εβλεπα vampaire diaries, true blood, games of thrones τωρα θελω να δω κατι ετσι με εγκληματα, σεναρια, υποθεσεις να μην ειναι κουραστικο, ελεγα για CSI,NCIS αλλά δεν ξερω κατα πόσο ειναι ωραια, θελω να βλεπω κατι και να κολησσω :P
Printable View
εβλεπα vampaire diaries, true blood, games of thrones τωρα θελω να δω κατι ετσι με εγκληματα, σεναρια, υποθεσεις να μην ειναι κουραστικο, ελεγα για CSI,NCIS αλλά δεν ξερω κατα πόσο ειναι ωραια, θελω να βλεπω κατι και να κολησσω :P
αμα βρείτε κανένα καλό με εγκλήματα και υποθέσεις κτλ πείτε!Μ αρέσουν αυτα
Σήμερα είμαι μες στη μαυρίλα, μ έχει πιάσει και όλο θέλω να κλείνομαι στο σπίτι και να μην κάνω τίποτα, όλα μου φταίνε και νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου :( πολλή κλάψα.. :p
κοριτσια ποση τυροσαλατα μπορει να βαζουν σε ενα σαντουιτς? Το ψωμακι ηταν 130 γρ. ωμο. (αυτα τα σαντουιτς τα μεγαλα)
Dexter κατα κυριο λόγο και έπειτα Criminal case :3
Σουιτ μια κουταλιά νομίζω βάζουν!
http://eatforhealth.gr/data/document...on-diabete.pdf
λιποθυμια μου ερχεται, εδω λεει (και ειναι εγγυρο γιατι το δινουν στο διαβητη) οτι ο Γρηγορης πχ βαζι 75 γραμμαρια τυροσαλατα στο αρτιδιο και εχει 270φευγα θερμιδες....μονο η τυροσαλατα!!!!!!!!!!!!! Αν ο γρηγορης βαζει τοσο πολυ τοτε τα ντοπια στεκια ακομα παραπανω :(
Tωρατο εφαγα...παει
Υπερβολικό μου ακούγεται :S
δεν ξερω, παντως δε θα ξαναβαλω. Οκ θα βαζω αλλα πραγματα οταν θελω βρωμικο, δεν παυει να ειναι και 130 το ψωμι, διολου λιγα!
σουιτ το χειροτερο νομιζω ειναι οτι αυτες οι σαλτσοσαλατες και το ασπρο ψωμι σου σαμποταρουν την προσπαθεια για σωστη και υγιεινη διατροφη παρα οι θερμιδες που εχουν.Τις θερμιδες μην τις σκεφτεσε,σιγουρα ειναι και αυτες αρκετες αλλα δεν πιστευω οτι αυτες κανουν τη ζημια γιατι συνηθως οταν τρωμε ανθυγιεινα δεν βοηθαμε το σωμα να αποβαλλει κιλα γιατι δεν δουλευει σωστα,θα το δεις οσο περναει ο καιρος αν βγαλεις ολες αυτες τις τροφες απο το καθημερινο διαιτολογιο σου δεν θα τις ζητας καθολου,ισα ισα που θα σου φαινονται πολυ αλμυρες και το ασπρο αλευρι του ψωμιου θα σου καθεται σαν στοκος στο στομαχι ;)
βασικα δεν τις τρωω ουτε καν καθε μηνα, τις προτεινα της αιγλης που τρωει καθε μερα ψωμι και ζητησε συνταγη για γρηγορη πιτσα ;) ποιος ειπε οτι εχουν λιγες θερμιδες? Ειναι ενα γευμα ολοκληρο και πληρες.
Δεν εχω σκοπο να βγαλω καμμια τροφη απο το διαιτολογιο μου γιατι οταν θα τη ξαναβαλω θα παρω τα κιλα. Σκεφτομαι μονο την ωμοφαγια για αποτοξινωση ;)
τωρα συμπερανα οτι λες για την τυροσαλατα, επισης δε θα τη βγαλω απο το διαιτολογιο μου αφου τη τρωω μια το χρονο! Το πιο μεγαλο λαθος που μπορει να κανει καποιος ειναι μια προσκαιρη αλλαγη, τετοια θα ειναι και στο βαρος του.
