Κάνας μεσημεριανός υπνάκος δεν παίζει;; :)
Printable View
Κάνας μεσημεριανός υπνάκος δεν παίζει;; :)
μπα τωρα βγηκε το φαγητο απο το φουρνο και ισα θα προλαβω να φαω μεχρι να ξυπνησει ... τι καλο τρωμε σημερα?
Εννοείται πως σου αξίζει!!!
Καλη ανανέωση και περιμένουμε να μας πεις τι αλαλγή έκανες :D
αχαχαχ μαλλον δε θα τα αλλαξω, αλλαζω το σωμα μου τωρ και μου αρεσει :D
Χεχεχεχε I know the feeling :3
Σημερα δοκιμασα να βάλω ενα παντελόνι που μου ήταν στενουτσικο και χρειαζοταν ζώνη :D Στα ποδια ήταν ακόμα εντάξει αλλά στην κοιλιά σαν σακί ^_^
σημερα θα πεταξω η δωσω ενα κολαν, μου επεφτε! Το κολαν! ηταν ομως της εγγυμοσυνης ε? Μπραβο σκαρλετακι! Παμε γερα!!! αερααααα
πως χτυπησες?? :P πωπω προσεχε!!! φοβαμαι τους οδοντιατρους... ο πονος των δοντιων πυστευω ειναι ο χειροτερος, και εγω αρρωστη ειμαι απο εχθες, εφυγε και το αγορι μου σημερα και εμεινα κια μονη μου σκατα :(
Σουιατάκι καλά έκανες και πηγες απλά θέλει προσοχή άλλη φορά :)
Αίγλη μην ακούω βλακείες!! μια χαρά είσαι :D
Και ναι οι οδοντιατροι χάλι μαύρο....
Εγώ πήζω με μια εργασία και εχω κατααγχωθεί για το αν θα προλάβω το deadline :(
σκαρλετακι εκανα μεγαλη βλακεια. Ειδα φως και μπηκα που λενε. Ε δεν ειναι ετσι. Μαλλον δεν ειχα κανει καλο ζεσταμα. Ειχαν αρχισει οι αλλοι, εγω ειχα αργησει, βγηκε ενας μπηκα εγω. Εκανα ζεσταμα τσακ μπαμ κι εφαγα τα μουτρα μου. Μετα μου εβαλα κατι αλοιφες και διαφορα ωραια, παγωσε το ποδι. Επρεπε να παω ορθοπεδικο γιατι δε μπορω να κανω ζωτικα πραγματα πχ να μετακινησω το μικρο η και το ιδιο μου το σωμα......
Πάντως αν το πρόβλημα είναι λόγω ελλιπούς προθέρμανσης η λογική λέει πως το προβληματάκι είναι μυϊκό και όχι ορθοπεδικό...
Και μυικό να είναι σε ορθοπεδικό πας νομίζω.
δεν ξερω ο ορθοπεδικος φωναζει να παω, εγω δεν εχω χρονο οταν δουλευει εκεινος και μαλλον θα βρεθουμε σαββατο βραδυ για εναγρηγορο τσεκαρισμα. Τους φοβαμαι τους ορθοπεδικους χαχαχα ειναι αδιστακτοι, του λεω μη παει και μου κανεις κανενα αποτομο, δεν εχω ξαναπαει σε ορθο. Θα σε κανω καινουργια μου λεει!
Η αληθεια ειναι πως αποφευγω να παω γιατι θα μπω στον πειρασμο να δω και τη μεση μου και των ωμο μου (το δευτερο απο τραυματισμο στα βαρη) και δεν εχω καθολου χρονο για εξετασεις, αλλα ουτε και μυαλο.
ειμαι αρρωστη και ερχεται ενα σαβατοκυριακο ατελιωτης μοναξιας... ευτυχως ακουω τους διπλα και λιγο κινηση.... και ευτυχως που εχω και διαβασμα...
ελεγα να αρχισω να βλεπω καμια ξενη σειρα να παιρναει λιγο η ωρα, μηπως εχετε να μου προτεινεται καμια καλη?
εχεις δει bing bang theory και breaking bad? αυτα βλεπω τωρα.. :P
Big bang theory, Game of Thrones, Orange is the new black, Criminal Case, Doctor Who
Σου είπα διαφορετικά είδη ανάλογα με το γουστο σου :) Αν μου πεις πιο συγκεκριμένα τι σου αρέσει θα σου προτείνω ανάλογα ^_^ Βλέπω πολλές σειρές :P