-
γεια σας κοριτσάρες!!! εχω νέα...
πενυ μου πηγα επιτέλους στον ενδοκρινολογο. Με εστειλε ο γιατρος για τον θυροειδη... ναι ναι εχω και θυροειδη...καινουριο αυτο.. τεσπα, απο χτες κα μεχρι την Κυριακή μου ειπε να φαω κανονικα και γλυκα.... παρασπονδιες κατ εντολη γιατρου χαχα... γιατι τη δευτερα θα κανω μια εξεταση για σακχαρο και ινσουλινη που διαρκει 2 ωρες και... επιπλεον μου εδωσε κι αλλες ορμονικες που θαγινουν σε συγκεκριμενες μερες του κυκλου. σχετικως ομως με το θέμα της ισογλυκαιμικης διατροφης δεν ήξερε κ πολλα πραγματα μου εδωσε ενα φυλλαδιο που ανεφερε βασικα σημεια υγεινης διατροφης και ενα εβδομαδιαιο διαιτολογιο που δεν εχει μεγαλη σχεση με αυτο που τηρουμε εμεις μεχρι σημερα... δε ξερω τι να πω.. δεν επρεπε να το ξερει?????
εγω παντως οπως και να εχει τη διατροφη που κανω δεν την αλλαζω...
αν το βρω το φυλλαδιο καπου στο ιντερνετ θα σας το επισυναψω!!
δεν εχω σκανερ αλλιως θα σας το ειχα βαλει να το δειτε...
και συγνωμη για την μικρη παρενθεση αλλα ῞.....
γλυκουλα ηρθε νυχτα???????????????? αναμενουμε... χιχι
φιλια σε ολες και αν ξερει καποια σχετικως με το θεμα μου ας πει!!!
-
τι εγινε βρε κοριτσακια???? μονη μου εμεινα και δεν το καταλαβα????? κ εγω παω για μπανακι αλλα σας θυμαμαι που και που...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
-
καλημερα ευγενιτσα, μολις μπηκα και μεχρι να διαβασω τα προηγουμενα ποστ, ειδα οτι εισαι κι εσυ μεσα!!!
-
Κι εγώ παθούσα των πολυκυστικών ωοθηκών και νέα στο φόρουμ. Διάβασα πολλά ποστς αλλά όχι όλα, γι' αυτό με συγχωρείτε αν γράφω πράγματα που έχουν ειπωθεί ήδη.
Λοιπόν κορίτσια, έπειτα από χρόνια ?πάλης? με το σύνδρομο αυτό θα ήθελα να σας μεταφέρω τις σκέψεις και εμπειρίες μου. Και ξεκινώ από κάποια βασικά:
1)Οι πολυκυστικές ωοθήκες είναι μεταβολικό σύνδρομο και όχι ακριβώς γυναικολογικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναικολόγοι δεν έχουν σημαντική πείρα πάνω στο θέμα (ίσα-ίσα που εμένα προσωπικά είναι οι ενδοκρινολόγοι που μου έκαναν τις περισσότερες ζημιές). Απλά, οι πολυκυστικές δεν έχουν σχέση με τις κύστες γυναικολογικής φύσεως που πρέπει να χειρουργηθούν και να αφαιρεθούν
2)Οι πολυκυστικές ΔΕΝ θεραπεύονται. ΠΟΤΕ όμως. Μπορούν να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα τους και μπορεί να βελτιωθεί η κλινική κατάσταση. Είναι όμως ένα εκ γενετής σύνδρομο και δεν θεραπεύεται.
3)Η παχυσαρκία δεν προκαλεί το σύνδρομο. Το σύνδρομο προκαλεί παχυσαρκία. Το χάσιμο κιλών όμως βοηθά στη βελτίωση των συμπτωμάτων.
