ακουσα το ω3 κανει πολυ καλο στο μυαλο
Printable View
ακουσα το ω3 κανει πολυ καλο στο μυαλο
Αυτά αν τα πάρεις κ κανεισ γυμναστική το αποτέλεσμα μένει με μία διατροφή με τοπικά προϊόντα το ομεγα τρία δίνει οξυγόνο στον εγκέφαλο είναι καλό για το κάψιμο που έχουμε
Δοκιμασε κ ηλεκτρολυτεσ κ τυρι κ αυγα απο το χωριο φαε οσο θεσ κ ασε τισ διαιτεσ θα δουλευει το μυαλο ρολοι
ναι ισχιει πως κανω διαιτα..κ τρωω μαλακιες...αλλα μενω σε πολη...δεν εχω χωριο..κ ειναι ακριβα τα χωριατικα και νοου μονει
Προσπάθησε να καταλάβεις ποια είναι ποιοτικά από το σούπερ αν τρως κ δεν πεινασ κ δε σε πιάνει λιγούρα τότε είναι ποιοτικά
Φίλε ή φίλη το ίδιο νόμιζα και εγώ...
Θα σου είπαν πως είναι σύμπτωμα φαντάζομαι Ελπίζω να μην το πιστεύεις ακόμα αυτό.
τα πιστευω.ακομα και οταν με "πιανει" η αγωγη και ειμαι πιο νηφαλια παλι πολλες φορε τα πιστευω/αμα σκεφτεις οτι εχω τετοιο θεμα 14 χρονια τωρ α δυσκολο να το ακυρωσεις μεσα σου
Βασικα ολους μας παρακολουθουν απο οτι καταλαβα.. Ιδιως εμας με ψυχολογικα προβληματα..
boo αμα νομιζεις οτι δεν ειναι κατι το ανθρωπινο το οποιο σε παρακολουθει τοτε να εκκλησιαστεις, να εξομολογηθεις και να κοινωνησεις για να φυγουν αυτα τα πραγματα.
τοτε δε θα σε πειραξουν.
μονο ετσι.
και να ξερεις οτι αυτα τα οντα τρεφονται απο το φοβο και τα αρνητικα συναισθηματα για αυτο μη φοβασαι και μην εχεις αρνητικα συναισθηματα για να μη τους δινεις φαγητο.
ή καποιοι πολυ ισχυροι ανθρωποι μας παρακολουθουν ή εξωγηινοι. δεν ειμαι σε θεση να ξερω
Μπου αυτα που σασ λεω ειναι τα καλυτερα του κοσμου κι ερχονται απο αμερικη το πραγμα αυτο πετυχαινει γτ τα επαθα πρωτοσ εγω και τα αντιμετωπισα και σασ λεω τισ καλυτερεσ λυσεισ
καλησπερα !! ευχομαι να εισαι καλα,Μπου, τα εχεις αναφερει ολα αυτα σε δικους σου? στο γιατρο σου? ειδικα σε αυτον.
Τωρα ας μπουμε στο "ψητο" ας παρουμε ως δεδομενο οτι υπαρχουν ολα αυτα, οτι υπαρχουν οι δυναμεις αυτες, εσενα η εμενα γιατι να μας παρακολουθουν? δεν εχεις σκεφτει πωτες? μια μεση παρακολουθησει θα κοστιζει αρκετα λεφτα, πανω απο 150 ευρο ανα μερα, για να τα σπαταλανε αυτα μονο για σενα θα υπαρχει κατις σχετικα με εσενα που θα αξιζει παραπανω απο αυτα ωστε να τ κανουν, ολοι αυτοι οι οργανισμοι λογαριαζουν αρκετα τους ισολογισμους τους! αρα βρε Μπου μου , νομιζεις οτι εσυ, η εγω αξιζουμε αυτα τα εξωδα? για πιο λογο? τι θα κερδισουν απο εσενα η απο μενα? ποσο μαλον τωρα, οπου το κρατος κανει περικοπες σε συνταξεις κι τετοια.
Ας παμε τωρα στο οτι οντως μας παρακολουθουν , οτι δεν εχουν προβλημα με τα εξωδα, γτ δεν πας στην αστυνομια να καμεις καταγκελια, υπαρχει νομος οπου αν τον αναφερεις ειναι υποχρεωμενει να ανοιξουν φακελος κι να καμουν ερευνα υποχρεουντε να βγαλουν και πορισμα, τωτες αν υπαρχει κατι θα τους ταρακουνισεις ,καντω! κι αν δεν το εχεις καμει εως σημερα μαλον παει να πει οτι βαθια μεσα σου ξερεις οτι δεν σε αρακολουθουν αγαπημενη μου! προσπαθησε να βγαλεις αυτο που βαθια μεσα σου "κριβετε"
Τελος εαν σε παρακολουθουν μπορεις να καμεις καποια τεστ ωστε να συγουρευτεις, ενα απο αυτα ειναι το λεγομενο "γυρο γυρο ολοι" οπως το ελεγαν επι χουντας, αυτο ειναι απλο, εαν νομιζεις οτι υπαρχει παρακολουθησει με φυσικο προσωπο, στο δρομο δλδη, μπορεις να πας σε 3 διαφορετικα μεροι να καταγραψεις και στ 3 μεροι τους ανθρωπους οπου ειναι γυρο σου, εαν υπαρχει και στα 3 μεροι καποιος ιδιος τωτες εχεις θεμα, απλα θα πρεπει να εισαι σε εμπορικα σημεια, και μαλιστα να ειναι συγκεκριμενα τα ατομα οπου χωραν, ωστε να εισαι συγουρη οτι ειναι ολοι παρον! Αν εχεις μαξι κανεις το εξης, περνας εναν αρκετο χρονο σε μια ευθεια, μετα κανεις κυκλο σε ενα οικοδομικο τετραγωνο, οταν ολοκληρωσεις το κυκλο, σταματας! ξανα βγαινεις σε κεντρικο δρομο, και αρχιζεις να σημειωνεις τα αμαξια διπλα σου, μετα ξανα καμεις το ιδιο σε ενα αλλο οικοδομικο τετραγωνο εαν υπαρχουν ιδια αμαξια γυρο σου εχεις προβλημα, τελος περνας κατω απο τουνελ, σε τουνελ οπου ειναι αρκετα υπογειο,και κωντα σε βιομηχανικη περιοχη ωστε να εχουν παρεμβολες τα σηματα τους ειτε απο το μολυβδο οπου εκπεμουν τα καυσαερια ειτε απο τα βαρια ηλεκτρικα φορτια, και βλεπεις, παρατηρεις παλυς αν εχεις καποιους να σε αναζητουν ,αν καμεις ολα αυτα και δεν εχεις προβλημα τωτες αγαπημενη μου θα πρεπει να αρχησεις να αλλαζεις γνωμηγια την παρακολουθηση!