-
Σκέφτομαι πως θα προσπαθήσω να απολαύσω αυτές τις τρεις μέρες διακοπών που μου δώθηκαν χωρίς να σκέφτομαι το τι θα φάω για να μην. μου κάτσουν κατευθείαν στα σημεία που με καίνε....λέω να απολαύσω όσα απαγορεύω στον εαυτό μου να έχει τόσο καιρό.... με τις τύψεις και τα ψυχολογικά θα ασχοληθώ από την Τρίτη! :)
-
Προσεχε μόνο μην το μετανιώσεις :)
Στο λεω γιατι η ουσια ειναι να αποκτησουμε υγιεινες συνηθειες και να χαιρομαστε εμ αυτες! όχι να ειμαστε σε μια μόνιμη καταπιεστική δίαιτα....
-
-
SissyOly απολαυσε τα! και ηρεμησε!! εισαι στα κιλα που θες μην τρελενεσαι, σταματα της υπερβολες!! :tumble:
-
Τι να σου πω, ελπίζω να μην μου κάτσει άσχημα γενικά.... σε υγιεινή διατροφή είμαι τον τελευταίο ένα χρόνο.. πιο πριν είχα ανορεξίκές τάσεις... απλά δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαμβάνει συχνά, γ αυτό το λέω αυτό...!
-
ναι θυμαμαι τι ειχες γραψει, χαλαρωσε λιγο και απολαψε τα αγαθα της ζωης, με μετρο βεβαια αλλα καντο, στταματα την τοση στερηση μονο κακο κανει...
-
οχι μην τον κοψεις τον καφε κανει καλο!!! ο ελληνικος και ο γαλλικος ειναι αριστες επιλογες!!! πινε ενα το πρωι, δεν χρειαζεται να πινεις την αλλη μερα... πιες τσαι :P
-
κανω το πρωι ενα ρημαδοκαφε, ε πινω 2 γουλιες? οσο ειναι ζεστος. Ελληνικο κανω. Αμα δολευω τον πινω ολο σταδιακα μεσα σε 5-6 ωρες. Αν οχι μονο 2 γουλιες.
Οταν κανω Γαλλικο ολο βαζω να ειναι ζεστος κι ολο δεν πινω.
Οταν παιρνω καπουτσινο μου ξινιζει γιατικανεις δεν τον κανει καλο οπως τον θελω! Ετσι την εχω βρει με το κακαο αλλα κι αυτο το απογευμα μου αρεσει. Το πρωι εχω ενα θεμα με τον καφε γενικα! Μου τη βαραει που γυριζω σα το ναρκωμανη να βρω καλο καφε για να πιω 2 γουλιες. Και λεω μηπως τον κοψω. Κι αντε καλα τωρα πιο μετα που ανοιγει ο καιρος δεν εχω την ωρα να ψαχνω/φτιαχνω καφε το πρωι. Και το πρωινο μου απο το βραδυ το φτιαχνω η δεν τρωω καθολου. (η βλακειες απο εξω)
-
Ε κοιτα αμα δεν σε βολεύει κόψτον να τελειώνεις ;)
-
-
Σκέφτομαι πως έφυγα απο την παχυσαρκία 3ου βαθμού και είμαι πλέον στον πρώτο :D Σαλαλαλαλααααααα! Άντε να δούμε τι θα δείξουν κι οι εξετάσεις αίματος όμως, μην χαίρομαι τζάμπα :P
-
αντε ρε τι λες τωρα! Τελεια! Απλα τελεια! Ποσα κιλα ησουν ποσα πηγες? (δεν εχω ιδεα απο βαθμους παχυσαρκιας)
-
Δεν βλέπεις το τικεράκι; ^_^ ξεκινησα 120, μπήκα χειρουργείο 117 και τώρα είμαι 107 :D
-
κι ολοι ο βαθμοι παχυσαρκιας εναι σε αυα τα κιλα? Θα λιποθυμησω χαχαχχα καληνυτα φιλακιαααααααααα
-
Στα 120 ήταν οριακά στον τρίτο :D Μέχρι τα 110 ήμουν στον δεύτερο :P Ε τώρα είμαι στον πρώτο! Wooohoooo XD (Τουλάχιστον έτσι λέει ένα site που είδα :P )