-
Γεια σας κοριτσια κ απο μενα!!!
σας μεταδιδω τη χαρα μου γιατι σημερα μου ηρθε κανονικα περιοδος μετα απο 1μιση μηνα καθυστερηση!!!
αν και δεν καταφερα να αποφυγω το υπερφαγικο,ελπιζω να μην με επηρεασει αρνητικα και να συνεχισω οπως μου μαθατε τις 2 εβδομαδες που ειμαι εδω. :/
τα φιλια μου και καλη δυναμη σε ολες!!!!!!!!!
-
καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?
Ελλακι μου καλη αρχη !! Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις καθολου! απο εδω καλυτερα θα εισαστε!
Μπαινε οποτε μπορεις να μας λες νεα σου!
Πινακακι μου ευχαριστουμε για την αισιοδοξια, αρχισα να παιρνω τα πανω μου!
Γιολια τωρα που ηρθε η περιοδος θα δεις πως θα ξεφουσκωσεις!
Φλορακι με το μαλακο! Κ εγω αυτο προσπαθησα να κανω κ πειναγα συνεχως κ το τσιμπολογημα πηγαινε συννεφο.
Ναου μου εχουμε κανα νεοτερο? Οσο δεν κανεις υπερφαγικα εισαι μια χαρα!
Εγω κοριτσια ζυγιστηκα προχτες μετα απο σχεδον ενα μηνα κ ειδα πως δεν ειχα χασει ουτε γραμμαριο παρολο που προσεχα τρελα κ απογοητευτηκα.Με αποτελεσμα το βραδυ εφαγα ομελετα φουλ τιγκα στα αλατια,τυρια,αλλαντικα κ παγωτο κ φρουτα αρκετα κ μετα την αλλη μερα πηγα στον διαιτολογο κ με εδειχνε 1,700+.Μωλις ειδε το ημερολογιο μου μου ειπε πως ειναι καθαρα λογω αλατιου κατακρατησης κ να μην ανησυχω καθολου κ σε 2-3 μερες θα φυγει.Μου εκανε λιπομετρηση κ με εδειξε μειον 2 κιλα λιπος κ αυξηση 2 κιλα μυικη μαζα κ δεν θυμαμαι ποσο νερο ... αλλα η ζυγαρια πανω ...
επειδη μας ειχαν Σαββατο βραδυ τραπεζι κ εφαγα κ εκει αλμυρα μου ειπε πως ειναι κατακρατηση κ πως το πιθανοτερο ιεμαι στα ιδια η εχασα κατι αλλα επειδη μεσολαβησε Πασχα με διαφορα φαγοποτια κ μετα καθε Σαββατο ειχαμε τραπεζωμα κ τα τσιμπολογηματα εμεινα πισω, καναμε μια τρυπα στο νερο κοινως.Το φουσκωμα-πρηξιμο αυτες τις μερες δεν σας λεω τιποτα.
Απο ψυχολογια ημουν πολυ χαλια αυτες τις μερες, σημερα ομως το ειδα πιο ψυχραιμα κ ειπα πως δεν εχω αλλη επιλογη. σιγα σιγα σιγα κ καποια στιγμη θ αφτασω εκει που θελω.Αυτο το δεκαπενθημερο θα προσπαθησω να μην κανω ελευθερο γευμα κ τσιμπολογηματα γενικα να δω αν κ ποσο θα δουλεψει κ βλεπουμε μετα. Αργα αργα πολυ εκνευριστικο , να τα κανεις ολα σωστα κ να μην χανεις.
-
Κορίτσια μου να γράψω και εγώ τι έφαγα σήμερα :smug b:
ΠΡ : 1 φρυγανιά με μέλι και 1 ποτήρι γάλα light
ΔΕΚ : 1/2 μήλο
ΜΕΣ : 1 1/2 ντάκο με ντομάτα, φέτα
ΑΠΟΓ : 2 φρυγανιές με μέλι και 1 ποτήρι γάλα light
ΒΡΑΔ : 1 φλ. ρύζι με σάλτα: ντομάτα,κρεμμύδι,σκόρδο,βα� �ιλικό,1 κγ λάδι και λίγο τριμμένο τυράκι
1/2 μήλο
Ας πούμε είναι η πρώτη ημέρα μου που τα πάω σχετικά καλά!
Καλή δύναμη κορίτσια :-)
-
Καλησπερα στα κοριτσια...
Μπηκα μια στα γρηγορα να δω πως ειστε ... εγω οκ... απο κιλα στα 62 απο διαθεση στα απατα... κατα τα αλλα το παλευουμε ολοι μαζι...
Πινκακι, Μπλακ (2 κιλα κατω λιπος βλεπω !!!!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ), Φλωρα, Ελλη, τα νεα σας?????????? Εχετε πεσει ολες στην δουλεια, καλοκαιριασε κιολας και χαθηκαμε ε?
