρελάθηκα αλλά δεν ήταν και άσχημη, με κράτησε μέχρι το τέλος. Νομίζω μετά από λίγο καιρό δεν θα την θυμάμαι καθόλου! :lol: ήταν κάπως χλιαρή!
Ο ρατατούης δε ʼβα μου άρεσε πολύ και απόδειξη ότι μετά από χρόνια που την έχω δει την ταινία ακόμη την θυμάμαι! Ήταν πολύ γλυκός ο ποντικομαγειρούλης!
Επιτέλους βρήκα την δίαιτα που μου ταιριάζει!!! :lol:!!!
ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ ΔΊΑΙΤΑ! ΧΑΣΤΕ 36 ΚΙΛʼ ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ!!!
Κοριτσάκια καλησπέρα !!!!!
Καλώς το Γιωτάκι μας!
Γειά σας κοριτσάκια μου!!!Μόλις μπήκα σπίτι και αναλογίζομαι γιατί έφαγα έξω λαζάνια με κιμά αφού μετά με τρων οι τύψεις????
Ευτυχώς διαβάζω ότι είστε καλά και περνάτε και καλά.!!!!!Εγώ ακόμα εδώ,δε την παλεύω με τίποτα,θελω το σπιτάκι μου και την ησυχία μου.
Καλώς την! Αααα σου έχω την κατάλληλη δίαιτα Αστερόσκονη! Δες το ποστ μου λίγο παραπάνω! ;)
Quote:
Originally posted by Eli
Επιτέλους βρήκα την δίαιτα που μου ταιριάζει!!! :lol:!!!
ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ ΔΊΑΙΤΑ! ΧΑΣΤΕ 36 ΚΙΛʼ ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ!!!
κ εγώ τη θέλω!!!!!!!!!!
Ξεκινάμε από Δευτέρα ?
Μου πήρε πολύ καιρό μέχρι να συνηδειτοποιήσω πως όλα τα ωραία παχαίνουν κ έλεγα γιατί η σοκολάτα ρε γαμώτο μου να έχει τόσες θερμίδες κ να σας πω ακόμα δεν το έχω πολυσυνηδειτοποιήσει :starhit:
Όλα καλά κ πανεύκολα σε ενα σουπερ μαρκετ να παω τα βρισκω...Απλώς αναρωτιέμαι πού θα βρω τη λουκουμόσκονη.....γμτ....
Ασχέτως αυτού, πιστεύετε πως με την υποθερμιδική διατροφή που ακολουθώ μέσα στις μέρες της εβδομάδας μία μεσαία μερίδα λαζάνια με κιμά, ομολογουμένως παχυντικά,μπορούν να μου χαλάσουν την προσπάθεια και να ξαναβάλω κανένα κιλό?
κοράσια μου, καλησπέρα και καληνύχτα!
Τελείωσαν και οι αποψινοί χοροί και τα πανηγύρια, ντύθηκα , στολίστηκα, είδα κόσμο, έφαγα έξω και τώρα την πέφτω!
Ελάκιον μου, η δίαιτα που προτείνεις, εγγυημένη και κυρίως δεν παιδεύεσαι να ψάχνεσαι τι να τρως κάθε μερα, απλά πράγματα:lol::lol:
αστεροκόριτσο, ιδέα δεν έχω για το τι μπορεί να κάνει μια μεσαία μερίδα λαζάνια με κιμά, φαντάζομαι όχι τραγικές επιπτώσεις..
Giotaki, αύριο θα είναι μια καινούρια, καλύτερη μέρα...
Φιλιά σε όλες, εις αύριον τα καλύτερα!
Τελείωσε και η δική μου η ταινία και με άφησε με το χαμόγελο. Ο καθένας μπορεί να μαγειρέψει, έλεγε συνέχεια... Ας το ξανασκεφτούμε λιγάκι αυτό... :rolleyes:
Eli μου, αυτή τη δίαιτα την έχω κάνει παλιότερα με μεγάλη επιτυχία! Τι μου θύμισες τώρα, μου έτρεξαν τα σάλια... Μια μερίδα πόδια από κουτσές αράχνες, μιαμ, μιαμ, το καλύτερό μου! :lol:
Θα σε ακολουθήσω, Μακγιωτ, στην αγκαλιά του Μορφέα..
