ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αααααααααααααααααα με τρέλανες πρωινιάτικο! Μπράβο βρε αστέρι μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοο πάμε γεράααααααααααααααααααααα ααα (πάτε δηλαδή, εγώ το μπιπ λίγο χθες :mad: )
Printable View
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αααααααααααααααααα με τρέλανες πρωινιάτικο! Μπράβο βρε αστέρι μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοο πάμε γεράααααααααααααααααααααα ααα (πάτε δηλαδή, εγώ το μπιπ λίγο χθες :mad: )
Καλέ όχι μέσα σε μια εβδομάδα!!!!Χαχαχαχα θα ήμουν πανευτυχής αν τα έχανα μέσα σε μια εβδομάδα.Είχα ζυγιστεί τελευταία φορά νομίζω τη Δευτέρα προχθές και ήμουν 137,5.Είχα κολλήσει για κάποιες μέρες και είχα ανέβει στα 139 τη προηγούμενη εβδομάδα αλλά έκοψα τα αναψυκτικά λάητ και τα γλυκάκια λάητ και πιστεύω πως ίσως βοήθησε να ξεκολλήσω.Quote:
Originally posted by marimari
Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεσα σε μια εβδομαδαααα;;;;:o
Εχεις και το αγαπημενο μου τραγουδι απο την Μαριζα Κοχ!!!!!
Όντως είναι πολύ όμορφο τραγουδάκι.
@Sweet ευχαριστώ!!!Θα πάρεις φόρα και εσύ και δε θα έχεις σταματημό μετά :smirk:
Εμένα με κόβω ζιγκ ζαγκ fata μου για πολύ καιρό ακόμα! Ε όσο κατεβαίνει μετά δε με νοιάζει! Οταν πια δε θα κατεβαίνει φοβάμαι :blush:
Καλημερα, δεν σας γνωριζω ολους αλλα θα γνωριστουμε παλι, εγω γραφω περισσοτερο στο http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2347
Οριζω πλεον την Παρασκευη ημερα εβδομαδιαιου ζυγισματος γιατι η Δευτερα ειναι ζορικη μετα το σαββατοκυριακο....
Σημερα 1/2.... 81,4
Θελω 8/2.... 80,4
Μόλις είδα ένα 62.8 στη ζυγαριά που είχα πολύυυ καιρό να δω!!
:-) :-)
μπραβο σου γλυκια μου!!! αυτο ελπιζω κι εγω , συγνωμη αν το χεις πει αλλα ποσο υψος εχεις?Quote:
Originally posted by baklavadaki
Μόλις είδα ένα 62.8 στη ζυγαριά που είχα πολύυυ καιρό να δω!!
:-) :-)
:thumbup:
1.63 είμαι,
άλλαξα και το στόχο μου που τον είχα στα 55 κιλά και το έκανα 57 γιατί τα 55 μου φάνηκαν λίγα, αν και 58-59 να φτάσω ίσως σταματήσω αν δω οτι μ αρέσει το σώμα μου!
2.1.2013 107.9
9.1.2013 105.1
23.1.2013 106.7
2.2.2013 104.8
προσπαθω τουλαχιστον,στοχο δεν επιασα,αλλα θα βαλω νεο στοχο τωρα που πηρα φορα :)
good news !!! (καλημέρα κιόλας :P ) σημερινό πρωινό ζύγισμα με έδειξε 103.5 :roll::roll::roll: έρχεται το κατοστάρικο :bigsmile: (σαν χαρτονόμισμα ακούγεται !!!)
ΥΓ: Το καλύτερο είναι οτι περιμένω και περίοδο γύρω στις 12-13 του μήνα (ή και νωρίτερα , έχω κάτι συμπτώματα ήδη) . Δηλαδή τελευταία πέφτω σταθερά 1μιση κιλό τη βδομάδα . Not bad :)
Quote:
Originally posted by stellou1989
good news !!! (καλημέρα κιόλας :P ) σημερινό πρωινό ζύγισμα με έδειξε 103.5 :roll::roll::roll: έρχεται το κατοστάρικο :bigsmile: (σαν χαρτονόμισμα ακούγεται !!!)
