......κατά βάθος τα ξέρεις και συ και θες να τα ακούς..........
Printable View
Γοάι εσύ τα είπες!.......... ότι δεν πηδ@ς με το κορμί...............
Καληνύχτα .......
Γιατι καλε , εγω παντα ξεκιναω μια σχεση φιλικα , ειναι πολυ πιο ευκολο , και στην πορεια , αλλαζω τακτικη , δεν υπαρχει ' σε βλεπω σαν φιλο ' , υπαρχει ' απλως δεν σε γουσταρω ' ...............................ποτέ δεν την εχω πεσει ευθεως ( εκτος αν εναι για κατι γρηγορο , που πλεον δεν μενδιαφερουν ) , δεν ειναι το στυλ μου , κι ομως , ειμαι αποτελεσματικος ..........
Και τελικα η εμπειρια δειχνει οτι αυτη ειναι η πιο αποτελεσματικη τακτικη!
Και διακριτικη, και κερδιζεις την εμπιστοσυνη φιλικα, και εχεις χρονο να διαπιστωσεις αν γουσταρεις/ταιριαζεις ή οχι, και αν υπαρχει αμοιβαιοτητα.
Το ευθυ πεσιμο ταιριαζει σε ατομα, γυναικες και ανδρες, συγκεκριμενης νοοτροπιας και φασης τελικα.
Πως είσαι αποτελεσματικός ρε macgyver όταν έχεις φτάσει κοντά στα 60 και είσαι ακόμη μόνος ή όσες σχέσεις είχες δεν περπάτησαν σε κάτι πιο σοβαρό? Αποτελεσματικός θα ήσουν αν αυτή την στιγμή αντί να κάθεσαι να γράφεις σε αυτό το φόρουμ,ήσουν με την σύντροφο σου και δεν ασχολιόσουν εδώ μέσα..
αποτελεσματικος εννοει στη διαδικασια του φλερτ. Αν καταλαβα καλά.
Και μπορει να εισαι σε γαμο με παιδια κλπ, και να εισαι μονος. Η μοναξια δεν εχει να κανει με τη σχεση... Γιατι νομιζεις οτι ολοι οσοι ειναι σε σχεση ή παντρεμενοι ειχαν το κοκαλακι της νυχτεριδας ή τη σουπερ γνωση? συμβιβασμους εκαναν με βαση τα δεδομενα που ειχαν.
Συμφωνώ εν μέρει σε αυτό αλλά να ρωτήσω κάτι άλλο και αν θέλει μου απαντάει ο macgyver..Ειχε γράψει εδώ και καιρό ότι μιλάει φιλικά με μια 18χρονη.Το φιλικό λοιπόν αυτό είναι η αρχή για να την "καταφέρει"? Ετσι το εννοούμε το φιλικό? Γιατι νομίζω ότι υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο φιλικό-διακριτικό φλερτ και άλλο σε αυτό που ανέφερα εγώ περί "κολλητιλίκι" που οδηγεί τον άντρα στη φάση του "εξομολογητή"...
Συμφωνω με admforall...αυτά τα φιλικά με ξενερωνουν τέρμα. Μπορεί κάποιος που έχει πιθανότητες να τις χάσει παίζοντας το φίλος...μετά θα είναι φίλος, τελος, δε κάνει κούκου. Υπο αλλες συνθήκες μπορεί και να έκανε...επίσης αυτο δείχνει ότι το άτομο λειτουργεί με απώτερα κίνητρα, αλλα λέει αλλά κάνει και άλλα εννοει, γιατί να τον θέλεις για συντροφο; Και για φίλο να τον έχεις μετά πρέπει να τον προσέχεις.
Όσο για το να γνωρισεις τον άλλον το κάνεις και χωρίς να το παιζεις φίλος, απλά δίνεις στον άλλον να το καταλάβει ότι θες να γνωριστειτε σιγά σιγά και βλεπετε μετά πως πάει, άλλο αφήνω ανοιχτά τα ενδεχόμενα και δεν φοβάμαι σαν μεγάλος άνθρωπος να δείξω ενδιαφέρον αλλά όχι ότι πεφτω και με τα μούτρα και άλλο το παιζω φιλος...αυτά τα παιχνίδια μου φαίνονται ηλίθια, σα το ποντίκι με τη φακα...σιγά μη καταστρώνει και στρατηγικά σχέδια ο άλλος για να γνωρίσει κάποιον...έτσι δεν γνωρίζεις κανέναν καλα στη τελική. Όσο το παίζεις φίλος τόσο στο παιζει φίλος. Δεν το θεωρώ αποτελεσματικό (και δεν μου αρέσει και ο όρος "αποτελεσματικό" σε αυτά αλλά τεσπα )
Πόσταρες ότι ''δεν έχει ελπίδα''.......ε νεότατος είναι θα το αφήσει ? εκεί διαφώνησα............ναι καλό είναι να βάζεις και γκολ αν ξέρεις μπάλα , καλό είναι να παίζεις όμως και όπως μπορείς.........αν δεν κλοτσήσεις πάντως γκολ δεν θα βάλεις ποτέ, το μόνο σίγουρο............
Δεν εννοούσα ότι δεν έχει ελπίδα ειδικά ο rolen και ούτε συμφωνώ να το αφήσει αλλά γενικά για να σας "καταφέρει" κάποιος απλός καθημερινός άνθρωπος πρέπει να μπορεί να ξέρει να εφαρμόζει στοιχειώδεις κανόνες φλερτ.Εκει λοιπόν είναι η άποψη μου ότι πρέπει να επικεντρωθεί ο rolen.Να μάθει το πως και όλα τα άλλα θα έρθουν.Το που θα το μάθει και αν μαθαίνεται,δεν το γνωρίζω