Η Τζίνα μάλλον βρίσκεται στην αγκαλιά του λαλαγίου της.. Αύριο σε περιμένει το διψασμένο κοινό σου για ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!
Η Αστερόσκονη δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι χωνεύει ένα πεντανόστιμο φαγητό.. Κακώς!
Το Γιωτάκι βασανίζεται στη Σιβηρία.. Τελειώνουν τα βάσανα, κουράγιο!
Η Eli μας δίνει καινούριες ιδέες για δίαιτα... Πάντα τέτοια!
ʼλλη μία όμορφη μέρα τελειώνει.. Παίρνω αγκαλιά το βιβλιαράκι μου και σας καληνυχτίζω! Φιλάκια! :love:
ΜακΓιώτακι καλό βράδυ,μπράβο σου που πέρασες όμορφα απόψε !!!!!
Αστεροσκονη δε νομίζω να συμβεί κάτι με τα αποψινά λαζανία ,μη στεναχωριέσαι όλα οκ!!!!!
Όσο για τη δίαιτα της Έλλης απλά δεν έχω λόγια είναι αυτο που περίμενα στη ζωή μου(να'σαι καλά κοπέλα μου που μου φτιάχνεις έστω και λίγο τη διάθεση ,είσαι άπαιχτη)
Εγώ πάλι δυσκολεύτηκα με τις 24 σταγόνες νερού από λίμνη που βρίσκεται σε οροπέδιο των Βολιβιανών ʼνδεων! Μόλις όμως γύρισα από τις Βολιβιανές ʼνδεις και είμαι έτοιμη να ξεκινήσω!!!
Αστερόσκονη μου αν φας μία φορά ένα φαγητό με παραπάνω θερμίδες εννοείται πως σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πρόκειται να βάλεις κιλά ή για την ακρίβεια λίπος! Αφού όμως κάνεις υποθερμιδική δίαιτα υπάρχει περίπτωση να δείξει παραπάνω η ζυγαριά που δεν έχει να κάνει με λίπος αλλά με υγρά. Όταν κάνουμε υποθερμιδικές δίαιτες, απελευθερώνεται το γλυκογόνο που έχει αποθηκευμένο στο σώμα μας για περιπτώσεις ανάγκης σε περίοδο πείνας, σε αυτή την περίπτωση επειδή το γλυκογόνο δεσμεύεται στον οργανισμό μας με νερό όταν απελευθερώνεται, απελευθερώνεται μαζί και το νερό το οποίο βγαίνει από την κλασσική οδό ;). Έτσι έχουμε την ψευδαίσθηση ότι έχουμε χάσει παραπάνω κιλά αλλά συνήθως είναι περισσότερα υγρά παρά λίπος. Έτσι όταν ξαναφάμε ελεύθερα και ειδικά σύνθετους υδατάνθρακες όπως γλυκά, ψωμί, ζυμαρικά το σώμα μας αποθηκεύει ξανά γλυκογόνο και έτσι και νερό...οπότε και στην ζυγαριά μπορεί να φανεί μία άνοδος στα κιλά μας που οφείλεται στα υγρά μας. Δεν ξέρω αν το έχω εξηγήσει αρκετά σωστά το είδα πρόσφατα σε ένα ντοκυμαντέρ στο the body story.
Από προσωπική εμπειρία πάντως όταν ξεφύγω αρκετά από την διατροφή μου αν επανέλθω σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν έχω επιπτώσεις στο βάρος μου. Ή αν έχω είναι για λίγες μέρες και μετά επανέρχομαι.
Είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχει καθόλου επιπτώσεις στο βάρος σου , απλά μπορεί να σου φέρει μία παροδική ανισορροπία. Μην πτοείσαι και αφήσεις τις τύψεις να σε οδηγήσουν σε ένα αναπόφευκτο υπερφαγικό επεισόδιο ;). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε μία τέτοια περίπτωση είναι να απολαμβάνεις και να συνεχίζεις με την διατροφή σου χωρίς τύψεις :).
