Μολων λαβε λεονιδασ
Printable View
Μολων λαβε λεονιδασ
εχει βγαλει ριζες ο απαυτος μου.καρεκλα κρεβατι καρεκλα ολη μερα
αποψε μαλλον θα το παω σερι..ξενυχταει κανεις?
ναι το γνωστο νυχτοπουλι που το φωναζουν προεδρο :)
γιατι ξενυχτας αλεξανδρε εσυ?
δε κοιμομουν σχεδον ποτε πολυ συνηθως κανενα 5ωρο μην αγχωνεσαι οποτε νυσταξεις
Και εγω εδω ειμαι. Με εδιωξαν απ το αλλο σωφρωνιστικο καταστημα.
καλησπερα ορεστη τι κανεις?
αλεξανδρε ξενυχτας συχνα?
Καλα ειμαι. Επιβεβαιωσα καποια πραγματα. Εσυ γιατι δεν κοιμασαι;
και να ξενυχταω θα κοιμηθω μετα απ τις 5 ως τις 10.00 το πρωι
εχω τσιτες στριφογυρνουσα πριν στο κρεβατι δε με παιρνει ο υπνος και πρεπει το πρωι στις 8 να ξυπνησω την αδερφη μου γιατι δινει εργασια στη σχολη της
Τι σας στερει τον υπνο;
οι φωνες δε μ αφηνουν να κοιμηθω
Και τι λενε;
οτι δε θα τα καταφερω και οτι ειμαι αχρηστη κρυψου να μη σε βρουνε
εχεις κι εσυ φωνες?
Ολοι ακουμε τετοιες φωνες. Κανεις ομως δεν ειναι αχρηστος. Ολοι μπορουν να καταφερουν κατι. Το εχω δει με τα ματια μου.
Οι δικες μου φωνες εχουν και εικονα. Ειναι βιντεο. Βιντεο με απαισιοδοξα σεναρια για το μελλον. Με διακοπτουν. Αλλες φορες ειναι βιντεο απο στιγμες του παρελθοντος που ξαναζω.
ακους κι εσυ τετοιες φωνες δηλαδη? αμα φερω αντιρρηση γινονται πιο εντονες.ειχα και μια γυναικεια φωνη που μου εδινε θαρρος μου συμπαραστεκοταν αλλα εχω μηνες να τη ακουσω
εγω εβλεπα φαντασματα αλλα πηρα dipiperon και σταματησαν.παιρνεις φαρμακα για τις φωνες?
Δεν εχω και σπουδαιους ρολους σε αυτα τα βιντεο τωρα που το σκεφτομαι. Επρεπε να σπουδασω ηθοποιος για να μαθω να πρωταγωνιστω.
τι βλεπεις?
Οχι φωνες. Βλεπω να εκτυλισσονται σκηνες κανονικα. Αλλες φορες με γνωστα προσωπα, αλλες με αγνωστα. Οταν ειμαι σε αντιπαραθεση ειναι γνωστα προσωπα και πραγματι δε μπιρω να τα πεισω για τις θεσεις μου. Αυξανεται η ενταση μεταξυ μας. Εχω βρει το λογο που γινεται αυτο. Ειναι η ελλειψη αποδοχης απο τους αλλους. Οσο λαμπρα επιχειρηματα και αν εχω δε θα κατορθωσω να πεισω ποτε τους αλλους που με δικαζουν. Γιατι χρειαζομαι καποιον αλλον, καποιον αληθινο ανθρωπο, να με αποδεχτει ωστε να αποδεχτω τον εαυτο μου.
Καποτε πιυ το αισθανθηκα αυτο σταματησαν ολα τα προβληματτα για αρκετο καιρο.
Αλλες φορες βλεπω μια αρνητικη εξελιξη σχετικα με κατι. Σκεφτομαιγια παραδειγμα οτι θα πθασω δουλεια και θα με σαμποταρει ο χ συναδελφος και αρχιζω να φανταζομαι τον τσακωμο μας κλπ. Αλλες φορεςμε βλεπω μετα απο χρονια γερασμενο. Αλλες φορες βλεπωοτι περναω ενα προβλημα υγειας. Αναλογως τι θα ακουσω η θα διαβασω εκεινη τη στιγμη που θα με εμπνευση. Το μοτιβο ομως ειναι σαν αυτο που περιεγραψες. Οτι ειμαι αχρηστος, οτι θα αποτυχω, οτι θα συμβει κατι ασχημο πιυ θα τα ανατρεψει ολα.
Τωρα απο στιγμες του παρελθοντος βλεπω κυριως μια διενεξη που ειχα με τους συγκατοικους μου οταν σπουδαζα. Με ειχαν κατηγορησει αδικως για διαφορα. Βλεπω και τσακωμους με συγγενεις. Φανταζομαι επισης οτι μαζευω τους συγγενεις και απολογουμε για τη ζωη μου. Για οσα με κατακρινουν. Γενικα υπαρχει ενα μοτιβο δικης και απολογιας με το ρολο του δικαστη να εχουν τοξικα ατομα της ζωης μου. Οι κατηγοροι ειναι δικαστες δλδ.
Καμια φορα τους λεω ρε αντε γαμηθειτε και ασχολουμαι με κατι αλλο αλλα παλια δε μπορουσα.
γιατι εχεις αναγκη απο αυτην την επιβεβαιωση απο τους αλλους? εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση ε?
εμενα οι δικοι μου ειναι παλαιων αρχων και μου εχουν δυσκολεψει πολυ τη ζωη ως τωρα
ξημερωσε...
Μερα ωρα για υπνο. :p
Αν θες να πεις πως σε δυσκολευουν οι παλαιες αρχες τους με ενδιαφερει. Θα το διαβασω το βραδυ.
ως τα 18 μου απαγοαρευοταν να παω για καφε, με στελνανε κατηχυτικο ως τα 12 και χριστιανικη κατασκηνωση μονο για κοριτσια ωςπου σηκωσα κεφαλι απαγορευευοταν να εχω αγορι ακομα και μετα τα 18 αλλα απο καποιο σημειο και μετα τους εγραψα και προσπαθω να κανω τη ζωη μου.αυτα ειναι καποια που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο...
αντε καλη ξεκουραση!
The vampire diaries
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Τhe vampire phorumists
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
To βρικολακες το ειπα για αυτους που ξενυχτουν γτ το εγραψα τη νυχτα
Γαμώ τον ΟΑΣΑ. Απλά και λιτά.
Καλα μιλαμε εστειλα παλι μνμ στην πρωην φιλη μ ρωτωντας την αν ενιωσε ποτε κατι για μενα
Το ξερω οτι εχω ξεφτιλιστει τελειως αλλα τη σκεφτομαι συνεχεια
Δεν έχεις ξεφτιλιστεί, αφού έτσι νιώθεις, καλά κάνεις. Είναι υγιές ότι εκφράζεις τα συναισθήματα σου.
Σου απάντησε;
Οχι