Καλη αρχη στις καινουργιες,
Σταρνταστ εισαι το τελευταιο μηνυμα ... και εριξα μια ματια στην διατροφη σου γνωμη μου χωρις να ειμαι ειδικος ... βαλε πρωτεινη παραπανω στο μεσημεριανο, βραδινο. Το ρυζι, το παξιμαδι (υδατανθρακας) να ειναι το συνοδευτικο και το κυριως να ειναι πρωτεινη π.χ 1 μεριδα κοτοπουλο, κρεας (οσο μια μεγαλη παλαμη), ψαρι(εδω 1.5 παλαμες) + Σαλατα+ Παξιμαδι ή 2 κουτ. ρυζι να προτειμας ολικης αλεσης προιοντα και παξιμαδια κριθινα. 1-2 κουπες οσπρια(αναλογα, 1 αν ειναι μονο καρπος π.χ βραστες φακες ή 2 αν ειναι φακες σουπα) +2-3 δαχτυλα φετα+1 παξιμαδι, 1 πιατο λαδερο+ τυρι+ παξιμαδι
Στα ενδιαμεσα: 1/2 μηλο ειναι ΛΙΓΟ. Προσθεσε κατι: οπως ή 1 κριτσινι, ή 1-2 κουτ. σουπας ξηρους καρπους ωμους ή λιγο γιαουρτι (1 κουπιτσα) ή 1 βρωμομπισκοτο ή ακομα καποιο φρουτο π.χ 1/2 μπανανα +2 κ.σ ξηρους καρπους ...
Φιλια σε ολες σας !!!!
Τα φιλια μου σε ολες
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση σου!!! ^_^
Βασικά είμαι (μάλλον) λίγο άσχετη από αυτά και ίσως τρώω λάθος γι'αυτό και με πιάνουν βουλιμικά επεισόδια. Θα δω πως μπορώ να το φτιάξω λίγο το πρόγραμμά μου :smilegrin:
Καλή συνέχεια κορίτσια μου! Θα μπω αργότερα να σας γράψω για το χθεσινό μου πρόγραμμα!
Καλή σας ημέρα! :smilegrin:
-
Να 'μαι και εγώ η "χαμένη". Λόγω δουλειάς και εγώ χάθηκα, επιστρέφω όμως με ευχάριστα νέαν καθώς σήμερα ήταν το ραντεβού μου στη διαιτολόγο. Ήρθε επιτέλους το 6αράκι. Όλεεεε. -1,5 κιλάκι λοιπόν και -6 ποντάκια τα οποία τα περισσότερα ήταν από την περιφέρεια ευτυχώς. Δεν υπάρχει άτομο που να με δει και να μη μου πει το πόσο πολύ αδυνάτησα. Όταν είχα πάει από τα 95 στα 75 δεν το ακουγα τόσο συχνά ενώ τώρα μου το λένε συνέχεια. Εδώ το κατάλαβα εγώ ότι αδυνάτησα θα μου πεις. Φιλιά πολλά κορτσούδια μου, καλή συνέχεια στον αγώνα μας. Εύχομαι σε κάθε μια να πηγαίνουν τα πράγματα από το καλό στο καλύτερο. Να περνάτε όμορφα και να θυμάστε, ΑΞΙΖΕΙ!!! :)
-
μπραβο Πινακι μου ! Πολυ πολυ χαρηκα!!!! Αντε κ εις κατωτερα!!!!
Εγω εχω ρβ την Τεταρτη, αντε να δουμε θα το δω κ εγω το 6αρακι !!
Ναου μου εσυ τι κανεις?
Εγω κοριτσακια εδω πολυ δουλεια,τρεξιμο σπιτι κ γενικα αισθανομαι πολυ κουρασμενη.
Με την δαιτροφουλα μια χαρα παω.Πιστευω δηλαδη.Θα δειξει στο ραντεβου αλλα βλεπω τα ρουχα μου πως φαρδυνανε οποτε κατι πιστευω να εκανα.Ακομα κ η πεθερα μου το παρατηρησε...
Πινακι νομιζω τα πρωτα παρολο που ειναι πολλα δεν φαινονται τοσο γιατι εχουμε ακομα μπολικο πραγμα για χασιμο.Οσο κατεβαινουμε ομως κ τα κιλα μας ειναι λιγοτερα κ το κιλο κανει την διαφορα.
Σταρνταστ συμφωνω με την Ναου σε αυτα που εγραψε! Καλως ορισες κιολας κ εσυ κ τα αλλα κοριτσια κ οτι θελετε εδω!