Καληνύχτα :kiss:
Φιλάκια Αβουλίνι και καλό βράδυ!!!!!Τι τραβάτε κι εσείς εδώ πάνω ,χαρά στο κουράγιο σας!!!!!
Καληνύχτα ΜακΓιωτάκι, καληνύχτα Αβουλίνα!!! Όνειρα γλυκά και ζεστά!
Έλη μου σε ευχαριστώ πολύ...Το εξήγησες τέλεια....Υποθερμιδική τη λέω εγώ, δεν ξέρω...Πρώτη φορά αποφάσισα να μην πάω σε διαιτολόγο αλλά να περιορίσω τις ποσότητες, τα λιπαρά , τα γλυκά και να αυξήσω φρούτα, σαλάτες, πρωτείνη και κανονικούς υδατάνθρακες...Τρώω κοινώς και λιγότερο και καλύτερης ποιότητας φαγητό ψητό ή βραστό αλλά όχι τηγανιτό. Και φυσικά δε με έχω αποκλείσει και από πιό σύνθετα φαγητά πχ γιουβαρλάκια της μαμάς!!!!Οι ποσότητες όμως είναι αρκετά μικρότερες!!!! Παίρνοντας αρκετά λιγότερες θερμίδες σε σχέση με πρίν κ λιοτερες σε σχέση με αυτές που καίω , αυτοτιτλοφορώ τη διατροφή μου υποθερμιδική κ ουδεμίαν ευθύνη έχω!!!Ελπίζω να μην έκανα τρελή πατάτα σήμερα αλλά είπα να κάνω διατροφή όχι να στερηθώ τα πάντα και να ξαναγυρίσω μετά στα παλιά λόγω στέρησης...
Έλα βρε Αστερόσκονη σιγά τι έκανες πια! Έφαγες ένα βράδυ ένα φαγητό που το είχες στο μυαλό σου ως "απαγορευμένο" και κάτι τρέχει στα γύφτικα! :lol:
Μια χαρά μου ακούγεται αυτό που κάνεις κούκλα μου συνέχισε και μην πτοείσαι από μία βραδιά που στο κάτω κάτω πέρασες καλά με την παρέα σου! Συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις και μια χαρά θα τα πας ;)
Γλυκιες μου καλό βράδυ !!!!! Φιλία πολλά και όνειρα γλυκά!!!!!
Καληνύχτα και από εμένα κοριτσάκια μου λέω να ξαπλώσω ναι κοιμηθώ και εγώ σιγά σιγά. Φιλιά πολλααααα
Αχ!βρε κοριτσια δεν σας προλαβα!Αλλα κ εσεις ειχατε γεμισει 4 σελιδες!μεχρι να τις διαβασω.....Να ξεκινησω με την καταπληκτικη διαιτα της Ελις.Ευχαριστω πολυ.Θα την ξεκινησω απο αυριο!θα γλυτωσω το χειρουργειο!
Αβουλινι μου υπαρχουν κ χειροτερα!Θυμασαι καποια,ονοματα δε λεμε,που πηγε ναφτιαξει ζελε κ δεν τα καταφερε?κ εσυ καλο μου δεν εκανες τελοιο το κεικ που για πρωτη φορα εφτιαχνες?Σιγα....Παρε με ομως ενα τηλ κ ρωτα.Στα γλυκα γενικα βαζουμε αλευρι για ολες τις χρησεις η μαλακο.το σκληρο ειναι για ψωμι κ για πιττες μονο.Για κεικ παιρνεις παντα φαρινα,Γιωτης καλυτερα κ οχι φαριν απ την κοκκινη η την πορτοκαλι.κανεις τη συνταγη κατα γραμμα,μονο που κρατας ενα δαχτυλο αλευρι απο το πακετο.Βαζεις ξυσμα πορτοκαλιου η σοκολατα νιφαδες η καρυδια η οτι αλλο θες αν θες.Το αποτελεσμα ειναι εγγυημενο!Μου εβαλες ιδεα τωρα!ναφτιαξω κεικ.Ο νικος κανει διατροφη,ο αντρας μου θαπαει χωριο,μονη μου θα το φαω!
