-
αχ Eve μου κ εγω παρομοια κατάσταση! Τα τελευταια χρονια ετσι.Γεναρη -Αυγουστο διαιτα μετα ξεσπασαμ στις διακοπες οπου συνεχιζοταν μεχρι Οκτωβρη, ε μετ απροσπαθουσα λιγο να μαζυετω ερχοταν τα Χριστουγεννα φορτωνομουν κανα 5κιλο κ απο 60 τελος Ιουλιου εφτανα τα 70+ Γεναρη με αποκορυφωση φετος που τα ξεπερασα κατα πολυ κ κοντεψα να φτασω τα 80!!!
Τωρα πλεον το πηρα αποφαση απο 79 κιλα το Φλεβαρη ειμαι 69 περιπου κ θελω να πιστευω πως μεχρι του χρονου τετοιο καιρο θα εχω φτασει τα 60 κ θα κανω συντηρηση.Το καλο ειναι πως δεν στερουμε απολυτως τιποτα κ ετσι δεν εχω αυτη την αισθηση οτι κανω διαιτα να τρωω μονο στεγνο ψητο με σαλατα κ γιαουρτι κ μετα να λαχταραω τα παντα κ να ξεσπαω τρωγοντας απιστευτες ποσοτητες κ ανακατεμενα γλυκα-φαγητα τα παντα ολα.Τρω απο ολα αλλα στην ποσοτητα που πρεπει κ με μετρημενο το λαδι κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενη.Τρωω κ το γλυκο μου μια-δυο φορες την βδομαδα κ ολα οκ.Κ ξερεις τι σκεφτομαι?Τι καταλαβα τοσα χρονια που καθε Αυγουστο ημουν 60 κιλα αλλα μεχρι το Σεπτεμβριο ειχα παει 67?καταστρεψα το μεταβολισμο μου κ τιποτα αλλο.Ας μην ειμαι φετος στα ιδανικα μου κιλα ας ειμαι του χρονου.Αρκει να μαθω να τρωω σωστα να μου γινει τροπος ζωης κ οχι κατι αναγκαστικο κ θα ειμαι οπως μου αρεσει του χρονου.
Κ κατι αλλο.Μπορει να ειμαι περισσοτερα κιλα φετος απο περσυ αλλα τα ρουχα που φοραγα περσυ φοραω κ φετος κ μου ερχονται το ιδιο καλα.
Ας δωσω κ μια διατροφη χτεσινη
7:30 κρεμα βρώμης με 1/2 κγ μέλι κ κανελα κ 2 βερύκοκα
11:00 3 μικρα βερυκοκα κ 1κσ αμυγδαλα
2:30 2 κουπες ζυμαρικα στριφτα ολικης αλεσεως σε σαλατα με 5 ελιες,1 ντοματα,αγγουρι,1κσ λάδι κ τρια δάχτυλα φετα
6:00 ενα μπολάκι κεράσια κ 1κσ αμύγδαλα
9:30 2 καλαμακια κ μια πιτα αλάδωτη
-
Kαλημέρες σε όλους!!!!
black, και γω το ίδιο λέω ας κάτσουν τα ρούχα μου ένα ακόμη καλοκαίρι στη βαλίτσα στο πατάρι,
του χρόνου θα τα φορέσω όλα!!! λαχταράω βέβαια πως και πως..και είναι και καλοκαίρι και λίγο μου κακοφαίνεται αλλά η διατροφή αυτή ειναι ευεργετική και το φανταστικό είναι ότι δεν νιώθεις ότι κάνεις δίαιτα, δεν νιώθεις στερημένη. Θεραπεύομαι,εκπαιδεύομαι και αδυνατίζω έτσι το βλέπω!
τα χθεσινά μου:
06.00 Καφές με 2 ½ καστανή ζάχαρη
08.00 1 παξιμάδι κριθαρένιο+ 1 μικρή φέτα καρπούζι + 1. κ.γλυκού φουσκωτή μερέντα ( ταχίνι + μέλι+ χαρουπόκρεμα)
12.00 1 μικρή φέτα πεπόνι + 10 αμύγδαλα
14.20 Πίνω πράσινο τσάι με μέλι και κανέλα γιατί θα αργήσω να φάω..