Συμφωνω οτι δεν πρεπει να βγαζουμε τροφες απο το διαιτολογιο μας αν εχουμε σκοπο να τις ξαναβαλουμε γιατι ολα τα κιλα θα τα παρουμε πισω,εγω εχω αλλαξει τελειως διατροφη και αυτα τα εχω ξεμαθει και δεν με ικανοποιουν πια γιαυτο και δεν τα τρωω,αυτο εννοουσα.Αφου εγινες χορτοφαγος,ψαχνεσε με την ωμοφαγια γιατι να χαλας τον οργανισμο σου με τροφες που μονο κακο σου κανουν?Αυτο δηλαδη που γραφεις στο Mood σου που ειναι πολυ σωστο :yes:
σωστο ειναι αλλα οι αλλαγες πρεπει να γινονται σταδιακα και φυσικα, αλλιως τα πισογυρισματα μπορει να ειναι καταστροφικα. Ακομα και για ωμοφαγια δεν το σκεφτομαι 100% raw αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο της διατροφης μου να γινει καποια στιγμη και για λιγο καιρο raw. Δεν ειμαι καθολου οπαδος των μεγαλων και γρηγορων αλλαγων. Το καλο πραγμα αργει να γινει. Μονο οταν τιθεται ηθικο θεμα (πχ χορτοφαγια) η θεμα υγειας τα πραγματα για μενα ειναι μαχαιρι! Πχ το τσιγαρο μια κι εξω το εκοψα, το κρεας το ιδιο. Δεν εχω σκοπο να αλλαξω το πως λειτουργω γιατι αυτη ειμαι. Ομως προσπαθω να αλλαξω τη σταση μου απεναντι στις καταστασεις. Δηλ για εμενα σε ενα ιδανικο σεναριο η τελεια διατροφικη συμπεριφορα θα ηταν να τρωω οταν πειναω, να τρωω εποχης φρουτα και λαχανικα ωμα, εποχης φαγητα μαγειρεμενα ομορφα και μερακλιδικα σε ποσοτητα ικανη να με γεμισει ομορφα συναισθηματα αλλα οχι να με βγαλει απο τα κιλα που θα μου δινουν την εικονα που θελω...Μαγειρεμα με οσο το δυνατον αγνοτερα υλικα, ανεπεξεργαστα σε καθημερινη βαση, εκτος των μερακλιδικων εξαιρεσεων. Γυμναστικη με χαλαρους ρυθμους ΟΛΟ το χρονο, για να μη συσσωρευεται η ενταση και το αγχος της δουλειας. Καλος υπνος, διακοπη καφε, κοκα κολας, και οτιδηποτε μου προκαλει εξαρτηση και με σκλαβωνει. Και πολλα πολλα αλλα που θα βγω τλεειως εκτος θεματος και θα σε κουρασω.
Το πιο βασικο για μενα ειναι η απομυθοποιηση της τροφης, οταν καποια στιγμη θα νιωθω πεινα μικρη και θα ετοιμαζω το γευμα μου, η θα σερβισω το φαγητο μου, θα γευομαι χρωματα, γευσεις, βιταμινες και ολες τις ομορφιες της φυσης, θα σταματω να τρωω οταν νιωσω ευχαριστα γεματη και ικανοποιημενη, τοτε θα ειμαι διατροφικα ευτυχισμενη!
ειναι καλυτερα το ποδι δε θα παω ορθοπεδικο, μαλλον ηταν μυικο οπως ειπες Φιλιππα ευτυχως! Εχω να σας πω και τοσο ευχαριστα νεα!!! ντυθηκα στα σκοτεινα γιατι κοιμοντουσαν, μετα ειδα οτι φοραω ενα παντελονοκολαν (χωρις κουμπι αλλα στενο) που το φορουσα στα 90 κιλα μη πω πιο κατω! Ισως και 85... Παιδια δε το πιστευω απλα....ξαναζυγιστηκα κι εφυγαν καποιες κατακρατησεις, φαγωμενη ημουν 100.1 απο 101. Αρα το 9 το εχω σιγουρακι πια ακομα κι οταν ξεφευγω! Τωρα θελω λιγο ακομα πιο κατω! :roll:
To 'χεις λέμε :D
εφαγα χθες βραδυ ντελιβερι στη δουλεια, + ξενυχτι, 100.1 παλι σημερα, με παιζει η ζυγαρια και γουσταρω χιχιχι την παιζω κι γω γιατι τρωω και δε τολμαει να δειξει παραπανω ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
περα απο την πλακα παω καλα με το εξω πχ σημερα ειμαι στις 1000 θερμιδες, εφαγα ολο το φαγητο μου μαζι, εχω χορτασει, επεται το βραδυ που ειμαστε καλεσμενοι κι εκανα διαφορα ομορφα για να αποφυγω να φαω (εβαλα ζαμπον σε ο,τι εφτιαξα χαχαχαχ) ε νομιζω ολα καλα θα πανε. Απο αυριο θα μπω σε προγραμμα λιγο πιο αυστηρο και πρωτεινουχο, βασικα γιατι δουλευω πολυ κι χω κατακρατησεις απο το αγχος αλλα και πεινα συναιθηματικη.