Μου θυμίζεις τα νιάτα μου,όταν προσπαθούσα ανεπτιτυχώς να χαλάσω τα μάτια μουQuote:
Originally posted by GeorgiaP
Εγώ από όλα τα καλά κρατάω τη διάρροια. Γιατί έχεις διάρροια? Θέλω και εγώ ειλικρινά. Νομίζω ότι έχω σοβαρό πρόβλημα με το θέμα τουαλέτα. Μου έδωσε και αυτό το σιρόπι ο γιατρός - duphalac - αλλά και μόνο που το μυρίζω μου έρχεται να κάνω εμετό. Εγω υπόθετο του ζήτησα, σιρόπι μου έδωσε.
Θέλω διάρροια τώρα....
για να βάλω κι εγώ γυαλιά παθήσεως και κάθε που πήγαινα με λαχτάρα στον οφθαλμίατρο
έφευγα στην καλύτερη με σταγόνες για τα μάτια!Πάντως αυτό το "θέλω διάρροια τώρα"
να το κοιτάξεις λιγάκι,κοπελιά!Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί,δε λένε;
Εκτός αν δίνεις μια νέα διάσταση στην κοπρολαγνεία και μιλάμε για διαρροιολαγνεία,
οπότε περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!Ή καλύτερα γάλα+χυμός,που έχει και σίγουρο αποτέλεσμα!
Μέχρι τώρα πίστευα πως έχεις μια αδυναμία στα υπόθετα,αλλά τώρα διαφαίνεται μια πολυδιάστατη διαστροφή
στην πρωκτική περιοχή!Και ξαναλέω:να το κοιτάξουμε,κοπελιά!Aς ανατρέξουμε λίγο στην παιδική ηλικία
(από 18 μηνών-3 ετών),στην πρωκτική φάση κατά τον Σίγκμουντ.Όχι πως υπαινίσσομαι διαταραχή προσωπικότητας,
αλλά η έρευνα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν...Και ναι!Την ακούω!"Θα σε σκοτώσω!"μου ξαναφωνάζει!