4)Είναι μεταβολικό σύνδρομο που σχετίζεται άμεσα με το πάγκρεας μας. Για κάποιο λόγο οι υδατάνθρακες που τρώμε δεν μεταβολίζονται σωστά. Ως αποτέλεσμα, έχουμε συνεχώς αυξημένα τα επίπεδα ινσουλίνης, και αποθηκεύουμε εύκολα λίπος. Επίσης κινδυνεύουμε με διαβήτη τύπου Β. Γι' αυτό το λόγο, συνιστάται διατροφή με λίγους υδατάνθρακες και περισσότερη πρωτεΐνη. Για κάποιο λόγο, οι κοπέλες που πάσχουν από το σύνδρομο και ακολουθούν δίαιτες μειωμένων υδατανθράκων, χάνουν πιο εύκολα κιλά. Επίσης το φάρμακο μετφορμίν που παίρνουν οι διαβητικοί τύπου Β βοηθά στο χάσιμο κιλών γιατί ρυθμίζει την ινσουλίνη.
5)Ακμή, τριχοφυΐα, αμηνόρροια κλπ είναι συμπτώματα. Το αντισυλληπτικό χάπι δεν θεραπεύει, απλά αντιμετωπίζει κάποια από αυτά τα συμπτώματα. Σημείωση ότι με τη διακοπή του χαπιού τα συμπτώματα επιστρέφουν με μεγαλύτερο μένος.
6) Οι γιατροί, στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους, δεν είναι καλά πληροφορημένοι για το σύνδρομο με αποτέλεσμα να παραπληροφορούν τους ασθενείς. Δεν θεραπεύεται το σύνδρομο επαναλαμβάνω. Ούτε προκλήθηκε από κάποιο δικό μας λάθος ούτε λόγω των κιλών μας.
Το χάσιμο κιλών βοηθά στην εξισορρόπηση ινσουλίνης και έτσι έχουμε βελτίωση στην περίοδο και στην ακμή. Η τριχοφυΐα πια αντιμετωπίζεται με λαιζερ μια χαρά. Πάνω από όλα το στρες κάνει κακό (παίζει παιγνίδια με την ινσουλίνη μας).
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στις υπολοιπες που θα μπουν σημερα μεσα και καλη εβδομαδα!!! ευγενεια μου αντε μπραβο που πηγες στον ενδοκρινολογο, εαν δεν κανω λαθος την εξεταση αυτη που διαρκει 2 ωρες θελουν να δουν πως αυξομειωνεται το ζαχαρο στο αιμα (αντλια λεγεται) νομιζω πως αυτη ειναι την ειχε κανει και η κουμπαρα μου οταν ηταν εγκυος.
Οσο για το στανταρ "διαιτολογιο" που δινουνε, καλα απο αυτα εχουμε φαει με το κουταλι.... Να φανταστεις στην μητερα μου που ηταν διαβητικη της ειχανε δωσει διαιτολογιο με 5 φρουτα την ημερα!! η κακομοιρα το εκανε 2 ημερες (σου λεει αφου το λενε οι γιατροι ....) και ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ το ζαχαρο της στα υψη.
Πιστευω πως καλα κανεις και συνεχιζεις την διατροφη αυτη, και το βιβλιο αυτο για την ισογλυκαιμικη διατροφη πρεπει να ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ, απο αυτα που ειχε αναρτησει η πεννουλα στην αρχη, εχω προσπαθησει και τα τηρω, και εχω δει διαφορα. Πριν ετρωγα φρουτο και μετα απο 1 ωρα αρχιζα να τρεμω να πειναω (παρα πολυ) γιατι τρελαινα την ινσουλινη μου (εχω ηδη υπερινσουλιναμια και το εκανα χειροτερα) ενω τρωγοντας τα καταλληλα φρουτα νιωθω πιο καλα.
γραφω παλι σε λιγο ηρθε το boss ...
-
Tετακι μου πρεπει να φυγω για παραλια... καλη δουλιτσα και κουραγιο.. θα τα δω το βραδυ τα μυνηματα και θα απαντησω.