Μακ πολυ χαιρομαι οταν περνας καλα κ σε ακουω ανεβασμενη.Καλο υπνο τωρα!
Αστεροσκονη τα κιλα δεν μπαινουν με μια κ 2 φορες να φας κατι πιο παχυντικο αλλα με συνεχομενες ατασθαλιες.Το απολαυσες?Μη νιωθεις τυψεις λοιπον.
Για τη Τζινα που λαλαγκονεται ουδεν σχολιο!να περασει υπεροχα κ εγω εχω βγαλει το φτυαρι να το εχω ετοιμο για αυριο.
σοκολατενια καλο υπνο κ σε σενα!
Γιωτακι κατσε μεσα στη ζεστασια με τους γονεις κ τον καλο σου!Να περασεις ομορφα στη μινι αποδραση στα πατρια εδαφη!
Ναταλακι μου να πανε ολα καλα εκει κ σ'εσενα κ στους δικους σου.Να ειστε καλα κ να θυμαστε με πολλη αγαπη την υπεροχη μαμα σας.Αλλα μην αφηνεις τον οικο σου ετσι.Θα στον διαλυσουν!ενα ετσι κανεις κ γινεται το ελα να δεις!αν παρουν κ θαρρος....
καλη νυχτα να εχουμε με ομορφα ονειρα,καλο ξημερωμα κ με μια υπεροχη κυριακη.πολλα φιλια σε ολες σας
Καλημέρα κορίτσια!!!! Δεν σας ξέχασα, απλά μάλλον το τόπικ μας έχει γίνει πολύ μεγάλο και ούτε να ποστάρω με αφήνει από το κινητό, αλλά ούτε καν και να το διαβάσω!!!!!!
Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια!!!! Από την Τετάρτη που έχει να σας διαβάσω γράψατε πάααααρα πολλές σελίδες. και δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να σας διαβάσω.
Μπήκα απλά να σας πω πως είμαστε καλά, η ζυγαριά μου κάνει κόλπα αλλά δεν την πιστεύω ότι και να λέει!!!
Με την δουλιά όλα καλά, και πολύ όμορφο περιβάλλον!!!
Σας φιλώ γλυκά όλες σας!!!
καλημέρα πέρα ως πέρα, Κατερίνη και Μακεδονία ενγένει, Κύπρο, Καλαμάτα, Λάρισα, Αθήνα, Αγγλία!
Σήμερα μαγειρεύω το ξακουστό μου χοιρινό στη γάστρα για την ανιψιά μου και το φίλο της, τα λέμε!
Πωλινάκι, τι καλά που η νέα δουλειά σε ικανοποιεί! Καλή Κυριακή από μένα και τα φιλιά μου!
Και μιας και το θυμίθηκα, να ευχαριστήσω το γιωτάκι, το νέο μας μέλος που αν και δεν γράφτηκε πιο νωρίς στην παρέα μας, χαίρομαι που έστω παρακινήθηκε και γράφτηκε από το δικό μου ποστ!!! Δεν έχω διαβάσει κάπου την ιστορία σου κουκλίτσα μου, αν και δεν ξέρω αν την έχεις γράψει κάπου, αλλά θα ήθελα πολύ να τα πούμε!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! δεν σας είπα!!!!! ΑΜΑΛΙΑ και πάλι ΑΜΑΛΙΑ θα είναι το κοριτσάκι μου!!!!! Συμφώνισε και ο σύζηγος ότι αφού έχουμε το όνομα και στις 2 θρησκίες, και στην γλώσσα τους σημαίνει Ελπίδα, δεν έχουμα παρά να χαρίσουμε στο κοριτσάκι μας αυτό το υπέροχο όνομα!!!