ΥΓ: Το καλύτερο είναι οτι περιμένω και περίοδο γύρω στις 12-13 του μήνα (ή και νωρίτερα , έχω κάτι συμπτώματα ήδη) . Δηλαδή τελευταία πέφτω σταθερά 1μιση κιλό τη βδομάδα . Not bad :)
:saint2::saint2::saint2::saint2::saint2::saint2::s aint2::saint2::saint2::saint2::saint2::saint2::sai nt2::saint2::saint2::saint2::saint2::saint2::saint 2::saint2:
6/2/2013 102.2Quote:
Originally posted by sweetOctober
30/1/2013 102.3 και άρχισα λίγη γυμναστική χαλαράQuote:
2/1/2013 108.8
9/1/2013 105.6
16/1/2013 103.9
23/1/2013 103.5
{απώλεια πρώτου μήνα 6.5 κιλά}
πέρασε η πρώτη βδομάδα γυμναστικής με 260 λεπτά αερόβια! Η ζυγαριά είναι ακούνητη, έβαλα κι γω το χεράκι μου χθες με 2 πιτόγυρα βραδυάτικο, επίσης περιμένω περίοδο (αν και συνηθως πριν τη περιοδο με δειχνει κατω και μετα ανεβαινει!)
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup: μπράβο ρε αστέρι! Από πόσα? Μπράβο! Εγω κόλλησα, αλλά θα αρχίσω πάλι να τρέχω γιατί με προλαβες σχεδόν!Quote:
τρεχααααααααααααααααααααα ααααααατε ποδαράκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
από 105 την περασμένη Τετάρτη . Τρεεεεεεεεεεχαααααααα και σου ρχομαιιιιιιιι :spin::spin::spin::spin::spin: βέβαια η αλήθεια είναι δεν ξέρω κατα πόσο θα διατηρηθεί μετά από λίγη σοκολάτα και 1 σουβλάκι που έφαγα τώρα το μεσημέρι αλλά μετά θα προσπαθήσω να σήρω το πτώμα μου στο γυμναστήριο για να το σώσω κάπως. Είμαι πτώμα σήμερα . Έχω κοιμηθεί ελάχιστα , όλο το πρωί διάβαζα , το μεσημέρι έδινα μάθημα στο οποίο μάλλον δεν πήγα καλά αφου έβαλε άλλα αντι άλλων ... και τώρα έχω διάβασμα για μεθαύριο ... ε σιγά μην είχα όρεξη να μαγειρέψω ...:thumbdown:Quote:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup: μπράβο ρε αστέρι! Από πόσα? Μπράβο! Εγω κόλλησα, αλλά θα αρχίσω πάλι να τρέχω γιατί με προλαβες σχεδόν!Quote:
τρεχααααααααααααααααααααα ααααααατε ποδαράκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Ωραια, κανεις προβα για μωρο :P Μια χαρα εισαι βρε με μια πιτα, σιγα. Ποσες θερμιδες εχει έχεις ιδέα?
Τα εχω παρει που εφαγα χθες, ειμαι σιγουρη οτι θα με εδειχνε 1,5..........101,5 εννοω................................κριμ α. Τεσπα. Το θεμα ειναι μη με παρει αποκατω. Μου τη βαραει με τοση γυμναστικη που δεν εχασα. Βεβαια ειναι η πρωτη βδομαδα που το σωμα προσαρμοζεται στη γυμναστικη, αν και δεν εκανα βαρη σιγουρα τσιτωνει το μυικο μου συστημα με τοση αεροβια.
E εντάξει δεν έδειξε σήμερα , θα δείξει αύριο σιγά ... με το γυμναστήριο κι εγώ εκνευρίζομαι σε φάσεις που πάω γυμναστήριο και δεν χάνω αλλά θέλει επιμονή . Σκευτόμουν και κάτι άλλο χθες , οτι αν κάνει και κολλήσω θα δοκιμάσω να μετράω πόντους που λένε . Δεν έχω μετρήσει ποτέ είναι η αλήθεια . Αλλά μετά είδα το ζύγισμα σήμερα το πρωί και το ξέχασα χαχαχα. Εμένα σήμερα σαν να μου φάινεται κιολας το χάσιμο ! Πήρα και θετικά σχόλια απο φιλες (που με βλέπουν συχνα όπως και να χει , αλλά λόγω διαβάσματος ειχαμε να βρεθούμε κανα 5ήμερο ...) .Για την πίττα εντάξει ναι δεν το λέω τόσο θερμιδικά όσο από θέμα μυαλού , αλλά ευτυχώς έχω συνηθίσει κααι το ελεγχω όποτε ξεφευγω και δεν με παίρνει από κάτω . Οπότε όντως , δεν είναι τόσο τρομερό .