φιλια πολλα!!!!!!!!
αγαπητη juice καλως μας ηρθες θα τα πουμε στη συνεχεια. ακουγονται ενδιαφεροντα και αληθη τα οσα λες. θα σου απαντησω σχετικως το βραδυ. φιλακια!!!!!!!!
-
αχ,αχ ζηλευω..... μολις χθες ημουν κι εγω σε μια παραλια ...καμπινγκ ειχα παει το σ/κ , κοιμομασταν κατω απο τ'αστρα και ολη την ημερα παραλιααααα , βεβαια ψιλο κοκκινησησα -εχω γινει κατακοκκινη- αλλα ηταν τοσο ομορφα που χαλαλι ...τωρα επιστροφη στο γραφειο ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μετα διακοπες . ακομα ξερω στο περιπου που θα παω, φετος θα ξεκινησω για καπου χωρις εισητηριο επιστροφης και οπου με βγαλει μαζι με την παρεα, η παρεα ειναι σουπερ ουτως η αλλιως κι ετσι εχουμε λεφτα μενουμε κι αλλο δεν εχουμε γυρναμε πισω η παμε σε κανενα "εξοχικο" σπιτι καποιου (πρωτη φορα στην ζωη μου το κανω αυτο αισθανομαι σαν 17 χρονων !!!) :P στα 20 ειχα ζωη και υποχρεωσεις 40αρας και στα 32 εχω ζωη 20 αρας!!! ας το απολαυσουμε !! ;)
Juice ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ κι εσυ στην παρεα μας!! εχουμε να πουμε πολλα στο μελλον! θα μας ενδιεφερε , ενα θελεις να μοιραστεις μαζι μας τις δικες σου εμπειριες κ.λ.π. διαβαζοντας και παλιοτερα post θα μας γνωρισεις και ολες λιγο καλυτερα και θα βρεις και πολλες πολλες χρησιμες πληροφοριες , ως επι το πλητον απο την γλυκια μας πεννουλα η οποια αν και σε διακοπες η οπουδηποτε βρησκετε μας εχει παντα "εννοια" . ευχομαι κι εσυ να βρεις εδω,αυτο που κι εγω βρηκα (πιστευω και ολες οι αλλες) μια ζεστη αγκαλια και μια ομορφη φιλια.
σας φιλω ολες μαζι και μια μια ξεχωριστα , να προσεχετε τους εαυτους σας!
Γλυκουλα τα "καλα" που σου συνεβησαν εξακολουθουν!! ετσι θελω να πιστευω οτι αυτη ειναι η αιτια που χαθηκες! μακαριιιιιιιιιιιι
Lidal ,αχ, αχ, σε νιωθω απολυταααα, το αισθανθηκα λιγο το σ/κ και ηταν ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟ, ποτε θα φυγεις σε αδεια εσυ???
esceden μου θα σε μαλωσω, μπαινεις μας διαβαζεις και ενα γεια δεεεενννν τσ, τσ, ντροπη... κοριτσακι μου ας εισαι εσυ καλα και ας μας διαβαζεις οποτε θες, αλλα να να μαθαινουμε τα νεα σου που και που ε??? ;)
Καλη επιτυχια με την διπλωματικη, ειναι πολυ δουλεια (εγω δεν χρειαστηκε να κανω) αλλα απο φιλες μου που ξερω...ειναι "πακετακι" .
Barbουνακι εσυ πως τα πας???? αληθεια σου λεω καθε φορα που βλεπω τα ροδακινακια σε σκεφτομαι και λεω οτι ειναι αμαρτια ενα τοσο γλυκο φρουτο να σε παιδευει .....