Καλημέρα τρελοπαρέα. Βρε Γιώτα που τις βρίσκεις αυτές τις απίθανες φωτογραφίες!! Με το τείχος των δακρύων εξασφάλισα θέμα για να γελάω όλη την ημέρα!:lol: Καλή επιτυχία στο αξέχαστο χοιρινό σου.
Πωλινάκι χαίρομαι που όλα πάνε καλά στη νέα σου δουλειά και το Αμαλία που διαλέξατε για το κοριτσάκι σας είναι πολύ όμορφο όνομα.
Eli μου η δίαιτά σου είναι απίθανη, τη διάβασα και προσπαθώντας να καταλάβω τι έλεγε έχασα 300 θερμίδες!:lol:
Καλημερα στις συνφορουμιτισες που ξυπνησαν!
Η καλημερα της φωτο περιεργη αλλα ειπα να τη βαλω αφου βρισκουν τροπο παντα να διακομοδουν τους ευτραφεις.Αν κ εδω με πολλα κιλα μονο εγω εμεινα πια.Ολες οι αλλες γινατε συλφιδες.Το Ναταλακι μου κανει ακομη λιγο συμπαρασταση.
Καλημερα λοιπον στη Μακ με τις περιεργες φωτο κ που η μυρωδια του ψητου σου μου γαργαλαει τα ρουθουνια...Δεν θα μαγειρεψω.Με κατι μπιφτεκια κ φασολαδα χτεσινα απο το μαγαζι θα τη βγαλουμε.Ασε που απο το πρωι εκανα δουλειες στον κηπο κ τωρα μπηκα να αρχισω το σπιτι.
Καλημερα στην Πωλινα που ευτυχως πηρε τη δουλεια κ ειναι ευχαριστημενη.Ωραιο το ονομα,με το καλο να ερθει κ το μωρο.
Τζινακι καλημερα περα ως περα!να μου φιλησεις την εξω καρδια μαμα κ ας μην την ξερω!Πες της οτι την εχεις κανει διασημη.Α!χρυσο μου τα τρακοσια γραμμαρια ελπιζω να μην τα πεταξες πριν που ημουν στον κηπο....δεν εχω ζυγιστει σημερα...
καλημερα στη Ναταλιτσα που σημερα εχει πολλη κουραση με τα διαδικαστικα κ τοσο κοσμο που θα εχουν.
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια τα υπναρουδικα που δεν μας εχουν ερθει ακομη!
Καλημέρα Γλαύκη. Μην ανησυχείς τα 300 γραμμάρια ήταν σχήμα λόγου δεν τα έχασα πραγματικά! Όταν ξεφορτωθώ κι άλλο κιλό θα σε ειδοποιήσω εγκαίρως! Η μητέρα μου το ξέρει ότι την έχω κάνει διάσημη χιχιχι. Αφού στη γιορτή της της είπα χρόνια πολλά από μένα και από όλες τις κοπέλες στο φόρουμ!
Καλημέρα σας! Καλώς τηνε κι ας άργησε! Δεν έχω πολλή ώρα που σηκώθηκα από το κρεβάτι... Η κρεβατοκάμαρα λούζεται στον ήλιο, το χιόνι λάμπει στις στέγες απέναντι, τα παπλώματα ήταν ζεστά, οπότε καταλαβαίνετε.. Δεν έχω καλύτερο από το να σηκώνομαι σε ένα καθαρό σπίτι, να είναι αργία, να περιφέρομαι άπλυτη, με τις ρόμπες και τα νυχτικά! Σε τι σπίτι μεγάλωσα, αναρωτιέμαι.. Θυμάμαι τη μαμά μου, που, ενώ δεν εργαζόταν, ήταν πάντα άψογα ντυμένη, με φούστα, καλσόν, τα πάντα! Το μόνο που την έκανε "οικιακή" ήταν οι παντόφλες της. Μάλλον δεν πήρα τίποτα από την οικογένειά μου, θυσιάζω την καλαισθησία και την ευπρέπεια στο βωμό της άνεσης!
