Originally Posted by
elena60
Καλημερα παιδια μου..! Βαριεσαι?? Ηρθα την καταλληλη στιγμη! Θα ξεβαρεθεις με την ωραια μου ιστοριουλα, και μετα απο αυτο, αν δεν με ανακυρηξετε ως το πιο κακοτυχο ατομο του φορουμ θα παρεξηγηθω σας το λεω! Λοιπον...Εδω και ενα μηνα εβγαινα με καποιον ο οποιος ειναι απο δω απο το νησι.Ειναι οδηγος φορτηγου μεταφορων. Οσο καιρο βγαιναμε ηταν καπως πιεστικος στο να ειμαστε μαζι σοβαρα ,και οτι θελει γαμο και οτι κουραστηκε τα επιπολαια και διαφορα τετοια. Με επαιρνε σπιτι του στους γονεις του,ερχοταν στο δικο μου, ενω εγω επεμενα οτι δεν ειμαι ετοιμ για κατι τοσο σοβαρο, αν και ημουν ερωτευμενη μαζι του. Με τοσες κατραπακιες ομως δεν ηθελα να κανω βεβιασμενες κινησεις. Τελος παντων, την Κυριακη που μας περασε , μας ειχε καλεσει ο υπευθυνος της δουλειας του σπιτι του για να μας κανει το τραπεζι...Ο υπευθυνος ηταν ενασ αλκοολικος και μισος, ενα ρεμαλι της κοινωνιας. Ο δικος μου ειχε παρει ενα μπουκαλι ουζο μεγαλο δωρο υποτιθεται...Ξεκινησαν λοιπον να πινουν ,να πινουν , να πινουν...Καποια στιγμη η κατασταση ειχε αρχισει να ξεφευγει. Ο υπευθυνος αρχισε να μου λεει "γιατι δεν βλεπεις σοβαρα το παιδι μας και τι θελεις,να γυρνας τις νυχτες και να διασκεδαζεις? Κανε ενα παιδακι να αραξεις" και κατι τετοια.Εγω φυσικα απαντησα οτι ενας μηνας ειναι πολυ νωρις για μιλαμε για γαμους και οτι δεν ειμαι ετοιμη για κατι τετοιο. Μετα αρχισε να μου λεει ελα κατσε διπλα μου και αστον αυτον και κατι τετοια...Ο δικος μου με ολα αυτα ομως, αρχισε να φορτωνει..Αρχισε να με βριζει και να με προσβαλλει,ηταν τυφλα στο μεθυσι.Καποια στιγμη νευριαζει και λεει παμε να φυγουμε. Αφου ειχαμε φυγει και ημασταν καθ οδον,σταματαει το αμαξι και αρχισε να φωναζει λεγοντας μου " ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟΝ???ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑΙ??ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ!!!" Εκει αρχισα να τα παιρνω κρανιο και αρχισα να φωναζω .Του λεω "ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ??". Η απαντηση πριν απο τον χαμο ηταν..."ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΜΩΡΗ???" ....Με αρπαζει απο τα μαλλια, μου δινει μια μπουνια στο ματι με ολη του τη δυναμη, αρχισα να μη βλεπω..μετα απο αυτην δεν ειχε σταματημο.Με βαρουσε με μπουνιες στο κεφαλι χωρις να σταματαει,ομως μεσα στην ατυχια μου,ημουν τυχερη...Εκεινη τη στιγμη περνουσε ενα και μοναδικο μηχανακι ,εβγαλα το χερι μου απο το παραθυρο και φωναξα "βοηθεια"!!! Το παιδι γυρισε να με βοηθησει,ομως ο δικος μου βγηκε απο το αμαξι με μια βεργα 1μισι μετρο και αρχισε να τον βαραει στο κεφαλι με το ξυλο,στο σωμα ,παντου.Εγω βγηκα απο το αμαξι και προσπαθησα να φυγω,ομως με ειδε και ηρθε κατα πανω μου με το ξυλο,μου δινει μια στην πλατη με σπρωχνει στο αμαξι και φυγαμε. Στη συνεχεια τον πηρα με το καλο κλαιγοντας με λυγμους και τον παρακαλουσα να με παει σπιτι.Αυτος τιποτα...(χαζος ηταν να με εβλεπανε ετσι οι γονεις μου και να τον εχωναν μεσα??) Οχι λεει,δεν πας πουθενα,θα παμε στο εξοχικο μου να κοιμηθουμε μαζι. Οδηγουσε σε ενα δρομο με στροφες σε ενα βουνο που ηταν σε δασος,ερημια! Καποια στιγμη μου λεει δεν ειμαι καλα,και παει να λιποθυμησει. Του λεω τι θες να κανουμε να παρω τηλ να ερθουν να μας παρουν?? Παλι αρνουνταν φυσικα. Μου λεει "ελα να οδηγησεις" ! Ελα που εγω δεν ξερω να οδηγω..!!Με τα πολλα με αναγκαζε να οδηγησω πανω στα ποδια του,με ενα ματι τυφλο και με το αλλο με μυωπια ,οδηγουσα σε ενα δρομο σκοτεινο με στροφες!!! Εκει που φταναμε στο εξοχικο του, σκεφτηκα να συνεχισω για το σπιτι μου που απειχε 20 λεπτα χωρις να με καταλαβει.Ελα ομως που πριν το στενο του εξοχικου ξυπνησε...!!! Τελος παντων, παρκαρα το αμαξι απ εξω,τον παρακαλουσα να με παρει σπιτι επι μια ωρα χωρις αποτελεσμα...Για πολυ καλη μου τυχη καποια στιγμη απο το πολυ ποτο αποκοιμηθηκε. Ετσι επρεπε να οργανωσω σχεδιο αποδρασης. Τον αφησα κανενα μισαωρο να κοιμηθει καλα,εστειλα κρυφα μηνυμα στους δικους μου να ερθουν να με παρουν , ανοιξα την πορτα αθορυβα και....παταω ενα τρεξιμο....ο κεντερης μπροστα μου θα ηταν ερασιτεχνης!! Ετσι λοιπον σωθηκα. Τωρα ειμαστε στα δικαστηρια,αυτος θα δικαστει για κακουργημα ,γιατι ο ιατροδικαστης εβγαλε πορισμα βαριας κακωσης στο ματι και βαριας σωματικης βλαβης. ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το τεραστιο κειμενο,αλλα αν δεν τα εγραφα θα εσκαγα. Ξεβαρεθηκες η μηπως οχι????