Πεννουλα μας τι κανεις?? το καταλαβαινω πως δεν ειναι ευκολο να οδηγεις να φτασεις σε ιντερνετ καφε για να μας διαβασεςι και γραψεις αλλα να .... η απουσια σου εινια αισθητη ελπιζω βεβαια οτι θα μας αποζημιωσεις με φωτος απο υπεροχα ηλιοβασιλεματα και υπεροχες αμμουδιες η οτι αλλο το "φωτογραφικο" σου ματι βρισκει υπεροχο!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
επιστρεφω στην δουλεια ημουν συντομη το ξερω και οταν χανομαι χανομαι γιατι λογω δουλειας δεν προλαβαινω να μπω να μαθω νεα σας!!
-
nadine μου εσυ που εισαι?? εισαι καλα???? εισαι εδω η σε διακοπες??? θαλω να πιστευω οτι δεν μας ξεχασες αλλα εισαι καπου διακοπεεεεες ! ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ :)))
-
Ax Etet! Για μένα ήταν το πρώτο ΣΚ που μείναμε Αθήνα και δεν πήγαμε camping και μελαγχόλησα.....Βέβαια πήγαμε για μπάνιο με τα παιδιά και Σάββατο και Κυριακή αλλά όπως ξέρεις και συ, δεν είναι το ίδιο με το να κοιμάσαι στην δροσιά κάτω από τα αστέρια και να είσαι όλη μέρα στην θάλασσα!
Anyway φάγαμε το γάϊδαρο... Εγώ φεύγω στις 8 Αυγούστου για Χαλκιδική... ʼρα μετράμε αντίστροφα.. Δεν κρατιέμαι!
Σήμερα το πρωί ήμουν λες και μου είχες σκοτώσει άνθρωπο....Αμίλητη, μουντή, κουρασμένη! Θέλω επειγόντως διακοπές!
-
κοριτσαρες εδω ηδονοβλεψιας!τωρα που εφυγε το ναντινακι και μοιραζομουν λιγο το guest starιλικι νοιωθω το βαρος να πεφτει βαρυ στους ωμους μου !!!μπαινω μετα απο παααααααραααα πολυ καιρο για νασας πω οτι σας διαβαζω αλλα τα προβληματα μου με το λαπτοπ στο σπιτι ακομα να λυθουν και στο εργαστηριο εχω παρα πολυ δουλεια και μπαινω μονο για να μαθαινω νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να γραφω δυστυχως!!!!!!!ηπαννουλα θα κανει καμια βουτια και για μας που ψηνομαστε στο καμινι της Αθηνας τι λετε??γλυκουλα οτι και να πω για τα δικα σου νεα ειναι απλως λιγο!!!απολαυσε οσο μπορεις αυτα που απλοχερα σου δινει η ζωη!οσο για τα δικα μου ολα καλα σημερα μπηκα και σε ενα τζινακι που μου ανεβαινε ως τα γονατα και η ψυχολογια στα υψη!αυτα σας φιλω και να περνατε ολες καλα παρουσες και μη!!
-
Etet_ μου σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Ήδη νιώθω πολύ ζεστά εδώ και διαβάζοντας δικά σας ποστς, πιστεύω θα μάθω κι εγώ πολλά και θα κάνω καλούς φίλους. Η δική μου ιστορία εν συντομία...