Μόλις ξύπνησα, άρχισα να σκέφτομαι το φαγητό, όχι το σημερινό, αλλά και το αυριανό. Έτσι, έβαλα να γίνονται φακές, έκανα και την καφεδιά μου και ήρθα να κάνουμε παρέα. Δεν είμαι άχρηστη μαγείρισσα, μόνο στη ζαχαροπλαστική τα κάνω μαντάρα. Αυτό το σκέφτηκα πρώτον γιατί ξύπνησα αισιόδοξη και δεύτερον με αφορμή αυτό που είπε η Γλαύκη για το αλεύρι για το ψωμί και τις πίττες. Το αλεύρι που χρησιμοποίησα είχε ξεμείνει από μία φορά που έφτιαξα πεντανόστιμο ψωμί. Δε μπορεί να κάνω ψωμί και να είμαι και ντιπ άχρηστη, σωστά; Απλά η ζαχαροπλαστική απαιτεί ακρίβεια, ως χημεία που είναι, ενώ η μαγειρική φαντασία και αγάπη. Αυτό είναι όλο!
Σκέφτομαι το νέο κουσούρι που απέκτησα, να τρώω βλακείες στο κρεβάτι. Επειδή έχω συνδυάσει το κρεβάτι με χαρά (χμμμ...), σκέφτηκα να μεταφέρω μία ακόμη απόλαυση εκεί. Στο κρεβάτι κοιμάμαι, διαβάζω, κάνω και άλλα όμορφα πράγματα, οπότε, γιατί να μη μασουλάω πατατάκια, σοκολάτες κλπ; Με αυτό το άθλιο σκεπτικό, τις τελευταίες μέρες έχω μετατρέψει την κρεβατοκάμαρά μου σε ζαχαροπλαστείο! Πάντα μου άρεσε να διαβάζω ξαπλωμένη, μασουλώντας σοκολατάκια. Το έκανα από μικρή, αλλά τότε ήμουν και 50 κιλά. Τώρα αυτές οι ηδονές πρέπει σιγά σιγά να λάβουν τέλος. Χθες, με το που σας καληνύχτησα, πήρα υπό μάλης το βιβλίο μου και τις καραμέλες που θα χρησιμοποιούσα στο κέικ. Μόλις ξύπνησα και είδα στο κομοδίνο άδειο το σακουλάκι, αποφάσισα να μη ξαναπάρω τέτοια πράγματα κοντά μου, γιατί η συνήθεια αυτή εδραιώνεται ανησυχητικά... Χαμογέλασα κιόλας, γιατί το άδειο σακούλι ήταν δίπλα ακριβώς στην κατασκευή από κανέλες της χαράς μου! Ώρα είναι να καταφθάσει με άγριες διαθέσεις και τη ζυγαριά στην αγκαλιά της!
Πωλίνα, μπράβο και για τη νέα σου δουλειά και για τη νέα σου διάθεση! Το Αμαλία είναι υπέροχο όνομα,
Μακ Γιωτ, φοβερό το τοίχος των δακρύων! Δάκρυσα από τα γέλια!
Τζίνα, τηρείς σιγή ιχθύος... Μήπως μας ετοιμάζεις λαλαγκοσυζήτηση για αργότερα; Το λακωνίζειν δε σου ταιριάζει, πράγμα που σε καθιστά ύποπτη!
Καλημέρα αγαπημένες μου!
Γλαύκη μου παραπονεμένη και αργοπορημένη σου στέλνω πολλά φιλάκια! Να ξέρεις δε είναι ποτέ το ίδιο χωρίς εσένα! Καλή επιτυχία με την δίαιτα, εγώ έχω χάσει ήδη 4 κιλά από χθες και συνεχίζω! :lol:
Πωλινάκι μας πόσο χαίρομαι που σου αρέσει η νέα σου δουλειά! Ωραίο το όνομα Αμαλία=Ελπίδα που επιλέξατε μου αρέσει πολύ που είναι συμβολικό και εκφράζει και τους δυο σας.
