ρε δεν αποκλειεται!! δεν τους ακους? ολο γλυκες ειναι! ολο μανθες μου και θεοφανια μου ειναι τα δυο τους!! Τελικα η θεοφανια εκανε την τυχη της! κι εγω κουμπαρος!!
Printable View
ρε δεν αποκλειεται!! δεν τους ακους? ολο γλυκες ειναι! ολο μανθες μου και θεοφανια μου ειναι τα δυο τους!! Τελικα η θεοφανια εκανε την τυχη της! κι εγω κουμπαρος!!
α δεν παίζω susperiaaa... γιατί δηλαδή κουμπάρος εσύ? Κι εγώ τι θα κάνω??
Να είμαι και εγώ (συν)κουμπάρα?? Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, έτσι?
αντε βρε! ας γινουμε κουμπαρακια!! no problem at all!!
:) :)Quote:
Originally posted by susperia
αντε βρε! ας γινουμε κουμπαρακια!! no problem at all!!
Τώρα τελευταία.. πολλές προτάσεις κάνω για κουμπαριές..
Εμένα ποιος θα με παντρέψει?? Πότε θα γίνω μάναααα????
:p :p :p
εσυ εισαι μικρη ακομα για γαμο βρε (χωρις να ξερω ηλικια, λιγο οξυμωρο βεβαια να το λεω), απο τωρα θα παντρευτεις?
Susperia, αλήθεια πόσο ετών είσαι?
Σε λιγο κλεινω αισιως τα 23. Εσυ κουμπαρα?
Αγαπημένοι μου, λυπάμαι που θα χαλασω το διαδυκτιακό σας παραμύθι, αλλά δυστυχώς ο MANTHES μας άφησε για ψηλή μελαχρινή με μπλέ μάτια, την οποία είδα με τα ίδια μου τα μάτια! Ελπίζω κάποτε να τον αφήσει να γυρισει στη φτωχή πλην τίμια παρέα μας!
ΥΓ. Πάντως, αν διατίθεστε για κουμπάροι, σας θέλω και τους δύο αν πάρω το πολυπόθητο μονόπετρο!
θεοφανια μας το χαλασες....
ισως υπαρχει ομως ακομα ελπιδα! οταν επιστρεψει ο μανθες θα προσπαθησουμε να τον μεταπεισουμε! μην ανυσηχεις, θα του βαλω λογια οτι η μελαχρινη τον απατα!
ΟΧΙ!!!! Μη μου το χαλάς! Είχε πολύ καιρό να νιώσει τόσο ευτυχισμένος!
Σου μιλάω για μεγάλο έρωτα!
χμμμ... Susperia.. είσαι μικρούλης ακόμα.. είμαι 28 εγώ..
Θεοφανία ΜΟΥ, αλήθεια, που την είδες εσύ την μελαχρινή? Έχεις επαφές με τον MANTHES???
Θεοφανία.. η πρόταση ισχύει.. όποιος και αν είναι ο τυχερός!!!Quote:
Originally posted by Θεοφανία
ΥΓ. Πάντως, αν διατίθεστε για κουμπάροι, σας θέλω και τους δύο αν πάρω το πολυπόθητο μονόπετρο!
woman: καλα ελεγα οτι εισαι μικρη, απ τα 28 θα παντρευτεις?
θεοφανια: κι εγω κουμπαρος εννοειται μαζι με τη woman, οταν ερθει ο τυχεροε στη ζωη σου (που θα ναι κατα πασα πιθανοτητα ο μανθες)!!
χιχιχιχιχχιιχιχ.... έχουμε βαλθεί να παντρέψουμε την Θεοφανία με τον MANTHES..
Susperia.. δίκιο έχεις.. είμαι μικρούλα κι εγώ. Πάντως σου ρίχνω μία 5ετία :( :(
θεοφανια κανε το σταυρο σου! ο αριθμος των ποστ σου ειναι επικινδυνος!