Από τότε που με θυμάμαι, σαν παιδάκι, ήμουν πάντα παχουλό. Αυτό νομίζω ήταν και το πρώτο σύμπτωμα πολυκυστικών. Οι δικοί μου βέβαια το απέδιδαν στην υπερφαγία, πράγμα που δεν είναι εντελώς ψέμα αλλά δεν είναι ούτε αλήθεια. Ήμουν μεν ένα λαίμαργο παιδάκι (ακόμα είμαι) αλλά δεν κατανάλωνα τόσο απεριόριστες ποσότητες φαγητού έτσι ώστε να φτάσω στα 11 μου να ζυγίζω 98 κιλά! Ήμουν και ψηλό παιδί και ανεπτυγμένο για την ηλικία μου, και έτρωγα περίπου το ίδιο με τους συμμαθητές μου, μόνο που αυτοί ζύγιζαν 45-60 κιλά. Στα 11 μου, είχα και το πρώτο σύμπτωμα τριχοφυΐας, σε πρόσωπο και στήθος. Από τότε άρχισε το λούκι. Έτρεχα για ριζικές αποτριχώσεις με τη γνωστή μέθοδο της βελόνας που δεν μπορούσα με τίποτα να αντέξω (πολύς πόνος μιλάμε). Οι δικοί μου τότε με πήγαν σε ενδοκρινολόγο, ο οποίος έκανε αιματολογικές εξετάσεις και βρήκε ψηλά επίπεδα τεστοστερόνης κλπ. Η διάγνωση ήταν ορμονική διαταραχή λόγω παχυσαρκίας. Τόσο άσχετοι κάποιοι γιατροί. Με έβαλε σε αυστηρή δίαιτα (κάτω των 1.200 θερμίδων ημερησίως) και κατάφερα να κατέβω στα 83 κιλά. Σιγά-σιγά πήρα κάποια κιλά πίσω. Στα 14 μου, αποφάσισα να πάω σε άλλο ενδοκρινολόγο, ο οποίος πάλι αιματολογικές εξετάσεις κλπ, αυτός με έβαλε σε ακόμα πιο αυστηρή δίαιτα και μου έδωσε και το αντισυλληπτικό χάπι diannette. Κατάφερα με αυτή τη δίαιτα (χημική παρακαλώ) να φτάσω τα 80 κιλά (παραδόξως 80 κιλά πάνω μου φαινόντουσαν πραγματικά λίγα, δηλαδή φαινόμουν κανονική αν και με ύψος μόνο 1.70). Το άσχημο ήταν ότι είχα τρελό ξέσπασμα ακμής. Η τριχοφυΐα όμως βελτιώθηκε. Κουράστηκα από όλα αυτά. Ιδιαίτερα από τους γιατρούς που με έκαναν να νιώθω σαν τέρας. Τους παράτησα και συνέχισα τα χάπια μόνη μου, μέχρι τα 20 μου περίπου. Και ενώ το βάρος μου είχε αυξηθεί αρκετά (κυμαινόμουν από 105 σε 118 κιλά), το πρόσωπο μου ήταν καθαρό και είχα ελάχιστη τριχοφυΐα στο πρόσωπο την οποία αντιμετώπιζα με χαλάουα.
Παραδόξως με το σώμα μου δεν τα είχα ιδιαίτερα άσχημα, ειδικά όταν έπαιζα στα κάτω όρια του τριψήφιου. Φαινόμουν πιστεύω αρκετά νόστιμη, αν και παχουλή. Τα κουβαλούσα καλά τα κιλά (ακούγεται περίεργο ε;) Στα 22 μου αποφάσισα να αποδεσμευτώ πλήρως από τα αντισυλληπτικά. Το αποτέλεσμα ήταν να μην έχω περίοδο για αρκετούς μήνες. Γυναικολόγος στον οποίο πήγα το απέδωσε στα κιλά μου... Ξέσπασμα ακμής πάλι και η τριχοφυΐα αυξανόταν σταδιακά. Την ακμή την αντιμετώπισα με περιποιήσεις προσώπου κλπ. Την τριχοφυΐα με χαλάουα κλασσικά. Το βάρος μου όμως άστα να πάνε. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεχα και έβγαλα τα απωθημένα μου. Έφτασα σε ηλικία 27 ετών να ζυγίζω 178 κιλά. Και αυτό αφού είχα ακολουθήσει δίαιτα για κανένα δίμηνο! Αν και στην προσωπική μου ζωή ήμουν μια χαρά, το σώμα μου είχε πια γίνει το μόνιμο αγκάθι της ζωής μου. Να βρω ρούχα ήταν δύσκολο. Έραβα. Ακόμα και τα μεγαλύτερα νούμερα από το εξωτερικό μου έπεφταν μικρά. Για να πάω κάπου (κινηματογράφο πχ) φοβόμουν γιατί δεν χωρούσα στα καθίσματα. Το ίδιο και στο αεροπλάνο. Δειλά-δειλά αποφάσισα να κόψω λίγο το φαί. Έφτασα να ζυγίζω 110 κιλά και να νιώθω υπέροχα. Πάλι όμως πήρα την κατηφόρα. Τώρα (υπολογίζω) είμαι στα 140-145 κιλά. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο επέμβασης αφού βλέπω άτομα με πολύ λιγότερα κιλά από μένα και καταφεύγουν σε αυτή τη λύση. Όσο αφορά την ακμή, δεν έχω πια (με την ηλικία περνά αυτό το πρόβλημα). Και με λέιζερ αντιμετώπισα την τριχοφυΐα. Έμεινε το βάρος.