ΜακΓιωτ καλή επιτυχία με το χοιρινό σου και καλή σας όρεξη! Όσο για τον τοίχο των δακρύων περισσότερο μου ήρθε να κλάψω παρά να γελάσω αλλά δε βαριέσαι it's only money!
Εσένα λαλαγγοΤζίνα σε άφησα τελευταία....πες τα όλα ομολόγησε!!! Τι έκανες χτες το βράδυ;;;;
Καλημέρα, Eli μας! Φοβερή η δίαιτά σου! Μόνο 4 κιλά έχασες από χθες; Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά; Μελέτησε σωστά τα υλικά και τη δοσολογία τους, γιατί εγώ από τα ξημερώματα έχασα 6 κιλά και συνεχίζω! :lol: Αλλά την τηρώ κατά γράμμα! Μήπως σου ξέφυγε κανένα πόδι αράχνης, που όμως δεν ήταν κουτσή; Πρέπει να τις ψάχνεις μία μία, μη βαριέσαι και μετά κλαίγεσαι για το αποτέλεσμα!
Η Τζίνα δε μιλάει... Όλο και πείθομαι πως χθες έγινε χαμός! Μας άφησε εμάς με τις καραμέλες και τις αράχνες, το γλέντησε η ίδια με την ψυχή της και, σα να μην έφτανε αυτό, τώρα δε μας αφήνει να πάρουμε αυτί!
Αβουλινι μου καλημερα!Τι εγινε τελικα με τα κεκοπαξιμαδια?Καλα εγιναν?Παρε τη φαρινα Γιωτης κανε τη συνταγη που γραφει επανω κ θα με θυμηθεις.πρωτα ομως θα κανεις υπευθυνη δηλωση οτι εχασες αλλο ενα κιλο δηλ 67.Κ κομμενα τα καραμελοειδη γιατι θα σε μαλωσω.αν θες κατι γλυκο φαε ενα παστελι η μια μπαρα να παρεις κ βιταμινες.θα μαλωσω κ το παρεακι αν ξαναφερει πακοτινογαριδοπατατακια!Ε� �ω καθιερωσα κ δεν παιρνω(συχνα)βλακειες κ ετσι ουτε τα τρωω ουτε λεφτα σε περιττα χαλαω.
Τωρα η Τζινα μας περασε τοσο καλα εχτες βραδυ κ επειδη ειπα οτι εχω βγαλει το φτυαρι το παιζει κουφη σαν τη σκυλιτσα της...
Καλημερα γλυκια μου Ελι!Κυνηγαω κατι αραχνες για το μεσημεριανο!Ελι ζουμπανεας ειναι η διαιτα?Βλεπω διαδες κ τριαδες!Μπραβο!:starhit:
Καλημέρα ʼβα μου. Είχα κι εγώ τη συνήθεια, όλη μου τη ζωή, να τρώω ξαπλωμένη βλέποντας τηλεόραση γι'αυτό και τώρα βρήκα τη λύση με τον πασατέμπο. Παίρνω λίγο πασατέμπο την ώρα που ξαπλώνω και έτσι ξεγελιέμαι ότι τρώω κάτι. Δεν τηρώ σιγή ιχθύος, αφού σας είπα χθες ότι είχα μουσαφιρέους, ποιός θα ερχόταν να με δει στις 11 το βράδυ οεο; Και τι άλλο να σου πω, δεν ξέρεις πως γίνεται;!:lol:
Αβα εχουμε ξεχασει πως γινεται,ε?Τζινα θελουμε ολες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες κ τεχνικες!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Η Τζίνα δε μιλάει... Όλο και πείθομαι πως χθες έγινε χαμός! Μας άφησε εμάς με τις καραμέλες και τις αράχνες, το γλέντησε η ίδια με την ψυχή της και, σα να μην έφτανε αυτό, τώρα δε μας αφήνει να πάρουμε αυτί!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Τωρα η Τζινα μας περασε τοσο καλα εχτες βραδυ κ επειδη ειπα οτι εχω βγαλει το φτυαρι το παιζει κουφι σαν τη σκυλιτσα της...