-
καλημέρααα
Μπραβο κορίτσι πεταει η ομαδα!!
Μην ευχαριστεις ριακι μου! Μακαρι να περνουμε εδω ιδεες η μια απο την αλλη κ να μην βαριομαστε !!Εμενα μ αρεσει πολυ κ με μπανανα η βρωμοκρεμουλα κ ειναι παρα πολυ χορταστικη,δεν βαραινει καθολου το στομαχι κ σε κραταει ανετα 3-4 ωρες.
Κ τα χτεσινα σου παντος πολυ καλα! Περαστικα με το στομαχακι,με την διατροφη σογα σιγα θα στρωσει δεν ειναι στο χερι του!
Κ εγω ετσι ειμαι κοριτσια χανω πλεον πολυυυυυ αργα, ενω στα ρουχα μου βλεπω διαφορα...αλλα οσο κ να πεις αν δεν κατεβαινει κ αυτη η ραμαδα μερικες φορες οσο κ να το παιζεις υπερανω επιρεαζεσαι λιγακι, αλλα δεν πτοουμαστε συνεχιζουμε κ μονο καλο μπορουμε να κανουμε στον εαυτο μας. Εγω την Τεταρτη εχω ρβ με τον Ζουμ κ εκει θα δω πως εχω παει ...
Πινκακι πας τελεια κοριτσακι μου!!! Σκεψου οτι εστω κ αυτο το μισο κιλο που χανεις μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχεις φτασεις τον στοχο σου! Ασε που δεν ειναι πανατ μισο κιλο, ειδες την προηγουμενη ηταν παρα πολυ!
Να γραψωβ κ εγω τα χτεσινα μου
7:30 2 παξιμαδακια με κασέρι κ λίγο πεπόνι
11:00 μια κούπα κεράσια με 1κσ αμύγδαλα-κασιους
2:30 1 μπουτι κοτόπουλο με 5 μικρα κομματακια πατατα κ 1 καροτο,2-3 μικρα μανιταρακια κονσέρβας κ λιγο αγγουρι ( ειχα φτιαξει λεμονατο κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες κ καροτα-μανιταρια κ συμπληρωσα με λιγο αγγουρακι γι απαραπανω φρεσκο αλλα ειχα τρομερο φουσκωμα χτες ,ισως επειδη ηταν ζεστο πολυ οταν το εφαγα ...)
6:00 1 μπαρα με ξηρους καρπους κ αποξηραμενα φρουτα
9:30 1 παξιμαδακι με κασερι κ μια κούπα φρούτα( κεράσια-μούσμουλα)
τωρα που τα βλεπω γραμμενα δεν νομιζω να ηταν κ ασχημα αλλα ειχα τετοιο φουσκωμα χτες που ενοιωθα απαισια ....
Σημερα θα φαω σολωμο ψητο με βραστα λαχανικα
-
ζηλευωωωωω θελω ζουμ... κι εγωωωωωωω :fake sniffle:
-
καλημεεερααα!!!
Πινκ μου το μισο κιλακι μειων οταν κανεις και γυμναστικη παραλληλα πολυ πιθανον να ειναι πολυ μεγαλυτερη απωλεια σε λιπος και κερδος σε μυες που ειναι και το ζητουμενο νομιζω...
Ρια για το φουσκωμα κι εγω καπως ετσι νιωθω και βλεπω την κοιλια πιο πρισμενη και το ριχνω στα κερασια και τα νεκταρινια... οχι οτι εφαγα τοσα πολλα αλλα εχω παρατηρησει οτι κατι μου κανουν...
οσο για το δυστυχως δεν πηγαινε στο οτι δεν ξεχαω γευματα αλλα στο οτι ακομα κι ενδιαμεσα στα γευματα το τσιμπολογημα σκεφτομαι και με προσπαθεια το αποφευγω...
τα δικα μου χθεσινα τωρα,
9:00
καφες με μπολικο γαλα
μισο τοστ με ψωμι ολικης τυρι φινα και ντοματα
12:00
το υπολοιπο τοστ
2 μικρα νεκταρινια (να τελειωσουν και δεν ξαναπαιρνω μ αυτο το πριξιμο)
15:00
κοτοπουλο κοκκινιστο (χωρις πετσουλα)
1 κουπα ρυζι καστανο
σαλατα μαρουλι-μανιταρι 1κσ λαδι
18:00
1 κομ βρωμοκεικ
1 κουπα νεκταρινι-αχλαδι
λιγο αργοτερα ενα μικρο ξυλακι παγωτο 0%
21:30
1 μηλο
1 κρεμουλα με κορν φλαουρ γαλα πρασινο και κακαο
χαιρομαι παρα πολυ που μαζευομαστε σιγα σιγα
-
καλημερα κοριτσια!
