ʼστα Γλαύλη μου σκέφτομαι να του κοτσάρω την δίαιτα στον τοίχο του στο fb με την σημείωση άντε πάλι χρυσές δουλειές θα κάνεις! :lol::lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ελι ζουμπανεας ειναι η διαιτα?Βλεπω διαδες κ τριαδες!Μπραβο!:starhit:
Printable View
ʼστα Γλαύλη μου σκέφτομαι να του κοτσάρω την δίαιτα στον τοίχο του στο fb με την σημείωση άντε πάλι χρυσές δουλειές θα κάνεις! :lol::lol:Quote:
Ελι ζουμπανεας ειναι η διαιτα?Βλεπω διαδες κ τριαδες!Μπραβο!:starhit:
Πάω να αλλάξω πυζάμες και να πετάξω αυτές που φοράω και έρχομαι αμέσως να σας πω γιατί
Και να πεις ότι δεν σκέφτηκα το δούλεμα που θα φάω; Αλλά πως να σας καληνυχτούσα από τις 11 το βράδυ; Κι άργησε κιόλας να φύγει οπότε δεν μπόρεσα να ξαναμπώ κιόλας και δεν έπαιζε να είναι σπίτι μου κι εγώ να μπω εδώ γιατί φοβόμουνα το τι θα λέγατε!!!
ʼστα ʼβα μου νομίζω ότι καταλάθως άφαγα λίγο κρεατάκι από την τρελοαγελαδόσουπα και αυτό πρέπει να την έκανε την ζημιά! ʼσε που τώρα έχω αρχίσει να λαλάω :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Καλημέρα, Eli μας! Φοβερή η δίαιτά σου! Μόνο 4 κιλά έχασες από χθες; Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά; Μελέτησε σωστά τα υλικά και τη δοσολογία τους, γιατί εγώ από τα ξημερώματα έχασα 6 κιλά και συνεχίζω! :lol: Αλλά την τηρώ κατά γράμμα! Μήπως σου ξέφυγε κανένα πόδι αράχνης, που όμως δεν ήταν κουτσή; Πρέπει να τις ψάχνεις μία μία, μη βαριέσαι και μετά κλαίγεσαι για το αποτέλεσμα!
Πως γίνεται μέσα σε μία σελίδα να μπερδέυουμε συνταγές για κέικ, δίαιτες επαναστατικές και λαλάγγια ειλικρινά και εγώ απορώ!!!:puzzled:
Το φυλαχτηκες!Αν εβλεπε τι λεμε δεν θα ξαναβλεπες το λαλαγκι του ποτε!Αφου περασες καλα,χαλαλι!
Αβα τι εγινε?εκανες τσισα πανω σου?Γιατι παιδι μου?τοσο χαρηκες με το λαλαγκωμα της τζινας?
Βρε δουλειες δεν εχετε?Περναει η ωρα δεν εχω κανει τιποτε στο σπιτι κ ηθελα το απογευμα να παω κ για καφε.Μωρο μου λεω να σε κερατωσω κ να παω σε εκεινο το καφε που τοσο σου αρεσε.
Κόψε λόγια Τζίνα κόψε λόγια για χθες το βράδυ! Όχι τίποτα άλλο είμαστε και LIVE! :lol::lol::lol::lol:
Κορίτσια, μη ξαναφορέσετε φτηνό και αμφίβολης ποιότητας πράγμα, ποτέ, ποτέ, ποτέ!!!
Φορούσα μία κόκκινη πυζάμα, με κάτι μπαρμαδάκια πάνω, είχε πολύ πλάκα.. Μέχρι πριν από λίγο! Έβαψε την ψάθα στην καρέκλα μου! Είχα δει κι από χθες, που την κοτσάρισα με καμάρι, κάτι να κοκκινίζει στη μπεζ κάλτσα μου, αλλά δεν έδωσα σημασία. Τόσο άθλια ποιότητα, που με το που κάθησα κάπου, έβαψε την καρέκλα; Αι σιχτίρ! Την πέταξα και αυτή και τις κάλτσες και φόρεσα γαλάζια, έγινα στρουμφάκι!
