πωπωπω σουιτ σε καταλαβαινω! λογικο ειναι να τρως παραπανω τοσα εχεις στο κεφαλι σου και τα ξενυχτια ειναι οτι χειροτερο...
Printable View
πωπωπω σουιτ σε καταλαβαινω! λογικο ειναι να τρως παραπανω τοσα εχεις στο κεφαλι σου και τα ξενυχτια ειναι οτι χειροτερο...
Παραδοξως δεν ετρωγα παραπανω τοσες μερες, ημουν το πολυ 2000 θερμιδες (που ειναι και το οριο μου), χθες ομως το βραδυ εκανα ελευθερο! Ειχα κατι γεμιστα φετουλα ψωμακι, χαχαχ και μηλοπιτα ειχα φαει το απογευμα, 5 ξηροκαρπια και 2 ποτα. Και εις αλλα με υγεια! Τωρα σε προγραμμα
σε μια εβδομαδα ξεκινα η εξεταστικη και θα εχω κενο μια εβδομαδα να διαβασω αλλά αυτο δεν μου ειναι καλο, θα μαι μεσα στο σπιτι μονη μου ολη μερα.... απο τη μια καλο γτ διαβαζω απο την αλλη αφορητη μοναξια. τουλ με τη σχολη βγαιονω λιγο και ξεχνιεμαι, βλεπω κοσμο...
εχεις δικιο, been there done that...
ηθελα να παω αυριο για τζοκινγκ, αλλα βλεπω βρεχει...
aiglh δεν παιζει κανένα αναγνωστήριο?
μπα οχι τιποτα δεν εχουμε και πολλές παροχες,ουτε καν γυμναστηριο τιποτα, οποτε σπιτι συνεχεια και αμα κατσει ποτε κατσει και κανας καφεσ... :( τουλαχιστον αφου καθομαι που καθομαι να περασω και τα μαθηματα ολα.. ελπιζω
με τέτοια διάθεση μονο κακό κάνεις!! προσπάθησε να εισαι λίγο πιο θετική βρε :)
μακαρι να μπορουσα, ειμαι πολυ χαλια νιωθω απιστευτα μονη μου... :sniffle: λεω και στο αγορι μου να ερθει και δεν μπορει... :sniffle:
Τάσο διαφωνώ. Αφού τα καταφέρνεις έτσι γιατι να μπεις στο χειρουργείο; Για τον φόβο της διατήρησης;; Ασε που δεν μπορεις να την κανεις σε αυτα τα κιλά....παλεψε το οσο μπορεις, κυρίως επειδή μπορείς, κι αν δεις πως το χάνεις τότε ξανασκέψου το. Επι του παρόντος ομως θα σου ελεγα να χαρείς τον άθλο που έχεις καταφέρει. :)
Τασο προς θεού!Δεν είναι δουλειά μου βέβαια, αλλά τα χειρουργία δεν είναι κ παίξε γέλασε και εννοείται πως αν δεν είναι απαραίτητα τα αποφεύγουμε.. Αφού τα κατάφερες μόνος σου και ως τώρα διατηρείσαι ποιος ο λόγος?Ας μη χαθεί η μπακα που λες πως έχεις, και τι έγινε?
Η μπάκα αυτή που λές, είναι αυτο που "έμεινε" απο το παλιό σου σώμα, και είναι και αυτό κομμάτι σου. Σε όλους κάτι θα μείνει, κοιλιά, χαλάρωση στα χέρια, πεσμένο στήθος, κτλ κτλ αλλά και αυτά στο πρόγραμμα είναι.
Και κιλά ίσως πάρεις παραπάνω κατά καιρούς αλλά και αυτά θα φύγουν πάλι. Τώρα οκ αν πάς πάλι πίσω σ αυτά που ήσουν σύντομα τότε νταξει σκέψου το χειρουργειο αλλα΄μόνο αν υπαρχει σοβαρός λόγος..
Ναι καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι, και πράγματι όπως είδες συμφωνω μαζί σου. Δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα ούτε κατα διάνοια αν δεν είναι ανάγκη. Συγνώμη που δεν κατάλαβα το υφος σου, είμαι λιγάκι ζαβλακωμένη τελευταία :-P
κ εγώ δεν το κατάλαβα μάλλον κ εγώ ζαβλακωμένη :P
και μου φάνηκε παράξενο γιατί συνήθως δεν γράφεις έτσι , τελοσπαντων!
χαχαχαχ χαίρομαι που δεν είμαι μόνη τουλάχιστον :D
Γεια σας κοριτσια, ο φορτος εργασιας ειναι πολυς, για αυτο δε γραφω. Παραλληλα κανω ενα διαλειμμα απο τη διατροφη μεχρι να παραδωσω (2-3 μερες). Χθες δε μπορεσα να διαχειριστω το διαλειμμα κι εφαγα πολλα γλυκα, σημερα επανηλθα πληρως.
Ενιωσα σαν το σκυλι που το ειχες χρονια δεμενο και το ταιζες και μετα το αφησες ελευθερο να βρει την τροφη του. Σημερα εχω φαει οσα ηθελα οταν ακριβως ηθελα.
Αδιαφορω τι θα δειξει η ζυγαρια, εχω αλλα στο μυαλο μου τωρα. Θα μου δωσω περιθωριο μεχρι τελος του μηνα να ισορροπησω διατροφικα μονη μου, χωρις θερμιδες, χωρις γευματα, χωρις τιποτα! Θα τρωω οταν πειναω αυτο που θελω στην πιο υγιεινη και δυνατη εκδοση του!
Θα σας πω μονο οτι εχω παρει απειρα γλυκακια, και αλμυρα σκατουλακια, δοκιμασα μια μπουκιτσα απο ολα, δεν ηταν κι ασχημα αλλα οχι και ωραια. Τα εχω εκει και δεν τα αγγιζω! Αντ'αυτου χθες πεταχτηκα σπιτι κι εφαγα χορτα με ψωμι βουτηγμενο στο ζουμι τους, λεμονι και ελιες!
Επειδη εχω μεγαλο αγχος με τη δουλεια με εχει πιασει η κοιλια μου και μαλλον πρεπει να αεχω αδυνατισει παρ'αυτα!
Θα σας διαβαζω οποτε εχω λιγο χρονο κι ανδε προλαβω να γραψω να ξερετε πως σας σκεφτομαι! Αυτος ο πρωτος μηνας του χρονου ηταν ο πιο δυναμικος της ζωης μου σε ολους τους τομεις. Νιωθω πολυ δυνατη κι ετοιμη για ολα, μαλλον ηρθε η ωρα της αλλαγης στη σχεση μου με την τροφη μου ;)