εχω παρατηρησει οτι οταν τρωω κανονικα καθε γευμα και σνακ το σωμα μου λειτουργει καλυτερα,αν και μου ειναι πολυ δυσκολο τωρα να χασω κιλα..οποτε προβλεπεται να συνεχιζεται αυτος ο τροπος διατροφης!!!!
χθες,11:00 γαλα και ψωμι ολικης με μελι
2:30 σουπιες με ρυζι και σαλατα λαχανο
9:00 γιαουρτι με δημητριακα και 1 αχλαδι
ψιλοχαλια το χθεσινο μου προγραμμα,αλλα αν εισαι εξω ολη μερα δυσκολο να τηρησεις τα 3ωρα...
-
Καλησπέρα όμορφες!! :) Συνεχίζουμε δυναμικά!!
Ρία η διατροφή πάει σουπερ βλέπω, έτσι να συνεχίσεις και όλα θα φτιάξουν το λέω εκ πείρας. ;)
Μπλακ μου ευχαριστώ, καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες με τη ζυγαριά. Είδες πως κ εγώ για μεγάλο διάστημα πέρασα το ίδιο. Σιγά σιγά όμως αυξάνεται η απώλεια. Τους τελευτάιους μήνες χάνω 2-2,5 κιλά οπότε ίσως θέλει λίγο χρόνο ο οργανισμός σου για να καίει περισσότερο. Εγώ πάντως το αποδίδω στη γυμναστική και στο πολύ περπάτημα καθημερινά λόγω δουλειάς. Δοκίμασε το αν δεν κάνες κάποια άσκηση. Πολύ γευστικό το πρόγραμμα σου. :)
Φλόρα μου και εγώ πάντα στη ζωή μου σκεφτόμουν τι θα φάω, πως θα το φάω, πότε θα το φάω. Πιστεύω ότι σ αυτό θα σε βοηθήσει αν έχεις κάποια δραστηριότητα εκτός σπιτιού γιατί και η δουλειά σου είναι καθιστική. Είμαι σίγουρη ότι αν αρχίσεις κάτι ο,τιδήποτε μετά θα το ζητάει κ ο οργανισμός σου. Και σου μιλάει η αρχιτεμπέλα τώρα. Που όλη μου τη μέρα την περνούσα μπροστά στον υπολογιστή.
Γιόλια μην ανησυχείς θα βρει τους ρυθμούς του το σώμα σου και θα χάνεις κιόλας. Το να του προσφέρεις τακτικά τροφή και να μην παραλείπεις γεύματα είναι το καλύτερο γιατί απλά σκέψου ότι δίνεις καύσιμα στη μηχανή, επομένως λειτουργεί και καλύτερα.
-
βασικος μου στοχος ειναι να τρωω ισορροπημενα ετσι ωστε να αποκλεισω το ενδεχομενο να μην μου ερχεται περιοδος λογω κακης διατροφης..αν και σιγα σιγα βλεπω οτι εχω αναρρωσει απο τα επεισοδια!την τελευταια εβδομαδα μεσα απο αυτο το φορουμ εμαθα να τρωω ξανα φυσιολογικα!
ευχαριστω πινκ για το ενδιαφερον!!
-
Κοριτσια μου μπηκα για ενα γεια στα γρηγορα...
Ευχαριστω για τις ευχες, θα δειξουν τα πραγματα
Διατροφικα τωρα, εχω λιγο αφησει αυτο το κομματι, οχι οτι κανω κατι επι τουτου... αλλα δεν μπορω να πιεζομαι να μετραω τωρα, προσπαθω πανω κατω να τρωω οσο πιο μαζεμενα μπορω κι αυτο ειναι ολο.
Φιλια σε ολες. Οποτε βρισκω λιγο χρονο θα μπαινω...
-
Καλημέρα κοριτσάκια μου :)
Εύχομαι καταρχήν να περνάτε όμορφα την Κυριακή σας.
Μία που επέστρεψα μετά τις γιορτές και μία που ξαναχάθηκα! Εύχομαι να είστε όλες καλά, αν και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας.
Ένα τικεράκι είδα όμως να αλαφραίνει και χάρηκα ιδιαίτερα χιχιχι, μπράβο Πινκάκι μου είσαι αστέρι!!!