ʼστα Γλαύκη μου να ήξερες πόσες φορές έχω αφήσει δουλειές πίσω επειδή φορουμίζομαι....πολύ περισσότερες από τι θα ήθελα να παραδεχθώ!
Πάντως εχθές του έκανα "γερμανικό νούμερο σκοπιά 2.00-4.00" που λένε και στο στρατό! Καλώς ή κακώς για τα πάντα που κάνω πρέπει να υπολογίζω να παίρνω και την ανάλογη ινσουλίνη. Εχθές δεν είχα υπολογίσει την επιπλέον δραστηριότητα εφόσον νόμιζα ότι δεν θα ερχόταν τελικά κι έτσι έπαθα δύο φορές υπογλυκαιμία κατά τη διάρκεια του χορού και τον έστειλα και τις δύο φορές να μου φέρει ζάχαρη χιχιχιχιχι! ʼσε που κρύωνα όλη την ώρα γιατί από τα διπλά νυχτικά και κάλτσες βρέθηκα ξεκάλτσωτη και με σι θρου, οπότε τραβούσα όλη την ώρα το πάπλωμα και τον κουκούλωνα! Όπου και να πήγαινε, ότι και να έκανε έτρωγε και το πάπλωμα στο κεφάλι!:lol: Του λέω κάνε λίγο υπομονή μέχρι την άνοιξη και θα φτιάξουν τα πράγματα!
Τσίσα δεν έκανα, αλλά πάντα χαίρομαι με λαλαγκοκαταστάσεις! Χαίρομαι και επιφυλάσσομαι.. Πού θα πάει; Θα γυρίζει ο τροχός, θα γελάσει κι ο φτωχός! ;)Quote:
Αβα τι εγινε?εκανες τσισα πανω σου?Γιατι παιδι μου?τοσο χαρηκες με το λαλαγκωμα της τζινας?
Εσύ ήσουν στις ζάχαρες, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ενώ κάποιες άλλες στις αράχνες... Δεν κάνω πλάκα, χθες είδα έναν ιστό στο ταβάνι της κρεβατοκάμαρας. Από που να ξέφυγε άραγε; :lol:
Από τη δίαιτα της Eliς!!:lol:
Αχ βρε ʼβα μου τι έπαθες! :lol: Tα σεντόνια σου δεν πήραν και αυτά χρώμα;;
Μωρέ αν ξέφυγαν από την δίαιτα μου πάλι καλά από αλλού να μην ξέφυγαν και κλαίμε! :lol:
Αβα ψαξου μηπως εισαι κ εσυ ροζ οπου ακουμπουσαν κ δεν ηταν καλτσες κλπ.:P
Τζινα βαλε δυο καραμελες στο κομοδινο σου,ζαχαρη σε κομματια κλπ.ειπαμε απλο λαλαγκι ειναι αλλα μην του κανεις κ τοσο ξενερουα πραγματα.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κι εκεί δεν μπορεί να ψεκάσει και με baygon!:lol:
Ευτυχώς όχι. Είναι που κοιμάμαι ανάλαφρα, σαν το πούπουλο.. :D
Από δω και πέρα τέρμα τα κινέζικα και οι βλακείες. Δοκιμασμένα πράγματα. Σήμερα το' χει η μέρα φαίνεται... ʼνοιξα ένα συρτάρι στην κουζίνα, που έχει χύμα εργαλεία κουζίνας και διάφορα, που έχω ρίξει κατά καιρούς. Είδα μαύρη σκόνη.. Τι να' ναι άραγε, τι; ʼδειασα το συρτάρι, με τα χίλια μύρια τσάρκαλα, το καθάρισα σχολαστικά και βρήκα την πηγή του κακού. Καρβουνάκια για θυμιατά, της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου! Τα είχα κρατήσει μάλλον για συναισθηματικούς λόγους, τώρα πάνε κι αυτά, τα πέταξα! ʼρπαξα την ευκαιρία για εκκαθάριση και πέταξα και άλλα άχρηστα πράγματα και ανάσανε το συρτάρι. ʼντε, να μην τριτώσει το κακό σήμερα!