16.30 3 Μελανούρια στο φούρνο χωρίς λάδι +1 μια γοπίτσα + ντοματοσαλάτα με 1 κ.σούπας λάδι
19.00 10 φυστίκια ανάλατα+ 1 μικρό ροδάκινο
09.00 ½ παξιμάδι ( κοιμήθηκα νωρίς )
-
Γειά σας κορίτσια!! Δεν ξαναχάθηκα, απλά είχα πολύ άγχος επειδή έδωσα για δίπλωμα οδήγησης σήμερα το πρωί (κόπηκα την πρώτη φορά, αλλά το πέρασα με τη δεύτερη) Πώς είστε; Εγώ γενικά καλά, αλλά διατροφικά όχι και τόσο.. Βασικά είμαι ψιλοαπογοητευμένη από τον εαυτό μου που εκεί που είπα να συνεχίσω τα ξαναπαράτησα και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι.. Τεσπά, απο δω και πέρα τί κάνουμε!!! Δεν τήρησα τριάδες σήμερα, θα το προσπαθήσω απο τώρα και μετά και ο θεός βοηθός!!!
-
Kαλησπερα φιλες και φιλοι!!!!
Ειπα οτι θα αρχισω να γραφω κ να μπω σ ενα προγραμμα αλλα δεν τα καταφερα!!!
Απο σημερα αλλαζω πορεια ;)
Λοιπον χθες 21/6 τα γευματα ηταν τα εξης
ΠΡ. Ενα ποτηρι γαλα με 4κσ δημητριακα και 1κγ μελι
Ενδ. 10 κερασια
Μεσ. Μακαρονοσαλατα (πενες με ντοματα αγγουρι, πιπερια, καλαμποκι,φασολια και λιγη φετα)
Βρ. 2-3 πιρουνιες μακαρονοσαλατα και μια φετα ψωμι με κασερι
Μετα λιγα κερασια!!!
Αυτα !!!!
Kg 70,8.
Εχω αυριο να παω για το πρωτο μου μπανιο με παρεα η οποια ειναι πολυ καλλιγραμμη και εχω πολυ αγχος ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλια
:crazy::crazy::lol::crazy:
-
melipa να απολαύσεις το μπάνιο σου και να έχεις το πιο μεγάλο σου χαμόγελο σου εύχομαι!
αλίμονο σε μας που βράζουμε πάνω από τα βιβλία...
-
Καλημερα κοριτσια...
Στα γρηγορα τα νεα μου:
1. Βρηκα το θαρρος να ανεβω στη ζυγαρια (ηξερα οτι εχω παρει, λογο συνθηκων τρεφομαι κυριως απο την καντινα στη δουλεια... 65 λοιπον και ωρα για δραστικα μεσα... οκ, ειμαι στεναχωρημενη οχι για τα κιλα αυτο ειναι το λιγοτερο μπρος στα αλλα ας επερνα και 40 πισω αν τα αλλα φτιαχνονταν αλλα ... αλλα... αλλα...
Κι αφου το φιλοσοφισα λιγο και το διαπραγματευτικα με μενα... ειδα οτι ειναι ατοπο... οσο κι αν στεναχωριεμαι κι αν σκαω δεν μπορω να λυσω το προβλημα (ο θεος ή οι γιατροι μονο) οποτε ειπα πως τουλαχιστον ας μην αφησω εμενα... κι ετσι στον αγωνα παλι να χασω 3 κιλα... δεν ειναι τα κιλα απλα να ισως να με βοηθησει να μην σκεφτομαι τα αλλα... υγεια κοριτσια υγεια ποσο σημαντικο αγαθο και ποσο το ξεχναμε μεχρι που χτυπαει στην πορτα μας ... και εκει τρως τις σφαλιαρες μαζεμενες...
Ελι μου μπες να ακουσω την αισιοδοξη ματια σου
Φλωρακι που εισαι χωμενη στο περιπτερο??? Δουλεια ε?
Πινκακι?
Μπλακ σε βλεπω παουερ και πολυ μ΄αρεσει
Στις καινουργιες το μυστικο στις τριαδες ειναι πρωτεινη+ λιγος καλος υδατανθρακας + φρεσκο (σαλατα λαχανικα εν γενη, φρουτο)
Διαδα: δινω παραδειγμα μηλο + αμυγδαλα, πεπονι + κριτσινι ολικης κτλ
Γενικα τα γευματα απεχουν 3 ωρες αν δεν σας βολευει, πεινατε κτλ καντε και αλλη μια μικρη διαδα ανα διωρο
Νερο+ασκηση αρκετα
Εκμεταλευομαστε το καλοκαιρι εχει πληφορα φρουτων, λαχανικων οφελιμων και νοστιμων
Τρωμε οταν πειναμε!!!!!! ΤΡΩΜΕ εξυπνα ομως αν εχουμε λιγουριτσα για αλμυρο ( αγγουρακι, καροτακι με αλατακι μια χαρα) για γλυκο ενα σοκολατακι 70% κακαο ή η νεα ανακαλυψη παγωτο με ενα υλικο (μπανανα κομμενη στην καταψυξη να παγωσει... στο μπλεντερ να γινει κρεμα... τελειο απο μονο του ... κατα τις ορεξεις προσθεστε να ξηροκαρπη, λιγη σοκολατιστα/ κακαο κτλ
Φιλια σε ολες !!!
-
Καλησπέρα όμορφες να 'μαι κ εγώ! Τωρα που σταμάτησα από τη δουλειά θα σας γράφω συχνότερα. Εύχομαι να τα πηγαίνετε όλες υπέροχα με τα προγράμματα σας. Εγώ του δωσα και κατάλαβε το 3ημερο που ήμουν εκτός αλλά δε με παίρνει απο κάτω. Από χτες κιόλας αρχισα ελαφριά διατροφή με σαλάτες για 2-3 μερες να το ισορροπήσω. Η προηγούμενη επίσκεψη μου στη διαιτολόγο έδειξε -1,200 σε λίπος. Η ζυγαριά όμως έδειξε αύξηση δε ξέρω γιατί. Με ρώτησε αν άλλαξα πρόγραμμα στο γυμναστήριο κ όταν της είπα πως ναι μου είπε ότι πιθανόν να οφείλεται εκεί γιατί γυμνάζω μυικές ομάδες καινούριες, όπως κ όταν πρωτοάρχισα το γυμναστήριο κ δεν έχανα. Η αλήθεια είναι πως απογοητεύτηκα κάπως γιατί από την αρχή της προσπάθειάς μου με διαιτολόγο πρώτη φορά είχα + στα κιλά. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα πάει.
Καλή δύναμη σε όλες και ειδικά σε σένα νάου μου, εύχομαι να βρεις τις ισορροπίες που αναζητάς :)
-
Αυτό με τη μπανάνα το κάνω και εγώ και είναι τέλειοοοοο
-
καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?
Πινκακι μην σε παιρνει καθολου απο κατω. τερτιπια της ζυγαριας ειναι . Εχασες 1200 γρ λιπους κ μαλλον αυξησες την μυικη σου μαζα αρα κ τον βασικο μεταβολισμο σου που ειναι πολυ καλο.Σαλατες σκετες τρως?Σου το ειπε η διαιτολογος ?
Αχ εγω δεν εχω ζυγιστει 2 βδομαδες τωρα λεω το Σαββατο , για να δουμε τι ψαρια θα πιασω.Η αληθεια ειναι πως ολη την εβδομαδα προσεχω παρα πολυ κανω πολυ καλη διατροφη αλλα το Σαββτο ολο κ καποιο τραπεζι θα εχουμε ,εξοδο κλπ κ τυχαινει κ τρωω βραδυ ....
Αντε βρε Πινκακι τι καλα που θα ξαναγραφεις παλι! χαθηκαμε , νεκρωσε το τοπικ!
Ναου μου καλη αρχη κ σε σενα ξανα , ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις δεν σε φοβαμαι εσενα ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να κανεις κ το κανεις!
Φλορακι εσυ που εισαι χαμενο? Ελακη? τακτοποιηθηκατε πανω?
-
Κουράγιο Pink! Τα πας πολύ καλά, πραγματικά σε θαυμάζω για την πορεία σου! Αγνόησε τα τερτίπια της ζυγαριάς και όλα θα πάνε καλά. Το ξέρω από πρώτο χέρι ότι η απογοήτευση δε βοηθάει σε τίποτα.. Δες αυτά που έχεις ήδη καταφέρει και σκέψου θετικά!! Κι εγώ το έριξα λίγο έξω το τριήμερο ( καμία σχέση με υπερφαγικά κτλ) Απλά ήμουν σε μίνι διακοπές και παρόλο που είχα εφοδιαστεί με σαλατούλες και φρουτάκια (κουβάλαγα cooler bag,όχι αστεία)για να οπλιστώ κατά της πεινας, έφαγα με παρέα και πράγματα που δεν θα τρωγα, όπως τηγανητές πατάτες και πίτσα (σπιτικά, αλλά και πάλι.. τουλάχιστον αντιστάθηκα στα γλυκά που είναι η αδυναμία μου) Τεσπά, το καλό είναι ότι θέλει και το αγόρι μου να χάσει, οπότε θα έχω έναν ακόμα σύμμαχο στην προσπάθεια μου! Παραθέτω λοιπόν τα χθεσινά και τα σημερινά μέχρι τώρα: (Να σημειώσω ότι σήμερα γύρισα σπίτι)
χτες
πρωινό
1 κούπα γάλα
5 κ.σ. μίγμα κουάκερ
1 μπανάνα
μεσημεριανό
1 αραβική πίτα (γαλοπούλα, τυρί τοστ, light μαγιονέζα,μαρούλι)
απογευματινό
4 βερύκοκα
βραδυνό
1/2 αραβική πίτα (γαλοπούλα,τυρί τοστ)
σαλάτα (μαρούλι,ντομάτα, σπιρτόκουτο φέτα, ελαιόλαδο, μπαλσάμικο)
σήμερα
πρωινό
1 κούπα γάλα
5 κ.σ. μίγμα κουάκερ
1/2 φρουτοσαλάτα (νεκταρίνι, βερύκοκο,μπανάνα)
δεκατιανό
3 βερύκοκα
2 κ.σ. καρύδια
-
Κοριτσάκια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια μου δίνετε δύναμη!! Και εγώ σε διακοπές ήμουν, δεν ήμουν εξοπλισμένη τόσο είναι η αλήθεια αλλά είχα και καλή παρέα και του δωσα και κατάλαβε. Έγινε όμως συνεδητά νομίζω καθώς από χτες που επέστρεψα τα πάω καλά. Για ένα περίεργο λόγο δηλ. δε νιώθω ενοχές και τύψεις όπως παλιά. Η διαιτολόγος μου πρότεινε αν δεν κάνω καθόλου πρόγραμμα να φάω καμιά σαλάτα. Όχι σκέτη σαλάτα ας πούμε χτες έφαγα ντομάτα-φέτα-1 παξιμάδι μεγάλο, είναι πλήρες γεύμα απλά πιο ελαφρύ. Πιστεύω θα μου κάνει καλό αυτο για κανα δυό μερες.
Όσο για τη ζυγαριά δίκιο έχετε πρέπει να μη με παίρνει από κάτω, να σκεφτώ θετικά ότι σε 4,5 μήνες έχασα 8,5 κιλά λίπος και από 39,5% ποσοστό που είχα το έριξα στο 31,2%. Άλλωστε αυτό δεν είναι το ζητούμενο; :)
Καλή συνέχεια κορίτσια μου, σας φιλώ :)
-
Μονο καλα Πινκακι?Αριστα!! Αυτο πρπ να κοιταμε κ την μεζουρα! Αν βλεπεις διαφορα στα ρουχα σου που την βλεπεις ασε την ζυγαρια!
Νομιζω στο εχω ξαναπει περσυ που ημουν σχεδον 8 κιλα λιγοτερα απο τωρα το ιδιο παντελονι μου ηταν οπως μου ειναι τωρα ενω αν τα κιλα αυτα που ειχα χασει ηταν λιπος θα επρεπε να επλεα μεσα!
-
Γεια σας και πάλι κορίτσια! Θέλω τα φώτα σας!!! Έχω σκοπό να ξαναρχίσω γυμναστήριο, έχει πιλάτες 8-9, αλλά θα πάω νωρίτερα να κάνω και όργανα. Τί τρώμε πριν και τί μετά την άσκηση; (σύμφωνα με τον μίστερ Ζ και τους αντίστοιχης ιδεολογίας διαιτολόγους βέβαια..)
-
Κοριτσαρες καλησπερα!
Με την σειρα τωρα:
Πινκακι το λιπος μετραει!!! Μην κοιτας ζυγαρια καθολου! Συνηθως ειναι φουσκωμα απο κατακρατησεις, οποτε -1200 λιπος ειναι τελειααααα!!!!! Ολε ολε ολε!!!
Μπλακ μια χαρα τα πας και συ... τωρα το καλοκαιρι αυτα τα Σαββατα στα μπαλκονια, ταρατσες, με σπιτικα καλουδια ειναι πειρασμος αλλα ειπαμε η ευτυχια μας και η καλη παρεα μετραει και οχι το νουμερο στο ζυγο/ζυγαρια μας
Εβε, μια χαρα η διατροφουλα μπραβο σου!!!
Και τελευταιο και καλυτερο νεο παγωτο στην πιστα κοριτσια!!!!
Περνουμε ξυλακια απο το φαρμακειο (εγω αυτα για τον λαιμο βολευτικα, για σουβλακι ειναι στενα) περνουμε ενα ακτινιδιο το κοβουμε σε χοντρες φετες, ισα 2 δαχτυλα καθε φετα το βουταμε σε λιγη σοκολατα 70% κακαο λιωμενη (ενα σοκολατακι, εμενα το καλυπτει ολη την φετα) καταψυξη και τρωμε το ξυλακι μας!!! Μην την φοβιθητε την σοκολατα 70% κακαο εχει λιγες θερμιδες ανα σοκολατακι και κανει καλο...
Φιλια σε ολες
Αντε και τιμης ενεκεν ας γραψω και γω τα σημερινα:
Πρωι 1/2 γιαουρτι 3 κ.σ βρωμη με σταφιδες και φουντουκι (ετοιμο μιχ απο βιολογικαδικο) 2 βερυκοκα
ενδιαμεσα 1 νεκταρινι
Μεσημερι: Σανττουιτς τονο, αγγουρι, ντοματα, μαρουλι, λιγη μαγιονεζα (της καντινας )
Απογευμα καφες
Βραδυ: 1 φετα καρπουζι (μεγαλη) και ενα σπιρτοκουτο φετα
-
Eve αφου θα πας πρωι κάνε κανονικά το τριαδικό πρωινό... για μένα το καλύτερο είναι κριθαρένιο παξιμάδι, 2 φ.κασέρι, ένα ποτήρι χυμό. Μετά το τζιμ η διαιτόλογος μου είπε να προτιμάω την μπανάνα για φρούτο-σνακ. Αν η προπόνησή σου συνολικά ξεπεράσεις τη 1.15'-1.30' ώρα θα σου πρότεινα να φτιάξεις το δικό σου ισοτονικό για να κάνεις αναπλήρωση υγρών και ηλεκτρολυτών να το πιεις ενδιάμεσα της προσπόνησης. Λοιπόν για το ισοτονικο: Σε μισό λιτρο νερό διαλύεις ένα φακελάκι τσάι (προτίμησε κάτι σε μέντα ή δυόσμο που ειναι και δροσιστικά), 1 κ.γλ μέλι και 2-3 κόκκους γνήσιο θαλασσινό αλάτι (π.χ. Μεσολλογγίου το βρίσκεις σε καταστήματα με βιολογικά, εγώ το ένα κιλό το πήρα 1,40 ευρω)
Για καλύτερα αποτελέσματα και κάψιμο λίπους μετά τα βάρη δοκίμασε κάποιο αερόβιο πρόγραμμα π.χ ζούμπα και όχι πιλάτες. Στο συνιστώ από προσωπική εμπειρία εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα!!
Αυτά από μένα!! Καλη επιτυχια!