Έχουν συμβεί πολλά στην προσωπική μου ζωή που αυτό το μήνα δεν μου έχουν επιτρέψει να κάνω καλή διατροφή. Ωστόσο ευτυχώς δεν έχω πάρει την ανηφόρα, παρόλη την άστατη διατροφή και τις μικρές υπερφαγίες που με πιάνουν. Προσπαθώ να κινούμαι όπως πάντα άλλωστε, περπάτημα, ποδήλατο, ελάχιστο γυμναστήριο όποτε προλαβαίνω. Σήμερα η ζυγαριά έδειξε 88,4 οπότε είμαστε καλά :)
Ο λόγος που με κράτησε μακριά σας τόσο και καιρό, και μάλλον θα με κρατήσει για καιρό ακόμη είναι γιατί κάνουμε μία μεγάλη στροφή στη ζωή μας. Καταρχήν να σας πω ότι είμαι πολύ καλά και τώρα πλέον που έχουμε πάρει και τις αποφάσεις μας ακόμη καλύτερα :). Ο άντρας μου όπως σας είχα πει περνούσε μία πολύ δύσκολη φάση με τη δουλειά του. Πήρε στις γιορτές άδεια και ξεκουράστηκε και βάλαμε κάτω το κεφάλι μας να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον γιατί αποφασίσαμε ότι πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει στη δουλειά που βρισκόταν. Κουραζόταν υπερβολικά και τον έφθειρε ψυχολογικά και σωματικά σε επικίνδυνο σημείο για την υγεία του. Έτσι αποφασίσαμε να παραιτηθεί από τη δουλειά του και να φύγουμε από Αθήνα. Θα πάμε επαρχεία να ζήσουμε στην Βόρεια Ελλάδα και μακροχρόνια σκεφτόμαστε να ασχοληθούμε με την πρωτογενή παραγωγή. Επάνω έχουμε σπίτι δικό μας, άδειο που μας περιμένει και τους γονείς μου που μπορούν να μας βοηθήσουν. Έτσι έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε για εποχιακές δουλειές στο χωριό μου και παράλληλα ξεκινάμε να οργανώνουμε μετακόμιση. Την προηγούμενη βδομάδα κάναμε προς τα πάνω ένα ταξίδι να δούμε πως θα τακτοποιήσουμε τα πράγματα μας και να μοιράσουμε βιογραφικά.
Όπως καταλαβαίνετε με την αγωνία, τα πήγαινε έλα και όλες τις εξελίξεις, διατροφικά έχασα τη μπάλα! Ωστόσο το γεγονός ότι δεν είχα στρεσάρει το σώμα μου για να χάσω βάρος μου βγήκε σε φοβερό πλεονέκτημα γιατί με το που αύξησα τις θερμίδες μου όχι μόνο δεν έβαλα βάρος αλλά έχασα και το 1 από το 1,5 κιλό που είχα βάλει το Πάσχα :). Προσπαθώ να το περιορίζω όσο μπορώ και να επανέλθω στους ρυθμούς μου αλλα δυσκολεύομαι γιατί κάθε μέρα είναι άστατη και χωρίς πρόγραμμα.
Νιώθω πολύ πιο αισιόδοξη και χαρούμενη από τη στιγμή που πήραμε τις αποφάσεις μας :D. Έχει αρχίσει να φεύγει το βάρος του θυμού, της απόγνωσης και της αγωνίας που είχα τον τελευταίο καιρό και στη θέση τους ήρθε χαρά, ενθουσιασμός και ελπίδα. Δεν θα είναι εύκολα και επάνω τα πράγματα, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιβιωσουμε και να φτιάξουμε μία καλύτερη ζωή, αλλά τουλάχιστον εκεί υπάρχει η δυνατότητα και η προοπτική να τα καταφέρουμε.
Αυτά προς το παρόν τα δικά μου, εύχομαι να είστε καλά και θα προσπαθώ να μπαίνω να σας διαβάζω και να σας λέω τα νέα μου. Να μου προσέχετε και να μην τα παρατάτε! Αν κάτι με κράτησε σε ισορροπία και στα λογικά μου τόσο καιρό που περνούσαμε τόσο δύσκολα είναι αυτή η διατροφή και η φροντίδα προς τον εαυτό μου. Και επειδή ακριβώς φρόντιζα και φροντίζω τον εαυτό μου νιώθω δυνατή και αισιόδοξη ακόμη και όταν φαινομενικά όλα μοιάζουν με αδιέξοδα. Σας φιλώ! Καλό υπόλοιπο Κυριακής! :love::kiss:
-
Eli και now κοριτσακια μου έτσι να μπαίνετε έστω να μας λέτε τα νέα σας που και που.