ʼβα πρόσεξε αν η αράχνη είναι κουτσή κράτησε την για την μερίδα με πόδια από κουτσές αράχνες του μεσημεριανού σου γεύματος! :lol:
Εγω με τις τρεις παλαβες ;)του φορουμ τι κανω σημερα κ δεν εχω ουτε σεντονια αλλαξει?
Γλαύκη ευτυχώς δεν τον ενοχλεί κι έχει συνηθίσει άλλωστε τόσα χρόνια. Βέβαια τη δεύτερη φορά έφερε όλο το κουτάκι με τις μερίδες ζάχαρης μέσα για καλό και για κακό!:lol:
Χαρά μου, σου' ρχομαι! Έρχομαι να τριφτώ λίγο πάνω στα σεντόνια σου... Περίμενε, βγάζω τις πυζάμες από τα σκουπίδια κι έφτασα! Έτσι, θα αναγκαστείς να αλλάξεις σεντόνια!
Α! Παιδιά, νομίζω ότι οι γάμπες μου έγιναν ροζ!
ʼβα έγινες δηλαδή σετ με το κέικ σου;
Είδες τι κοκέτα είμαι εγώ; Φροντίζω και σετάρω τις γάμπες μου με τα γλυκά μου! Όχι, παίζουμε!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα έγινες δηλαδή σετ με το κέικ σου;
Καλημέρες (εδώ είναι πρωί ακόμα...)!!!! Πάω να φτιάξω τσαγάκι πας και ξυπνήσω επιτέλους!!!Καθαριότητα 0 σήμερα...δεν προβλέπεται λόγω διαβάσματος!Ευτυχώς που ήρθε για λίγες μέρες και η αθάνατη ελληνίδα μάνα προς Λονδίνο μεριά και έχω σπιτικό φαγητό και στρωμένο κρεβάτι.... :cool:
Καλημέρα Αστερόσκονη! Ποιος την χάρη σου με την μανούλα να σε φροντίζει εν καιρώ διαβάσματος! Τυχερούλα ;)
Καλημερα Αστεροσκονη!Κατσε σου εφτιαξα εγω τσαι κ κουλουρακια απο τα χερακια μου!Καλο διαβασμα!
Καλημέρα Αστερόσκονη! Πολύ Βρεττανίδα μας έγινες! It,s tea time! Πιο πολύ μου αρέσει το απογευματινό τσάι, που μόνο τσάι δεν είναι! Έχει όλα τα καλούδια, που συνοδεύονται και από λίγο τσαγάκι!
Μπράβο στην Ελληνίδα μάνα! Αν καταγόμαστε από κει, το πολύ πολύ να μας ζητούσαν και ενοίκιο ή αμοιβή για τις υπηρεσίες τους! :lol:
Καλημέρα Αστερόσκονη και καλό διάβασμα.
Αστερόσκονη, σπάω το κεφάλι μου και δε βρίσκω μία λέξη.. Είναι ένα θεσπέσιο γεύμα, μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και η λέξη αποτελείται από τα δύο παραπάνω συνθετικά. Φοβερό! Τάχα μου πρωινό για αργοπορημένους στο ξύπνημα, αλλά και τι δεν έχει!