-
Ευχαριστώ μπλακ μου γλυκια :) Το εύχομαι να το δεις κ εσυ το 6αράκι αν και τόσο καλά που τα πας είναι δεδομένο. Θα περιμένουμε νέα σου :)
Ναι όντως έτσι είναι όσο κατεβαίνεις προς τα φυσιολογικά φαίνεται περισσότερο ακόμα και το ένα κιλό, αυτό παρατηρώ και εγώ.
-
Καλησπερα!! εδω και 1 χρόνο περιπου πασχω απο βουλιμία και δεν μπορω να βρω τον τροπο να το αντιμετωπίσω!! εχω ερθει πια σε απογνωση και αρχισαν να εμφανίζονται πλεον και τασεις αυτοκτονίας γιατι νιωθω να ειμαι σε αδιέξοδο!! Ολα ξεκίνησαν μετα απο μια διατροφη λόγω περιττών κιλών.. δεν θυμαμαι πως μπηκα στο τρυπάκι της πρόκλησης εμετού, ομως αρχισαν να παρουσιαζονται ολο και πιο συχνα τα επεισόδια και η ζωη μου εχει αλλαξει ριζικά! αρχισα να αποφευγω τις παρεες μου και να κλείνομαι στο σπιτι.. αφου οποτε εβγαινα σκεφτομουν το φαϊ και ποτε θα παω σπιτι να φαω του σκασμου και μετα παλι να προκαλεσω εμετο.. Τωρα πλεον ειναι πολλες μερες που φτανω κ 3-4 επεισοδια την ημερα.. Πραγματικα κουραστηκα και δεν το αντεχω αλλο ολο αυτο και δεν μπορω να βρω τροπο να το σταματησω!!! σαν να θολώνω και να μην μπορω να σκεφτω καθαρα οταν με πιανει η κρίση..!! Απλα δεν περιμενα ποτε πως θα μπορουσε να συμβει κατι τετοιο σε μενα, ομως οπως λενε μεχρι να το παθεις δεν θα καταλαβεις αυτον που το περναει!!!
δεν ξερω αλλα ατομα απο το περιβαλλον μου που να εχουν παρομοιο προβλημα και ειπα να ζητησω καποια συμβουλή εδω!!!
χρειάζομαι βοηθεια!!!!! :(
-
Γειά σου Leloudo! Καλωσόρισες στο forum!
Έχω βρεθεί και εγώ στην θέση σου,παίρνοντας 3-4 καθαρτικά την ημέρα για πολύ μεγάλο διάστημα. Το στομάχι μου με πονούσε πάάάάρα πολύ και αν το συνέχιζα για λίγο ακόμη σίγουρα θα πάθαινα σοβαρό πρόβλημα!
Όταν τα έκοψα δε..είχα να πάω στην τουαλέτα για 15 ημέρες!!!
Προσωπικά εγώ απευθύνθηκα σε γιατρό! Γιατί ότι και να διαβάσεις μέσα σε forums αν δε το πάρεις ΕΣΥ απόφαση θα συνεχίσεις και θα παιδεύεσαι για καιρό ακόμη!!!!
Μην τιμωρείς τον εαυτόν σου! :wow:
Απευθύνσου σε κάποιον ειδικό! γλυκιά μου ,πρέπει να σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος!!
Εχθές έφαγα:
ΠΡΩΙ : 1 κούπα γάλα με 1/2 δημητριακά ολικής
ΔΕΚ : 1 ακτινίδιο
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 1 πιάτο (όχι γεμάτο) φακές με φέτα και μια φέτα ψωμί
ΑΠΟΓ: 1/2 πάστα (μου την έφερε το αγόρι μου λόγω της ημέρας :smilegrin: )
ΒΡΑΔΙΝΟ: 1 πιάτο (όχι γεμάτο) φακές ,με αγγουροντομάτα και 1 παξιμάδι κριθάρινο.
Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι, σήμερα θέλω να πιώ λίγη κοκα κολα light ,μπορώ???? δεν έχω ξαναπιεί και γενικά δεν έχω ακούσει ότι επιτρέπονται τα αναψυκτικά σε δίαιτες/διατροφή.
Φιλάκια :-*
-
καλημερα κοριτσια!
λελουδο επιτρεψε μου να σε συμβουλεψω!καταρχην μην κλεινεσαι στον ευατο σου.οι κοντινοι σου ανθρωποι θα σε βοηθησουν να ξεχαστεις,ακομα κι αν δεν θελεις να τους μιλησεις για το προβλημα,οπως εκανα εγω,δεν θελω να το μαθει κανεις,αλλα η επαφη με φιλους και οικογενεια θα σε κανει να ξεχνιεσαι.ειναι πραγματικα γιατρικο!
επισης δες τα γευματα που κανουν και τα υπολοιπα κοριτσια σ αυτο το φορουμ!εμενα με βοηθησε πολυ στο να μαθω να τρωω και τι να περιλαμβανει καθε γευμα μου ή σνακ..θα δεις σταδιακα πως ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!