Ελάκι μου σ ευχαριστώ που χαίρεσαι για μένα :) Κάθε αρχή και δύσκολη λένε.. είμαι σίγουρη πως θα βρείτε τους ρυθμούς σας και μετά θα σας αρέσει κιόλας η ζωή στο χωριό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά στο νέο σας ξεκίνημα. Ειλικρινά το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.
Να περνάτε όλες όμορφα. Και πάνω απ όλα να μη τρελαινόμαστε. Εγώ έχω χαλαρώσει αρκετά από θέμα ψυχολογίας και μου επιτρέπω και κάνα παγωτάκι. Τώρα αν βγει σε καλό θα φανεί :P
-
Καλημέρα Κορίτσια!!!
σήμερα έκανα την αρχή, πήγα για πρωινο περπάτημα και απο εβδομάδα θα ξεκινήσω το πρωινό τμήμα στο κολυμβητήριο 6,30-8,30 για εργαζόμενους Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και σκέφτομαι να πηγαίνω και πριν κανένα μισάωρο για περπάτημα. Η εποχή είναι ιδανική και η περιοχή εμπνέει...
εκανα και το πρώτο μου βρωμοκέικ που λέτε και σεις...διατροφικά δεν έχω μπει ακόμα σε ιδανική κατάσταση αλλά ελπίζω απο αύριο που έχω ραντεβού με τη διαιτολόγο να μπει και αυτό σε μια σειρά
Εlli μου, δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω...εμείς μένουμε ανατολική Θεσσαλονίκη στην Καλαμαριά στο πατρικό μου, ο άνδρας μου είναι σχεδόν τρία χρόνια άνεργος και πήραμε την ίδια απόφαση...χθες κάναμε την πρώτη εξόρμηξη σε περιφερειακά χωριά προς τα δυτικά που δουλεύω! δεν βρήκαμε ακόμα κάτι αλλά ο κόσμος ήτανε πολύ πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει και ο μικρος τρελάθηκε όταν είδαμε κοτούλες και κουνελάκια σε ένα κήπο. Εύχομαι αυτή η απόφαση για αλλαγή στην καθημερινότητα να μας φέρει μόνο ευτυχία και αρμονία! Σου εύχομαι καλή τύχη! αλήθεια ποιο είναι το χωριό σου? μήπως και γίνουμε γειτόνισσες????:lol:
-
Καλημερα στα κοριτσια,
Πινκακι ειδα απωλεια Μπραβοοοοοοοοοοοο
Μπλακ, Φλωρα ολα οκ?
Ελακι μου ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ολα να πανε κατ'ευχην να βρειτε μια δουλεια κοντα στο χωριο! Ειναι αλλοι οι ρυθμοι στην υπαιθρο (ζορικα βεβαια, γιατι δεν εχει τις ανεσεις της πολης ΑΛΛΑ εχεις χρονο, χρονο για σενα και τους ανθρωπους σου και την φυση στα ποδια σου) οποτε να βρεθει δουλεια και ολα να πανε τελειαααααααααααα
Γκλολια, Εβε καλη αρχη!
Τα δικα μου τωρα, γενικα διατροφικα δεν δινω σημασια, δεν τρωω κακα προσπαθω να συμαζευω οτι μπορω αλλα δεχομαι πολες πιεσεις και ειμαι πολυ στεναχωρημενη για να μετραω μπουκιες... οσο εχω ενα βασικο ελεγχο καλα ειναι... για παραπανω σε αυτη τη φαση δεν παιζει... αρκει που μενω σχετικα μακρια απο την υπερφαγια!
Φιλιααααααααααααααααααααα αααααααααα
-
καλημερα σε ολες!!!
εδω ειμαι κι εγω, σας διαβαζω καθε μερα αλλα δεν εβρισκα το χρονο καν να ανοιξω το mail μου για να βρω τον κωδικο μου και να συνδεθω...
διατροφικα καταφερα μια βδομαδα καθαρη με μινι σαβουροφαγικο το σαββατοβραδο κι εκτοτε παραμενω καλο παιδι. τελικα βρηκα το κουραγιο και ζυγιστηκα, ενα κιλο μου κοστησε το πασχα και παρα το χαλι του σαββατου εχθες ημουν ηδη 300 κατω, και με περιοδο. οποτε μου εφυγε αυτο το αγχος.
συνεχιζω τις τριαδουλες μου με την διαφορα οτι αποφευγω το αμυλο στο βραδυνο κι αυτο μεχρι να διωξω το κιλακι. ελπιζω να μην μου γυρισει μπουμερανκ...
Ελακο ευχομαι καλη τυχη για την νεα σας αρχη και πιστευω οτι θα ειναι για καλο. γενικα εχω την εντυπωση οτι στην επαρχια τα βγαζουμε περα αρκετα πιο ευκολα με την κριση. απ την στιγμη που δεν θα πληρωνετε ενοικιο μια χαρα θα πανε ολα!!!
nowwhat εφοσον μενεις μακρυα απο υπερφαγικα χωρις κοπο εισαι μια χαρα! για το αλλο θεμα ευχομαι να ξαλαφρωσεις συντομα και να ειναι περαστικα! την πιστη και την ελπιδα μας να τις διατηρουμε σφιχτα μεσα μας!!! σουστελνω ολη μου την θετικη ενεργεια!!!
τα φιλια μου και στα υπολοιπα κοριτσια της παρεας! να περνατε καλα και να αντλειτε μονο ευχαριστιση απο τις επιλογες σας!!!
-
Καλημέρα κορίτσια μου :love:
Σας ευχαριστώ για τις γλυκές σας ευχές, πιστεύω και εγώ μέσα μου ότι η αλλαγή αυτή είναι για καλό και όπως και να χει θα είμαστε καλύτερα και πιο άνετα στο χωριό παρά στην πόλη.
Πινκάκι μου πολύ χαίρομαι που έχεις χαλαρώσει και έχεις βρει τους ρυθμούς σου :D. Χαίρομαι πολύ για σένα γιατί κόπιασες για να δεις αποτελέσματα και επέμεινες εκεί που άλλοι θα λιγοψυχούσαν. Εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη να φροντίζεις τον εαυτό σου και όλο αυτό το ταξίδι να σου αφήσει την γνώση για το πως να φροντίζεις το σώμα σου και τις ισορροπίες σου.
Eve στην Πιερία ανεβαίνουμε οπότε θα είμαστε πιο κοντά :) . Εύχομαι να βρείτε και εσείς την καλύτερη λύση για την οικογένεια σου και να είστε καλά. Πάντως από τη στιγμή που έχεις οικογένεια η επαρχία πιστεύω ότι θα είναι μία ευχάριστη αλλαγή και για σας και κυρίως για το παιδάκι σας.
Ναου μου δεν είναι όλες οι περιόδοι ιδανικοί για να χάνουμε βάρος. Αλλά όλες οι χρονικές στιγμές είναι ιδανικές για να μας φροντίζουμε. Υιοθέτησε αυτά που έχεις μάθει στην καθημερινότητα σου και μην ξεχνάς να περπατάς με κάθε ευκαιρία ;). Και εγώ πλέον έχω μάθει καλύτερα το σώμα μου, κάνω δεν κάνω διατροφή επιδιώκω να ασκούμαι με οποιονδήποτε τρόπο και προσπαθώ να τρώω όσο πιο σωστά μπορώ για να δίνω ενέργεια και υγεία στο σώμα μου και να είμαι καλοδιάθετη. Δεν τρώω με πρόγραμμα ούτε σημειώνω, τρώω και βλακειούλες ενδιάμεσα αλλά σε γενικές γραμμές με φροντίζω όσο μπορώ. Δεν το βλέπω με την έννοια του "προσέχω" αλλά με την έννοια του "φροντίζω".
Φλωράκι μου και εγώ με εκείνο το κιλάκι παιδεύομαι! Δε βαριέσαι θα το χάσουμε και θα πάμε και παρακάτω που θα πάει... μέχρι τότε όμως όπως είπαμε εεε; Μας φροντίζουμε!
Εμείς βρισκόμαστε σε φάση αναβρασμού. Ραντεβού με μεταφορείς, προσφορές, δουλειές και κλείσιμο εκκρεμοτήτων κτλ. Χαμός ένα πράμα! Πολλά φιλιά, εύχομαι να μου είστε όλες καλά :kiss:
-
Γεια σας όμορφες!! Χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε εδώ και εμψυχώνουμε η μία την άλλη. Εύχομαι να πηγαίνουν όλα από το καλό στο καλύτερο και διατροφικά και γενικότερα στη ζωή σας. Σας φιλώωωω και σας στέλνω την αισιοδοξία μου :love:
-
φροντίζω αντί προσέχω: δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα!