Ενοηται ρε σταυροε οτι τις βλεπω. Πιο πολυ τις βλαπω παρα τις αισθανομαι.
Printable View
Γεια σας παιδιά. Έχω καιρό να μπω από τότε που σας έγραψα ότι θα πάω στο νοσοκομείο. Λοιπόν πήγα. Και μετά το νοσοκομείο έχω πέσει σε κατάθλιψη. Το πόρισμα του γιατρού ήταν άγχος!!!!!!!Φυσικά δεν τον πίστεψα. Και ξέρετε γιατί. Του περιέγραφα τα συμπτώματα μου (κουνιούνται μόνα τους τα δάχτυλα, συσπώνται οι μύες σε όλο το σώμα και το πρόσωπο και έχω τινάγματα όταν πάω να ξαπλώσω κυρίως). Και ξέρετε τι μου είπε; Και το νευρολογικό πρόβλημα που είναι δεν κατάλαβα; Απελπίστηκα. Συνεχίζω με τα ίδια συμπτώματα και έχουν προστεθεί και οι πονοκέφαλοι πια! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Επίσης του είπα ότι έχω μουδιάσματα που έρχονται και φεύγουν. Και μου είπε πως αν δεν είναι μόνιμα να μην με ανησυχούν. Δηλαδή με έδιωξε σα να ήμουν απολύτως υγιής!!!!!!!! Κάθε μέρα απελπίζομαι όλο και πιο πολύ. Διάβασα και τα δικά σας νέα. Δυστυχώς δεν είδα κάποιος να απαλλάχτηκε από αυτές τις συσπάσεις.
Γεια σου Αχιλλέα μετά από αρκετό καιρό. Πάντως δεν περίμενα να μου πει "Και το νευρολογικό πρόβλημα που είναι;" Το ότι τα δάχτυλα "χορεύουν" δεν είναι νευρολογικό; Δεν τον "συγκίνησα" με τίποτα!
Αν περιμενες να συγκινησης το γιατρο επεξεςκαι χασες και απ στιγμη που δεν σου παι τιποτα μαλλον θα ξερει περισοτερα απο σενα .ετσι δεν ειναι;κοιτα να ηρεμισειςκαι συ και ολοι μας.για φαρμακα δεν σου παι;
Όχι δεν μου είπε τίποτα για φάρμακα..Εγώ λέω μήπως βαριόταν να ασχοληθεί περισσότερο μαζί μου; Αχ Αχιλλέα έχω απελπιστεί!
Μην βαζεις τον εαυτο σου και κανεις τα λαθη που κανω και γω.μην εχεις αμφιβολιες.οτι ειχενασου πει στο παι.
Αχιλλέα εμένα τα συμπτώματα χειροτερεύουν δυστυχώς. Αν ήταν στάσιμα ίσως την πάλευα. Ας πούμε σήμερα στο πρόσωπο γίνεται χαμός. Συσπάσεις συσπάσεις συσπάσεις.. Και τα δάχτυλα συνεχώς κουνιούνται :( :(
Κια σε μας χειροτερευουν .σε ολους εχουμε τιςμερεςμας .μεινε σε οτι σου παι ο γιατρος.και προσπαθεισε να ηρεμισεις.
Δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή. Θα το προσπαθήσω. Εσύ πως πας;
Απο συσπασεις παρα πολλες στα ποδια.ψυχολογικα ειμαι λιγο καλητερα.δεν εχω και αλλες επιλογες οπως λες και συ.προσπαθω και γω .
Χαίρομαι που ψυχολογικά είσαι λίγο καλύτερα. Είναι ένα μεγάλο βήμα κι αυτό, το ξέρεις.
Παιδια γεια σαε..πηγα στον ψυχιατρο μου αλλαξε τελειως αγωγη κ μου ειπε οτι συν το αγχος επαθα κ υποτροπη απο το κοψιμο της προηγουμενης αγωγης που σταματησα τον μαιο κ που πηρα πεντε μηνες..ουσιαστικα δηλαδη μολις αρχισα να στρωνω την εκοψα.επισης μου ειπε οτι το χαπι που επαιρνα ενα μηνα τωρα ηταν σαν να μην επαιρνα τιποτα..οποτε εδω κ τρεις μερες εχω αλλαξει αγωγη..συνεχιζω με τα συμπτωματα αλλα οχι τοοοσο εντονα...μαριαννα κλεισε ραντεβπυ σε ψυχιατρο δεν εχεις τιποτα κοριτσι μου..οσο το αφηνεις θα σε ταλαιπωρει.αχιλλεα συναδελφε μου θα φυγουν τα ρημαδια που θα παει...