Διάγνωση για πολυκυστικές ωοθήκες μου έκανε ένας γυναικολόγος, ο οποίος μάλιστα με καθησύχασε. Μου είπε ότι δεν φταίω εγώ γι αυτό, και πως σήμερα οι περισσότερες κοπέλες που έχουν πρόβλημα με το βάρος τους πάσχουν από πολυκυστικές.
Ελπίζω να μην σας κούρασα με όλα αυτά.
-
Πωπω, τι ιστορία και αυτή.. Αυτές οι πολυκυστικές πια.. Δεν θεραπεύονται κιόλας.. Υπομονή μέχρι το στόχο σου. Αυτή η εγχείρηση που θα κάνεις είναι καλύτερη για την περίπτωσή σου, αφού είναι η τελευταία σου λύση και είναι ακίνδυνη, και επιπλέον μπορείς να ελέγχεις την όρεξη όπως έλεγες σε άλλο ποστ. Αν δεν μπορούσες να ελέγξεις την όρεξη, θα ήταν ίσως καλύτερο να κάνεις sleeve, που κόβει κόμμάτι από σημείο που ρυθμίζει την όρεξη στον οργανισμό σου. Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία σου εύχομαι! Επιτέλους να αισθανθείς κι εσύ όπως όλοι οι αδύνατοι, όπως και όλοι μας εδώ..
-
Καλημέρα κοριτσούδια απο την εξωτική Αθήνα!! δε σας ξέχασα, απλα δεν ειμαι κ ποτε σπιτι για να μπω στο φορουμ!! (κ οσο πορω αποφευγω να κουβαλαω το λαπτοπ μες στη ζεστη!)
τα νεα μου.. λοιπον, περιμενω να ξεπρηστω με την μαχη μου με την τουαλετα για να ζυγιστω, αν κ κρυφοζυγιστηκα την κυριακή κ με έδειξε μισό κιλό κάτω. προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου τωρα που λείπει η "μητέρα" κ πρεπει να μαγειρεύω εγω. (αν κ η χρυση μου μ αφησε μπολικα σανιτας στην κατάψυξη!) έχω να το λέω, αν δεν την είχα, δεν θα μπορούσα να κανω διατροφή.. με το ωράριο μου, απλα δε θα γινοταν!
περασα ένα πολύ όμορφο σου-κου με τον δικό μου, που είχε φροντισει να πάρει άδεια (θυμιζω, νιωθετε πιο ασφαλείς επειδη υπηρετει το καμαρι!) για να μαστε μαζι. πηγα κ για το δευτερο μπανακι, γελασαμε πολυ, μα πάααααρα πολυ κ φορτισα τις μπαταρίες, σχεδον σαν να χα φυγει!!
ελπιζω εσεις να μην με χαιρετατε απο κανα γραφειο κ συντομα να πιασετε μια ξαπλωστρα! εμπρος στο δρομο που χαραξε η πενυ!
-
καλησπερα τωρα ξυπνησα,και πινω αυτην την ωρα ενα φραπε με μπολικα παγακια,ολα τα λεφτα!Τι να πρωτο πω,οτι ζω ενα ονειρο....οτι μαλλον κοιμαμαι.........οτι αναψε κανενα αστερακι πανω απο το κεφαλι μου....Απορω και εγω η ιδια.Περναω μια απο τιs ωραιοτερεs φασειs στη ζωη μου,δεν ξερω αν θα κρατησει,δεν ξερω ποσο θα κρατησει?ζω τοσο γεματα και ευτυχισμενα,που ειναι σαν να ζω ολη την ευτυχια μαζεμενη για χρονια.......Η ζυγαρια κατεβενει τοσο αβιαστα πλεον που απορω.Σημερα πριν 5λεπτα περιπου ζυγιστηκα κοριτσια και ειμαι ναι 110,απο 125kg.ΤΕΤΑΚΙ τι κανειs,χαιρομαι πολυ που περναs καλα,και εγω ενιωσα αυτο που ενιωσεs και εσυ λεγονταs οτι οταν ησουν 20 ενιωθεs 40,και τωρα στα 32 σου νιωθειs 20,το εχω νιωσει,και μ`αρεσει,οι περισσοτεροι μου λενε γνωριζονταs με οτι το ``παιδακι μεσα μου``ειναι εμφανεs,σαν να μην θελει να ωρημασει,να μεγαλωσει,πιστευω οτι δεν εχουν αδικο στα οσα λενε!Μ`αρεσει η ωραια ζωη,η γεματη ζωη,με φιλουs καλουs,αληθινουs,θετικουs ανθρωπουs,να ταξιδευω,να μαγειρευω για αυτουs,μ`αρεσει να προσφερω,και να μου προσφερουν βεβαια.Εσυ το περιγραφειs οτι θα πατε σε καποιο εξοχικο,και μου θυμησεs εμενα,καποια φορα ειχα καλεσει 12 ατομα στο εξοχικο μου,ειναι 45λεπτα απο αραχωβα,παρνασσο,ειχαμε περασει ονειρεμενα,απιστευτα.Να περασειs καλα τετουλα το καθε λεπτο,στο ευχομαι ολοψυχα..Ευγενια τι κανειs και εσυ πατρινο κοριτσακι μαs?βλεπω μπαινειs εδω συχνα,αλλα λειπουν οι περισσοτερεs.Για πεs μαs και εσυ πωs περναs,μπανακια κανειs,διαιτουλα κανειs?Σε καλοποιανω ευγενια μαντεψε γιατι???Ε ναι λοιπον,εκανα την πρωτη βολτα με σκαφοs,αλλα δεν περασα απο πατρα,να σε παρω παρεα οπωs σου ειχα υποσχεθει.Ενα θα σου πω,καναμε βολτουλεs με το σκαφοs με το μωρο μου,και σταματησαμε σε κατι ταβερνακια για φαγητο,ψαρια,γαριδεs,χταποδ ακι, γιαμ-γιαμ,και παρολο που εφαγα,ολα αυτα δεν αγγιξα πατατεs,ουτε ψωμι,κατι ουζακια τα ειπιαμε ομωs.Ax αν συνεχισω, θα με πειτε ονειροπαρμενη,υπερβολικη.Τ ι να πω?Τα εχω χαμενα.Ειναι παντοs τζεντλεμαν κανονικοs,ασε που χανομαι στα ματια του,αποκτησε νοημα η ζωη μου κοριτσια.Ναντινε,barnoynaki,πεν� �ουλα,τι κανετε κοριτσια,εσειs που εισαστε καλε?και οι υπολοιπεs.Να περνατε οσο καλυτερα μπορειτε,μεσα απο την καρδια μου,πολλα φιλια σε ολεs σαs!!
http://www.ticker.7910.org/wg__110__...91ciB0ZXh0.gif
-
μπραβο ρε γλυκουλα μου εφτιαξες την διαθεση, καλα να περνας και ευχομαι να κρατησει για παντα ετσι...............