σταρνταστ καλυτερα να ικανοποιησεις την επιθυμια σου παρα να σου μεινει απωθημενο,γιατι η στερηση οδηγει συνηθως σε ακραιες καταναλωσεις!και δεν το θελουμε αυτο!ολα πρεπει να γινονται με μετρο,δεν ειναι αναγκη να πιεις μισο λιτρο!ενα ποτηρακι αρκει πιστευω!
τα χθεσινα μου
πρωινο:2φρυγανιες με μαρμελαδα+μαργαρινη+γαλα
ενδιαμεσo:γιαουρτι με δημητριακα και ξηρους καρπους
μεσημεριανο:μακαρονια με τονο και τυρι
απογευματινο:μπολικα κερασια
η μερα μου ξεκινησε αργα γι αυτο δεν καταναλωθηκε το βραδυνο :)
-
βρε κοριτσια εχω σκασει, εβγαλα το διαιτολογιο απο το ψυγειο (2 φυλλα ηταν και τα ειχα απο το βιβλιο του κυριου Ζ.) και ειναι αδυνατο να τα βρω!!!! Αδυνατο! Εχω φαει τον κοσμο. Υπαρχει καπου online? Ευχαριστω! Ευχομαι να ειστε καλα, δε βλεπω τις παλιες! Καλωσηρθατε οι νεες!
-
Γεια σας!! Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές σας!! Η αλήθεια ειναι πως είχα απευθυνθεί σε ειδικό κ με παρακολουθούσε Ψυχολογος για έναν μήνα περίπου!! Είδα όμως ότι δ αποδίδει κ σταμάτησα ν πηγαίνω!! Πίστεψα πως χρειάζομαι φαρμακευτική αγωγή για τ πρόβλημα μ εφόσον πιστεύω πως ξέρω την αιτία! Γνωρίζω πως μπορω ν παθών μεγάλη ζημιά από τους πολλούς εμετους που κάνω.. Κ ήδη έχω Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση κ θέματα με τον κύκλο μ..!! Στην μάνα μ ντρέπομαι πολυ ν το πω γιατι της είπα ότι το ξεπέρασα όταν ξεκίνησα ν πηγαίνω σε ψυχολόγο.. Σε φίλους ουτε καν θέλω ν το αναφέρω νομίζω ότι θα πεθάνω από ντροπή κ δ θα καταλάβουν κ ολας γιατι δ μπορει κανεις ν καταλάβει αν δ το έχει περάσει!!!!
Προσπαθώ τοσο πολυ ν αντισταθώ στο φαγητό κ απλα δ μπορω!! Δ μπορω ν κάνω πάλι διατροφή γιατι μετά από αυτό ξεκίνησαν τα επεισόδια...
Ξέρετε κάποια αγωγή που ειναι καλή κ βοηθάει όντως???
-
σε καταλαβαινω απολυτα!ειναι πολυ σημαντικο παντως που βρηκες ποια ειναι η αιτια (του κακου!) ξενινα απο κει,βαλ'την κατω και εξαφανισε την :p
καποια αγωγη δεν ξερω να σου προτεινω,παντως φανταζομαι ξερεις οτι διατροφη δεν ειναι το ιδιο με διαιτα,και τα αποτελεσματα σιγουρα δεν θα ειναι αμεσα.
λιγη υπομονη χρειαζεται μονο!
-
Καλησπερα σε ολη την παρεα!!!
Παρακολυθω καιρο τις συζητησεις και αποφασισα- γιατι με βοηθησατε- να συμμετεχω πιο ενεργα!!!
Για την ιστορια ειμαι μια πρωην παχυσαρκη αρχικα κιλα 100 και τωρα πια στα 70!!!
Το θεμα ειναι οτι εδω και καποιο διαστημα προσπαθω να χασω και αυτα τα τελευταια 7-8 κιλα που με απασχολουν πολυ αλλα δεν τα καταφερνω με μεγαλη επιτυχια!!!
Εχει περασει καιρος απο τοτε που εχασα τα πολλα κιλα και η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι πως τα καταφερα :) :): ) :)
Σκεφτηκα αν ξεκινησω να γραφω καθημερινα εδω τι τρωω και με τη δικη σας στηριξη να τα καταφερω!! Η μεθοδος των τριων :) μου φανηκε πολυ ενδιαφερουσα κ αποφασισα να τη ξεκινησω!!!!
Ελπιζω να εχει τα αποτελεσματα που περιμενω γιατι με ριχνει αρκετα το ολο θεμα!!!
Αυτα για μια γνωριμια καλη συνεχεια σε ολους απο αυριο θα εποστερψω με λεπτομερειες σε οτι αφορα τη διατροφη γιατι σημερα ακολουθησα τη μεθοδο των 6-7 και βαλε :) :) :) :) :)
:starhit: