Originally Posted by
_Vassilis
Γιατι δε θες να το συζητησουμε ιδιωτικα? Εγω με εσενα θελω να το ξεκαθαρισω αυτο, δε με ενδιαφερει το «κοινο» του φορουμ, παροτι αλλος στη θεση μου θα καιγοταν η γουνα του να αποκατασταθει η δημοσια φημη του. Γιατι αρνεισαι να συζητησουμε ιδιωτικα? Για ποιο λογο? Εδω ειχες βαλει ολοκληρο θρεντ και συναντηθηκες με αγνωστους ανθρωπους, τοτε δε φοβηθηκες, τωρα τι φοβασαι να ανταλλαξουμε μερικα μηνυματα ιδιωτικα? Για σενα το λεω κυριως αυτο, οχι για μενα, και επειδη ειναι και το σωστο ετσι να γινει. Τα περι γκρινιες, κλαψες κλπ ειναι δικες σου προεκτασεις και υποθεσεις και συμπερασματα , ας σταθουμε στα γεγονοτα. Ποια ειναι η καλοσυνη που μου εδειξες Μαρια? Ας ξεκινησουμε απο αυτο. Και που σου ζητησα εγω να μου δειξεις καλοσυνη? Τα γεγονοτα που αναφερεις στο παραπανω μηνυμα δεν τα αμφισβητω, παιρνω ομως αποσταση απο ολα τα συμπερασματα και τις προεκτασεις που κανεις που αυτα ειναι μονο δικα σου. Και επανερχομαι ωστε να μην ξεφυγεις απο αυτο που σου ζηταω. Σου ζηταω λοιπον δημοσιως την αδεια να ανταλλαξουμε μερικα ιδιωτικα μηνυματα. Την εχω ή οχι? Εγω δε θα στειλω, στειλε εσυ. Με πολυ μεγαλο ενδιαφερον θα περιμενω να δω τι θα κανεις. Εγω δεν ειμαι σαν καποιους αλλους, βλεπω, ακουω, δε μιλάω και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα που δεν ειναι βιαστικα, που τα κραταω για τον εαυτό μου κιολας, γιατι δεν αφορουν αλλους, κανέναν δεν αφορουν. Και παλι λοιπον σε προτρεπω να ερθεις να μιλησουμε ιδιωτικα και να με εγκαλεσεις για ολα αυτα που σε εχουν κανει εξω φρενων και να μου δωσεις τη δυνατοτητα να απολογηθω για τα εγληματα που εχω κανει εναντιον σου. Ελα να τα πουμε ιδιωτικα. Εισαι? Εγω δε θα στειλω, περιμενω να δω τι θα κανεις εσυ. Ο,τι αποφασισεις θα κανουμε.