Χαχαχα όντως ποιός τη χάρη μου!!!ευχαριστώ για το θεσπέσιο πρωινό Γλαύκη μου!Πίνω τσάι όχι λόγω Αγγλίας λόγω και καλά ιδιοτήτων αντί για καφέ...Προσπαθώ να τον περιορίσω τον άτιμο! Καλά η μανούλα δεν υπάρχει...Έφτιαξε μπιφτέκια για την κατάψυξη για να έχω αποθέματα, και γιουβαρλάκια επίσης!!! Να δω τι άλλο θα φτιάξει!ʼσε που έχει τακτοποιήσει όλα τα συρτάρια, παπουτσοθήκες, τροφοντούλαπα!!!
ʼβα μήπως εννοείς το brunch; :lol:
Μπράβο, Eli μου, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα ετοιμάζω ένα τέτοιο, με μακαρόνια χοντρά και από πάνω κοκκινιστό μοσχαράκι! Ήπια δύο καφέδες και μου άνοιξε η όρεξη!
ʼβα απορώ, σου έκλεισε ποτέ η όρεξη;:lol:
Brunch....σαν το broom (από το sex and the city2) από το νυφη και γαμπρος ένα πράγμα!!! :smirk:
ʼβα μου με αυτά που τρως και την όρεξη που έχεις μανάρι μου, ζωή να χεις!, πως έχεις καταφέρει να χάσεις και κιλά είναι άξιο απορίας! Μάλλον ο Θεός λυπήθηκε την μάνα σου και έκανε το θαύμα του! :lol: Ποιος ξέρει σε πόσους Αγίους έχει κάνει τάματα η μανούλα σου χιχιχιχιχι
Για να έχω αρνητικό ισοζύγιο, φαντάσου τι έτρωγα πριν!
Πέρα από την πλάκα, εκτός από την Τσικνοπέμπτη, που όντως είναι άξιο απορίας το πώς κατάφερα και έφαγα τόσο χωρίς πρόβλημα, δεν τρώω πολύ. Λίγο και σιγά σιγά. Απλά φαίνονται εντυπωσιακά, κυρίως λόγω της ποιότητας και όχι της ποσότητας.
Και τώρα πάω να πλακώσω το μεσημεριανό μου, το κοκκινιστό! (Τις αράχνες θα τις φάω το βράδυ)... Φιλάκια προς το παρόν!!
Αστεροσκονη μου κάποτε έπαιρνα και εγώ από την μανούλα μου μπιφτέκια έτοιμα και γιουβαρλάκια σε πλάκες ένα σωρό!! Τον τελευταίο χρόνο πλέον να φανταστείς τα έκοψα γιατί πλέον τα φτιάχνω διαφορετικά από την μάνα μου! Ξέρεις τι άλλο είναι τέλειο να κάνει και να σου βάλει στην κατάψυξη; Πίτες έτοιμες χωρίς να τις έχει ψήσει και μουσακά χωρίς όμως την πατάτα που χαλάει στην κατάψυξη σε ταψάκια μίας χρήσης! Τα βγάζεις μετά κυρία από την κατάψυξη τα ρίχνεις ένα ψησιματάκι και είναι σα φρέσκο φαί, είναι τέλεια! Επίσης μία υπέροχη ιδέα είναι οι λαχανοντολμάδες! Κάνει η μαμά σου την γέμιση και τους τυλίγει αλλά δεν τους βράζει, τους βάζει σε τάπερ και βουρ στην κατάψυξη. Μετά τους βγάζεις τους ξεπαγώνεις τους βάζεις σε μία κατσαρόλα με νεράκι και τους βράζεις για μισή ωρίτσα το πολύ και έχεις φρέσκους λαχανοντολμάδες. Στο τσακίρ κέφι κάνεις και μια σάλτσα λαδολέμονο που είναι εύκολη και τρως σα βασιλιάς!
Καλή όρεξη Αβουλίνα! Ζήλεψα θα φτιάξω και εγώ μέσα στην βδομάδα! Προς το παρόν ξεπαγώνω κιμά να κάνω μπιφτέκια.